قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

هتل تیم ملی در لس آنجلس مشخص شد (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- هتل محل اقامت تیم ملی فوتبال ایران برای اقامت در لس‌آنجلس مشخص شد.به گزارش فوتبالی، طبق اخبار منتشرشده، تیم ملی فوتبال ایران که در حال حاضر در شهر تیخوانا مکزیک حضور دارد، یک روز پیش از تقابل با نیوزیلند، راهی شهر لس‌آنجلس آمریکا خواهد شد. این تیم قرار است در نخستین بازی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶، ساعت ۴:۳۰ صبح روز سه‌شنبه ۲۶ خرداد، در ورزشگاه «سوفای» لس‌آنجلس به مصاف نیوزیلند برود.فیفا هتل ۴ ستاره «وست‌دریفت» (Westdrift) واقع در منطقه ساحلی منهتن لس‌آنجلس را برای اسکان تیم ...,تیم ملی ایران,جام جهانی 2026,لس آنجلس
 هتل تیم ملی در لس آنجلس مشخص شد (عکس)



۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

پایگاه خبری فوتبالی- بعد از این که آرش برهانی از فوتبال خداحافظی کرد کم کم مشخص شد او در یک رشته هنری هم سررشته دارد .

به گزارش فوتبالی، اخیرا ویدیویی از برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» با اجرای هومن حاجی عبداللهی و همراهی شخصیت معروف جناب‌خان با صداپیشگی محمد بحرانی در فضای مجازی منتشر شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است .

در این فیلم آرش برهانی بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی ایران حضور دارد و مشغول نواختن سازهای دف و تنبک است. خود حاجی عبداللهی هم تنبک می‌زند و برادر بزرگ‌تر آرش یعنی سیاوش برهانی تار می‌نوازد .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش نوازندگی آرش برهانی در کنار برادرش

نحوه نوازندگی برهانی در این فیلم نشان می‌دهد که او کاملا در کارش تسلط دارد و یک نوازنده حرفه‌ای است. این در حالی است که فوتبالیست‌ها به دلیل مشغله زیاد فرصت نمی‌کنند به کارهای دیگر مثل هنر بپردازند و برهانی در این زمینه یکی از استثناها به شمار می‌رود .

البته این اولین بار نیست که برهانی تبحرش را در نواختن ساز نشان می‌دهد. او حدود دو سال پیش هم در برنامه «1001» که با اجرای محسن کیایی از شبکه نسیم پخش می‌شد دقایق کوتاهی تنبک نواخت که در حین نوازندگی برهانی، شخصیت جناب‌خان که محمد بحرانی صداپیشگی او را بر عهده داشت آواز خواند .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش تنبک نوازی برهانی در برنامه 1001

از آنجا که هم تنبک و هم دف در دسته سازهای ضربی قرار دارند این طور به نظر می‌رسد که او علاقه و استعداد زیادی در زمینه نواختن سازهای ضربی دارد .

اینکه یک بازیکن فوتبال متولد اواخر دهه ۵۰ و اوایل دهه ۶۰ به موسیقی سنتی و گوش دادن به آن علاقه داشته باشد شاید چندان عجیب نباشد ولی اینکه یک بازیکن با مهارت نوازندگی کند مطمئنا قابل توجه است . 

البته نوازندگی و استعداد هنری در خانواده برهانی ارثی است. سیاوش و آرش برهانی فرزندان زنده‌یاد استاد داریوش برهانی هستند. استاد برهانی از نوازندگان چیره دست و برجسته تار و سه تار در کرمان بود. استادی شریف و خوش اخلاق که شاگردان بسیاری را در کرمان تربیت کرد . 

زنده‌یاد خلیل برهانی عموی آرش برهانی هم نوازنده و استاد تار و هنرمند بود و حتی مهدی برهانی عموی دیگر این دو برادر هم ترانه سرا و ادیب بود و این که آرش با این سبک و سیاق نوازندگی کند و تکنیک‌های ریز دف و تنبک را اجرا کند، نشان می‌دهد که در کودکی و نوجوانی، چقدر خوب آموزش دیده است . 

برهانی البته در اوج دوران فوتبالش هم در چند کنسرت و گرامیداشت عمویش استاد خلیل برهانی در کرمان، تنبک زده که فیلم این اجرا در آرشیوهای اینترنتی موسیقی استان کرمان موجود است.


۴ ساعت قبل / سایت جماران

بیرانوند: بی خیال لس آنجلس نیستم/ از نصیحت های برادرانم اصلا عصبانی نمی شوم

جماران ورزشی؛ یکی از وزنه بردارانی که در رقابت های قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا 2026 تاشکند ازبکستان درخشان ظاهر شد، محمدجواد بیرانوند بود. او در این رقابت ها 9 مدال طلای نوجوانان، جوانان و آسیای میانه را به دست آورد.

بیرانوند گفت وگویی با خبرنگار ورزشی جماران داشت که در ادامه می خوانید.

او درباره رقابت های قهرمانی آسیا تاشکند گفت: رقبای سختی در این مسابقات داشتم و باید با 8 وزنه بردار دیگر برای کسب مدال طلا رقابت می کردم. تمام تلاشم را به کار گرفتم و خوشبختانه توانستم 9 طلا به دست آورم و قهرمان نوجوانان، جوانان و آسیای میانه شوم.

بیرانوند درباره رکوردشکنی هایی نیز که در این رقابت ها برجای گذاشت گفت: سه رکورد نوجوانان جهان و سه رکورد نوجوانان آسیا را شکستم و توانستم ایران عزیز را سربلند کنم.

این وزنه بردار نوجوان ایران درباره چشم انداز فعالیت ورزشی خود گفت: من دوست دارم در المپیک لس آنجلس هم حاضر باشم و اینگونه نیست که همه چیز را به 2032 موکول کنم. تمام تلاشم را انجام می دهم تا بتوانم در المپیک دو سال بعد نیز شرکت کنم.

او درباره تاثیر کار با سهراب مرادی و بهداد سلیمی در تیم های ملی برای رسیدن به پیشرفت گفت: این دو ورزشکارانی بودند که طلای المپیک و جهان را دارند؛ در ورزش جهان مطرح هستند، انگیزه خوبی به وزنه بردار می دهند و از تمرینات اصولی استفاده می کنند. به واسطه اینکه خودشان مدال آور بودند خیلی خوب و حرفه ای ما را هدایت می کنند.

بیرانوند درباره اینکه چندمین ورزشکار خانواده خود است و آیا کسی از دختران خانواده بیرانوند هم به وزنه بردار شدن فکر می کند یا نه گفت: من پنجمین ورزشکار خانواده هستم که مدال بین المللی دارد. از دختران خانواده هم هستند افرادی که تمایل به حضور در این رشته دارند. برادر بزرگم روح الله به هرشکلی که توانسته پشت من بوده و حمایتم کرده است. عبدالله هم خودش در اردوهای تیم ملی به هر طریقی که از دستش بر می آید کنار من است.

او درباره اینکه آیا نصیحت های برادرانش باعث ناراحتی او شده یانه گفت: به خاطر سن کمتری که دارم من را راهنمایی می کنند و یک برادر کوه پشت سر آدم است. از نصیحت های ورزشی برادرانم هیچ وقت ناراحت یا عصبانی نشدم چون آن ها راهی رفتند که تجربه شان بیشتر از من است. تا جایی که توانستم به حرف هایشان گوش کردم و کاری جز این انجام ندادم. اصلا ناراحت نشدم.

بیرانوند در پایان گفت: از پدر و مادر عزیزم که در این راه همراهم بودند و خیلی کمکم کردند تشکر ویژه دارم. از محمدتقی بیرانوند مربی که از سال 92 مربی من بوده است خیلی ممنونم و قدردان این عزیزان هستم. از آقایان سجاد انوشیروانی، بهداد سلیمی، سهراب مرادی تشکر می کنم که این چندوقت پشت من بودند و همه جوره کمک کردند؛ از لحاظ ذهنی، تمرینی و هرچه که فکر کنید کمک کردند تا این محمدجواد باشم.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پدیده جذاب فرانسه راهی انگلیس شد

به گزارش ورزش سه، دیان متالی، مدافع چپ 20 ساله فرانسوی، رسما بازیکن ساندرلند شد. باشگاه انگلیسی که فصل گذشته لیگ برتر را در رتبه ششم به پایان رساند، امروز به‌طور رسمی از جذب مدافع جوان تولوز خبر داد؛ بازیکنی که انتقالش به انگلیس تا آستانه لغو پیش رفت اما در نهایت قرارداد پنج‌ساله‌ای با گربه‌های سیاه" امضا کرد.

این انتقال در حالی نهایی شد که چند روز پیش، به دلیل مشکلی که در تست‌های پزشکی متالی پیش آمده بود، آینده این جابه‌جایی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

متالی که پیش از این چهار بازی برای تیم زیر 21 سال فرانسه انجام داده، برای نهایی کردن انتقال راهی انگلیس شده بود و همه چیز آماده به نظر می‌رسید. با این حال، در جریان معاینات پزشکی ساندرلند، مشکلی در ناحیه کمر او شناسایی شد و باشگاه انگلیسی را وادار کرد روند انتقال را موقتاً متوقف کند.

برای بررسی دقیق‌تر شرایط، متالی به جنوب فرانسه بازگشت تا آزمایش‌های تکمیلی را پشت سر بگذارد. نتایج این بررسی‌ها اما نگرانی اولیه را برطرف کرد و آزمایش‌های جدید نشان داد مشکل جدی و نگران‌کننده‌ای وجود ندارد.

به این ترتیب، دو طرف بار دیگر به توافق رسیدند و ساندرلند امروز به‌طور رسمی انتقال این بازیکن جوان را اعلام کرد. متالی فصل گذشته یکی از چهره‌های قابل توجه تولوز بود. این دفاع چپ در مجموع 30 مسابقه برای این تیم به میدان رفت و 2078 دقیقه بازی کرد که 28 بازی آن در لیگ یک فرانسه بود.

سرعت و قدرت انفجاری او در سمت چپ زمین، خیلی زود توجه‌ها را به خود جلب کرد و متالی توانست زیر نظر کارلس مارتینز نوبل جایگاه ویژه‌ای در ترکیب تولوز پیدا کند. عملکرد او در فصل 2025/26 باعث شد ساندرلند برای جذبش وارد عمل شود.




 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!

سخنگوی سازمان لیگ با تشریح آخرین وضعیت محرومیت تماشاگران تراکتور و پرسپولیس، درباره سهم هواداران در دربی پایتخت و قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر نیز توضیح داد.

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۱۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 حکم فیفا برای فینال جام جهانی: پاردس نقره‌داغ شد!
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

حکم فیفا برای فینال جام جهانی: پاردس نقره‌داغ شد!

کمیته انضباطی فیفا در پی درگیری و اتفاقات رخ‌داده در فینال جام جهانی میان اسپانیا و آرژانتین، احکام سنگینی را صادر کرد.