قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

خوشحالی دبیر کل ناتو از احتمال بازگشایی تنگه هرمز

فارس/ دبیر کل ناتو بازگشایی تنگه هرمز بعد از امضای تفاهمنامه میان ایران و آمریکا را گامی بسیار مهم خواند. مارک روته دبیرکل ناتو از توافق در حال شکل‌گیری میان آمریکا و ایران استقبال کرد و بازگشایی تنگه هرمز را «گامی بسیار مهم» برای کاهش تنش‌ها در منطقه دانست. دبیرکل ناتو، در نشست خبری پیش از جلسه وزی
 خوشحالی دبیر کل ناتو از احتمال بازگشایی تنگه هرمز



 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود
۲۵ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

به گزارش انتخاب، رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

این مذاکرات به دلیل مطرح شدن احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و همچنین پیش بردن مسیری که به نظر می‌رسید جدا از مذاکرات متزلزل ایران و آمریکا باشد، موجب نارضایتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شده بود.



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم
۲۶ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم

به گزارش تجارت نیوز، «بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان با بیان این مطلب افزود: موضع ما در تعهدمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت و پابرجاست است.

به گزارش شبکه الجزیره، جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان پیش از ۱۷ تیرماه (روز نقض تفاهم اسلام‌آباد از سوی آمریکا) و هم پس از آن، گفت‌وگوهای تفصیلی را به عنوان دو دولت ساحلی تنگه هرمز آغاز کردند تا به سازکاری برای سامان‌دادن به بحران ایجاد شده توسط آمریکا دست یابند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۷ مرداد با بیان اینکه مذاکرات با عمان در خصوص سازکار حقوقی و مدیریت تنگه هرمز در خصوص تعیین مسیر تردد تنگه هرمز در حال انجام است و خیلی به توافق نزدیک هستیم، توضیح داد: در گذشته TSS یا مسیری وجود داشت که دیگر از نظر جمهوری اسلامی این مسیر برای تردد کشتی‌ها قابل قبول نیست و لازم است یک TSS جدیدی در نظر گرفته شود که البته دارای پیچیدگی‌های گسترده فنی و حقوقی است.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه هم با اشاره به اینکه در مورد نقشه تردد تفاهم حاصل شده است، درباره روند گفت‌وگوها با عمان توضیح داد: «در مورد بیانیه مشترک همچنان برخی نکات فنی وجود دارد که در مورد آن بحث می‌شود، ولی مذاکرات به شکل خیلی روان و سازنده دارد انجام می‌شود. در مورد نقشه مسیر تردد تفاهم شده اما قرار این بوده است که تفاهم را در قالب یک بسته نهایی کنیم؛ یعنی نقشه به همراه بیانیه مشترک.»

بر مبنای این اظهارات مسئولان دیپلماسی ایران، این نقشه راه در حال نهایی شدن است اما بر همین مبنا و به گفته بقائی به سه دلیل روند در حال طولانی‌شدن است: «پیچیدگی موضوع، تعدد بازیگران اثرگذار و در نهایتا تلاش طرف‌های بدسگال که نشان دادند هیچ‌وقت به صلح و امنیت منطقه بها نمی‌دهند و اساساً دوست دارند که منطقه ما همیشه در حالت کشمکش و آشوب باشد.»

فرآیند سازنده میان ایران و عمان در صورت رسیدن به تفاهم می‌تواند مسیر تازه‌ای برای پایان دادن به بحران تلقی شود اما این فرض در صورتی درست خواهد بود که فرایند سازنده دیگری هم در ذهن و درک تصمیم‌گیران آمریکا آغاز شود.

از این روست که درست در روزهایی که مذاکرات ایران و عمان درباره سازوکار مدیریت …



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 وزیر خارجه عمان: عبور امن از تنگه هرمز از امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است
۳۵ دقیقه قبل / سایت انتخاب

وزیر خارجه عمان: عبور امن از تنگه هرمز از امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: وزیر خارجه عمان اظهار کرد: عبور امن از تنگه هرمز به امنیت منطقه گره خورده است.

بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان امروز پنجشنبه در اظهاراتی گفت: عبور امن از تنگه هرمز از ثبات و امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است.



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت

شعله‌های آتش جنگ در خلیج فارس دامن دو شریک بزرگ تجاری را گرفته است. امارات پس از جنگ برای فروش نفت خود به دیواره سخت تنگه هرمز برخورد کرده است و رکود صنعت گردشگری را تجربه می‌کند و از آن سو، ایران روابط تیره و تار را با یکی از بزرگ‌ترین شرکای تجاری خود تجربه می‌کند؛ همسایه‌ای که حدود یک‌سوم تجارت ایران را در دست داشت و با شبکه بزرگ و خیره‌کننده مالی، تحریم‌های اقتصادی ایران را دور می‌زد.

به گزارش روز نو حالا جنگ باعث رویگردانی این دو شریک تجاری و همسایه از یکدیگر شده تا آنجا که ایران اجازه تردد نفتکش‌های اماراتی از تنگه هرمز را سلب کرده و این کشور به‌صراحت اعلام کرده است تمام مراودات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران را تا اطلاع ثانوی قطع می‌کند.

خط و نشان‌های دو‌طرفه‌ای که مشخص نیست چه وضعیتی را برای آینده اقتصاد دو کشور رقم می‌زند.

‌توقف مبادلات تجاری امارات با ایران

‌شامگاه سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ وزارت دفاع امارات گزارش داد دو موشک بالستیک شلیک‌شده از ایران را شناسایی کرده که یکی از موشک‌ها به خارج از آب‌های سرزمینی این کشور و دیگری در آب‌های امارات سقوط کرده است.

در توضیحات وزارت دفاع امارات همچنین آمده بود ارزیابی‌ها نشان می‌دهد هدف این موشک‌ها، کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز بوده‌اند. ساعاتی پس از این گزارش، وزارت خارجه امارات متحده عربی اعلام کرد تمام مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف می‌شود.

عفراء الحاملی، مدیر ارتباطات راهبردی وزارت خارجه امارات گفت: «با توجه به تشدید تنش‌های منطقه‌ای که صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را تضعیف می‌کند، تمام تجارت، مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف شده است».

 این مقام اماراتی در عین حال «همه ادعا‌ها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران» را رد کرد، اما توضیح بیشتری در این باره نداده است. با این حال ایران ادعای امارات مبنی بر شلیک موشک بالستیک به حریم این کشور را رد کرد و اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه آن را «ادعایی بی‌اساس» توصیف کرد.

 این مقام وزارت خارجه ایران در ادامه تأکید کرده است: «این رفتار امارات خلاف اصل حسن همجواری و مخل تلاش‌های …



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 حاجی‌بابایی: امروز ملت‌های دنیا ایران را تحسین می‌کنند / تنگه هرمز یک عامل مهم در اقتدار کشور ما است + فیلم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حاجی‌بابایی: امروز ملت‌های دنیا ایران را تحسین می‌کنند / تنگه هرمز یک عامل مهم در اقتدار کشور ما است + فیلم

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا حاجی بابایی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در اظهاراتی جامع، جایگاه فعلی ایران را در سطح جهانی «محبوب و برتر» توصیف کرد و افزود که هم دوستان و هم دشمنان، ایران و محور مقاومت را به دلیل تحولات اخیر در دنیا مورد تحسین قرار می‌دهند.

وی در تحلیل رویکرد اخیر واشینگتن اشاره کرد که آمریکا بر اساس بررسی‌های جدید، در حال سوق دادن جنگ از محور نظامی به محور اقتصادی است.

به گفته وی، دلیل تحمل گرانی نفت و فشارات اقتصادی در اروپا توسط آمریکا این است که قصد دارد این فشار‌ها و آثار اقتصادی را به طور متمرکز بر ایران تحمیل کند.

این مقام مجلس با تأکید بر اینکه «مردم» قله اقتدار و حیاتی‌ترین مولفه قدرت ایران هستند، تصریح کرد که آمریکا اکنون متوجه ارتباط نزدیک و همه‌جانبه میان رهبری و مردم (خیابان) شده است.

وی افزود: آمریکا با درک این پیوند، تمرکز خود را بر حملات اقتصادی و تحریم‌های جدید گذاشته است تا از این طریق بر مردم فشار وارد کند، چرا که درک کرده است مرکز قدرت واقعی ایران در این انسجام ملی نهفته است. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در حال تکمیل ...



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم

سخنگوی سپاه اعلام کرد که ایران با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار خواهد گرفت.
 ترامپ: نیروی دریایی ایران از بین رفته، نیروی هوایی آن نابود شده!
سایت روزنو

ترامپ: نیروی دریایی ایران از بین رفته، نیروی هوایی آن نابود شده!

ترامپ مدعی شد: این روز همانند روز نورماندی در جنگ جهانی دوم، یک عملیات سرنوشت‌ساز اقتصادی خواهد بود.
 نشنال کانتکست: انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه؛ پژاک در مرزهای ایران در حال تقویت مواضع است
سایت جماران

نشنال کانتکست: انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه؛ پژاک در مرزهای ایران در حال تقویت مواضع است

در حالی که روند خلع سلاح و انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه و اقلیم کردستان عراق به مراحل حساس نزدیک شده، گزارش «نشنال کانتکست» حاکی است که پژاک، شاخه ایرانی این جریان، نه‌تنها وارد روند مشابهی نشده بلکه در امتداد مرزهای ایران در حال توسعه مواضع، تونل‌ها و زیرساخت‌های خود است؛ وضعیتی که می‌تواند پرونده پژاک را به یکی از مهم‌ترین ابهامات مرحله پس از انحلال پ‌ک‌ک تبدیل کند.
 خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!
سایت تابناک

خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه های صبح امروز 29 مرداد ماه. با ما باشید.
 اجرای حکم اعدام تبعه‌خارجی دخیل در جنایت اصفهان
سایت تابناک

اجرای حکم اعدام تبعه‌خارجی دخیل در جنایت اصفهان

قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از رسیدگی به پرونده و تأیید حکم در دیو...
 شلیک به «مبدأ تجاوز» از هشدار تا اقدام
سایت جوان آنلاین

شلیک به «مبدأ تجاوز» از هشدار تا اقدام

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی به کشور‌های منطقه هشدار داد: هرگونه کمک و تسهیل‌گری به ارتش متجاوز امریکا به منزله مشارکت با نیرو‌های نظامی امریکاست
 «من» را رها کن، «او» را دریاب
سایت رجانیوز

«من» را رها کن، «او» را دریاب

 رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی ایران با رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌وگو کردند.