قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۳/۲۲

وضعیت هوای فردا استانها شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی ایران

سازمان هواشناسی اعلام کرد:‌رگبار، صاعقه، وزش باد و گردوخاک تا سه‌شنبه در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد. همچنین ​مدیرکل هواشناسی استان تهران از صدور هشدار سطح زرد رنگ به‌دلیل وزش باد نسبتا شدید تا شدید خبر داد.
 وضعیت هوای فردا استانها شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی ایران



۹ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

پیش بینی آب و هوای بوشهر فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / گرمای شدید و شرجی در راه بوشهر / آخرین وضعیت هوا و دمای فردا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛  کارشناس هواشناسی بوشهر با اشاره به کاهش نسبی گرما در استان، گفت: با ورود موج گرمایی جدید در هفته آینده، دمای هوا افزایش محسوسی خواهد داشت.

حسین مستانه اظهار کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، در ۵ روز آینده خلیج‌فارس به‌نسبت آرام پیش‌بینی می‌شود؛ با این حال از امروز جمعه تا روز یکشنبه، علاوه بر افزایش رطوبت و شرجی، در ارتفاعات استان به‌ویژه مناطق شرقی و جنوبی/ف رشد ابر و احتمال وقوع ناپایداری‌های موقت جوی همراه با وزش تندباد لحظه‌ای، رگبار پراکنده و رعدوبرق دور از انتظار نیست.

وی با اشاره به وضعیت جوی و دمایی استان بوشهر، افزود: در شبانه‌روز گذشته دمای هوا در سطح استان به آستانه ۵۰ درجه سانتیگراد رسید و رطوبت و شرجی در نوار ساحلی استان از ۹۰ درصد عبور کرد.

کارشناس هواشناسی بوشهر عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بیشینه دمای هوا در شهرستان‌های دشتستان، دشتی و تنگستان به ۴۹ درجه رسید و مرکز استان بوشهر نیز دمای ۴۳ درجه سانتیگراد و رطوبت ۸۸ درصدی را تجربه کرد.

وی با هشدار نسبت به افزایش مجدد دما در روز‌های آینده، بیان کرد: از روز دوشنبه با ورود موج گرمایی جدید به استان بوشهر، دمای هوا در اغلب نقاط افزایش محسوسی خواهد داشت.

مستانه با تشریح وضعیت جوی و دریایی ۲۴ ساعت آینده استان گفت: آسمان استان صاف تا کمی ابری، همراه با غبار محلی، گاهی افزایش ابر، در برخی ساعهات وزش باد و افزایش رطوبت و شرجی پیش‌بینی می‌شود و برای فردا در برخی مناطق وقوع مه صبحگاهی دور از انتظار نیست.

وی جهت وزش باد را در سطح استان بیشتر جنوب غربی با سرعت ۸ تا ۳۰ و گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و در هنگام وقوع ناپایداری موقت تا ۴۴ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی کرد. همچنین جهت باد روی دریا بیشتر جنوب غربی، گاهی جنوب شرقی با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

کارشناس هواشناسی بوشهر ارتفاع موج دریا را در نوار ساحلی استان بین ۳۰ تا ۹۰ و گاهی تا ۱۲۰ سانتیمتر اعلام کرد.

وی گفت: فردا در بندر بوشهر زمان مد دریا ساعت ۰۲:۴۶ دقیقه بامداد و جزر دریا ساعت ۱۱:۵۸ خواهد بود.


۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

باران و رگبار در شمال، گرمای ۵۱ درجه در جنوب؛ باد شدید و گردوخاک در راه است

به گزارش جام جم آنلاین، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، درباره شرایط جوی کشور طی روزهای آینده گفت: روز جمعه ۳۰ مرداد، در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و همچنین ارتفاعات تهران، سمنان و البرز، رگبار و رعدوبرق، گاهی با شدت، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این پیش‌بینی، بخش‌هایی از نیمه شمالی کشور طی روزهای آینده با تغییر محسوس شرایط جوی مواجه خواهند بود و در برخی مناطق احتمال وقوع رگبارهای نسبتاً شدید و رعدوبرق وجود دارد. رگبار و رعدوبرق در جنوب شرق

ضیاییان افزود: طی روزهای جمعه و شنبه، در ساعات بعدازظهر و شب، در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان نیز احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید موقت وجود دارد.

این شرایط جوی می‌تواند در برخی مناطق موجب کاهش موقت دید و اختلال در تردد شود؛ به‌ویژه در مناطقی که بارش‌های رگباری در مدت کوتاه رخ می‌دهد. بارش پراکنده در ارتفاعات تا سه‌شنبه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی روزهای ابتدایی هفته آینده نیز اظهار کرد: روز یکشنبه اول شهریور، در ارتفاعات کهگیلویه و بویراحمد، البرز غربی و غرب اصفهان افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، دوم و سوم شهریور، نیز ارتفاعات مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی شاهد افزایش ابر و رگبار پراکنده خواهند بود. وزش باد شدید و گردوخاک در چند منطقه کشور

ضیاییان همچنین از تداوم وزش باد شدید در بخش‌هایی از کشور خبر داد و گفت: از جمعه تا یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال، شمال شرق و جنوب شرق کشور و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق، در برخی ساعات وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود که این شرایط در برخی مناطق می‌تواند با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا همراه باشد. دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان مواج می‌شوند

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت دریاها نیز گفت: طی دو روز آینده دریای خزر و خلیج فارس مواج خواهند بود و دریای عمان نیز از جمعه تا یکشنبه شرایط مواج خواهد داشت.

بر این اساس، فعالان دریایی و مسافران باید نسبت به شرایط نامساعد دریا و افزایش ارتفاع موج احتیاط بیشتری داشته باشند. پیش‌بینی هوای تهران؛ دما تا ۳۷ درجه

ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان پایتخت در روز شنبه ۳۱ مرداد، صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد و گردوغبار پیش‌بینی می‌شود.

همچنین در ساعات بعدازظهر وزش باد ادامه خواهد داشت و حداقل دمای تهران ۲۴ و حداکثر دما ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است.

وی افزود: روز یکشنبه اول شهریور نیز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد رخ می‌دهد. حداقل دمای پایتخت در این روز ۲۵ درجه و حداکثر دما ۳۷ درجه سانتیگراد خواهد بود. اهواز گرم‌ترین و اردبیل سردترین مرکز استان

بر اساس اعلام رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، طی روزهای آینده اختلاف دمای قابل توجهی میان مراکز استان‌های کشور وجود خواهد داشت.

ضیاییان گفت: اهواز با دمای ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور در روزهای مورد اشاره خواهند بود.

این اختلاف دمای بیش از ۴۰ درجه‌ای میان گرم‌ترین و سردترین مراکز استان، بار دیگر تنوع قابل توجه شرایط جوی در نقاط مختلف کشور را نشان می‌دهد. نکات مهم پیش‌بینی هوا در روزهای آینده 🌧️ رگبار و رعدوبرق: گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ⛈️ رگبار در ارتفاعات: تهران، سمنان و البرز 🌦️ رگبار جنوب شرق: جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان 💨 وزش باد شدید و گردوخاک: دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز، شمال شرق، شرق و جنوب شرق 🌊 دریای خزر و خلیج فارس: مواج طی دو روز آینده 🌊 دریای عمان: مواج از جمعه تا یکشنبه 🌡️ گرم‌ترین مرکز استان: اهواز با ۵۱ درجه ❄️ سردترین مرکز استان: اردبیل با ۱۰ درجه 🏙️ دمای تهران: حداکثر ۳۵ درجه در شنبه و ۳۷ درجه در یکشنبه


۲۴ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

هشدار درباره بارش‌های پاییز و زمستان ایران؛ «سوپر ال‌نینو» در راه است؟

رویداد۲۴| یک پیش‌بینی اقلیمی درباره احتمال وقوع پدیده‌ای موسوم به «سوپر ال‌نینو» و تأثیر آن بر الگوی بارش ایران، بار دیگر موضوع بارش‌های شدید و احتمال وقوع سیلاب در کشور را مطرح کرده است؛ پیش‌بینی‌ای که بر اساس آن ممکن است پاییز و زمستان پیش‌رو با بارش‌هایی بیش از حد نرمال در بخش‌هایی از فلات ایران همراه باشد.

بر اساس گزارشی که از باشگاه خبرنگاران جوان منتشر کرده، تحلیل برخی داده‌های اقلیمی و بررسی روند تغییرات دما و بارش در سال‌های گذشته، احتمال شکل‌گیری شرایطی متفاوت در فصل بارندگی پیش‌رو را مطرح کرده است.

محمدجواد کیهان‌پور، کارشناس اقلیم و هواشناسی، در این زمینه گفته است داده‌های جدید از حرکت یک موج گرمای بسیار شدید در زیر سطح اقیانوس آرام حکایت دارد؛ موجی که به گفته او دمایی بیش از ۷.۵ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین دارد و می‌تواند احتمال شکل‌گیری یک «سوپر ال‌نینو» را افزایش دهد. پاییز و زمستان متفاوت در راه است؟

به گفته این کارشناس، در کنار احتمال شکل‌گیری ال‌نینوی قدرتمند، نشانه‌هایی از تغییرات مثبت در اقیانوس هند نیز مشاهده شده که می‌تواند بر اثرات این پدیده در منطقه خاورمیانه و فلات ایران اثر بگذارد.

ال‌نینو یک پدیده اقلیمی گسترده است که با تغییر دمای سطح آب‌های اقیانوس آرام استوایی، می‌تواند الگو‌های گردش جو و در نتیجه وضعیت دما و بارش را در نقاط مختلف جهان تحت تأثیر قرار دهد. با این حال، شدت و جهت اثرگذاری آن در مناطق مختلف یکسان نیست.

کیهان‌پور با اشاره به بررسی روند تغییرات اقلیمی در دهه‌های اخیر، احتمال وقوع بارش‌های شدید و سیلاب‌های ناگهانی را یکی از سناریو‌های قابل توجه برای فصل‌های پاییز و زمستان دانسته است. به گفته او، گرم‌تر شدن زمینه اقلیمی می‌تواند در صورت فراهم شدن سایر شرایط جوی، احتمال وقوع رخداد‌های حدی را افزایش دهد. هشدار درباره سیلاب؛ از لایروبی مسیل‌ها تا مدیریت سد‌ها

بر اساس این گزارش، در صورت تحقق سناریوی بارش‌های فراتر از نرمال، آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای کاهش خسارت‌های احتمالی اهمیت زیادی خواهد داشت.

از جمله اقداماتی که در این زمینه مطرح شده، پاکسازی و لایروبی مسیل‌ها و کانال‌های انتقال آب در مناطق شهری و روستایی، افزایش ظرفیت عبور آب‌های سطحی و مدیریت سطح آب مخازن سد‌ها برای ایجاد ظرفیت مناسب ذخیره‌سازی است.

همچنین تقویت سامانه‌های پایش و هشدار سریع، اطلاع‌رسانی به‌موقع به ساکنان مناطق پرخطر و کشاورزان و برنامه‌ریزی برای برداشت به‌موقع محصولات کشاورزی از دیگر اقدامات پیشنهادی عنوان شده است.

در سطح فردی نیز توصیه شده است شهروندان در صورت صدور هشدار‌های هواشناسی از تردد یا توقف در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مستعد سیلاب خودداری کنند.

البته در این میان باید توجه داشت که پیش‌بینی‌های فصلی با عدم قطعیت همراه هستند و نمی‌توان بر اساس یک سناریوی اقلیمی، وقوع قطعی بارش‌های سیل‌آسا در ایران را نتیجه گرفت. خود گزارش نیز دقت پیش‌بینی‌های فصلی را حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد عنوان کرده است.




 اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از لوسیون‌های بدن و محصولات تغذیه‌کننده و نرم‌کننده پوست غیرمجاز را برای آگاهی مصرف‌کنندگان اعلام کرد.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محور‌های چالوس، هراز و فشم در روز‌های جمعه و شنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه خبر داد.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۹ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم

رئیس مرکز ارزشیابی و کیفیت نظام تضمینی آموزش و پرورش از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و بررسی سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه (۳۱ مردادماه) خبر داد.