قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

تارتار بعد از ناکامی در آسیایی شدن: هنوز هم اعتراض داریم/ گل‌گهر نماینده واقعی ایران در لیگ قهرمانان است - پارس فوتبال

مهدی تارتار معتقد است نماینده واقعی ایران در لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا، گل‌گهر است.
 تارتار بعد از ناکامی در آسیایی شدن: هنوز هم اعتراض داریم/ گل‌گهر نماینده واقعی ایران در لیگ قهرمانان است - پارس فوتبال



۳ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ارتباط وحید کردانی با ماجرای گل‌گهر و چادرملو چیست؟

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه چادرملو در ماجرای معرفی گل‌گهر به  AFC  درباره وجود یک گروه مافیایی صحبت کرده بود .

به گزارش فوتبالی، در حالی که اهالی فوتبال در ایران منتظر اقدامات فدراسیون فوتبال و ارکان قضایی اش برای جایگزینی چادرملو اردکان به جای گل گهر به  AFC  بودند اما قرعه‌کشی این مسابقات انجام و مشخص شد تغییری در این باره رخ نخواهد داد .

ماجرای این فاجعه مدیریتی در فوتبلا ایران را همه می‌دانند. قرار بود تیم قهرمان تورنمنت سه جانبه یعنی چادرملو اردکان به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو به  AFC  معرفی شود اما در اقدامی عجیب و مشکوک هدایت الله ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال یک ماه پیش‌تر بازنده فینال تورنمنت سه جانبه یعنی تیم گل‌گهر را به  AFC  معرفی کرده بود !

چند روز بعد از افشای این ماجرا، علیرضا بابایی مدیرعامل باشگاه چادرملو در مصاحبه‌ای با برنامه تلویزیونی ورزش و مردم گفت: «یک جریان و شخصی در  AFC  حضور دارد که ایرانی است؛ او معرف و حامی آقای ممبینی در فدراسیون بوده و کار طوری هماهنگ شده که هر چه نامه از فدراسیون و باشگاه به  AFC  می‌رود یک جواب ثابت می‌آید. یعنی وقتی سؤال غلط می‌رود، جواب هم غلط می‌آید. می‌گویند فقط گل‌گهر را قبول دارند، چون زمان را از دست داده‌اید و اگر گل‌گهر را نمی‌خواهید ما سهمیه ایران را به کشور دیگری می‌دهیم .»

طرح چنین ادعای بزرگی توسط مدیرعامل چادرملو همه اهالی فوتبال و به ویژه رسانه‌ها را به صرافت انداخت تا بررسی کنند و متوجه شوند که فرد ایرانی حاضر در  AFC  که به ادعای بابایی در این ماجرا دست داشته و حامی ممبینی است کیست .

رسانه‌ها وقتی بررسی‌های خودشان را انجام دادند به یک نام رسیدند: «وحید کردانی.» این فرد سال‌هاست در ساختار کنفدراسیون فوتبال آسیا حضور دارد و حالا هم معاون دبیرکل  AFC  محسوب می‌شود .

نکته جالب این است که ممبینی حاضر به دادن هیچ توضیحی درباره این فاجعه نیست درباره شائبه ارتباط یا نسبت خویشاوندی خودش با کردانی هم سکوت کرده است. چرا که اگر وجود این ارتباط یا نسبت خانوادگی اثبات شود معمای این فاجعه تا حد زیادی روشن خواهد شد .

مدیرعامل باشگاه چادرملو البته نامی از کردانی نبرده است اما همه روی این موضوع متفق‌القول هستند که منظور او از «فرد ایرانی حاضر در  AFC»  همین فرد است. کسی که ظاهرا در پشت پرده قدرت بالاتری هم دارد !

از آنجایی که کردانی در همه این سال‌ها سعی کرده در سکوت خبری کار کند و تا جایی که ممکن است با ایرانی‌هایی خارج از حوزه فوتبال ارتباطی نداشته باشد، اخبار و اطلاعات زیادی از او در دسترس نیست .

بخش ورزشی سایت تابناک( سایت نزدیک به محسن رضایی) در گزارشی در این باره نوشته است:" بررسی‌ها نشان می‌دهد نام(وحید)کردانی چند سال پیش در یک ماجرای مشکوک به فساد و مبادلات مالی غیر قانونی در فیفا مطرح شده است. او زمانی که ر شورای المپیک آسیا در دفتر شیخ احمد الفهد الصباح کویتی حضور داشت نامش در پرونده فساد فیفا و پرداخت رشوه به «ریچارد لای» رییس وقت فدراسیون فوتبال گوام به عنوان متهم در دادگاهی در آمریکا مطرح شده بود .

البته در آن پرونده نامی از کردانی دیده نمی‌شد اما در آن پرونده متهم شماره چهار فردی معرفی شده که در شورای المپیک آسیا کار می‌کرده و دستیار حسین المسلم بوده است. چند سال بعد، اسناد تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا نام وحید کردانی را هم در کنار احمد الفهد، حسین المسلم و رضا چریم در فهرست افراد مورد تحقیق قرار دادند ."

بررسی‌ها نشان می‌داد که از حساب شخصی کردانی در  بانک الاهلی و بانک گلف مبالغی به حساب برخی مثل ریچارد لای رییس فدراسیون فوتبال گوام واریز شده است. کردانی دقیقاً پس از باز شدن این پرونده، شورای المپیک آسیا را ترک کرد و راهی مالزی و مقر  AFC  شد .

بابایی مدیرعامل باشگاه چادرملو پیش از شروع لیگ هم ادعای مهمی را طرح کرد و گفت: «متاسفانه عامل این اقدام مافیایی، شخصی ایرانی در مالزی است که افرادی در فدراسیون فوتبال را مدیریت می‌کند و برای دوران پساتاج برنامه‌ریزی می‌کند و همین اقدامات باعث شده هر اقدامی که در این رابطه از سوی باشگاه و استان برای بازگشت سهمیه به چادرملو صورت گرفته، عملاً به در بسته بخورد .»

منظور بابایی از این حرفها احتمالا این است که مدیران فعلی فدراسیون فوتبال و برخی از اعضای هیات رییسه در تلاش هستند تا پس از پایان دوران ریاست مهدی تاج، قدرت را در دست بگیرند (ممبینی یا اسفندیارپور) و در نهایت یکی از آنها به صندلی ریاست برسد که منظور گزارش احتمالا اگر حالا اگر به یاد بیاوریم که مدیرعامل باشگاه گل‌گهر سیرجان هم یکی از اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال است می‌توانیم از حرف‌های بابایی به سرنخ‌هایی برسیم .

در پس همه این اتفاقات باز هم به مساله تعارض منافع می‌رسیم. مثلا این که یکی از طرفین درگیر در این ماجرا یعنی مدیرعامل گل گهر عضو هیات رییسه است و طبیعتا امکان دارد در چنین اتفاقاتی منافع باشگاه خودش را به همه چیز ترجیح بدهد.


۲۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

عجیب‌ترین نیمکت‌نشین پرسپولیس را بشناسید

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس بازیکنان سرشناس زیادی روی نیمکت دارد اما به جرات می‌توان گفت آماده‌ترین آنها امیرحسین محمودی است .

به گزارش فوتبالی، امیرحسین محمودی که فصل گذشته در بدترین روزهای پرسپولیس استعداد خود را نشان داد و به تیم ملی هم دعوت شد، این روزها عجیب‌ترین نیمکت نشین پرسپولیس است چرا که کاملا آماده به نظر می‌رسد و هر وقت به میدان رفته موثر ظاهر شده است . 

محمودی حتی فاصله چندانی با حضور رسمی در جام جهانی نداشت اما چوب کم تجربگی و سن پایین خود را خورد و در نهایت در آخرین لحظات فرصت حضور در لیست نهایی را از دست داد . 

با این حال قلعه نویی که خودش از هافبک‌های بزرگ فوتبال ایران بود بارها و بارها از عملکرد محمودی تمجید کرد و گفت او در جام ملت‌های آسیا همراه تیم ملی ایران خواهد بود .

خیلی‌ها فکر می‌کردند با شروع فصل جدید محمودی در پرسپولیس فیکس بازی می‌کند؛ همان‌طور که در زمان اوسمار ویرا فیکس شده بود. اما مهدی تارتار به خاطر ترافیک بازیکن در خط میانی کمتر به او بازی می‌دهد .

محمودی در اندک دقایقی که راهی میدان شده توانایی‌های خود را اثبات کرده اما به هر حال فعلاً چاره‌ای ندارد جز آنکه به سلیقه مربی احترام بگذارد و با دیگر هافبک‌های پرسپولیس برای حضور در ترکیب ثابت رقابت کند. این بازیکن مقابل شمس آذر حدود ۲۰ دقیقه بازی کرد اما در بازی با استقلال خوزستان اصلاً به او بازی نرسید . 

محمودی امیدوار است در بازی حساس مقابل تراکتور که در تبریز برگزار می‌شود، دقایق بیشتری به او بازی برسد و در نهایت یکی دو هفته بعد مقابل استقلال هم در دربی تهران بازی کند اما باید دید آیا مهدی تارتار به او فرصت می‌دهد یا نه. قاعدتاً سرمربی جدید قرمزها خیلی نباید به ترکیب تیم برنده دست بزند و این مساله کار را برای محمودی سخت‌تر می‌کند.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آخرین وضعیت لیست پرسپولیس برای نقل و انتقالات تابستانی؛ ۱+۳ جای خالی

به گزارش خبرگزاری برنا؛ بدون شک باشگاه پرسپولیس در فصل جاری نقل و انتقالات تابستانی اش بهترین شرایط ممکن را دارد و خرید‌های جدید این تیم متناسب با نیاز‌های فنی و فوتبالی این تیم بوده است.

در این بازار نقل و انتقالاتی، باشگاه پرسپولیس از ۸ سهمیه ممکن برای جذب بازیکنان لیگ برتر، ۷ خرید را انجام داده است و در حال حاضر در این بخش یک جای خالی دارد.

بررسی لیست کنونی پرسپولیس نشان می‌دهد نفراتی مانند مهدی تیکدری نژاد، سید مجید عیدی، محمد مهدی زارع، سید ابوالفضل جلالی، پویا پورعلی، محمد مهدی محبی و دانیال ایری، هشت بازیکن سهمیه خرید لیگ برتری پرسپولیس در نقل و انتقالات به شمار می‌روند تا بدین ترتیب مدیران این باشگاه برای ادامه فصل نقل و انتقالات تابستانی تنها قادر به اضافه کردن یک بازیکن لیگ برتری به جمع سرخ پوشان باشند.

گفتنی است پرسپولیسی‌ها در بخش بازیکنان آزاد فیفا امکان خرید سه بازیکن آزاد را دارند، بازیکنانی که شاید در ادامه با صلاحدید کادرفنی قرمز‌ها به جمع شاگردان مهدی تارتار اضافه شوند. حالا باید منتظر ماند و دید در نهایت این ۳+۱ جای خالی در لیست پرسپولیس به چه شکلی برای تکمیل سرخ پوشان پر خواهد شد.

انتهای پیام/




 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۱۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید

 صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

یک پاس گل و لحظاتی بعد هم یک گل تماشایی شروع توفانی ستاره ایرانی در بازی اروپاییِ امشب برای لخ پوزنان بود.

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس
۲۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

مهاجم الجزایری با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، از هواداران آبی‌پوش تهران قدردانی کرد و از جدایی خود خبر داد.