قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

ناگلزمان: بله ما در اردوی آلمان آناکوندا داریم! - پارس فوتبال

تیم ملی آلمان در روزهای اخیر با یک مهمان ناخوانده و خطرناک در تمرینات خود مواجه شده است. یک مار سمی که به گفته بازیکنان، می‌تواند عواقب جدی به همراه داشته باشد، در محل تمرین دیده شده است.
 ناگلزمان: بله ما در اردوی آلمان آناکوندا داریم! - پارس فوتبال



 اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا
۲۳ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا

نشریه گاردین امروز(پنجشنبه) از شوک جدید به اینفانتینو خبر داد و نوشت: ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان و یکی از ۸ نایب‌رئیس شورای فیفا، رسماً حمایت خود را از اینفانتینو پس گرفت.

اینفانتینو در عرض تنها دو هفته اعتماد ۵ نفر از ۸ معاون خود را در شورای فیفا ازدست‌داده است تا دست راست و چپ خود را برای اعمال‌نفوذ از دست دهد.

یعنی جیانی اینفانتینو عملاً دو سوم قدرت خود را در شورای فیفا از دست داد.

پروژه برکناری اینفانتینو از ریاست فیفا دو هفته پیش با زد و بند او با ترامپ و افشای رسوایی اخلاقی‌اش در زمان حضورش در یوفا آغاز شد.

یوفا، AFC و کونکاکاف ۳ کنفدراسیون اصلی آغازگر پروژه برکناری اینفانتینو بودند.

روز گذشته خبر اخراج یکی از مدیران ارشد فیفا توسط اینفانتینو به‌خاطر مخالفت با طرح فروش جام جهانی به شرکت برادر داماد ترامپ خبرساز شده بود.

روزنامه گاردین امروز این اتفاق را با تیتر «پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو» پوشش داد و نوشت: چانی گفته اعتمادش به توانایی اینفانتینو برای رهبری فیفا تضعیف شده و برکناری کوین لامور، مدیر ارشد فیفا، "آخرین قطره" بوده است.

براساس گزارش گاردین، حالا اینفانتینو مقابل خود ۵ نایب رئیس اصلی و تأثیرگذار خود یعنی الکساندر چفرین(رئیس یوفا)، ویکتور مونتاگلیانی(رئیس کونکاکاف)، شیخ سلمان(رئیس AFC)، دبی هویت(رئیس فدراسیون بریتانیا) و ساندرو چانی(رئیس فدراسیون مجارستان) را می‌بیند و در مقابل تنها ۳ نائب رئیس نه‌چندان تأثیرگذار یعنی آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه همچنان پشت او هستند.



 رئیس اتلتیکو مادرید: آلوارز با دو بازی دوباره محبوب می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئیس اتلتیکو مادرید: آلوارز با دو بازی دوباره محبوب می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی - انریکه سرزو، رئیس اتلتیکو مادرید، بار دیگر تأکید کرد خولیان آلوارز فروشی نیست و معتقد است مهاجم آرژانتینی خیلی زود می‌تواند اعتماد هواداران این تیم را دوباره به دست آورد.

به گزارش فوتبالی، آلوارز در جریان جام جهانی ۲۰۲۶ تمایل خود برای انتقال به بارسلونا را مطرح کرد و همین مسئله واکنش منفی بخشی از هواداران اتلتیکو را به همراه داشت. با این حال، سرزو پیش از دیدار هفته نخست لالیگا مقابل مالاگا به مارکا گفت:

«نمی‌دانم الان قرار است عذرخواهی کند یا نه، اما خولیان آدم فوق‌العاده‌ای است و کاملاً مطمئنم که تنها با دو بازی دوباره دل هواداران را به دست خواهد آورد.»

بارسلونا در طول تابستان برای جذب آلوارز تلاش کرد و حتی اوایل ژوئن پیشنهادی ۱۰۰ میلیون یورویی ارائه داد، اما اتلتیکو از همان ابتدا حاضر به مذاکره برای فروش مهاجم خود نبود. رئیس اتلتیکو درباره موضع باشگاه گفت:

«از همان ابتدا به بارسلونا گفتیم آلوارز فروشی نیست. خولیان بازیکن ما و یکی از مهره‌های مهم تیم است. می‌خواهیم در کنارمان بماند و باور دارم فصل فوق‌العاده‌ای خواهد داشت.»

سرزو در پایان نیز تأکید کرد:

«خولیان بازیکن اتلتیکو مادرید است، با باشگاه قرارداد دارد و اینجا تمرین می‌کند. او خودش را برای یک فصل فوق‌العاده و درخشان آماده می‌کند.»



 بایرن مونیخ برای جمال موسیالا جانشین نمی‌خرد
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بایرن مونیخ برای جمال موسیالا جانشین نمی‌خرد

پایگاه خبری فوتبالی - بایرن مونیخ با وجود مشکلات اخیر جمال موسیالا، قصد ندارد برای جانشینی او وارد بازار نقل‌وانتقالات شود و همچنان به ستاره آلمانی خود اعتماد کامل دارد.

به گزارش فوتبالی، فلوریان پلتنبرگ، مدیران بایرن تصمیم گرفته‌اند زمان و آرامش لازم را در اختیار موسیالا قرار دهند تا روند بازگشت خود را بدون فشار طی کند. در غیاب او نیز بازیکنانی مانند لنارت کارل، اسماعیل صایباری و سرژ گنبری می‌توانند در پست شماره ۱۰ به میدان بروند. اولی هونس در گفت‌وگو با اسکای درباره شرایط موسیالا گفت:

«مدتی بود از این مشکلات اطلاع داشتیم، اما بازی هفته گذشته مقابل لایپزیش اولین بار بود که این اتفاق در زمین و مقابل چشم همه رخ داد. تصور می‌کردیم دارویی که مصرف می‌کند می‌تواند کمک کند، به شرطی که این اتفاق به این زودی تکرار نشود.»

هونس درباره تکرار این مشکل تنها چهار روز بعد افزود:

«وقتی چهار روز بعد دقیقاً همان اتفاق دوباره رخ داد، شوکه شدم. انتظار خیلی چیزها را داشتیم، اما نه اینکه مشکلات با چنین فاصله کوتاهی تکرار شوند. این یک تراژدی است، به‌خصوص برای جمال.»

با وجود این شرایط، بایرن برنامه‌ای برای خرید جانشین موسیالا ندارد و ترجیح می‌دهد تا زمان بازگشت او به گزینه‌های فعلی ترکیب اعتماد کند.



 جریمه عجیب نیمار در برزیل
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

جریمه عجیب نیمار در برزیل

به گزارش ایلنا، طبق این قانون آزمایشی که قرار است در سایر رقابت‌ها از جمله لیگ برتر انگلیس نیز اجرا شود، در صورتی که بازی به دلیل نیاز دروازه‌بان به مراقبت‌های پزشکی متوقف شود، سرمربی باید بلافاصله یک بازیکن داخل زمین را انتخاب کند تا پس از استارت مجدد مسابقه، به مدت یک دقیقه زمین بازی را ترک کند.

چنانچه سرمربی ظرف مدت ۱۰ ثانیه بازیکنی را معرفی نکند، کاپیتان تیم موظف است فردی باشد که زمین را ترک می‌کند.

در جریان پیروزی ۳ بر صفر سانتوس برابر واسکو دا گاما در روز یکشنبه، این قانون برای نخستین بار در سری آ برزیل و در پی درخواست گابریل برزائو، دروازه‌بان این تیم برای دریافت خدمات پزشکی به اجرا درآمد.

از آنجا که سرمربی سانتوس ظرف ۱۰ ثانیه بازیکن دیگری را تعیین نکرد، داور به نیمار، کاپیتان تیم دستور داد زمین مسابقه را ترک کند.

وی متعاقباً به زمین بازگشت تا به تیمش برای دستیابی به یک پیروزی آسان کمک کند.

خداحافظی تلخ نیمار از بازی‌های ملی

نیمار اخیراً پس از دست و پنجه نرم کردن با مصدومیت از ناحیه عضله دوقلو در طول جام جهانی، تنها در دو مسابقه برای کشورش به میدان رفت.

او به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و در شکست ۲ بر ۱ برزیل مقابل نروژ در مرحله یک‌هشتم نهایی، گل تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و پس از بازی افشا کرد که قصد دارد از بازی‌های ملی خداحافظی کند.

این ستاره ۳۴ ساله پس از حذف تیمش از جام جهانی به‌شدت احساساتی شده بود و چند هفته پس از پایان تورنمنت، از او خواسته شد تأیید کند که آیا برنامه‌ای برای بازی دوباره در تیم ملی برزیل دارد یا خیر.

نیمار با تکرار همان پیام قبلی در اواخر جولای به خبرنگاران گفت: «گمان می‌کنم دوران حضورم در تیم ملی دیگر به پایان رسیده است. من در آنجا تاریخ‌سازی کردم و از این بابت بسیار خوشحالم. در آن پیراهن تجربیات زیادی کسب کردم، خون و جانم را دادم و همیشه برای این پیراهن زرد جنگیدم و مبارزه کردم، اما فکر نمی‌کنم دیگر مایل به ادامه آن باشم.»

نیمار دوران حرفه‌ای درخشانی را در سطح باشگاهی با سانتوس، بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن تجربه کرده، اما در رده ملی تنها یک جام معتبر بزرگ یعنی جام کنفدراسیون‌ها در سال ۲۰۱۳ را …



 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو - پارس فوتبال
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو - پارس فوتبال

یک ماه پس از شکست آرژانتین مقابل اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۲۶، فدراسیون فوتبال این کشور ویدیویی احساسی منتشر کرد که در آن بخش‌هایی از مهم‌ترین لحظات این تیم در مسیر رسیدن به فینال به تصویر کشیده شده است؛ از جمله پیروزی تاریخی مقابل انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی.

فدراسیون آرژانتین تأکید کرد که تیم ملی این کشور با وجود انتقادات و تردیدهای فراوان، برای دومین دوره متوالی به فینال جام جهانی رسید.پیام کنایه‌آمیز به منتقدان

این ویدیو با تأکید بر روحیه جنگندگی بازیکنان آرژانتین آغاز می‌شود و سپس منتقدان این تیم را هدف قرار می‌دهد. در این پیام آمده است: «یک ماه پیش اتفاقی افتاد. چیزی که بسیاری نمی‌خواستند رخ دهد، اتفاق افتاد: آرژانتین بار دیگر در یک فینال بازی کرد.»

فدراسیون آرژانتین در ادامه نوشت: «ما در هر مسابقه‌ای که پشت سر گذاشتیم، بازگشتیم و با حذف انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی تاریخ‌سازی کردیم.»

واکنش به ادعای کارزار ضد آرژانتین

در بخش دیگری از این پیام، فدراسیون به ادعاها درباره وجود یک کارزار سازمان‌یافته علیه تیم ملی واکنش نشان داد و تأکید کرد که شکست در فینال چیزی از ارزش‌های این تیم کم نمی‌کند.

در این ویدیو گفته می‌شود: «این گروه با هدف رساندن یک فینال دیگر به مردم آرژانتین وارد مسابقات شد و مهم نبود کارزار ضد آرژانتین چقدر گسترده باشد؛ ما در نهایت به فینال رسیدیم.»

در ادامه آمده است: «اگر کسی به شما گفت اتفاقی افتاده، به او بگویید بله. اتفاقی که افتاد این بود که تیمی برای پیروزی همه توانش را گذاشت، تا پایان جنگید و با سربلندی زمین را ترک کرد.»

پیام فدراسیون در پایان با اشاره به اشک‌های لیونل مسی به جمله‌ای احساسی ختم می‌شود: «اشک‌های کاپیتان ما بار دیگر به ما یادآوری کرد که ممکن است پیروز شوی، اما هر اتفاقی هم که بیفتد، چیزی که هرگز نباید انجام دهی، دست کشیدن از تلاش است.»آینده مسی همچنان در هاله‌ای از ابهام

آرژانتین پس از پایان جام جهانی حالا باید خود را برای رقابت‌های پیش رو و تغییرات احتمالی در ترکیب تیم آماده کند. اشک‌های مسی پس از شکست در فینال نشان داد که این رقابت‌ها چه اهمیت ویژه‌ای برای او داشته است.

با این حال، کاپیتان آرژانتین …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!
سایت خبر ورزشی

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.
 کارشناسی صحنه‌های مشکوک پرسپولیس - اس خوزستان
سایت ورزش ۳

کارشناسی صحنه‌های مشکوک پرسپولیس - اس خوزستان

تقابل پرسپولیس برابر استقلال خوزستان در هفته دوم لیگ برتر با چهار صحنه جنجالی همراه بود.
 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.
 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس
سایت خبر ورزشی

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.
 دختر وزنه‌بردار مدال‌آور ایران در آسیا: می‌دانم راه سختی دارم اما فقط به مدال المپیک فکر می‌کنم
سایت خبرآنلاین

دختر وزنه‌بردار مدال‌آور ایران در آسیا: می‌دانم راه سختی دارم اما فقط به مدال المپیک فکر می‌کنم

ملی پوش وزنه برداری زنان ایران می گوید با وجود آنکه مسیر دشواری برای رسیدن به بالاترین موفقیت ورزشی یعنی مدال المپیک وجود دارد اما تمام تلاش خود را برای رسیدن به این افتخار انجام می‌دهد.
 واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم
سایت خبر ورزشی

واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان از کارهای بزرگ تیمش در این فصل گفت.
 صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان
سایت افکارنیوز

صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان

رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) با برگزاری پنج بازی به پایان می‌رسد.
 یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس
سایت دیدارنیوز

یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس

در جریان برتری ۴ بر یک پرسپولیس برابر استقلال خوزستان، علی علیپور خوش درخشید و با یک گل و دو پاس گل، سهم بزرگی در پیروزی مردان تارتار در اولین بازی خانگی در...