قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۴/۰۴

جنگ ۱۲۰ میلیون یورویی برای دیومانده؛ لیورپول وارد فاز جدید شد

پایگاه خبری فوتبالی- طبق گزارش روزنامه آلمانی بیلد، وضعیت انتقال یان دیومانده در هفته‌های اخیر وارد مرحله‌ای حساس شده و رقابت سنگینی میان باشگاه‌های بزرگ برای جذب این استعداد جوان شکل گرفته است.به گزارش فوتبالی، در جدیدترین تحولات، گفته می‌شود باشگاه لایپزیش سیگنال‌هایی دریافت کرده که نشان می‌دهد باشگاه لیورپول آماده است برای جذب این بازیکن یک پیشنهاد بسیار سنگین به ارزش 100 میلیون یورو مبلغ ثابت به علاوه 20 میلیون یورو پاداش ارائه دهد؛ رقمی که می‌تواند او را به یکی از گران‌ترین انتقال‌های پروژه ...,لیورپول,لایپزیش,یان دیومانده,پاری سن ژرمن,نقل و انتقالات
 جنگ ۱۲۰ میلیون یورویی برای دیومانده؛ لیورپول وارد فاز جدید شد



۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

لیورپول برای جذب مسی گامبیا بازمی‌گردد

پایگاه خبری فوتبالی- لیورپول پس از رد شدن پیشنهاد نخست خود برای جذب یانکوبا مینته، قصد دارد بار دیگر برای به خدمت گرفتن وینگر برایتون وارد مذاکره شود. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های جدید، پیشنهاد اولیه قرمزها به ارزش ۵۰ میلیون پوند از سوی برایتون رد شده، اما لیورپول همچنان این بازیکن را یکی از گزینه‌های جدی خود برای تقویت خط حمله می‌داند. 

مینته وینگر ۲۲ ساله گامبیایی، در سال ۲۰۲۴ با انتقالی حدود ۳۰ میلیون پوند از نیوکاسل به برایتون پیوست. او پیش از آن فصل موفقی را به‌صورت قرضی در فاینورد پشت سر گذاشته بود و توانایی بازی در هر دو جناح، سرعت بالا و قدرت حمل توپ، او را به گزینه‌ای جذاب برای تیم‌های بزرگ تبدیل کرده است.

لیورپول در شرایطی به سراغ مینته رفته که بعد از جدایی محمد صلاح به دنبال تقویت جناح راست خود است. باشگاه پیش‌تر ویکتور مونوز را جذب کرده، اما همچنان به دنبال یک گزینه قدرتمندتر برای افزایش کیفیت و عمق خط حمله است. 

برایتون اما شرایط متفاوتی دارد و به دلیل قرارداد مینته تا سال ۲۰۲۹، از موضع قدرتمندی در مذاکرات برخوردار است. این باشگاه همچنین در پنجره نقل‌وانتقالات جاری چند بازیکن مهم خود را از دست داده و علاقه‌ای به فروش آسان یکی دیگر از مهره‌های هجومی‌اش ندارد. 

موضوع مهم دیگر، مصدومیت اخیر مینته است. این بازیکن در حال حاضر به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه پا حدود هشت هفته از میادین دور خواهد بود؛ با این حال، گزارش‌ها می‌گویند خود بازیکن نسبت به انتقال به آنفیلد علاقه‌مند است. 

اکنون باید دید پیشنهاد دوم لیورپول چه رقمی خواهد بود. با توجه به رد شدن پیشنهاد ۵۰ میلیون پوندی، احتمالاً قرمزها باید رقم قابل توجهی را افزایش دهند تا برایتون را به مذاکره جدی‌تر وادار کنند.

اگر لیورپول موفق شود مینته را جذب کند، این بازیکن می‌تواند یکی از گزینه‌های اصلی برای پر کردن خلأ ایجادشده در خط حمله باشد؛ اما فعلاً توپ در زمین برایتون است و پیشنهاد دوم لیورپول می‌تواند سرنوشت این پرونده را مشخص کند. 


۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

چرا رئال مادرید را به لیورپول و پی‌اس‌جی ترجیح دادم؟

به گزارش ایلنا، مدیران آربی‌لایپزیش از مواضع خود کوتاه نیامدند و کار کاملاً درستی انجام دادند. پس از یک فصل موفق در آلمان (۱۳ گل و ۱۰ پاس گل در ۳۶ بازی در تمامی رقابت‌ها)، ارزش یان دیومانده (۱۹ ساله) در بازار نقل‌وانتقالات سر به فلک کشید. انگلیسی‌های لیورپول تلاش کردند انتقال او را به کرانه مرسیساید نهایی کنند، اما قرمزها خیلی زود با خواسته‌های مالی سنگین آربی‌لایپزیش مواجه شدند. لاپیزیش با فروش جواهر خود موافق بود، اما نه به هر قیمتی.

دیومانده در اوج رویاپردازی

آلمانی‌ها بیش از ۱۰۰ میلیون یورو طلب می‌کردند؛ مبلغی بسیار سنگین برای بازیکنی کم‌تجربه که تنها یک فصل در بوندس‌لیگا حضور داشته است. اما در نهایت لیورپول پذیرفت که دسته چک خود را بیرون بکشد. با این حال، اوضاع برای قرمزها پیچیده‌تر شد. لایپزیش همچنان زیاده‌خواهی می‌کرد و پاری‌سن‌ژرمن نیز وارد کارزار شد. قهرمان دو دوره اخیر اروپا حتی به عنوان برنده نهایی این معامله معرفی می‌شد و انتقال تقریباً تمام‌شده به نظر می‌رسید. سپس یک چرخش و شگفتی جدید رخ داد.

لایپزیش بیش از ۱۲۰ میلیون یورو برای دیومانده درخواست کرد و پی‌اس‌جی در نهایت میز را ترک کرد و تسلیم شد. پاریسی‌ها دیگر نمی‌خواستند هزینه‌های بی‌منطق برای بازیکنی بدون سابقه درخشان انجام دهند و به مذاکرات پایان دادند.

این اتفاق یک فرصت طلایی برای رئال مادرید بود که در میان غافلگیری همگان، تصمیم گرفت با پرداخت ۱۴۰ میلیون یورو (با احتساب پاداش‌ها) روی دست همه بلند شود و کار را تمام کند. یک بمب واقعی، چرا که لوس بلانکوس به شکلی غیرمنتظره گران‌ترین بازیکن تاریخ خود را جذب کرد. ژوزه مورینیو نیز اعتراف کرد که این ستاره ساحل‌عاجی در برنامه‌های اولیه او قرار نداشته است. در شرایطی که رئال مادرید فصل جدید لالیگا را در زمین اسپانیول آغاز می‌کند، دیومانده یکی از جذابیت‌های جدید لیگ اسپانیا خواهد بود. این بازیکن ساحل‌عاجی در گفتگو با رسانه «اسپورتس‌تی‌وی» سکوتش را شکسته تا به بررسی این حضور غافلگیرکننده در مادرید بپردازد.

حاضرم برای مورینیو بمیرم

او در این باره گفت: «مثل یک رویا بود، چرا که باشگاهی بزرگ‌تر از رئال مادرید وجود ندارد. می‌دانید، وقتی رئال مادرید سراغ شما می‌آید و می‌گوید "ما تو را می‌خواهیم"، دقیقاً مانند یک رویاست. من دیگر خوابم نمی‌برد و نمیتوانستم آن را باور کنم. امروز اینجا هستم، فوق‌العاده خوشحالم و به این موضوع افتخار می‌کنم. من ابتدا با مدیر باشگاه، جونی (کالافات) و سپس البته با سرمربی (مورینیو) صحبت کردم. غافلگیر شدم چون او فرانسوی صحبت می‌کرد! فکر می‌کنم ساعت پنج صبح در پرتغال بود که مرا از خواب بیدار کرد تا با هم صحبت کنیم. او به من گفت این یک موضوع مهم است و من هم پاسخ دادم: "چرا که نه؟" اینجا رئال مادرید است و وقتی رئال مادرید با شما تماس می‌گیرد، نمی‌توانید بگوئید نه. به او گفتم: "اگر می‌خواهی بیایم، معلوم است که می‌آیم." او یک دوست و یک رئیس است. به من گفت: "تو بخشی از تیم من هستی و حالا اینجایی، پس من خوشحالم." من هم پاسخ دادم: "من هم خوشحالم که بخشی از تیم شما هستم و می‌خواهم با شما کار کنم، چون این بهترین باشگاه جهان است." او شخصیت بسیار قوی‌ای دارد که البته برای ما چیز خوبی است؛ چرا که گاهی اوقات وقتی جوان هستید، تمرکزتان را از دست می‌دهید. فکر می‌کنم او مربی مناسبی برای من است تا به عنوان یک بازیکن جوان به پیشرفت ادامه دهم.»

او سپس توضیح داد که این ماجراجویی در جمع مادریدی‌ها را مدیون لطف الهی می‌داند: «فکر می‌کنم کار خدا بود. کار خدا بود چون من اعتقاد زیادی به خدا دارم و یک افریقایی هستم؛ در آفریقا مردم به خدا باور دارند و من شخصاً ایمان زیادی دارم. چه تصادف عجیبی، چرا که اولین بازی حرفه‌ای من برابر رئال مادرید بود و امروز برای رئال مادرید بازی می‌کنم. پس همان‌طور که گفتم، از بودن در اینجا خوشحالم. فقط می‌خواهم از فوتبال بازی کردن لذت ببرم، چون این تنها کاری است که بلد هستم انجام دهم. می‌خواهم هر روز از بازی با توپ لذت ببرم. من پیراهنم را با امباپه عوض کرده بودم و امروز ما در یک مکان و کنار هم هستیم. این دیوانه‌کننده و باورنکردنی است! اگر برای مورینیو بازی می‌کنید، معلوم است که حاضرید هر کاری برای او انجام دهید. شما شخصیت او و اینکه چگونه آدمی است را می‌شناسید. همه حاضرند هر کاری برای او بکنند. ما حاضریم برای او بمیریم.» پیام او به واضح‌ترین شکل ممکن منتقل شد؛ حالا وقت درخشش در زمین مسابقه است. انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

انتقامی در کار نیست؛ آقای یاغی دربی را از دست داد؟ - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس فصل جدید را با درخشش ستاره‌های تازه واردش شروع کرد کرد که نخستین گل شاگردان مهدی تارتار روی ارسال زیبای سید ابوالفضل جلالی و ضربه تمام کننده محمدمهدی محبی مقابل شمس‌آذر به ثمر رسید تا موفق به کسب پیروزی دو بر صفر شوند که دومین برد هم در جدال با استقلال خوزستان به دست آمد، اما خبر تلخ برای سرمربی قرمزها مصدومیت ستاره چپ‌پای این تیم بود.

به نقل از ورزش سه، ابوالفضل جلالی که پس از پنج سال حضور در استقلال شرایط مناسبی برای ادامه همکاری ندید و با اتمام قراردادش راهی پرسپولیس شد، در نخستین بازی فصل پاس گل داد و دو موقعیت خطرناک دیگر هم ساخت که این اتفاق در دومین بازی برابر استقلال خوزستان هم افتاد و یک ارسال او منجر به گل نشد و یک ضربه او هم با بدشانسی به دروازه نرفت، اما جدا از مباحث فنی، مصدومیت او اتفاق تلخی برای تارتار بود تا دستش در سمت چپ زمین خالی شود.

مدافع چپ پرسپولیس که تجربه بازی و پاس گل در دربی را برای استقلال دارد، این بار منتظر بود تا در پیراهن قرمز به این اتفاق مهم برسد و در جمع شاگردان تارتار بدرخشد که مصدومیت بدموقع احتمالا منجر به عدم حضورش در شهرآورد شود.

پرسپولیس در روزهای ۲ و ۷ شهریور به ترتیب به مصاف تراکتور و ملوان انزلی خواهد رفت که جلالی به‌طور قطعی در این دو بازی حضور نخواهد داشت و به دلیل مصدومیت کشاله ران دور از لیست سرخ‌ها است.

پزشکان در بررسی اولیه تشخیص غیبت ۱۲ روزه جلالی از میادین را داده‌اند که باتوجه به برگزاری دربی در تاریخ ۱۱ شهریور، این احتمال وجود دارد که مدافع چپ پرسپولیس به این بازی حساس برسد، اما غیبت او برابر تیم سابقش بیشتر از هرچیز محتمل است.

جلالی شروع خوبی در پرسپولیس داشت، اما مصدومیت کاری کرد تا فعلا دو بازی را به‌طور قطعی از دست بدهد و در دیدار برابر استقلال نیز بعید به نظر می‌رسد در شرایط مطلوبی قرار داشته باشد و با این وضعیت، تارتار باید در چالش سختی قرار بگیرد؛ به ویژه اینکه نتوانستند مدافع چپ جدیدی هم برای این مقاطع از فصل که جلالی دچار مصدومیت می‌شود، جذب کنند و در دیدارهای مهم در اختیار داشته باشند.

این مدافع چپ قرمزها انگیزه زیادی داشت تا در دیدار با استقلال از تیم سابق خود به نوعی انتقام هم بگیرد، اما مصدومیت مانع از حضورش در این بازی خواهد شد؛ مگر اینکه اتفاق عجیبی رخ بدهد و او بتواند با درد زیاد حداقل در لیست این مسابقه قرار بگیرد.




 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۲۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!
۵ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!

سخنگوی سازمان لیگ با تشریح آخرین وضعیت محرومیت تماشاگران تراکتور و پرسپولیس، درباره سهم هواداران در دربی پایتخت و قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر نیز توضیح داد.

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.