قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

رییس‌کل بانک مرکزی عازم مسکو شد

رییس‌کل بانک مرکزی در رأس هیأتی با هدف توسعه روابط پولی و بانکی میان ایران و روسیه، صبح امروز عازم مسکو شد.
 رییس‌کل بانک مرکزی عازم مسکو شد



۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم، چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری / آنها خودشان تصمیم می‌گیرند

کد خبر: 787361 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۸:۲۵:۰۰ اعتمادآنلاین |

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

«واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد. و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد.

در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامدهای آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید.

واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعاهای ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل گفت‌وگو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!

  اخبار مرتبط ورود ۱۱ تن کمک‌های بشردوستانه روسیه از مرز آستارا واکنش روسیه به اقدام نخست‌وزیر جدید بریتانیا علیه ایران


۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

والیبالیست‌های ایران در روسیه؛ آغاز مأموریت بزرگ

صفحه سیاست-

به گزارش بامداد جمعه  سفارت ایران در روسیه، ملی‌پوشان کشورمان که خود را برای حضور پرقدرت در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ در ژاپن آماده می‌کنند، از طریق فرودگاه شرمیتووا مسکو وارد روسیه شدند.

افشین پرچی زاده معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران با حضور در این فرودگاه بین‌المللی از اعضای این تیم استقبال کرد.

معاون سفارت ایران در مسکو در دیدار با نصرللله افجه‌ای سرپرست تیم ملی، روبرتو پیاتزا سرمربی دیگر ایتالیایی و همچنین نماینده وزارت ورزش وجوانان و اعضای این کاروان ورزشی، ضمن ابلاغ سلام کاظم جلالی، سفیر کشورمان در روسیه، برای تیم ملی والیبال ایران در رقابت‌های پیش‌رو، آرزوی موفقیت کرد.

تیم ملی والیبال ایران پس از توقف کوتاهی در مسکو، پایتخت روسیه را به مقصد شهر اوفا مرکز جمهوری باشقیرستان ترک کرد.

بر اساس برنامه کادر فنی، ملی‌پوشان ابتدا اردو و بازی‌های تدارکاتی خود را در شهر اوفا و در مقابل تیم‌های این منطقه دنبال خواهند کرد.

شاگردان روبرتو پیاتزا پس از پایان برنامه‌های تمرینی و مسابقات خود در باشقیرستان، مجدداً به مسکو بازخواهند گشت تا در پایتخت روسیه، چند دیدار تدارکاتی حساس را مقابل تیم ملی والیبال روسیه و باشگاه‌های مطرح این کشور برگزار کنند.

این اردوی تدارکاتی، آخرین و مهم‌ترین سنگ محک کادر فنی جدید تیم ملی برای شناخت ترکیب اصلی، پیش از اعزام به رقابت‌های والیبال قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ ژاپن و انتخابی المپیک محسوب می‌شود.

 




 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 قیمت طلا امروز جمعه 30 مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز جمعه 30 مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 45 دلاری نسبت به روز گذشته، 4547 (چهار هزار و پانصد و چهل و هفت) دلار نرخ‌گذاری شد.

 پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟
۱۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟

در حالی که در شبکه‌های اجتماعی ادعا شده آلودگی گسترده سواحل قشم ممکن است ناشی از «رهاسازی عمدی نفت از چاه‌ها» باشد، کارشناسان با استناد به تصاویر ماهواره این فرضیه را بسیار بعید می‌دانند.

 تشدید فشارهای اقتصادی علیه ایران؛ محدودیت های امارات گام‌به‌گام خواهد بود
۱۴ دقیقه قبل / سایت عصرایران

تشدید فشارهای اقتصادی علیه ایران؛ محدودیت های امارات گام‌به‌گام خواهد بود

سیاستگذاران اماراتی نگران‌اند که راهبرد واشنگتن برای تحمیل فشار اقتصادی بیشتر بر ایران به بخش‌هایی از اقتصاد کشورهای حوزه خلیج فارس که متکی به گردشگری و تجار...

 وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به استفاده از برخی مواد نگه‌دارنده در شامپوها، بر ضرورت توجه مصرف کنندگان به ترکیبات...

 سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!