قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

انصارالله: اسرائیل درصورت ادامه توحش در لبنان پاسخی بزرگ دریافت می‌کند

تسنیم/ یک عضو برجسته انصارالله یمن صهیونیست‌ها را تهدید به پاسخی بزرگ در صورت ادامه تجاوز به لبنان کرد. در پی اعلام آمادگی رسمی یمن برای ورود به نبرد ضد صهیونیست‌ها در حمایت از مقاومت و ملت لبنان، محمد الفرح، از اعضای برجسته جنبش انصارالله یمن طی سخنانی به این منظور اعلام کرد که رژیم اشغالگر صهیونیس
 انصارالله: اسرائیل درصورت ادامه توحش در لبنان پاسخی بزرگ دریافت می‌کند



۲ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

انصارالله یمن: طی دو حمله پهپادی، موقعیت‌های حساس در فرودگاه ابها و تأسیسات آرامکو در عربستان را هدف قرار دادیم

انصارالله یمن اعلام کرد که طی دو حمله پهپادی، موقعیت‌های حساس در عربستان را هدف قرار داده است.

به گزارش انتخاب، انصارالله یمن اعلام کرد که در دو حمله پهپادی، اهدافی را در عربستان سعودی هدف قرار داده‌اند؛ این حملات یک موقعیت حساس در فرودگاه ابها و یک تأسیسات آرامکو در ابها را هدف قرار داده است.

این گروه اعلام کرد که این حملات در پاسخ به نقض حریم هوایی یمن بر فراز استان صعده توسط یک پهپاد سعودی انجام شده است.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مجلس اعلای شیعیان لبنان دشمنی دولت با ایران را محکوم کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ مجلس اعلای شیعیان لبنان دشمنی دولت لبنان با ایران را «اقدامی غیرمنطقی و خلاف منافع ملی» آن کشور خواند. 

شیخ الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان گفت: «روابط با جمهوری اسلامی ایران، تأمین‌کننده منافع مردم لبنان و در تقابل با منافع رژیم صهیونیستی است؛ لذا کارشکنی در این روابط تنها به ضرر لبنان تمام می‌شود.»

وی اضافه کرد: «مواضع اخیر وزیر خارجه لبنان درباره ایران، غیرمنطقی است؛ پرسش جدی اینجاست که آیا او وزیر خارجه لبنان است یا نماینده منافع دولت دیگری؟»


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ابراز نگرانی واتیکان از «مشکلات» سر راه اجرای چارچوب توافق بین لبنان و اسرائیل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ واتیکیان پس از دیدار امروز پاپ لئو چهاردهم و ژوزف عون رئیس جمهور لبنان، با صدور بیانیه ای ، در مورد «دشواری‌های» پیش روی اجرای توافق چارچوب میان بیروت و تل آویو، ابراز نگرانی کرد.

در ادامه بیانیه آمده است: رئیس جمهور لبنان از پاپ و مسئولان واتیکان خواست اسرائیل را ملزم به اجرای مفاد فرمول چارچوب، توقف حملات روزانه خود و حمایت از لبنان برای دستیابی به عقب نشینی کامل اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان کنند.

در همین راستا، منابع خبری لبنان گزارش دادند عون از پاپ لئو چهاردهم خواست تا از تلاش‌ها برای وادار کردن اسرائیل به اجرای مفاد «توافق چارچوب»، توقف فوری حملات به روستاها و زیرساخت‌های جنوب لبنان و غیرنظامیان و عقب‌نشینی از مناطقی که اشغال کرده است، حمایت کند.




 تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک
۱۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک

دنیای اقتصاد: با وجود تلاش‌های دولت آمریکا برای محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر، دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ اکنون شاهد شکوفایی غیرمنتظره انرژی‌های پاک است.

 بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل درباره تشدید فشار اقتصادی از سوی آمریکا علیه ایران گفت: مشکل این است که فرض شود درد و فشار اقتصادی الزاماً پیش از آنکه ایران را به تشدید تنش سوق دهد، موجب تسلیم تهران خواهد شد.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.

 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.