قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۳/۱۹

بارسلونا به دنبال فابرگاس؛ مأمور ویژه به کومو اعزام شد - پارس فوتبال

بارسلونا در حال برنامه‌ریزی برای آینده نیمکت خود است و نام سسک فابرگاس را به‌عنوان گزینه اصلی برای جانشینی هانسی فلیک در نظر گرفته است.
 بارسلونا به دنبال فابرگاس؛ مأمور ویژه به کومو اعزام شد - پارس فوتبال



3
 پایان تعقیب آلوارس توسط بارسلونا؛ گزینه‌های جدید روی میز دکو - پارس فوتبال
۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پایان تعقیب آلوارس توسط بارسلونا؛ گزینه‌های جدید روی میز دکو - پارس فوتبال

بارسلونا فعلاً از تلاش برای جذب خولیان آلوارس دست کشیده و در روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات به دنبال گزینه‌های دیگری برای تقویت خط حمله است. منبعی به ESPN اعلام کرده که بارسا احتمال بازگشت به سراغ آلوارس در آینده، حتی در پنجره نقل‌وانتقالات ژانویه، را به‌طور کامل رد نکرده است؛ اما مخالفت اتلتیکومادرید با فروش مهاجم آرژانتینی، دکو، مدیر ورزشی باشگاه، را مجبور کرده تا گزینه‌های جایگزین را بررسی کند.

هانسی فلیک همچنان اصرار دارد که بارسلونا یک مهاجم شماره ۹ جذب کند تا جای خالی روبرت لواندوفسکی و فران تورس در خط حمله پوشش داده شود. فلیک روز چهارشنبه گفت: «ما به دنبال جذب یک مهاجم هستیم و دکو در حال انجام کار فوق‌العاده‌ای است.»

با این حال، برخی دیگر از مدیران بارسلونا معتقدند در صورت ناکامی در جذب مهاجم جدید، ترکیب فعلی تیم گزینه‌های کافی برای پر کردن این جایگاه را در اختیار دارد.

دکو در این باره گفت: «ما دو بازیکن هجومی، لِوا و فران، را از دست داده‌ایم. فکر می‌کنم با خریدهایی که انجام داده‌ایم، برای پوشش جای خالی فران راه‌حل داریم. اما جایگزین کردن روبرت بسیار دشوارتر است. واقعاً جایگزین کردن بازیکنی مثل او سخت است. ما چند راه‌حل داخلی داریم، اما باید ببینیم چه گزینه‌هایی در بازار وجود دارد. سر و صدای زیادی درباره این موضوع وجود دارد. فکر می‌کنم اتفاقات بیشتری رخ خواهد داد و ما همچنان سخت در حال کار هستیم.»

آلوارس از مدت‌ها قبل هدف اصلی بارسلونا بوده و ESPN نیز پیش‌تر این موضوع را گزارش کرده بود. بارسا اوایل تابستان پیشنهادی در حدود ۱۰۰ میلیون یورو برای جذب این مهاجم ارائه کرد که از سوی اتلتیکومادرید رد شد.

اتلتیکو همچنان بر موضع خود مبنی بر غیرقابل‌انتقال بودن آلوارس پافشاری می‌کند؛ این در حالی است که مهاجم آرژانتینی در گفت‌وگویی با ESPN به‌صراحت اعلام کرده بود که می‌خواهد باشگاهش را ترک کند.

بارسلونا امیدوار بود اظهارات آلوارس موضع اتلتیکومادرید را تغییر دهد، اما طبق اعلام این منبع، سران بارسا اکنون پذیرفته‌اند که مگر اینکه یک اتفاق کاملاً غیرمنتظره و رادیکال رخ دهد، انتقال آلوارس در این ماه انجام نخواهد شد.

فلیک همچنان خواهان یک مهاجم شماره ۹ است، اما اگر آلوارس به بارسا نیاید، گزینه‌های دیگری نیز در دسترس هستند. برخی افراد در باشگاه معتقدند رافینیا، کریم آدیمی، آنتونی گوردون و حتی لامین یامال می‌توانند در مرکز خط حمله بازی کنند. فرمین لوپس و دنی اولمو نیز سابقه بازی در نقش مهاجم کاذب را دارند. در پیش‌فصل، تنها مهاجم تخصصی حاضر در ترکیب بارسلونا حمزه عبدالکریم، مهاجم ۱۸ ساله تیم ملی مصر، بوده است.

عبدالکریم چهارشنبه شب در پیروزی بارسلونا مقابل الاهلی در جام خوان گامپر گلزنی کرد تا شمار گل‌هایش در دیدارهای پیش‌فصل به چهار گل برسد. فلیک پس از بازی درباره او گفت: «حمزه مهاجم خوبی است. این را در نحوه حمله او به ارسال‌ها می‌بینیم. امروز همچنین دیدم که به‌خوبی توپ را حفظ می‌کند و این نکته مثبتی است. این همان چیزی است که می‌خواهم از او ببینم.»

بارسلونا در اوایل تابستان شرایط جذب ژوائو پدرو و جونیور کروپی را نیز بررسی کرده بود، اما ژوائو پدرو قرارداد جدیدی با چلسی امضا کرد و کروپی، مهاجم بورنموث، نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه پا تا چهار ماه از میادین دور خواهد بود.

در هفته‌های اخیر نام لائوتارو مارتینس از اینتر و لوئیس سوارس از اسپورتینگ نیز به بارسلونا لینک شده است، اما هزینه جذب هر دو بازیکن در شرایط فعلی برای باشگاه کاتالان بیش از حد بالاست. یک منبع همچنین اعلام کرده که بارسلونا سال‌هاست بنیامین ششکو را زیر نظر دارد، اما جذب مهاجم منچستریونایتد در شرایط فعلی غیرممکن ارزیابی می‌شود.

نام آیوسه پرس و ژرژ میکائوتادسه از ویارئال نیز در فهرست گزینه‌های احتمالی مطرح شده است. طبق گزارش ESPN، بارسلونا از آمار و عملکرد میکائوتادسه از زمان انتقالش به اسپانیا تحت تأثیر قرار گرفته است.

بارسلونا در تابستان امسال فعالیت زیادی در بازار نقل‌وانتقالات داشته است. رودری این هفته چهارمین خرید بارسا شد و پیش از او نیز انتقال آنتونی گوردون، کریم آدیمی و جسی بیسیوو نهایی شده بود. همچنین انتظار می‌رود ژوائو کانسلو نیز در همین هفته به جمع شاگردان فلیک اضافه شود.

همچنین بخوانید: رودری نیامده به افسانه‌های بارسلونا پیوست؛ فقط کرویف و سیمونسن این رکورد را داشتند


 مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!

پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو ضمن تمجید از بارسلونا و لامین یامال، تأکید کرد رئال مادرید برای موفقیت نیازی به اضافه کردن ستاره‌های رقیب به ترکیب خود ندارد.

به گزارش فوتبالی، با آغاز فصل جدید فوتبال اسپانیا، بارسلونا به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی و رئال مادرید با ترکیبی متحول‌شده وارد رقابت‌ها می‌شوند. بازگشت مورینیو به نیمکت رئال نیز یکی از مهم‌ترین اتفاقات فصل جدید لالیگا محسوب می‌شود. مورینیو در گفت‌وگو با ال چیرینگیتو درباره شرایط بارسلونا و نقش هانسی فلیک و دکو در موفقیت این تیم گفت:

«من از این بارسا خوشم می‌آید، واقعاً دوستش دارم. آن‌ها در مسیر ساختن چنین تیمی عالی کار کرده‌اند؛ فلیک، دکو و البته بازیکنان. من این تیم را دوست دارم.»

سرمربی پرتغالی که سابقه همکاری با دکو در پورتو را دارد، در ادامه درباره لامین یامال نیز صحبت کرد. با وجود تمجید از استعداد ستاره جوان بارسلونا، مورینیو تأکید کرد علاقه‌ای به اضافه کردن او به ترکیب رئال مادرید ندارد:

«نه، او را نمی‌خواهم. بدون شک بازیکن جوانی با پتانسیل فوق‌العاده است. اینکه بازیکنی در ۱۹ سالگی قهرمان اروپا و جهان شده باشد، اتفاق معمولی نیست.»

مورینیو در ادامه دلیل موضع خود را اعتماد کامل به بازیکنان فعلی رئال دانست:

«ما ترکیب فوق‌العاده‌ای داریم و در حال حاضر برای هیچ‌کس جا باز نمی‌کنم. این‌ها بازیکنان من هستند و بازیکنان من بهترین هستند.»

مورینیو به این ترتیب در آستانه شروع فصل، ضمن احترام به کیفیت بارسلونا و ستاره جوانش، بر اعتماد کامل خود به ترکیب رئال مادرید تأکید کرد.


 بارسلونا مهاجم می‌خواهد
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بارسلونا مهاجم می‌خواهد

جهان صنعت نیوز ، بارسلونا همچنان خود را آماده فصل جدید رقابت‌های لالیگا می‌کند و در دیداری دوستانه موفق شد الاهلی مصر را شکست دهد.

هانسی فلیک بعد از پیروزی برابر الاهلی در جام خوان گمپر ابتدا درباره رودری سخن به میان آورد و گفت: فکر می‌کنم رودری در جام جهانی نشان داد که بهترین بازیکن است. او در کنترل توپ با پاهای خود بسیار خوب است. رودری بازیکنی است که می‌تواند تصمیم بگیرد، می‌تواند تعیین کند که چه زمانی سریع‌تر یا کندتر بازی کند. این همان چیزی است که ما می‌خواهیم؛ بازیکنی مانند او که تجربه دارد. او در زمین و در رختکن رهبری می‌کند»

سرمربی بارسلونا همچنین درباره سختی‌های فصل جدید گفت: امسال آسان نخواهد بود. دوره آماده‌سازی آسان نبود، زیرا بسیاری از بازیکنان تنها یک هفته قبل از شروع، به تیم پیوستند. ما باید از تمام این بازی‌ها استفاده کنیم تا بتوانیم دقیقه‌ها را مدیریت کنیم و بازیکنان را به بالاترین سطح ممکن برسانیم.

بارسلونا فصل جدید خود در لالیگا را روز یکشنبه با میزبانی الچه در ورزشگاه «مانوئل مارتینز والرو» آغاز می‌کند.

فلیک درباره بازی با الچه گفت: فکر می‌کنم بازی‌های سختی در پیش داریم. الچه اخیرا فوتبال بسیار خوبی بازی کرده است. اما ما کیفیت داریم و تیم خوبی داریم. جستجوی مهاجم جدید

فلیک تأکید کرد که بارسلونا هنوز در حال کار برای جذب یک مهاجم جدید در دوره نقل و انتقالات تابستانی است و اعتماد کامل خود را به دکو، مدیر ورزشی باشگاه، ابراز کرد.

سرمربی آلمانی گفت: ما به دنبال جذب مهاجم جدیدی هستیم. دکو کارش عالی است و من به او اعتماد کامل دارم.

بارسلونا دوره آماده‌سازی تابستانی خود را با پیروزی ۲-۱ برابر الاهلی به پایان رساند. حمزه عبدالکریم گل اول را برای آبی اناری ها به ثمر رساند، رافینیا گل دوم را از نقطه پنالتی به ثمر رساند و احمد سید زیزو تنها گل الاهلی را به ثمر رساند.

منبع: ایسنا ورزشی برچسب هاهانسی فلیک
شناسه : 606693
لینک کوتاه : لینک کپی شد