قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۲

گروگان‌گرفتن طلبکار ۵ میلیاردی در بیابان‌های اطراف تهران

اعتماد/ مردی میانسال از افرادی شکایت کرد که به بهانه حل اختلاف مالی، او را به بیابان‌های اطراف تهران برده و پس از تهدید و ضرب‌و‌شتم مجبورش کرده‌اند برگه‌ای را امضا کند. چندی پیش مردی میانسال با حضور در  دادسرای امور جنایی از دو نفر به اتهام ربایش، تهدید، اجبار و آزار و اذیت شکایت کرد و مدعی شد آنها
 گروگان‌گرفتن طلبکار ۵ میلیاردی در بیابان‌های اطراف تهران



۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

خبرورزشی‌گردی| گروگان‌گیری با پایان تلخ قتل فوتبالیست ملی/ جسد را از چاه درآوردند! - پارس فوتبال

در ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ گزارشی تلخ و اختصاصی از قتل ملی‌پوش اسبق کشورمان منتشر کردیم که باعث تاثر جامعه ورزش شد. فوتبالیستی که به گروگان گرفته شده و متاسفانه کشته شد.

امید دربندی در دهه ۸۰ به تیم ملی نونهالان کشورمان دعوت شد و پس از آن در تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان هم حضور یافت تا به عنوان یک فوتبالیست آینده‌دار روی او حساب شود اما پدرش در روز ۲۹ مرداد سال ۱۳۹۲ طی گفت‌وگویی با خبرورزشی خبر از قتل او داد و گفت: یک هفته قبل حوالی ساعت ۱۰ شب امید را دزدیدند و یک ساعت پس از آن زنگ زدند و گفتند باید ۱۱۰ میلیون تومان بدهید تا او را آزاد کنیم (آن‌موقع قیمت دلار زیر ۳۶۰۰ تومان بود). حتی گوشی را به خود پسرم هم دادند و او تاکید کرد گروگان گرفته شده! بعد از آن دیگر صدایش را نشنیدم تا این‌که جسدش را در منطقه امین‌آباد ورامین کشف کردند. ما اهل اردبیل هستیم و او را در زادگاهش به خاک سپردیم.

پدر امید دربندی در ادامه توضیحات بیشتری ارائه کرد و گفت: آن‌ها یک باند بودند و از افغانستان زنگ می‌زدند تا ردیابی نشوند. ابتدا یک شماره حساب دادند و گفتند ۱۰میلیون به این حساب واریز کن که انجام دادم؛ بعد از آن پلیس در جریان قرار گرفت و به من گفت وقتی تماس گرفتند بگو حتما گوشی را به خود امید بدهند ولی طفره رفتند و مشخص شد پسرم را کشته‌اند. جسد پسرم در ورامین داخل یک چاه کشف شد.

توضیح خبرورزشی: اواسط دهه ۹۰ اعلام شد اعضای باندی که امید را به قتل رسانده‌اند، دستگیر شدند.

بیشتر بخوانید: کیروش: قراردادم را در ایران دستکاری کردند/ زیر بار امضای چنین سندی نمی‌روم/ به همه می‌گویم چه کسی برایم سنگ‌اندازی می‌کند


۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

خداحافظی منیر الحدادی با استقلال؛ پیام احساسی ستاره اسپانیایی برای هواداران استقلال + عکس / پیام خداحافظی منیر از استقلال؛ ستاره آبی ها درباره جدایی چه نوشت؟ + عکس / آخرین خبر از منیر الحدادی و استقلال؛ خداحافظی احساسی ستاره آبی ها با هواداران + عکس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ منیر الحدادی با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود از هواداران استقلال خداحافظی کرد.

منیر الحدادی در پست خود نوشت: ممنونم، استقلال.

همیشه همه‌چیز آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود. شرایط باعث شد حضورم در اینجا زودتر از چیزی که دوست داشتم به پایان برسد، اما چیزهای بسیار بیشتری با خودم می‌برم که با کلمات نمی‌توانم بیانشان کنم.

از هم‌تیمی‌هایم، کادر فنی و تمام کسانی در باشگاه که از همان روز اول باعث شدند احساس کنم در خانه هستم، صمیمانه تشکر می‌کنم. و تشکر ویژه از هواداران؛ بابت تمام محبت و احترامی که همیشه به من داشتید.

امیدوارم یک روز دوباره مسیرمان به هم برسد. با قلبی سرشار از خاطرات خوب اینجا را ترک می‌کنم و می‌دانم که این فصل از زندگی‌ام همیشه جای ویژه‌ای در قلبم خواهد داشت.

تا دیداری دوباره.

بیشتر بخوانید: منیر الحدادی رسما از استقلال جدا شد و به آلباسته پیوست +عکس


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

ادعای باورنکردنی؛ سهم استقلال از سکوهای دربی 90 درصد است!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر روابط عمومی سازمان لیگ از تغییر نحوه تقسیم بندی تماشاگران در دربی تهران خبر داد.

به گزارش فوتبالی، دربی تهران قرار است در چارچوب هفته پنجم، روز یازدهم شهریور و در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود. در حالی که جامعه هواداری سپاهان با این موضوع مخالف است و پیام‌هایی را هم در فضای مجازی دست به دست می‌چرخانند، هواداران سرخابی باز هم چالش تقسیم بندی تماشاگران در این مسابقه را پیش رو دارند.

حجت‌الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در خصوص بلیت فروشی و تقسیم بندی هواداران در مسابقه دربی تهران، گفت: "برای ۸۰ درصد ورزشگاه بلیت فروخته می‌شود و استقلال ۹۰ درصد ورزشگاه را در اختیار خواهد داشت. امیدواریم که بتوانیم این کار را انجام بدهیم. میزبان باید قطعا ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه را داشته باشد. اینکه چه تعداد تماشاگر وارد ورزشگاه شود، نیازمند تمهیدات نیروهای انتظامی و مسئولین ورزشگاه است. با استانداردسازی، خیلی از امکانات ورزشگاه‌ها، VAR یا آیین‌نامه هواداری توسعه پیدا کرده است. در حال تمرین هستیم که تماشاگران روی صندلی‌های خودشان بنشینند که اگرچه در بخش‌هایی از استادیوم این اتفاق نمی‌افتد اما امیدواریم به این استانداردها برسیم."

این صحبت‌های مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در حالیست که طی فصول گذشته هم در چندین نوبت قول تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در دربی داده شد اما در نهایت همان روش سنتی ۵۰-۵۰ به اجرا درآمد.

از طرفی در گوشه و کنار فضای مجازی هواداران استقلال در مورد برگزاری دربی برگشت در ورزشگاه آزادی صحبت می‌کنند که اگر تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در بازی نقش‌جهان رعایت شود، با توجه به اینکه طبیعتا استقبال از دربی تهران توسط هواداران این دو تیم در اصفهان کمتر از برگزاری‌اش در ورزشگاه آزادی خواهد بود، آبی‌ها معتقدند که اجرای این قانون در تقابل هفته پنجم سرخابی‌ها، برای بازی برگشت به ضررشان خواهد شد.

به هرحال باید دید که آیا این بار سازمان لیگ قانون ۹۰ به ۱۰ را که حتی در شهر اراک هم اجرایی نشد، عملی می‌کند یا اینکه بازهم طبق سنوات گذشته با تقسیم بندی سنتی "پنجاه-پنجاه"، هواداران استقلال و پرسپولیس سکوها را پر می‌کنند.




 بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!
۲۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!

بارسلونا به احتمال زیاد در تلاشی غیرمنتظره برای جذب لائوتارو مارتینز اقدام خواهد کرد.

 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.

 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال


 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا

پس از برکناری کوین لامور، موج مخالفت‌ها با ریاست جانی اینفانتینو شدت گرفته و چند فدراسیون ملی و مقام ارشد فوتبال حمایت خود از ادامه ریاست او در فیفا را پس گرفته‌اند.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد