قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۳/۱۷

اندریک با گل پیروزی پیامش را فرستاد؛ ستاره برزیلی در انتظار اعتماد آنچلوتی

پایگاه خبری فوتبالی - اندریک در حساس‌ترین مقطع دوران حرفه‌ای خود قرار گرفته است. مهاجم جوان برزیل که پس از پشت سر گذاشتن یک دوره موفق قرضی در لیون به رئال مادرید بازگشته، حالا امیدوار است در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ جایگاهش را هم در تیم ملی و هم در باشگاه اسپانیایی تثبیت کند.به گزارش فوتبالی، این مهاجم ۲۰ ساله شب گذشته با به ثمر رساندن گل پیروزی‌بخش برزیل مقابل مصر، نقش مهمی در موفقیت سلسائو ایفا کرد و بار دیگر توانایی‌های خود را به نمایش گذاشت. گلی که می‌تواند در تصمیمات کارلو آنچلوتی برای انتخاب ...,اندریک,تیم ملی برزیل,جام جهانی 2026
 اندریک با گل پیروزی پیامش را فرستاد؛ ستاره برزیلی در انتظار اعتماد آنچلوتی



۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. 

به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. 

آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پیراهن فلومیننزه بود و از آن زمان تاکنون، بیشتر در مسابقات نمایشی و رویدادهای فوتبال اسطوره‌ها دیده شده است. حالا اما ستاره سابق بارسلونا، میلان و پاری‌سن‌ژرمن دوباره می‌خواهد در یک مسابقه رسمی به میدان برود. 

هدف رونالدینیو از این بازگشت بسیار خاص است یعنی زدن سیصدمین گل دوران حرفه‌ای خود. او در مراسم حضورش در راونا گفت که احساس خوبی دارد و اگر بتواند آخرین گل دوران فوتبالش را با پیراهن این تیم به ثمر برساند، اتفاقی بسیار زیبا خواهد بود. 

مالک راونا نیز تأکید کرده که حضور رونالدینیو صرفاً یک حرکت تبلیغاتی نیست. ایگنازیو چیپریانی معتقد است این اسطوره برزیلی می‌تواند به پروژه بلندمدت باشگاه برای رشد و رسیدن به سطوح بالاتر فوتبال ایتالیا کمک کند. رونالدینیو علاوه بر نقش ورزشی، در ساختار مالکیت باشگاه نیز سهمی دارد و قرار است به افزایش اعتبار بین‌المللی راونا کمک کند. 

البته رونالدینیو در نخستین بازی فصل مقابل رجیانا حضور نخواهد داشت و هنوز زمان دقیق نخستین بازی رسمی او مشخص نشده است. خودش نیز گفته تصمیم نهایی درباره حضورش در زمین به مربی و شرایط تیم بستگی دارد. 

با این حال، یک چیز قطعی است؛ اگر رونالدینیو واقعاً در سری C به زمین برود، فوتبال ایتالیا یکی از عجیب‌ترین صحنه‌های سال‌های اخیر را خواهد دید.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

هیجان ستاره اینتر برای پوشیدن پیراهن بارسا

به گزارش "ورزش سه"، لائوتارو مارتینس یکی از بهترین مهاجمان شماره ۹ جهان است. بارسلونا تمام تمرکز خود را روی جذب خولین آلوارز معطوف کرده است، اما فهرست مهاجمان تراز اول برای پیوستن به این تیم محدود است. یکی از نام‌هایی که مطرح شده، لائوتارو است. اگرچه باشگاه بارسلونا فعلاً اقدام برای جذب او را کنار گذاشته است، اما این بازیکن به تحرکات لحظات پایانی بازار نقل‌وانتقالات چشم دوخته است.

این بازیکن آرژانتینی اسطوره اینتر محسوب می‌شود؛ جایی که کاپیتان تیم است و قراردادش را تا سال ۲۰۲۹ تمدید کرده است. انتقال او در حال حاضر غیرممکن به نظر می‌رسد، اما هیچ‌چیز را نمی‌توان نادیده گرفت، زیرا او یکی از گلزن‌ترین بازیکنان جهان است. ارزش بازار او ۸۵ میلیون یورو برآورد می‌شود که برای یک بازیکن ۲۸ ساله رقمی غیرمنطقی نیست.

لائوتارو مارتینس با این حال از حضور در اینتر میلان بسیار راضی است. او کاپیتان تیم است و آخرین اسکودتوی به دست آمده توسط این باشگاه را بالای سر برد. در میلان خروج ستاره اصلی تیم غیرقابل تصور است، اما پیشنهاد بارسلونا می‌تواند همه چیز را تغییر دهد. بارسلونا در حالی وارد روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی می‌شود که با وجود تلاش‌های بی‌نتیجه برای جذب خولین آلوارز، هنوز هیچ مهاجمی را برای جانشینی لواندوفسکی و فران تورس پیدا نکرده است.

حضور او در بارسلونا اعتبار بین‌المللی‌اش را نیز افزایش می‌دهد. لائوتارو مارتینس در آخرین جام جهانی بازیکن فیکس تیم ملی آرژانتین نبود و برای مثال در فینال حتی یک دقیقه هم بازی نکرد. حضور در بارسلونا او را به سطح اول فوتبال جهان بازمی‌گرداند تا برای عناوین بزرگ تیمی و همچنین جوایز فردی مانند کفش طلا یا حتی توپ طلا بجنگد.

لائوتارو مارتینس می‌داند که انتقال به بارسلونا موقعیت او را در ویترین فوتبال ارتقا می‌دهد، اما از اینتر میلان به خاطر اعتمادی که طی سال‌های طولانی به او داشته و در آن ۱۷۵ گل در ۳۷۶ بازی به ثمر رسانده، بسیار سپاسگزار است.

اینتر علاوه بر این، خود را با بازیکنان باکیفیتی مانند اسپنس، مدافع راست تاتنهام، برای جانشینی دومفریس و بازیکنی مانند مانوئل آکانجی تقویت کرده است.

در هر صورت، بارسلونا هنوز طرح جایگزین خود را در صورت قطعی شدن عدم امکان حضور خولین آلوارز به اجرا نگذاشته است و باید سناریوهای دیگر را بررسی کند.

منبع: اسپورت


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. 

به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. 

با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت با ستاره‌هایی مانند کیلیان امباپه و حضور گزینه‌های دیگر در خط حمله باعث شده دقایق بازی اندریک محدود باشد.

این شرایط باعث شده احتمال انتقال قرضی او دوباره مطرح شود. اندریک پیش‌تر نیز برای کسب تجربه بیشتر به لیون قرض داده شد و هدف اصلی این انتقال، فراهم کردن فرصت بازی منظم برای مهاجم برزیلی بود. 

فابریزیو رومانو نیز پیش از این تأکید کرده بود که برنامه رئال، توسعه اندریک از طریق بازی منظم و بازگشت او به مادرید بوده است. میلان حالا شرایط را بررسی کرده و علاقه خود به یک انتقال قرضی را نشان داده است. 

گزارش‌ها حاکی از آن است که حتی جری کاردیناله، مالک میلان، درباره شرایط اندریک با رئال مادرید تماس داشته است. با این حال، پاسخ فعلی مادرید منفی بوده و باشگاه قصد ندارد در این تابستان اجازه جدایی او را صادر کند. 

با این وجود، داستان ممکن است در ژانویه تغییر کند. اگر اندریک در نیم‌فصل اول نتواند دقایق کافی به دست بیاورد، رئال مادرید ممکن است بار دیگر گزینه انتقال قرضی را بررسی کند؛ موضوعی که می‌تواند میلان را به یکی از مشتریان جدی او تبدیل کند.

بنابراین فعلاً خبری از انتقال اندریک به سن‌سیرو نیست، اما میلان علاقه خود را رسماً نشان داده و پرونده‌ای که امروز بسته به نظر می‌رسد، ممکن است در پنجره زمستانی دوباره باز شود. 




 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد
۱۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 مسن‌ترین فوتبالیست جهان تاریخ‌سازی کرد!
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مسن‌ترین فوتبالیست جهان تاریخ‌سازی کرد!

کازویوشی میورا، مهاجم افسانه‌ای ژاپنی، در جریان پیروزی ۷ بر ۰ فوکوشیما یونایتد عملکردی تاریخی داشت.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر