قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

گزارش زنده؛ هلند 1 - 1 مراکش

آخرین خبر/گزارش زنده دقیقه 1+90: روی سانتر بی نقص و ضربه سر دیوپی دروازه هلند باز شد. توضیح ویدیو دقیقه 72: روی ضد حمله؛ گل اول هلند به مراکش توسط گاکپو توضیح ویدیو دقیقه 51: موقعیت خوبی که اشرف حکیمی از دست داد. توضیح ویدیو دقیقه 3+45: شوت اوناهی به شکلی خطرناک از بالای دروازه به بیرون رفت. توضیح و
 گزارش زنده؛ هلند 1 - 1 مراکش



۱۶ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

خداحافظی مونیر؛ پایان ماجراجویی یک مراکشی دیگر در فوتبال ایران - پارس فوتبال

ایمان گودرزی؛ مونیر الحدادی با انتشار یک استوری اینستاگرامی به حضور یک‌ساله‌اش در استقلال پایان داد؛ بازیکنی که با سابقه بازی در بارسلونا به فوتبال ایران آمد و حالا به سومین مراکشی تاریخ لیگ برتر تبدیل شده که تجربه حضور در فوتبال ایران را پشت سر گذاشته است.

مونیر الحدادی، مهاجم اسپانیایی-مراکشی استقلال، سرانجام با انتشار یک استوری اینستاگرامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد تا پرونده حضورش در جمع آبی‌پوشان پس از یک فصل بسته شود.

الحدادی که ابتدای فصل گذشته با رزومه‌ای قابل توجه و سابقه بازی در بارسلونا راهی استقلال شده بود، یکی از پرسر و صداترین خریدهای خارجی لیگ برتر به شمار می‌رفت. او اگرچه نتوانست همراه استقلال به افتخار بزرگی دست پیدا کند، اما از نظر آماری یکی از مؤثرترین بازیکنان خارجی فصل تیمش بود.

سومین مراکشی تاریخ لیگ برتر

مهاجم ۳۰ ساله استقلال در مجموع ۲۸ مسابقه با پیراهن این تیم به میدان رفت؛ ۱۸ بازی در لیگ برتر، دو دیدار در جام حذفی و هشت مسابقه در لیگ قهرمانان آسیا ۲. حاصل عملکرد او چهار گل و پنج پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود؛ آماری که نشان می‌دهد الحدادی روی ۹ گل استقلال نقش مستقیم داشته و در مجموع عملکرد قابل قبولی از خود به جا گذاشته است. با پایان حضور مونیر الحدادی، نام او در کنار دو بازیکن دیگر به عنوان مراکشی‌های تاریخ لیگ برتر ایران ثبت شد؛ دو بازیکنی که تجربه‌های متفاوتی در فوتبال ایران داشتند.

عادل شیحی؛ تجربه‌ای کوتاه در استقلال

پیش از الحدادی، عادل شیحی نخستین بازیکن مراکشی بود که پیراهن استقلال را بر تن کرد. او با سابقه بازی در فولام به فوتبال ایران آمد، اما دوران حضورش چندان دوام نداشت. شیحی تنها در شش مسابقه برای استقلال بازی کرد و بدون ثبت گل یا پاس گل از این تیم جدا شد. مهم‌ترین خاطره او حضور در دربی فروردین ۱۳۹۵ بود؛ مسابقه‌ای که در ترکیب اصلی قرار گرفت اما به دلیل مصدومیت در همان نیمه نخست زمین را ترک کرد.

ایوب العملود؛ یک فصل در پرسپولیس

دیگر مراکشی حاضر در لیگ برتر ایران، ایوب العملود بود که با نظر خوان کارلوس گاریدو به پرسپولیس پیوست. این مدافع راست طی یک فصل حضورش، ۲۴ بار برای سرخپوشان در سه رقابت مختلف به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ گلی که در هفته دوم لیگ بیست‌وچهارم مقابل تراکتور زده شد و مانع شکست پرسپولیس شد. حالا با خداحافظی رسمی مونیر الحدادی، حضور یکی از شناخته‌شده‌ترین بازیکنان خارجی فصل گذشته لیگ برتر در استقلال به پایان رسیده است؛ بازیکنی که با وجود شرایط پرنوسان تیم، توانست یکی از مؤثرترین خارجی‌های فصل آبی‌پوشان باشد و نامش را به عنوان موفق‌ترین فوتبالیست مراکشی تاریخ لیگ برتر ایران از نظر اثرگذاری روی گل ثبت کند.


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مهاجم منچستریونایتد گزینه جانشینی واتکینز!

پایگاه خبری فوتبالی - استون ویلا در روزهای اخیر شرایط جذب جاشوا زیرکزی، مهاجم منچستریونایتد، را مورد بررسی قرار داده و درباره امکان انتقال این بازیکن هلندی به این باشگاه پرس‌وجو کرده است. این موضوع در شرایطی مطرح شده که آینده اولی واتکینز در ویلا پارک همچنان نامشخص است و الهلال برای جذب این مهاجم انگلیسی فشار بیشتری وارد می‌کند.

به گزارش فوتبالی، با وجود اینکه نیکولاس جکسون همچنان گزینه اصلی استون ویلا برای جانشینی واتکینز محسوب می‌شود، زیرکزی نیز به فهرست گزینه‌های مورد بررسی مدیران این باشگاه اضافه شده است. ویلا به دنبال این است که در صورت جدایی واتکینز، یک مهاجم جدید به ترکیب خود اضافه کند و زیرکزی یکی از گزینه‌هایی است که شرایطش زیر نظر قرار گرفته است.

از سوی دیگر، آینده خود زیرکزی در منچستریونایتد نیز قطعی نیست. این مهاجم هلندی در هفته‌های اخیر مورد توجه چند باشگاه قرار گرفته و در صورت نهایی شدن جدایی او از اولدترافورد، منچستریونایتد نیز احتمالاً برای جذب یک مهاجم جدید وارد بازار خواهد شد. با این حال وضعیت نهایی به آینده واتکینز و تصمیم ویلا درباره جانشین او بستگی خواهد داشت.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گالاتاسرای نمی‌تواند به پدیده مراکشی برسد

به گزارش ورزش سه، گالاتاسرای برای جذب بلال الخنوس، ستاره مراکشی اشتوتگارت، دست به کار شده بود، اما اولین پیشنهاد این باشگاه ترکیه‌ای با پاسخ منفی اشتوتگارت مواجه شد. از الخنوس به عنوان یکی از پدیده‌های آینده‌دار فوتبال اروپا یاد می‌شود و حتی صحبتهایی درباره علاقه آرسنال به او وجود دارد.

پیشنهاد گالاتاسرای برای این هافبک 22 میلیون یورو به‌علاوه پاداش‌ها بوده، اما این رقم از نظر باشگاه آلمانی فاصله زیادی با ارزش‌گذاری آنها برای بازیکن 21 ساله دارد. اشتوتگارت تنها در صورتی حاضر به بررسی جدی جدایی الخنوس خواهد شد که پیشنهادی بسیار بالاتر دریافت کند.

اشتوتگارت 60 میلیون یورو می‌خواهد

اشتوتگارت که باید در تابستان جاری چند بازیکن خود را به فروش برساند، امیدوار است از انتقال الخنوس حدود 60 میلیون یورو درآمد داشته باشد. این هافبک مراکشی پس از نخستین فصل موفقش در فوتبال آلمان، به یکی از باارزش‌ترین دارایی‌های باشگاه تبدیل شده است.

با وجود اینکه فروش الخنوس می‌تواند از نظر اقتصادی به اشتوتگارت کمک قابل توجهی کند، جدایی او از نظر فنی ضربه بزرگی به تیم خواهد بود. با این حال، باشگاه آلمانی به دلیل نیاز به درآمدزایی، مخالفتی با بررسی پیشنهادهای مناسب برای این بازیکن ندارد.

اما اشتوتگارت تنها طرف تعیین‌کننده در این ماجرا نیست. خود الخنوس در شرایط فعلی از حضور در این باشگاه رضایت دارد و همچنان ترجیح می‌دهد در آلمان بماند.

این هافبک مراکشی فصل آینده قرار است نقشی مهم در برنامه‌های اشتوتگارت داشته باشد و مهم‌تر از آن، فرصت بازی در لیگ قهرمانان اروپا می‌تواند انگیزه مهمی برای ادامه حضور او در این تیم باشد.

بنابراین گالاتاسرای برای به خدمت گرفتن الخنوس، هم باید پیشنهاد مالی خود را به شکل محسوسی افزایش دهد و هم این بازیکن را برای ترک اشتوتگارت و چشم‌پوشی از حضور در لیگ قهرمانان متقاعد کند؛ کاری که در شرایط فعلی، ساده به نظر نمی‌رسد.




 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۲۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.