قیمت طلا امروز




 سایت اکونگار / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

افزایش ظرفیت تولید صنایع فولادی و پتروشیمی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه بخش صنعت بیشترین آسیب را در جنگ تحمیلی سوم متحمل شده است، گفت: افزایش ظرفیت واحد‌های تولیدی در پتروشیمی و صنایع فولادی، بازسازی واحد‌های آسیب‌دیده و حفظ فعالیت بنگاه‌های اقتصادی یکی از اولویت‌های این وزارتخانه است.
 افزایش ظرفیت تولید صنایع فولادی و پتروشیمی



۱۶ دقیقه قبل / سایت بورس 24

تعیین تکلیف بدهی شرکت‌های همجوار به «شپنا»

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت پالایش نفت اصفهان  در خصوص مطالبات صنایع همجوار اعلام کرد شرکت پتروشیمی اصفهان طبق قرارداد فیمابین تامین خوراک و حسب ابلاغ مصوبه هیات مدیره محترم این شرکت اقدام به خرید و تسویه صورت حسابهای مربوطه اقدام می نماید

 لازم به ذکر است بدهی سنواتی شرکت مزبور نیز تسویه گردید. همچنین شرکت نفت سپاهان نیز مغایرت هایی در نحوه صدور فاکتور خوراک داشته است که در این خصوص جلسه ای در تاریخ1405.05.04 تشکیل و موضوع تعیین تکلیف گردیده است. نحوه تسویه بهای خوراک آن نیز به صورت ده درصد نقد چهل درصد یک ماهه و پنجاه درصد دو ماهه بعد از تحویل خوراک می باشد.

در خصوص شرکت نفت جی نیز،  با تشکیل جلسه فی مابین مدیران ارشد دو شرکت در تاریخ های پنجم و بیست و پنجم مرداد ماه سال جاری توافقاتی حاصل و مقرر گردید تا پایان سال جاری بدهی این شرکت تسویه گردد. لازم به ذکر است خوراک نفت جی طبق مفاد قرارداد تامین خوراک فیمابین از اردیبهشت ماه سال جاری بدلیل عدم تسویه بدهی ها قطع می باشد. نحوه وصول بهای خوراک شرکت پالایش نفت جی نیز به صورت ۱۰ درصد نقد ۶۰ درصد یک ماهه و ۳۰ درصد دوماهه بعد از تحویل خوراک می باشد. خوراک شرکتهای صنایع شیمیائی ایران و پتروشیمی شازند طبق قراردادهای موجود تامین و صورتحسابهای مربوطه تا پایان ماه بعد از تامین خوراک دریافت می گردد.




 بخش عمومی در ایران
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بخش عمومی در ایران

امروزه توافق نسبتا گسترده‌ای وجود دارد که بازار، هرچند ساز وکاری قدرتمند برای تخصیص منابع است، در تامین برخی کالاها و خدمات با محدودیت مواجه می‌شود و در چنین مواردی، وجود دولت می‌تواند از نظر اقتصادی توجیه‌پذیر باشد. البته، این توافق به معنای پذیرش بی‌قیدوشرط مداخله دولت نیست؛ برخی اقتصاددانان مکتب اتریشی و به‌ویژه موری روتبارد، حتی استدلال نظریه کالاهای عمومی را هم به چالش کشیده‌اند؛ روتبارد حتی وجود یک دولت حداقلی برای دفاع، پلیس و دادگاه‌ها را نیز ضروری نمی‌دانست و معتقد بود این خدمات هم می‌توانند از طریق ترتیبات داوطلبانه و خصوصی ارائه شوند. با این‌حال، می‌توان گفت تامین کالاهای عمومی یکی از معدود حوزه‌هایی است که مداخله دولت در آن از پذیرش نسبتا گسترده‌ای در میان اقتصاددانان برخوردار است.

 بورس تهران به تراز ۶ میلیون واحدی نزدیک شد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

بورس تهران به تراز ۶ میلیون واحدی نزدیک شد

بورس تهران در سایه غلبه تقاضا بر عرضه و بازگشت پرقدرت نقدینگی به بازار سهام توانست با عبور از سد ۵.۹ میلیون واحد هفته‌ای طلایی را برای سهامداران رقم بزند.

 زنگ هشدار تجارت از امارات
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زنگ هشدار تجارت از امارات

هفته گذشته امارات اعلام کرد همه روابط تجاری و مالی با ایران را متوقف می‌کند. این خبر از آنجا اهمیت دارد که این کشور در طول سالیان گذشته یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران بوده و نقشی اساسی در دور زدن تحریم‌ها به‌خصوص در بخش مبادلات بانکی را برای ما بر عهده داشته است. قطع مسیر تجاری امارات، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ‌هاب‌های لجستیک، مالی و صادرات مجدد ایران، می‌تواند هزینه و ریسک تجارت خارجی کشور را افزایش دهد؛ اگرچه فعالان اقتصادی از امکان جایگزینی این مسیر سخن می‌گویند، اما پراکندگی مقاصد، افزایش مسافت و محدودیت‌های ناشی از جنگ و تحریم، جایگزینی سریع این شریک تجاری را با تردید مواجه کرده است.

 قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

 صادرات پسته ایران به اروپا به ۳۴ میلیون یورو رسید
۴۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

صادرات پسته ایران به اروپا به ۳۴ میلیون یورو رسید

یورو استات اعلام کرد صادرات پسته ایران به اتحادیه اروپا در نیمه نخست ۲۰۲۶ با رشد ۶ درصدی به حدود ۳۴ میلیون یورو رسید.

 تجارت ایران و ترکیه چگونه است؟
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

تجارت ایران و ترکیه چگونه است؟

اکوایران: تجارت ایران و ترکیه در سال ۲۰۲۵ به حدود ۵.۶ میلیارد دلار رسید. اما ترکیب مبادلات نشان می‌دهد سهم ایران از این رابطه عمدتا به صادرات مواد اولیه و نهاده‌های تولید محدود مانده است.