
مصدومیت در حادثه رانندگی مسیر سلماس _ تسوج

اتفاق تلخ برای مرتضی پورعلیگنجی در ازبکستان
فارس: مرتضی پور علی گنجی ، مدافع فصل گذشته پرسپولیس و بازیکن سابق تیم های السد قطر و نفت تهران پس از قرار گرفتن در لیست مازاد مهدی تارتار راهی لیگ ازبکستان شد و در صورت بهبود و نداشتن مصدومیت می تواند در لیگ نخبگان حضور ثابتی داشته باشد.
پورعلی گنجی در لیگ نخبگان آسیا در صورت صلاحدید سرمربی تیمش می تواند برابر استقلال و تراکتور قرار گیرد و با درخشش در ترکیب تیمش کادر فنی ایران را مجاب به دعوت کردنش کند و در جام ملت های آسیا حضور یابد.
مدافع ایرانی با تجربه لیگ ازبکستان در هفته هجدم مقابل سورخان ترمذ قرار گرفت و پس از مصدومیت از ناحیه عضله چهارسر زمین مسابقه را ترک کرد.
پس از پایان این دیدار پزشکان تیم ازبکستانی اعلام کردند پورعلی گنجی تحت مداوی پزشکی قراردارد و در خصوص حضور او در ترکیب پاختاکور تصمیم گیری خواهدشد و به اطلاع سرمربی باشگاه خواهد رسید.
با توجه به مصدومیت این مدافع ایرانی احتمالا پورعلی گنجی در دیدار هفته بعد پاختاکور غایب خواهد بود و در ترکیب تیمش حضور نخواهد داشت.

چرا علیبابا بخش بازیهای ویدئویی خود را فروخت؟

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

فعالان تئاتر در بحران نگرانکنندهای هستند

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمتهای پایینتر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

نمیدانم کجا ایستادهام و چه باید بگویم

