قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

مدافع چپ تیم ملی، مهره چندکاره ایران در نبرد با بلژیک

مدافع چپ‌پای تیم ملی نمایش قابل توجهی در دو پست غیرتخصصی مقابل بلژیک داشت.
 مدافع چپ تیم ملی، مهره چندکاره ایران در نبرد با بلژیک



 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع! - پارس فوتبال
۱۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع! - پارس فوتبال

ماجرا فقط یک شادی بحث‌برانگیز در یک مسابقه باشگاهی نیست. بازیکن ممکن است در فوتبال باشگاهی هر مدل شادی را برای خودش انتخاب کند و حتی بعد از مسابقه هم بگوید این مدل خوشحالی کردن من است. بسیار خب؛ انتخاب با خودش. اما وقتی پای پیراهن تیم ملی وسط می‌آید، دیگر ماجرا فقط انتخاب شخصی نیست.

تیم ملی میلیون‌ها مخاطب دارد و بازیکنی که این پیراهن را می‌پوشد، فقط نماینده خودش نیست.

اینکه یک بازیکن پس از گلزنی یا پیروزی مقابل تماشاگران رقیب حرکتی تحریک‌آمیز انجام دهد، ممکن است در فوتبال باشگاهی به عنوان بخشی از هیجان مسابقه دیده شود؛ اما آیا همین رفتار وقتی قرار است با پیراهن تیم ملی تکرار شود، باز هم باید کاملاً بی‌اهمیت باشد؟

اتفاقاً اینجا همان جایی است که باید درباره معیارها سؤال کنیم: اینکه آیا تیم ملی ایران برای دعوت از بازیکنانش، کد اخلاقی دارد؟

اگر دارد، چرا درباره اجرای آن چیزی نمی‌شنویم؟ اگر ندارد، چرا نباید داشته باشد؟

تیم ملی قرار نیست مجموعه‌ای از بهترین بازیکنان لیگ باشد که فقط بر اساس فرم و کیفیت فنی کنار هم قرار می‌گیرند. ملی‌پوش شدن، یک عنوان معمولی در فوتبال نیست. بازیکنی که پیراهن ایران را می‌پوشد، باید بداند بخشی از رفتار او زیر ذره‌بین میلیون‌ها ایرانی قرار دارد.

هیچ‌کس نمی‌گوید بازیکن باید بعد از گل مثل مجری مراسم رسمی رفتار کند یا هیجانش را کنار بگذارد. فوتبال بدون هیجان که فوتبال نیست. اما میان شادی و تحریک تماشاگر هم تفاوتی وجود دارد که نمی‌شود آن را نادیده گرفت.

اگر فدراسیون و کادرفنی معتقدند رفتار بازیکنان هیچ ارتباطی با انتخاب آنها ندارد، صریح بگویند. اما اگر برای پیراهن تیم ملی شأن و استانداردی قائل هستیم، بد نیست این استاندارد را برای همه اجرا کنیم؛ برای ستاره، بازیکن باتجربه و حتی کاپیتان تیم ملی…

بیشتر بخوانید: واکنش هواداران سپاهان به شادی عجیب شجاع خلیل‌زاده



 قلعه‌نویی قول قهرمانی نداد و در سمتش ابقا شد/ توپخانه پرسپولیس و استقلال «امیر» را از یادها برد - پارس فوتبال
۱۶ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

قلعه‌نویی قول قهرمانی نداد و در سمتش ابقا شد/ توپخانه پرسپولیس و استقلال «امیر» را از یادها برد - پارس فوتبال

در حالی که ظرف هفته‌های گذشته پس از پایان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و عملکرد ضعیف و دور از انتظار تیم ملی در جام ۴۸ تیمی و حتی راه پیدا نکردن به جمع ۳۲ تیم برتر، بسیاری از مردم و کارشناسان این رشته، امیر قلعه نویی را شایسته هدایت تیم ملی در این برهه برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا نمی‌دانستند این موضوع در آستانه شروع دوباره اردوی تیم ملی به طور کامل از یاد همه رفت.

چند روز پس از بازگشت اعضای تیم ملی به ایران هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تشکیل جلسه داد و خروجی آن مشخص کرد غیر از یکی دو نفر از اعضای حاضر در جلسه و البته مهدی تاج، سایر نفرات با ادامه همکاری قلعه نویی با تیم ملی توافق قطعی ندارند و خواستار شنیدن توضیحات و یا قول قهرمانی از او هستند.

در پایان جلسه‌ای که در تاریخ شنبه سوم مرداد ماه در محل فدراسیون فوتبال تشکیل شد اعضا تصمیم گرفتند در اولین فرصت امیر قلعه نویی با حضور در جمع اعضای همین هیئت ضمن ارائه توضیح درباره چرایی عدم صعود تیم ملی به مرحله بالاتر در جام جهانی، برنامه‌هایش برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا را ارائه و احتمالاً قول قهرمانی بدهد تا بتواند همچنان در راس کادر فنی تیم ملی باقی بماند.

از آن تاریخ تا امروز بیش از ۲۶ روز و قریب به چهار هفته سپری شده اما همچنان خبری از حضور و ارائه توضیحات سرمربی تیم ملی در جمع رؤسای فدراسیون فوتبال نیست.

گرچه این موضوع تا هفته‌های قبل از شروع لیگ برتر به دقت از سوی رسانه‌ها و طرفداران فوتبال پیگیری می‌شد اما با شروع مسابقات لیگ و توجه علاقه‌مندان به فوتبال به نتایج تیم‌های مطرح و پرطرفدار از جمله پرسپولیس با سرمربی جدیدش مهدی تارتار، استقلال با صدرنشینی در هفته اول همراه با سهراب بختیاری‌زاده و نتایج مطلوب، دو برد تراکتور در دو هفته متوالی و شکست سپاهان مقابل یکی از رقبای مدعی، به طور کلی موضوع سرمربیگری امیر قلعه نویی در تیم ملی از ذهن علاقه‌مندان به فوتبال کنار رفت.

لازم به ذکر است؛ در دور جدید مسابقات لیگ برتر تا پایان هفته دوم پرسپولیس با ۶ و استقلال با ۵ گل زده بهترین خطوط حمله بین ۱۸ تیم لیگ برتری را از آن خود کرده اند و در جایگاه اول و دوم جدول قرار دارند.

اخبار جدید رسیده از برخی اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز حاکی از آن است که همچنان خبری …



 رئیس اتلتیکو مادرید: آلوارز با دو بازی دوباره محبوب می‌شود
۲۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

رئیس اتلتیکو مادرید: آلوارز با دو بازی دوباره محبوب می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی - انریکه سرزو، رئیس اتلتیکو مادرید، بار دیگر تأکید کرد خولیان آلوارز فروشی نیست و معتقد است مهاجم آرژانتینی خیلی زود می‌تواند اعتماد هواداران این تیم را دوباره به دست آورد.

به گزارش فوتبالی، آلوارز در جریان جام جهانی ۲۰۲۶ تمایل خود برای انتقال به بارسلونا را مطرح کرد و همین مسئله واکنش منفی بخشی از هواداران اتلتیکو را به همراه داشت. با این حال، سرزو پیش از دیدار هفته نخست لالیگا مقابل مالاگا به مارکا گفت:

«نمی‌دانم الان قرار است عذرخواهی کند یا نه، اما خولیان آدم فوق‌العاده‌ای است و کاملاً مطمئنم که تنها با دو بازی دوباره دل هواداران را به دست خواهد آورد.»

بارسلونا در طول تابستان برای جذب آلوارز تلاش کرد و حتی اوایل ژوئن پیشنهادی ۱۰۰ میلیون یورویی ارائه داد، اما اتلتیکو از همان ابتدا حاضر به مذاکره برای فروش مهاجم خود نبود. رئیس اتلتیکو درباره موضع باشگاه گفت:

«از همان ابتدا به بارسلونا گفتیم آلوارز فروشی نیست. خولیان بازیکن ما و یکی از مهره‌های مهم تیم است. می‌خواهیم در کنارمان بماند و باور دارم فصل فوق‌العاده‌ای خواهد داشت.»

سرزو در پایان نیز تأکید کرد:

«خولیان بازیکن اتلتیکو مادرید است، با باشگاه قرارداد دارد و اینجا تمرین می‌کند. او خودش را برای یک فصل فوق‌العاده و درخشان آماده می‌کند.»



 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو - پارس فوتبال

یک ماه پس از شکست آرژانتین مقابل اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۲۶، فدراسیون فوتبال این کشور ویدیویی احساسی منتشر کرد که در آن بخش‌هایی از مهم‌ترین لحظات این تیم در مسیر رسیدن به فینال به تصویر کشیده شده است؛ از جمله پیروزی تاریخی مقابل انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی.

فدراسیون آرژانتین تأکید کرد که تیم ملی این کشور با وجود انتقادات و تردیدهای فراوان، برای دومین دوره متوالی به فینال جام جهانی رسید.پیام کنایه‌آمیز به منتقدان

این ویدیو با تأکید بر روحیه جنگندگی بازیکنان آرژانتین آغاز می‌شود و سپس منتقدان این تیم را هدف قرار می‌دهد. در این پیام آمده است: «یک ماه پیش اتفاقی افتاد. چیزی که بسیاری نمی‌خواستند رخ دهد، اتفاق افتاد: آرژانتین بار دیگر در یک فینال بازی کرد.»

فدراسیون آرژانتین در ادامه نوشت: «ما در هر مسابقه‌ای که پشت سر گذاشتیم، بازگشتیم و با حذف انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی تاریخ‌سازی کردیم.»

واکنش به ادعای کارزار ضد آرژانتین

در بخش دیگری از این پیام، فدراسیون به ادعاها درباره وجود یک کارزار سازمان‌یافته علیه تیم ملی واکنش نشان داد و تأکید کرد که شکست در فینال چیزی از ارزش‌های این تیم کم نمی‌کند.

در این ویدیو گفته می‌شود: «این گروه با هدف رساندن یک فینال دیگر به مردم آرژانتین وارد مسابقات شد و مهم نبود کارزار ضد آرژانتین چقدر گسترده باشد؛ ما در نهایت به فینال رسیدیم.»

در ادامه آمده است: «اگر کسی به شما گفت اتفاقی افتاده، به او بگویید بله. اتفاقی که افتاد این بود که تیمی برای پیروزی همه توانش را گذاشت، تا پایان جنگید و با سربلندی زمین را ترک کرد.»

پیام فدراسیون در پایان با اشاره به اشک‌های لیونل مسی به جمله‌ای احساسی ختم می‌شود: «اشک‌های کاپیتان ما بار دیگر به ما یادآوری کرد که ممکن است پیروز شوی، اما هر اتفاقی هم که بیفتد، چیزی که هرگز نباید انجام دهی، دست کشیدن از تلاش است.»آینده مسی همچنان در هاله‌ای از ابهام

آرژانتین پس از پایان جام جهانی حالا باید خود را برای رقابت‌های پیش رو و تغییرات احتمالی در ترکیب تیم آماده کند. اشک‌های مسی پس از شکست در فینال نشان داد که این رقابت‌ها چه اهمیت ویژه‌ای برای او داشته است.

با این حال، کاپیتان آرژانتین …



 توجیه عجیب فدراسیون فوتبال درباره هزینه‌های اردوی ترکیه - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

توجیه عجیب فدراسیون فوتبال درباره هزینه‌های اردوی ترکیه - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ درباره هزینه‌های قابل تأمل اردوهای تیم‌های امید و جوانان در ترکیه، فدراسیون فوتبال توضیحاتی در واکنش به این گزارش ارائه کرد؛ توضیحاتی که با وجود اشاره به برخی خدمات جانبی، به ابهامات این هزینه کردها اضافه کرده است.

به گزارش تسنیم، یکی از محورهای پاسخ فدراسیون، انتقاد از مقایسه هزینه اردوها با قیمت‌های سایت Booking است. این در حالی است که، قیمت این سایت نه به‌عنوان فاکتور واقعی یک اردوی فوتبال، بلکه به‌عنوان یک معیار مقایسه برای سنجش حدود قیمت اقامت مورد استفاده قرار گرفته است. نکته دیگر اینکه در برخی موارد، قیمت‌های هتل در شهریورماه مبنای این مقایسه قرار گرفته؛ مقطعی که قیمت هتل‌های آنتالیا به دلیل تقاضای بالاتر عموماً بیشتر است.

نکته مهمی که در مورد هتل‌های محل اقامت تیم امید و جوانان در ترکیه وجود دارد، این است که بیشتر این هتل ها با سیستم All Inclusive فعالیت می‌کنند و بخش قابل توجهی از خدمات از جمله وعده‌های اصلی غذایی، میان‌وعده‌ها، نوشیدنی‌های مشمول پکیج و بسیاری از امکانات عمومی هتل در هزینه اقامت قرار دارد. بنابراین نمی‌توان صِرف اشاره به غذا و امکانات معمول هتل را توضیحی برای اختلاف چند ۱۰ هزار یورویی دانست.

فدراسیون همچنین به خدماتی مانند لاندری، اتاق جلسات، اتاق پزشکی، ماساژ و امکانات مورد نیاز تیم‌های ورزشی اشاره کرده است. اصل نیاز یک تیم فوتبال به چنین خدماتی محل بحث نیست؛ مسئله این است که این خدمات دقیقاً چه میزان هزینه داشته‌اند که اختلاف محاسبات این رسانه با مبلغ پرداختی فدراسیون فوتبال چند ۱۰ هزار یورو شده است. انتظار می‌رود مشخص شود سهم هر کدام از این خدمات از مبلغ نهایی قرارداد چقدر بوده است.

از سوی دیگر، یک تیم ۵۰ تا ۶۰ نفره که تعداد زیادی اتاق را برای چندین شب به‌صورت یکجا رزرو می‌کند، مشتری عادی هتل محسوب نمی‌شود. چنین قراردادی طبیعتاً امکان دریافت نرخ گروهی و مذاکره برای برخورداری از برخی مزایا و خدمات جانبی را نیز فراهم می‌کند. بنابراین اگر تفاوت رزرو تیم فوتبال با Booking مورد استناد قرار می‌گیرد، باید هر دو سوی ماجرا دیده شود؛ هم هزینه خدمات اختصاصی و هم تخفیف و امتیاز ناشی از یک رزرو عمده. یعنی خیلی از این موارد مانند لاندری یا ترانسفر فرودگاهی به عنوان مزایا رزرو …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)
سایت فوتبالی

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!
سایت ورزش ۳

پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!

همه منتظر تماشای رئال مادرید نسخه ژوزه مورینیو در بازگشت این مربی به لالیگا هستند.
 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.
 دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند

پیشکسوت استقلال گفت: نساجی تیم پرطرفداری است و در خانه خودش دنبال کسب حداکثر امتیاز بود، اما استقلال توانست از این بازی سخت ۳ امتیاز بگیرد و فعلاً خودش را به عنوان یک مدعی نشان داده است.
 صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان
سایت افکارنیوز

صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان

رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) با برگزاری پنج بازی به پایان می‌رسد.
 تماس یونایتد با بارسلونا: گاوی را خریداریم!
سایت ورزش ۳

تماس یونایتد با بارسلونا: گاوی را خریداریم!

شیاطین سرخ با پیشنهادی قابل توجه به سراغ گاوی رفتند تا او را اغوا کنند ولی یک جواب سرسختانه شنیدند: نه، از بارسا نمی‌روم.
 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!
سایت ورزش ۳

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.
 آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!
سایت فوتبالی

آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!

پایگاه خبری فوتبالی- گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان یک گل تاکتیکی و سرعتی بود. گلی که نظیر آن در فوتبال ایران کمتر دیده شده است.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس امروز و در دومین دیدارش در فصل جدید لیگ برتر موفق شد استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک شکست بدهد. با این برد پرسپولیس و استقلال در امتیاز 6 و تفاضل گل 5+ مساوی شدند اما پرسپولیس به دلیل گل زده بیشتر در صدر جدول قرار گرفت.گل‌های پرسپولیس را در این مسابقه محمد خدابنده‌لو (6)، علی علیپور (20)، ایگور سرگیف (48) و پوریا شهرآبادی (3+90) وارد ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مارکو باکیچ,اوستون اورونوف,تیوی بیفوما,پوریا شهرآبادی,پیشنهاد سردبیر