قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

پاشازاده: روی کاغذ برنده بازی با نیوزیلند بودیم نه در واقعیت

k: مهدی پاشازاده | تیم ملی فوتبال ایران | تیم ملی | جام جهانی فوتبال 2026
 پاشازاده: روی کاغذ برنده بازی با نیوزیلند بودیم نه در واقعیت



بمب خبری در دبی؛ طارمی هم‌بازی سردار می‌شود؟

یرنا: باشگاه اماراتی به دنبال جذب مهاجم تیم ملی ایران است.

در دومین سال از قرارداد با المپیاکوس، مهدی طارمی روزهای متفاوتی را سپری می‌کند. پیش‌تر گفتیم که شرایط برای ادامه همکاری با مهاجم تیم ملی ایران، مهیا نیست و جذب مهاجمان جدید، شاید زمینه‌ساز جدایی طارمی از المپیاکوس و کوچ او از آتن شود. نوشته های مشابه درخواست متفاوت معاون پزشکیان درباره سردار آزمون/ این نه یک تصمیم ورزشی که پیامی به نفع انسجام ملی خواهد بود 1405/03/04 قلعه‌نویی: هنگ‌کنگ پیشرفت کرده است/ به طارمی تبریک می‌گویم 1403/03/17

سایت novasports در خبری نوشت یک باشگاه در شهر دبی امارات علاقه‌مند به جذب طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران است و مذاکرات جدی بین این باشگاه اماراتی و باشگاه یونانی برای انتقال طارمی به دبی در حال پیگیری است.

گفتنی است شباب الاهلی، النصر و الوصل ۳ باشگاه شهر دبی هستند که این احتمال وجود دارد طارمی به یکی از این سه تیم منتقل شود.

برچسب هاسردار آزمون طارمی کپی لینک لینک کپی شد


آغاز اردوی تدارکاتی تیم ملی والیبال ایران در روسیه

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کاروان تیم ملی والیبال بزرگسالان ایران به منظور برگزاری اردوی آماده‌سازی و انجام مسابقات تدارکاتی، وارد مسکو شد و مورد استقبال معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در روسیه قرار گرفت.

ملی‌پوشان کشورمان که خود را برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ ژاپن آماده می‌کنند، روز پنجشنبه از طریق فرودگاه شرمیتووا وارد روسیه شدند.

افشین پرچی، معاون سفارت ایران در مسکو، در دیدار با نصرالله افجه‌ای سرپرست تیم ملی، روبرتو پیاتزا سرمربی ایتالیایی تیم و اعضای کاروان ورزشی کشورمان، ضمن ابلاغ سلام سفیر جمهوری اسلامی ایران، برای تیم ملی در رقابت‌های پیش‌رو آرزوی موفقیت کرد.

تیم ملی والیبال ایران پس از حضور کوتاه در مسکو، راهی شهر اوفا در جمهوری باشقیرستان شد تا طبق برنامه کادر فنی، تمرینات و دیدارهای تدارکاتی خود را مقابل تیم‌های این منطقه برگزار کند.

شاگردان پیاتزا پس از پایان اردوی اوفا، بار دیگر به مسکو بازمی‌گردند تا چند دیدار تدارکاتی برابر تیم ملی والیبال روسیه و باشگاه‌های مطرح این کشور برگزار کنند.


رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. 

به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. 

آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پیراهن فلومیننزه بود و از آن زمان تاکنون، بیشتر در مسابقات نمایشی و رویدادهای فوتبال اسطوره‌ها دیده شده است. حالا اما ستاره سابق بارسلونا، میلان و پاری‌سن‌ژرمن دوباره می‌خواهد در یک مسابقه رسمی به میدان برود. 

هدف رونالدینیو از این بازگشت بسیار خاص است یعنی زدن سیصدمین گل دوران حرفه‌ای خود. او در مراسم حضورش در راونا گفت که احساس خوبی دارد و اگر بتواند آخرین گل دوران فوتبالش را با پیراهن این تیم به ثمر برساند، اتفاقی بسیار زیبا خواهد بود. 

مالک راونا نیز تأکید کرده که حضور رونالدینیو صرفاً یک حرکت تبلیغاتی نیست. ایگنازیو چیپریانی معتقد است این اسطوره برزیلی می‌تواند به پروژه بلندمدت باشگاه برای رشد و رسیدن به سطوح بالاتر فوتبال ایتالیا کمک کند. رونالدینیو علاوه بر نقش ورزشی، در ساختار مالکیت باشگاه نیز سهمی دارد و قرار است به افزایش اعتبار بین‌المللی راونا کمک کند. 

البته رونالدینیو در نخستین بازی فصل مقابل رجیانا حضور نخواهد داشت و هنوز زمان دقیق نخستین بازی رسمی او مشخص نشده است. خودش نیز گفته تصمیم نهایی درباره حضورش در زمین به مربی و شرایط تیم بستگی دارد. 

با این حال، یک چیز قطعی است؛ اگر رونالدینیو واقعاً در سری C به زمین برود، فوتبال ایتالیا یکی از عجیب‌ترین صحنه‌های سال‌های اخیر را خواهد دید.


بازگشت احتمالی لوئیس سوارز به تیم ملی اروگوئه

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی اروگوئه در ماه سپتامبر وارد مرحله‌ای تازه خواهد شد؛ جایی که دیگو فورلان برای نخستین بار هدایت تیم بزرگسالان را در دو دیدار دوستانه بر عهده می‌گیرد. 

به گزارش فوتبالی، طبق برنامه اعلام‌شده، اروگوئه روز ۲۴ سپتامبر مقابل ژاپن و سپس ۲۸ سپتامبر برابر کره‌جنوبی قرار خواهد گرفت. 

فورلان پس از جدایی مارچلو بیلسا و ناکامی اروگوئه در جام جهانی ۲۰۲۶، به‌عنوان سرمربی موقت تیم ملی انتخاب شد. اسطوره فوتبال اروگوئه که در جام جهانی ۲۰۱۰ توپ طلای مسابقات را به دست آورد، حالا مأموریت دارد تیمی را وارد مرحله جدیدی کند و در عین حال از تجربه بازیکنان قدیمی نیز استفاده کند. 

مهم‌ترین نکته درباره فهرست احتمالی فورلان، احتمال بازگشت لوئیس سوارز است. مهاجم ۳۹ ساله اینتر میامی از سال ۲۰۲۴ برای تیم ملی اروگوئه بازی نکرده و پس از کوپا آمه‌ریکا تصمیم به خداحافظی از فوتبال ملی گرفت. با این حال، فورلان در صحبت‌های اخیر خود درهای تیم ملی را به روی او باز گذاشته است. 

فورلان درباره سوارز تأکید کرده که احترام زیادی برای او قائل است و اگر این مهاجم آمادگی بازگشت داشته باشد، به دلیل تجربه، گلزنی و عملکرد مداومش می‌تواند دوباره گزینه‌ای برای تیم ملی باشد. سوارز با ۶۹ گل در ۱۴۳ بازی بهترین گلزن تاریخ اروگوئه محسوب می‌شود. 

جالب اینکه تقابل با کره‌جنوبی می‌تواند برای سوارز معنای ویژه‌ای داشته باشد. او در جام جهانی ۲۰۱۰ مقابل کره جنوبی دو گل زد و یکی از به‌یادماندنی‌ترین بازی‌های دوران ملی خود را تجربه کرد. حالا احتمال دارد ۱۶ سال بعد، بار دیگر در خاک کره جنوبی با پیراهن اروگوئه به میدان برود. 

در صورت دعوت، حضور سوارز در فهرست سپتامبر می‌تواند یکی از جذاب‌ترین اتفاقات دوران کوتاه فورلان روی نیمکت اروگوئه باشد.


حسرت دورتموند؛ سعید ال‌مالا با کلن تمدید کرد

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه کلن به‌صورت رسمی از تمدید قرارداد سعید ال‌مالا خبر داد؛ وینگر ۱۹ ساله آلمانی که در ماه‌های اخیر به یکی از استعدادهای جذاب فوتبال این کشور تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، قرارداد جدید این بازیکن با کلن تا ژوئن ۲۰۳۱ اعتبار خواهد داشت و نشان می‌دهد باشگاه آلمانی حساب ویژه‌ای روی آینده او باز کرده است.

ال‌مالا که در پست وینگر چپ بازی می‌کند، یکی از محصولات نسل جدید استعدادهای فوتبال آلمان محسوب می‌شود. 

سرعت، توانایی بازی در موقعیت‌های یک‌به‌یک و قابلیت حضور در هر دو سمت خط حمله، از ویژگی‌هایی است که باعث شده این بازیکن جوان مورد توجه قرار بگیرد.

تمدید قرارداد تا سال ۲۰۳۱ برای بازیکنی در این سن، پیام روشنی از سوی کلن دارد؛ این باشگاه قصد دارد ال‌مالا را به یکی از مهره‌های اصلی پروژه ورزشی خود در سال‌های آینده تبدیل کند. 

قرارداد بلندمدت همچنین دست کلن را در صورت دریافت پیشنهادهای بزرگ از باشگاه‌های دیگر باز می‌گذارد و ارزش اقتصادی این بازیکن را نیز حفظ می‌کند.

ال‌مالا در رده‌های پایه فوتبال آلمان نیز سابقه فعالیت دارد و به‌عنوان بازیکنی با پتانسیل بالا شناخته می‌شود. او در مسیر پیشرفت خود تلاش می‌کند از فوتبال پایه فاصله گرفته و به یک بازیکن ثابت در سطح حرفه‌ای تبدیل شود.

تمدید قرارداد او همچنین اهمیت زیادی برای کلن دارد؛ باشگاهی که همواره روی پرورش بازیکنان جوان سرمایه‌گذاری کرده و امیدوار است استعدادهایی مانند ال‌مالا بتوانند در آینده به ستون‌های اصلی تیم تبدیل شوند.

حالا با امضای قرارداد جدید، آینده سعید ال‌مالا حداقل تا سال ۲۰۳۱ به کلن گره خورده است. این وینگر ۱۹ ساله فرصت دارد در سال‌های پیش‌رو تجربه بیشتری کسب کند و خود را به‌عنوان یکی از استعدادهای آینده‌دار فوتبال آلمان مطرح کند.




 طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

به گزارش سایت اسپورت ۲۴ یونان، مهدی طارمی در تمرین امروز المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. ا...

 خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

مهاجم الجزایری با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، از هواداران آبی‌پوش تهران قدردانی کرد و از جدایی خود خبر داد.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات

تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده هفته دوم با صعود پرسپولیس به صدر جدول بسته شد. قرمزها در کنار استقلال و تراکتور، هر 6 امتیاز را گرفته‌اند برخلاف نساجی و استقلال خوزستان که در حسرت آن هستند.به گزارش فوتبالی، تیم منتخب این هفته را مردانی تشکیل داده‌اند با عملکردهای فردی بسیار درخشان. آنها با انجام وظایف‌شان به بهترین شکل ممکن، تیم‌شان را به سمت بردن و امتیاز گرفتن هل دادند.* حجت صدقییک نمایش درخشان دیگر از گلری که سالهاست پشت خط مانده. آن دو واکنش طلایی صدقی بخصوص در ریباند هر دو ضربه، اجازه داد چادرم ...,تیم منتخب,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 بارسلونا و مساله ریاست!

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 سفر تیم ملی والیبال به روسیه

سفر تیم ملی والیبال به روسیه

تیم ملی والیبال مردان کشورمان برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد.