قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

تعرض صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی

خبرگزاری دانشجو/ منابع خبری فلسطین گزارش دادند که شهرک‌نشینان صهیونیست با حمایت پلیس اشغالگر به مسجدالاقصی یورش برده و اقدام به برگزاری مراسم یهودی موسوم به تلمودی کردند. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله بازار
 تعرض صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی



۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

واکنش تند ترکیه به اظهارات دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی

به گزارش برنا به نوشته خبرگزاری آناتولی، مدیریت ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ترکیه‌ای «NSosyal» اعلام کرد: «یاوه‌گویی‌های گستاخانه دفتر نخست‌وزیری اسرائیل علیه رئیس‌جمهورما، رجب طیب اردوغان - که فاقد حقایق تاریخی و جدیت سیاسی است - بار دیگر نشان‌دهنده درماندگی رژیمی است که می‌کوشد از پاسخگویی در قبال جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت فرار کند.»

این نهاد اعلام کرد «سیاست‌بازی‌های سطح پایین» نتانیاهو و نزدیکانش که بخشی از آن با هدف کسب امتیاز در انتخابات انجام می‌شود، در جامعه اسرائیل، منطقه، جامعه بین‌المللی یا ترکیه جایگاهی ندارد.

این نهاد افزود اظهارات رژیمی که در نهادهای قضایی بین‌المللی با اتهامات نسل‌کشی روبه‌روست نشان می‌دهد که صدای ترکیه و موضع قاطع اردوغان در مواجهه با حقیقت، «تا چه اندازه برخی محافل را آشفته کرده است.»

دفتر ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه اعلالم کرد تحولات اخیر نشان می‌دهد که کارزار انتخاباتی اسرائیل بیش از پیش تحت تاثیر «پوپولیسم امنیتی غیرمسئولانه» و سیاست تهدیدآمیز فزاینده قرار گرفته است.

این نهاد افزود: «تلاش دولت نتانیاهو برای معرفی ترکیه به‌عنوان یک تهدید جدید نیز بخشی از همین سیاست‌بازی‌های سطح پایین است.»

این نهاد هشدار داد که تشدید تنش‌ها با هدف رقابت‌های سیاسی داخلی، «خطرات جدی» نه‌تنها برای جامعه اسرائیل بلکه برای صلح و ثبات منطقه‌ای و جهانی ایجاد می‌کند.

در این بیانیه آمده است: «ترکیه همانند گذشته بدون توجه به هزینه آن، همچنان در برابر ظالم و در کنار مظلوم خواهد ایستاد و قاطعانه از صلح، عدالت و ثبات در منطقه خود دفاع خواهد کرد.»

ترکیه پیشتر اعلام کرده بود که در چارچوب پرونده قضایی در حال رسیدگی درباره حمله اسرائیل به فعالان حاضر در ناوگان «گلوبال صمود» که عازم غزه بود، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای نتانیاهو و یک متهم اسرائیلی دیگر را ارائه کرده است.

انتهای پیام


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

واکنش دفتر نتانیاهو به تلاش ترکیه برای بازداشت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد: «رجب طیب اردوغان به دنبال گسترش تجاوز خود علیه اسرائیل از سوریه است و اسرائیل این را تحمل نخواهد کرد. تلاش رقت‌انگیز اردوغان برای ارعاب رهبران و سربازان اسرائیلی موفقیت‌آمیز نخواهد بود.»

این دفتر افزود: «اسرائیل به اقدام قاطع علیه تلاش‌های ترکیه برای بی‌ثبات کردن منطقه و هرگونه تهدیدی برای امنیت خود ادامه خواهد داد.»

این در حالی است که پیش از این آکین گورلاک، وزیر دادگستری ترکیه، اعلام کرد که وزارت دادگستری ترکیه روز جمعه از وزارت کشور خواسته است تا به عنوان بخشی از شکایتی که بنیامین نتانیاهو را به ارتکاب «نسل‌کشی» متهم می‌کند، «اخطار قرمز» علیه او صادر کند تا او در سطح بین‌المللی تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

وزیر دادگستری ترکیه امروز اعلام کرد نتانیاهو و موسکوویتز به دلیل حمله مسلحانه و بازداشت فعالان در آب‌های بین‌المللی، با اتهاماتی از جمله «جنایت علیه بشریت»، «نسل‌کشی»، «محرومیت شدید از آزادی»، «آسیب عمدی»، «شکنجه»، «خسارت به اموال»، «سرقت شدید» و «هواپیماربایی» محاکمه می‌شوند.

اعلان قرمز یک حکم جلب بین‌المللی الزام‌آور از نظر قانونی نیست، بلکه درخواستی از طریق اینترپل برای کمک به یک کشور در یافتن و دستگیری موقت یک فرد تحت تعقیب، تا زمان بررسی استرداد یا سایر مراحل قانونی است.

علاوه بر این، درخواست صدور آن به معنای صدور واقعی آن نیست و هر کشور آزاد است که طبق قوانین خود با آن برخورد کند.

گورلاک گفت: «ما قاطعانه این تصور را رد می‌کنیم که دولت نتانیاهو، که سیاست نسل‌کشی را در غزه اجرا می‌کند، بالاتر از قانون یا مصون از مجازات است.»

انتهای پیام


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پیام ابوعبیده در سالگرد آتش‌ زدن مسجد الاقصی

ابوعبیده سخنگوی نظامی گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس امروز -جمعه- گفت: در سالگرد آتش زدن مسجدالاقصی و با توجه به جنایات روزافزون اشغالگران، از همه مردم مجاهد در کرانه باختری و قدس اشغالی می‌خواهیم که از مسجدالاقصی، سرزمین و ناموس خود دفاع، علیه اشغالگران قیام کرده، با انبوه غاصبان مقابله کنند و انتقام خون پاک شهدا را بگیرند.

ابوعبیده افزود: ما به همراه مردم فلسطین در همه جا، برای فقدان پدر شهیدان، شهید قهرمان جنین، فتحی خازم «ابو رعد» را که با گلوله‌های اشغالگران نازی به شهادت رسید، سوگواری می‌کنیم تا روحش، یاد و خاطره‌ شهیدانی چون ابو شنب، العطار، ابو شماله، برهوم و همه شهدای خلقمان را در آغوش گیرد.

پیش از این نیز جنبش حماس همزمان با پنجاه‌وهفتمین سالگرد به‌آتش‌کشیدن مسجدالاقصی اعلام کرد که اقدامات یهودی‌سازی رژیم صهیونیستی نمی‌تواند هویت اسلامی و تاریخی این مسجد را تغییر دهد و از کشورهای عربی و اسلامی خواست برای حفاظت از قدس و حمایت از نمازگزاران اقدام کنند.

انتهای پیام




 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟
۲۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟

بیشتر پژوهشگران منشأ «قنات» را ایران می‌دانند. شواهد تاریخی نشان می‌دهد این فناوری دست‌کم از دوره هخامنشیان رواج داشته و همراه با گسترش قلمرو ایران به سرزمین‌های دیگر نیز منتقل شده است.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 پایان قرارداد جنجالی 45 ساله اجاره بندرترکمن
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پایان قرارداد جنجالی 45 ساله اجاره بندرترکمن

باورود دستگاه قضایی وبازگشت15هکتار اراضی ساحلی،زمینه ایجاد سالانه 100میلیارد تومان درآمد دربندرترکمن فراهم شد.

 کنکور ۱۴۰۵ در سلامت کامل برگزار شد
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کنکور ۱۴۰۵ در سلامت کامل برگزار شد

رییس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: آزمون سراسری پذیرش دانشجو - معلم سال ۱۴۰۵ در گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز جمعه ۳۰ مرداد ماه با رقابت بیش از ۴۶۰ هزار متقاضی در سلامت و آرامش کامل برگزار شد.