قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۳/۲۹

تمجید ویژه ژیرو از پدیده مراکش؛ می‌توانم او را در رئال مادرید ببینم!

پایگاه خبری فوتبالی - ایوب بوآدی، هافبک ۱۸ ساله تیم ملی مراکش، با درخشش در دیدار برابر برزیل در جام جهانی ۲۰۲۶ توجه بسیاری از کارشناسان و باشگاه‌های بزرگ اروپایی را به خود جلب کرده است.به گزارش فوتبالی، ستاره جوان لیل که از مدت‌ها قبل در فهرست استعدادهای مورد توجه فوتبال اروپا قرار داشت، حالا به یکی از نام‌های داغ بازار نقل‌وانتقالات تبدیل شده است. یکی از افرادی که در روزهای اخیر درباره آینده این بازیکن صحبت کرده، اولیویه ژیرو، مهاجم باتجربه و هم‌تیمی بوآدی در لیل است. ژیرو که در جریان رقابت‌های ...,ایوب بوادی,الیویه ژیرو,لیل,رئال مادرید
 تمجید ویژه ژیرو از پدیده مراکش؛ می‌توانم او را در رئال مادرید ببینم!



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بیرانوند رکورددار حضور در بازی پرسپولیس و تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور در این هفته به تنهایی رکورددار بیشترین حضور در تقابل پرسپولیس و تراکتور خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس و تراکتور در هفته سوم در حالی برای سی و ششمین بار به مصاف هم می‌روند که چند بازیکن دو تیم به طور مشترک رکورددار بیشترین حضور در این تقابل حساس و جذاب هستند.

اما به احتمال زیاد و در صورت حضور در میدان، علیرضا بیرانوند در این هفته به تنهایی این رکورد را تصاحب کرده و به تنهایی در این زمینه رکورددار خواهد شد.

در رده بندی فعلی رکوردداران بیشترین بازی در این تقابل، نام سه بازیکن با 15 بازی دیده می‌شود. علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مهدی کیانی سه بازیکنی هستند که بیشترین سابقه حضور در این تقابل را دارند.

در رده بعدی نام پنج بازیکن به طور مشترک قرار دارد. مهدی ترابی، شجاع خلیل‌زاده، فرشاد احمدزاده، سیدجلال حسینی و وحید امیری بازیکنانی هستند که 13 بازی در این تقابل انجام داده‌اند.

از بین این پنج نفر، مهدی ترابی و شجاع خلیل‌زاده دو بازیکن تراکتور این فرصت را دارند که با حضور در زمین، تعداد بازی‌های خود را افزایش دهند. البته مهدی ترابی که در هفته اول مصدوم شد و از زمین بازی بیرون رفت، در هفته دوم غایب بود و وضعیتش برای حضور در مقابل پرسپولیس مشخص نیست.

رده بعدی رکوردداران بیشترین بازی در تقابل پرسپولیس و تراکتور را سه بازیکن با 12 بازی تشکیل می‌دهند. این سه بازیکن علی علیپور، کمال کامیابی‌نیا و محمدحسن ابراهیمی هستند. از این سه نفر، تنها علی علیپور همچنان مشغول بازی است و می‌تواند آمار خودش در این زمینه را بهبود ببخشد، اما دو بازیکن دیگر از دنیای بازی خداحافظی کرده‌اند.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

به بهانه جدایی مونیر الحدادی؛ تلخکامی مراکشی‌های فوتبال ایران

پایگاه خبری فوتبالی- سومین بازیکن مراکشی تاریخ لیگ برتر پس از یک فصل از فوتبال ایران رفت.

به گزارش فوتبالی، سرانجام مونیر الحدادی بازیکن مراکشی و سرشناس استقلال که فصل گذشته بازی‌های خوبی را برای آبی‌پوشان انجام داد، با انتشار یک استوری اینستاگرامی با هواداران استقلال خداحافظی کرد.

الحدادی که در ابتدای فصل گذشته با سابقه بازی در بارسلونا به استقلال پیوست، در مدت زمان حضورش در فوتبال ایران عملکرد قابل قبولی داشت، هرچند به دلیل شرایط خاص لیگ برتر در فصل گذشته، این بازیکن اسپانیایی – مراکشی نتوانست به دستاورد و موفقیت خاصی همراه با استقلال دست یابد.

این بازیکن 30 ساله در فصل گذشته 28 بار با پیراهن استقلال به میدان رفت. 18 بازی در لیگ برتر، 2 در جام حذفی و 8 بازی در لیگ قهرمانان آسیا دو. حاصل کار او در این بازی‌ها، 4 گل زده و ثبت 5 پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود که در مجموع عملکرد خوبی برای این بازیکن به حساب می‌آید.

الحدادی تنها بازیکن مراکشی در لیگ برتر ایران نبوده. پیش از او دو بازیکن دیگر از این کشور آفریقایی سابقه بازی در فوتبال ایران را داشتند.

عادل شیحی

با سابقه بازی در فولام در چمپیونشیپ انگلیس به استقلال پیوست. انتقال این بازیکن نه چندان مطرح به فوتبال ایران کمی عجیب بود و خیلی زود هم از جمع آبی‌پوشان جدا شد. در 6 بازی که در استقلال انجام داد، هیچ عملکرد مثبتی نداشت و بدون گل زده یا پاس گل به کار خود در فوتبال ایران پایان داد. او در دربی فروردین 1395 در ترکیب اصلی استقلال به میدان رفت اما در همان نیمه اول مصدوم شد و از بازی بیرون رفت.

ایوب العملود

به عنوان یک مدافع عملکرد نسبتا قابل قبولی در طول یک فصل حضورش در پرسپولیس داشت. العملود که با نظر خوان کارلوس گاریدو جذب پرسپولیس شد، 24 بار پیراهن پرسپولیس را در سه جام مختلف برتن کرد، اما به لحاظ اثرگذاری روی گل، اصلاً آمار خوبی نداشت. او تنها یک گل برای سرخپوشان به ثمر رساند. آن هم در هفته دوم لیگ بیست و چهارم و در دیدار برابر تراکتور که مانع از شکست تیمش شد.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

انتقاد از تاتنهام: ستاره‌تان را مفت فروختید

به گزارش "ورزش سه"، رومرو اوایل همین ماه با موافقت تاتنهام راهی پایتخت اسپانیا شد. این مدافع آرژانتینی پنج فصل در این باشگاه حضور داشت. این بازیکن آرژانتینی که فصل گذشته در چهار مقطع مختلف با محرومیت مواجه شد، با مبلغی در حدود ۳۴.۲ میلیون پوند از تاتنهام جدا شد. تاتنهام با فروش این مدافع درآمد کسب کرد و رومرو نیز از فرصت حضور در تیم اسپانیایی استقبال کرد.

شرینگهام در گفت‌وگویی از این انتقال ابراز تعجب کرد و گفت برایش قابل درک نیست که تاتنهام یکی از بهترین بازیکنانش را در بازار نقل‌وانتقالات امروزی، با قیمت‌هایی که ارزش بازیکنان به شکل چشمگیری افزایش یافته، با چنین مبلغ پایینی فروخته است.

شرینگهام گفت:«رومرو به اتلتیکومادرید رفته تا زیر نظر دیه‌گو سیمئونه، یک مربی آرژانتینی، بازی کند که تیمش را وادار می‌کند در تمام نقاط زمین با سرسختی و جنگندگی مقابل حریفان بازی کند. رومرو هم در این زمینه نفر اول است.»

او ادامه داد:«نمی‌توانستید گزینه‌ای مناسب‌تر از این برای او پیدا کنید و برای سیمئونه و سبک بازی‌ای که می‌خواهد، بازیکنی بهتر از او برای پست کاپیتان، رهبر و مدافع تیم پیدا نمی‌کردید.»

شرینگهام سپس با اشاره به مبلغ انتقال رومرو گفت:«تاتنهام هاتسپر چقدر بابت او دریافت کرد؟ ۳۴ میلیون پوند؟ او قهرمان جام جهانی است و تازه وارد دوران اوج فوتبالش شده است! این مبلغ بسیار پایین است. اگر می‌خواستید یکی دیگر از بهترین مدافعان میانی فوتبال را که در چند دوره جام جهانی عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته، جذب کنید، آیا اصلاً با ۳۴ میلیون پوند می‌توانستید پای میز مذاکره بروید؟ ما درباره رقم ۱۰۰ میلیون پوند برای یک بازیکن سطح بالا صحبت می‌کنیم. بنابراین نمی‌فهمم تاتنهام چطور در نهایت او را با چنین مبلغی فروخته است.»




 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت

ابوالفضل جلالی، در جریان دیدار تم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد و با ناراحتی زمین بازی را ترک کرد

 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
۱۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است