قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۴/۰۵

آردا گولر به عنوان بهترین بازیکن آمریکا - ترکیه انتخاب شد

پایگاه خبری فوتبالی - داستان تیم ملی ترکیه در جام جهانی با وجود انتظارات بالا در نهایت تنها با یک پیروزی و حذف در مرحله گروهی به پایان رسید.به گزارش فوتبالی، هرچند پیروزی دراماتیک ۳ بر ۲ تیم ملی ترکیه مقابل آمریکا نتوانست مانع از حذف زودهنگام شاگردان وینچنزو مونتلا از جام جهانی ۲۰۲۶ شود، اما این مسابقه تحت تأثیر نمایش فوق‌درخشان آردا گولر قرار گرفت؛ مسابقه‌ای که قاب نهایی آن، جایزه لایق بهترین بازیکن زمین برای مروارید آنکارا بود.ستاره جوان رئال مادرید در شبی که خط دفاعی میزبان جام جهانی را به زا ...,رئال مادرید,جام جهانی,تیم ملی ترکیه,جام جهانی 2026,آردا گولر
 آردا گولر به عنوان بهترین بازیکن آمریکا - ترکیه انتخاب شد



 روبرتو کارلوس بعد ازدواج مسلمان شد؟ | واکنش ستاره سابق رئال مادرید چه بود؟
۵۳ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

روبرتو کارلوس بعد ازدواج مسلمان شد؟ | واکنش ستاره سابق رئال مادرید چه بود؟

به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، روبرتو کارلوس، اسطوره فوتبال برزیل و رئال مادرید، به شایعات مطرح‌شده درباره مسلمان شدنش واکنش نشان داد؛ شایعاتی که پس از انتشار خبر ازدواج او با سهیله الطاهری، همسر مراکشی‌اش، در فضای مجازی شدت گرفت.

در ساعات گذشته، نام روبرتو کارلوس با گمانه‌زنی‌هایی درباره گرویدنش به اسلام همراه بود. این گمانه‌زنی‌ها پس از انتشار خبر ازدواج او با سهیله الطاهری شکل گرفت و پست‌ها و نظراتی منتشر شد که مدعی بودند ازدواج او با این زن مراکشی باعث تغییر دینش شده است.

روبرتو کارلوس با انتشار عکسی در استوری اینستاگرام خود، به صورت مستقیم به این شایعات پاسخ داد. در این عکس، جمله‌ای به زبان پرتغالی با مضمون «اول از عیسی بپرس» نوشته شده بود. هواداران این پیام را پاسخ عملی او به شایعات درباره گرویدنش به اسلام تفسیر کردند. روبرتو کارلوس، ۵۳ ساله، یکی از مشهورترین بازیکنان فوتبال برزیل در طول تاریخ است. او در دوران حرفه‌ای خود به موفقیت‌های زیادی دست یافت، از جمله قهرمانی در جام جهانی ۲۰۰۲ با تیم ملی برزیل و سه بار قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا با رئال مادرید.

نام این بازیکن اخیراً به دلیل زندگی شخصی‌اش دوباره مورد توجه قرار گرفت، همزمان با انتشار خبر ارتباط او با سهیله الطاهری. سپس با انتشار شایعات درباره گرویدنش به اسلام، بحث‌ها گسترده‌تر شد.

پیام اخیر روبرتو کارلوس نشان می‌دهد که او تصمیم گرفته است به این گمانه‌زنی‌ها از طریق حساب شخصی خود پاسخ دهد و به صورت غیرمستقیم صحت شایعات درباره تغییر دینش را تکذیب کند.



 اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا
۵۸ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا

نشریه گاردین امروز(پنجشنبه) از شوک جدید به اینفانتینو خبر داد و نوشت: ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان و یکی از ۸ نایب‌رئیس شورای فیفا، رسماً حمایت خود را از اینفانتینو پس گرفت.

اینفانتینو در عرض تنها دو هفته اعتماد ۵ نفر از ۸ معاون خود را در شورای فیفا ازدست‌داده است تا دست راست و چپ خود را برای اعمال‌نفوذ از دست دهد.

یعنی جیانی اینفانتینو عملاً دو سوم قدرت خود را در شورای فیفا از دست داد.

پروژه برکناری اینفانتینو از ریاست فیفا دو هفته پیش با زد و بند او با ترامپ و افشای رسوایی اخلاقی‌اش در زمان حضورش در یوفا آغاز شد.

یوفا، AFC و کونکاکاف ۳ کنفدراسیون اصلی آغازگر پروژه برکناری اینفانتینو بودند.

روز گذشته خبر اخراج یکی از مدیران ارشد فیفا توسط اینفانتینو به‌خاطر مخالفت با طرح فروش جام جهانی به شرکت برادر داماد ترامپ خبرساز شده بود.

روزنامه گاردین امروز این اتفاق را با تیتر «پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو» پوشش داد و نوشت: چانی گفته اعتمادش به توانایی اینفانتینو برای رهبری فیفا تضعیف شده و برکناری کوین لامور، مدیر ارشد فیفا، "آخرین قطره" بوده است.

براساس گزارش گاردین، حالا اینفانتینو مقابل خود ۵ نایب رئیس اصلی و تأثیرگذار خود یعنی الکساندر چفرین(رئیس یوفا)، ویکتور مونتاگلیانی(رئیس کونکاکاف)، شیخ سلمان(رئیس AFC)، دبی هویت(رئیس فدراسیون بریتانیا) و ساندرو چانی(رئیس فدراسیون مجارستان) را می‌بیند و در مقابل تنها ۳ نائب رئیس نه‌چندان تأثیرگذار یعنی آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه همچنان پشت او هستند.



 مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!

پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو ضمن تمجید از بارسلونا و لامین یامال، تأکید کرد رئال مادرید برای موفقیت نیازی به اضافه کردن ستاره‌های رقیب به ترکیب خود ندارد.

به گزارش فوتبالی، با آغاز فصل جدید فوتبال اسپانیا، بارسلونا به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی و رئال مادرید با ترکیبی متحول‌شده وارد رقابت‌ها می‌شوند. بازگشت مورینیو به نیمکت رئال نیز یکی از مهم‌ترین اتفاقات فصل جدید لالیگا محسوب می‌شود. مورینیو در گفت‌وگو با ال چیرینگیتو درباره شرایط بارسلونا و نقش هانسی فلیک و دکو در موفقیت این تیم گفت:

«من از این بارسا خوشم می‌آید، واقعاً دوستش دارم. آن‌ها در مسیر ساختن چنین تیمی عالی کار کرده‌اند؛ فلیک، دکو و البته بازیکنان. من این تیم را دوست دارم.»

سرمربی پرتغالی که سابقه همکاری با دکو در پورتو را دارد، در ادامه درباره لامین یامال نیز صحبت کرد. با وجود تمجید از استعداد ستاره جوان بارسلونا، مورینیو تأکید کرد علاقه‌ای به اضافه کردن او به ترکیب رئال مادرید ندارد:

«نه، او را نمی‌خواهم. بدون شک بازیکن جوانی با پتانسیل فوق‌العاده است. اینکه بازیکنی در ۱۹ سالگی قهرمان اروپا و جهان شده باشد، اتفاق معمولی نیست.»

مورینیو در ادامه دلیل موضع خود را اعتماد کامل به بازیکنان فعلی رئال دانست:

«ما ترکیب فوق‌العاده‌ای داریم و در حال حاضر برای هیچ‌کس جا باز نمی‌کنم. این‌ها بازیکنان من هستند و بازیکنان من بهترین هستند.»

مورینیو به این ترتیب در آستانه شروع فصل، ضمن احترام به کیفیت بارسلونا و ستاره جوانش، بر اعتماد کامل خود به ترکیب رئال مادرید تأکید کرد.



 رئیس اتلتیکو مادرید: آلوارز با دو بازی دوباره محبوب می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئیس اتلتیکو مادرید: آلوارز با دو بازی دوباره محبوب می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی - انریکه سرزو، رئیس اتلتیکو مادرید، بار دیگر تأکید کرد خولیان آلوارز فروشی نیست و معتقد است مهاجم آرژانتینی خیلی زود می‌تواند اعتماد هواداران این تیم را دوباره به دست آورد.

به گزارش فوتبالی، آلوارز در جریان جام جهانی ۲۰۲۶ تمایل خود برای انتقال به بارسلونا را مطرح کرد و همین مسئله واکنش منفی بخشی از هواداران اتلتیکو را به همراه داشت. با این حال، سرزو پیش از دیدار هفته نخست لالیگا مقابل مالاگا به مارکا گفت:

«نمی‌دانم الان قرار است عذرخواهی کند یا نه، اما خولیان آدم فوق‌العاده‌ای است و کاملاً مطمئنم که تنها با دو بازی دوباره دل هواداران را به دست خواهد آورد.»

بارسلونا در طول تابستان برای جذب آلوارز تلاش کرد و حتی اوایل ژوئن پیشنهادی ۱۰۰ میلیون یورویی ارائه داد، اما اتلتیکو از همان ابتدا حاضر به مذاکره برای فروش مهاجم خود نبود. رئیس اتلتیکو درباره موضع باشگاه گفت:

«از همان ابتدا به بارسلونا گفتیم آلوارز فروشی نیست. خولیان بازیکن ما و یکی از مهره‌های مهم تیم است. می‌خواهیم در کنارمان بماند و باور دارم فصل فوق‌العاده‌ای خواهد داشت.»

سرزو در پایان نیز تأکید کرد:

«خولیان بازیکن اتلتیکو مادرید است، با باشگاه قرارداد دارد و اینجا تمرین می‌کند. او خودش را برای یک فصل فوق‌العاده و درخشان آماده می‌کند.»



 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو - پارس فوتبال
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو - پارس فوتبال

یک ماه پس از شکست آرژانتین مقابل اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۲۶، فدراسیون فوتبال این کشور ویدیویی احساسی منتشر کرد که در آن بخش‌هایی از مهم‌ترین لحظات این تیم در مسیر رسیدن به فینال به تصویر کشیده شده است؛ از جمله پیروزی تاریخی مقابل انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی.

فدراسیون آرژانتین تأکید کرد که تیم ملی این کشور با وجود انتقادات و تردیدهای فراوان، برای دومین دوره متوالی به فینال جام جهانی رسید.پیام کنایه‌آمیز به منتقدان

این ویدیو با تأکید بر روحیه جنگندگی بازیکنان آرژانتین آغاز می‌شود و سپس منتقدان این تیم را هدف قرار می‌دهد. در این پیام آمده است: «یک ماه پیش اتفاقی افتاد. چیزی که بسیاری نمی‌خواستند رخ دهد، اتفاق افتاد: آرژانتین بار دیگر در یک فینال بازی کرد.»

فدراسیون آرژانتین در ادامه نوشت: «ما در هر مسابقه‌ای که پشت سر گذاشتیم، بازگشتیم و با حذف انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی تاریخ‌سازی کردیم.»

واکنش به ادعای کارزار ضد آرژانتین

در بخش دیگری از این پیام، فدراسیون به ادعاها درباره وجود یک کارزار سازمان‌یافته علیه تیم ملی واکنش نشان داد و تأکید کرد که شکست در فینال چیزی از ارزش‌های این تیم کم نمی‌کند.

در این ویدیو گفته می‌شود: «این گروه با هدف رساندن یک فینال دیگر به مردم آرژانتین وارد مسابقات شد و مهم نبود کارزار ضد آرژانتین چقدر گسترده باشد؛ ما در نهایت به فینال رسیدیم.»

در ادامه آمده است: «اگر کسی به شما گفت اتفاقی افتاده، به او بگویید بله. اتفاقی که افتاد این بود که تیمی برای پیروزی همه توانش را گذاشت، تا پایان جنگید و با سربلندی زمین را ترک کرد.»

پیام فدراسیون در پایان با اشاره به اشک‌های لیونل مسی به جمله‌ای احساسی ختم می‌شود: «اشک‌های کاپیتان ما بار دیگر به ما یادآوری کرد که ممکن است پیروز شوی، اما هر اتفاقی هم که بیفتد، چیزی که هرگز نباید انجام دهی، دست کشیدن از تلاش است.»آینده مسی همچنان در هاله‌ای از ابهام

آرژانتین پس از پایان جام جهانی حالا باید خود را برای رقابت‌های پیش رو و تغییرات احتمالی در ترکیب تیم آماده کند. اشک‌های مسی پس از شکست در فینال نشان داد که این رقابت‌ها چه اهمیت ویژه‌ای برای او داشته است.

با این حال، کاپیتان آرژانتین …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک

بامداد روز گذشته در مشهد یک پسر 20 ساله پدر خود را با ضربات چاقو به قتل رساند.
 اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!
سایت ورزش ۳

اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!

شالکه طی دو سال گذشته سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی را افزایش داده و به شکلی خلاقانه بخش مهمی از فعالیت‌های جدی باشگاه را با هوش مصنوعی مدیریت می‌کند.
 محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید
سایت پارس فوتبال

محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید

محمد خدابنده‌لو پس از برد تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گفت: حسین کنعانی زادگان گفت مصاحبه نکنید.
 تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان
سایت پارس فوتبال

تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر، با نتیجه ۴ بر یک از سد استقلال خوزستان عبور کرد و با ۶ امتیاز به صدر جدول صعود کرد.
 پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!
سایت فوتبالی

پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه چهار بر یک استقلال خوزستان را شکست داد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان بودند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواستند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند. پرسپولیس در این مساب ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس
سایت خبر ورزشی

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.
 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!
سایت خبر ورزشی

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.
 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)
سایت فوتبالی

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر