قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۴/۰۵

رسانه مصری: مصر باید به اولین پیروزی تاریخی مقابل ایران برسد - پارس فوتبال

رسانه‌های مصری پیش از دیدار این تیم مقابل ایران در جام جهانی به تاریخچه دیدار‌های دو تیم پرداختند.
 رسانه مصری: مصر باید به اولین پیروزی تاریخی مقابل ایران برسد - پارس فوتبال



۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بازگشت احتمالی لوئیس سوارز به تیم ملی اروگوئه

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی اروگوئه در ماه سپتامبر وارد مرحله‌ای تازه خواهد شد؛ جایی که دیگو فورلان برای نخستین بار هدایت تیم بزرگسالان را در دو دیدار دوستانه بر عهده می‌گیرد. 

به گزارش فوتبالی، طبق برنامه اعلام‌شده، اروگوئه روز ۲۴ سپتامبر مقابل ژاپن و سپس ۲۸ سپتامبر برابر کره‌جنوبی قرار خواهد گرفت. 

فورلان پس از جدایی مارچلو بیلسا و ناکامی اروگوئه در جام جهانی ۲۰۲۶، به‌عنوان سرمربی موقت تیم ملی انتخاب شد. اسطوره فوتبال اروگوئه که در جام جهانی ۲۰۱۰ توپ طلای مسابقات را به دست آورد، حالا مأموریت دارد تیمی را وارد مرحله جدیدی کند و در عین حال از تجربه بازیکنان قدیمی نیز استفاده کند. 

مهم‌ترین نکته درباره فهرست احتمالی فورلان، احتمال بازگشت لوئیس سوارز است. مهاجم ۳۹ ساله اینتر میامی از سال ۲۰۲۴ برای تیم ملی اروگوئه بازی نکرده و پس از کوپا آمه‌ریکا تصمیم به خداحافظی از فوتبال ملی گرفت. با این حال، فورلان در صحبت‌های اخیر خود درهای تیم ملی را به روی او باز گذاشته است. 

فورلان درباره سوارز تأکید کرده که احترام زیادی برای او قائل است و اگر این مهاجم آمادگی بازگشت داشته باشد، به دلیل تجربه، گلزنی و عملکرد مداومش می‌تواند دوباره گزینه‌ای برای تیم ملی باشد. سوارز با ۶۹ گل در ۱۴۳ بازی بهترین گلزن تاریخ اروگوئه محسوب می‌شود. 

جالب اینکه تقابل با کره‌جنوبی می‌تواند برای سوارز معنای ویژه‌ای داشته باشد. او در جام جهانی ۲۰۱۰ مقابل کره جنوبی دو گل زد و یکی از به‌یادماندنی‌ترین بازی‌های دوران ملی خود را تجربه کرد. حالا احتمال دارد ۱۶ سال بعد، بار دیگر در خاک کره جنوبی با پیراهن اروگوئه به میدان برود. 

در صورت دعوت، حضور سوارز در فهرست سپتامبر می‌تواند یکی از جذاب‌ترین اتفاقات دوران کوتاه فورلان روی نیمکت اروگوئه باشد.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

علت جالب انتخاب رئال مادرید از سوی خامس رودریگز

پایگاه خبری فوتبالی- خامس رودریگز، ستاره کلمبیایی، درباره انتقال بزرگ خود به رئال مادرید در سال ۲۰۱۴ و پیشنهادهایی که پیش از پیوستن به این باشگاه دریافت کرده بود، خاطره جالبی را مطرح کرده است.

به گزارش فوتبالی، خامس که پس از درخشش در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به یکی از جذاب‌ترین بازیکنان بازار تبدیل شده بود، مورد توجه چند باشگاه بزرگ اروپایی قرار داشت. او در نهایت موناکو را ترک کرد و به رئال مادرید پیوست؛ انتقالی که در آن زمان یکی از مهم‌ترین خریدهای تابستانی فوتبال اروپا محسوب می‌شد. 

طبق روایت خامس، منچسترسیتی و پاری‌سن‌ژرمن پیشنهادهای مالی بهتری نسبت به رئال مادرید ارائه کرده بودند و حتی دستمزد پیشنهادی آنها نیز بالاتر بود. با این حال، تماس فلورنتینو پرز رئیس رئال مادرید مسیر تصمیم‌گیری او را تغییر داد.

خامس می‌گوید پرز از او پرسید: «پول می‌خواهی یا افتخار؟» و پاسخ بازیکن کلمبیایی مشخص بود: «افتخار». پس از این پاسخ، پرز نیز اعلام کرد که انتقال انجام خواهد شد. این روایت سال‌ها بعد همچنان به‌عنوان یکی از خاطرات جالب مربوط به انتقال خامس به سانتیاگو برنابئو بازنشر شده است. 

رئال مادرید در نهایت در ۲۲ ژوئیه ۲۰۱۴ رسماً قرارداد خامس را اعلام کرد. او پس از یک جام جهانی درخشان، با پیراهن شماره ۱۰ به مادرید رفت و در نخستین فصل حضورش نیز عملکرد بسیار خوبی داشت. باشگاه اسپانیایی برای این انتقال مبلغی در حدود ۷۵ میلیون یورو پرداخت کرد که می‌توانست با پاداش‌ها افزایش پیدا کند. 

خامس در نخستین فصل خود زیر نظر کارلو آنچلوتی یکی از مهره‌های مهم تیم بود و توانست در ۴۶ مسابقه برای رئال مادرید به میدان برود. با این حال، ادامه دوران حضور او در مادرید به اندازه فصل اول موفقیت‌آمیز نبود و تغییر مربی و رقابت شدید در خط میانی باعث کاهش نقش او شد.

با وجود فراز و نشیب‌های بعدی، تصمیم خامس برای انتخاب رئال مادرید نشان می‌دهد جذابیت پیراهن سفید و رؤیای بازی در سانتیاگو برنابئو برای او ارزش بیشتری از پیشنهاد مالی بالاتر داشته است. این بازیکن بعدها نیز بارها درباره اهمیت رئال مادرید در دوران حرفه‌ای خود صحبت کرده است.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مقصر اصلی ناکامی آلمان در جام جهانی مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، اولی هوینس حمله تندی به عملکرد تیم ملی آلمان در جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا، کانادا و مکزیک و در این میان، به‌طور مشخص از آندریاس رتیگ، مدیر ورزشی سابق فدراسیون فوتبال آلمان و یکی از دشمنان قدیمی‌اش، انتقاد کرده است.

هوینس در مصاحبه با RTL/Sky گفت: «فکر می‌کنم عملکرد تیم ما یک فاجعه کامل بود. این برای کشور ما مایه شرمساری بود.» آلمان در اتفاقی غیرمنتظره، در مرحله یک‌شانزدهم نهایی و پس از تساوی در وقت‌های قانونی و اضافه، در ضربات پنالتی مقابل پاراگوئه که از مدعیان محسوب نمی‌شد، حذف شد.

یولیان ناگلزمان، سرمربی آلمان که از آن زمان جای خود را به یورگن کلوپ داده، به‌طور گسترده مقصر اصلی این ناکامی شناخته می‌شود. با این حال، هوینس معتقد است «به اندازه کافی» درباره ناگلزمان صحبت شده است. او گفت: «فکر نمی‌کنم همه تقصیرها متوجه او باشد. من حاضر نیستم حالا که او زمین خورده است، به او لگد بزنم.»

هوینس در عوض آتش انتقاداتش را متوجه آندریاس رتیگ کرد: «او بالاخره مدیر ورزشی بود. هیچ‌کس این موضوع را درک نمی‌کرد. او نمی‌تواند این کار را انجام دهد. و این که می‌تواند با وجود این که قرار است در پایان سال کارش را ترک کند، تا آن زمان به همین شکل به کارش ادامه دهد، چیزی است که هیچ‌کس نمی‌فهمد.»

البته رتیگ از سال ۲۰۲۳ در واقع به عنوان مدیر ورزشی فعالیت نمی‌کند، بلکه مدیر اجرایی امور ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان است. قرارداد او در پایان سال جاری به پایان می‌رسد. رودی فولر مدیر ورزشی تیم ملی است و در دوره یورگن کلوپ نیز این سمت را حفظ خواهد کرد.

از نظر هوینس، رتیگ در پشت برخی اتفاقات منفی خارج از زمین، از جمله بحث‌های مربوط به محل اقامت تیم و چیزی که حضور بیش از حد اعضای خانواده بازیکنان تلقی می‌شد، قرار داشته است. هوینس توضیح داد: «دوست من رودی فولر و رئیس فدراسیون، برنت نویندورف، که من واقعاً برای او احترام زیادی قائلم، باید جلوی این مزخرفات را می‌گرفتند.»

او ادامه داد: «این که همسران و فرزندان بازیکنان از همان ابتدا در جام جهانی حضور داشته باشند... منظورم این است که اینجا محل کار است. پول زیادی هم که همه ما درمی‌آوریم، در واقع جبران زمانی است که از اوقات فراغت‌مان از دست می‌دهیم. اینجا درباره این بحث می‌شد که محل اقامت باید این‌طور باشد یا آن‌طور، یا قهوه در شیکاگو بهتر بوده است. فوتبال چیزی است که اهمیت دارد و فوتبال کاری بی‌رحمانه و سخت است. من این موضوع را در تیم‌مان ندیدم.»




 هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند
۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند

هوادار تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که سرخپوشان تحت هدایت سرمربی جدید مهدی تارتار خیلی خوب بازی می کنند.

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرتاب های اوت نادر محمدی در روسیه تبدیل به یک سوژه جدی و تحلیلی شده است.به گزارش فوتبالی، با پیوستن نادر محمدی به تیم اسپارتاک کاستروما در لیگ «اف‌ان‌ال» که لیگ سطح دو کشور روسیه محسوب می‌شود و معادل لیگ آزادگان خودمان است، پیش‌بینی می‌شد که اوت دستی‌های او تبدیل به یکی از سوژه‌های جذاب این لیگ شود.اما بعد از اولین پرتاب‌های او که ویدیوهایش فضای مجازی را در نوردید، حالا رسانه‌های روسیه به آنالیز و بررسی پرتاب‌های او رو آورده‌اند و ماجرا از چیزی که پیش‌بینی می‌شد خیلی جدی‌تر ...,نادر محمدی,اسپارتاک کاستروما,پیشنهاد سردبیر

 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
۱۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.

 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.