قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۱

آمریکا از آغاز حمله به ایران خبر داد

آخرین خبر/ سنتکام(ارتش تروریستی آمریکا) اعلام کرد حملات خود علیه ایران را آغاز کرده است صداوسیمای مرکز خلیج فارس: ساعت ۰۰:۴۵ دقیقه بامداد امروز یک نقطه در کرگان میناب ۵ بار هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفته است بازار یک نقطه در سیریک هرمزگان هم هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفته است آکسیوس به‌ نقل از مقا
 آمریکا از آغاز حمله به ایران خبر داد



۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدال برنز اهورا خاطری در کشتی آزاد جوانان جهان - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، در پایان رقابت های ۲ وزن نخست کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان در اسلواکی، اهورا خاطری نماینده وزن ۶۱ کیلوگرم ایران در دیدار رده بندی مقابل مندوزا گارز از مکزیک با نتیجه ۱۲ بر ۷ به برتری رسید و صاحب مدال برنز شد.

خاطری پیش از این در دور نخست مقابل سیدل از آمریکا با نتیجه ۱۵ بر ۴ شکست خورد و با توجه به راهیابی حریفش به دیدار فینال، به مرحله شانس مجدد رفت. .وی در این مرحله ابتدا ماریان کرت از اسلواکی را با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب کرد و در دور بعد نیز با نتیجه ۱۱ بر ۴ از سد عباسوف از آذربایجان گذشت و راهی دیدار رده‌بندی شد.

پیش از این ابوالفضل شمسی پور دیگر نماینده ایران در ۲ وزن نخست این مسابقات از دور رقابت ها کنار رفت.


۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

برادران نعمتی و یک ماموریت مهم در ناگویا

یک مثال معروف در بین ایرانی‌ها است که می‌گویند؛ در سختی‌ها مثل یک برادر پشت هم می‌ایستند. مثالی که در ورزش ایران به نحو دیگری بارها شاهد آن بودیم. حالا در کاراته دو برادر هستند که به بازی‌های آسیایی اعزام می‌شوند اما قبل از این هم در ورزش زیاد از این نمونه‌ها داشتیم. حسن و حسین روحانی در همین کاراته و یا رسول و امیررضا خادم و محمد و بابک قربانی در کشتی برادر بودند و هر کدام یک داستان متفاوت را داشتند. یک مثال معروف هم در کشتی است که خیلی این ماجرا را به طور عینی نشان داد.

محمدرضا و محمدعلی گرایی دو برادری بودند که در کشتی به وضوح پشت هم ایستادن مثل کوه را به رخ کشیدند. در جهانی 2023 صربستان وقتی محمدرضا در مصاف با کشتی‌گیر ژاپنی نفس کم آورد، محمدعلی از روی سکوی تماشاگران با پرتاب یک بطری آب معدنی به تشک مسابقه، باعث ایجاد وقفه در مسابقه و نفس گرفتن محمدرضا شد تا او بتواند از این مسابقه پیروز بیرون بیاید. اگر چه این رفتار محمدعلی دور از جوانمردی بود و به خاطر آن ماجرا با محرومیت چند ماهه از سوی اتحادیه جهانی کشتی روبرو شد و شانس رسیدن به المپیک پاریس را از دست داد و فدراسیون کشتی هم جریمه شد اما محمدرضا توانست سهمیه المپیک را کسب کند. این همان لحظه سختی بود که برادر مثل کوه پشت برادر درآمد. حالا مرتضی و محمود نعمتی هم در تاتامی کاراته می‌خواهند معنای این مثال را جورِ دیگری تعریف کنند.

تصور کنید؛ یک روز مرتضی یا محمود برای تشویق دیگری در وزن دیگر فریاد بزند و روز بعد خودش برای کسب طلا به قلب حریف بزند. این دو برادر نه‌تنها هم‌خون‌اند، که هم‌نفسِ یکدیگر در مسیر سختِ ملی‌پوش شدن هستند. در مسابقات قهرمانی آسیا به نوعی هم این اتفاق رقم خورد، هر دو همزمان به فینال مسابقات صعود کردند که لحظه‌ای تاریخی برای کاراته ایران در آسیا بود.

شاید مدال‌ها در ویترین خانه قرار بگیرند، اما چیزی که این دو برادر را متمایز می‌کند، آن «نگاه اطمینان‌بخش» بین دو راند مبارزه است؛ آن وقتی که می‌دانند در آن سوی سالن، کسی است که بیشتر از هر کسی در دنیا، طعم سختیِ تمرینات و شیرینیِ پیروزی‌شان را می‌فهمد

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بنیامین فرجی، فراتر از یک استعداد/ مسیر متفاوت ستاره ۱۶ ساله پینگ‌پنگ ایران

به گزارش خبرنگار ورزشی برنا، اگر قرار باشد مسیر بنیامین فرجی را تنها با تعداد مدال‌هایش اندازه بگیریم، بخش مهمی از داستان او را از دست داده‌ایم. اتفاق مهم درباره این بازیکن ۱۶ ساله، فقط برنز مالمو یا مدال‌هایی که پیش از آن به دست آورده نیست؛ مسئله اصلی این است که فرجی خیلی زودتر از سن معمول، خود را وارد رقابت با بازیکنانی کرده که سال‌ها تجربه حضور در بالاترین سطح تنیس روی میز جهان را دارند.

در اسمش جوانان اروپا در مالمو، فرجی در رده زیر ۱۹ سال به میدان رفت و در مسیر رسیدن به نیمه‌نهایی از فرانچسکو ترویزان ایتالیایی، آنتوان نوآرو فرانسوی، دومینیکاس ساموئلیوس دانمارکی، هونگ چه‌ین از چین‌تایپه و تیاگو آبیودون پرتغالی عبور کرد. پنج پیروزی متوالی او را به جمع چهار بازیکن پایانی رساند. جایی که در یک مسابقه نزدیک و هفت‌گیمه، با نتیجه ۴ بر ۳ مقابل ریوسه‌ای کاواکامی از ژاپن شکست خورد و به مدال برنز رسید. این مدال، نخستین مدال ایران در اسمش جوانان اروپا بود.

اما شاید مهم‌تر از خود مدال، تصویری باشد که این مسابقات از فرجی ارائه کرد. او در شرایطی در یک تورنمنت زیر ۱۹ سال تا نیمه‌نهایی پیش رفت که هنوز از نظر سنی در ابتدای این رده قرار دارد. چنین عملکردی نشان می‌دهد که فرجی برای موفقیت در رده‌های پایه صرفاً به اختلاف سنی یا تجربه بیشتر متکی نیست؛ او توانایی رقابت فنی با بازیکنان بزرگ‌تر را پیدا کرده است.

این ویژگی البته در مالمو برای نخستین بار دیده نشد.

نام بنیامین فرجی از سال ۲۰۲۴ جدی‌تر در سطح بین‌المللی مطرح شد. زمانی که در ۱۴ سالگی در مسابقات قهرمانی آسیا مقابل وانگ چوچین، ستاره سرشناس چین، به پیروزی رسید. همان سال، فرجی در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان نیز به مدال برنز رسید،مدالی که به عنوان نخستین برنز انفرادی ایران در این رقابت‌ها ثبت شد.

فرجی در سال ۲۰۲۵ نیز نشان داد موفقیتش مقابل یک ستاره بزرگسال اتفاقی نبوده است. او در مسابقات قهرمانی آسیا برابر لین شی‌دونگ، یکی دیگر از چهره‌های مطرح تنیس روی میز چین، به پیروزی رسید و بار دیگر توجه‌ها را به خود جلب کرد.در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین نیز فرجی به مدال برنز انفرادی رسید.

وجه مشترک این نتایج را باید در نوع بازی فرجی جست‌وجو کرد. او بازیکنی نیست که صرفاً منتظر اشتباه حریف بماند. تلاش برای در اختیار گرفتن ابتکار عمل، بازی رو به جلو و تمایل به تحمیل ریتم مسابقه از ویژگی‌هایی است که باعث شده فرجی بتواند مقابل بازیکنان باتجربه‌تر نیز وارد نبردی برابر شود.

البته این مسیر بدون نقص نیست. بازی در بالاترین سطح تنیس روی میز به جز کیفیت ضربات، نیازمند مدیریت جزئیات است؛ از تصمیم‌گیری در چند امتیاز پایانی گرفته تا کنترل فشار روانی، تغییر تاکتیک در جریان مسابقه و حفظ کیفیت بازی زمانی که حریف ریتم اولیه را از بین می‌برد.

نیمه‌نهایی مالمو دقیقا از همین زاویه قابل بررسی است. فرجی تا گیم هفتم برابر کاواکامی پیش رفت و در نهایت شکست خورد. بنابراین فاصله او با فینال نه یک اختلاف بزرگ، بلکه مجموعه‌ای از جزئیات در یک مسابقه نزدیک بود. همین مسابقه می‌تواند برای فرجی بیش از یک شکست، یک تجربه فنی مهم باشد.

نکته امیدوارکننده برای تنیس روی میز ایران این است که این تجربه‌ها در سن ۱۶ سالگی به دست می‌آیند. فرجی هنوز در مرحله‌ای از دوران حرفه‌ای خود قرار دارد که می‌تواند بخش‌های مختلف بازی‌اش را تکمیل کند؛ از ثبات بیشتر در مسابقات بزرگسالان تا افزایش تجربه تاکتیکی و توانایی مدیریت مسابقات طولانی و پرفشار.

در واقع، شاید بهتر باشد مدال برنز مالمو را نه به عنوان مقصد، بلکه به عنوان یکی از ایستگاه‌های مسیر فرجی ببینیم. او پیش از این مقابل وانگ چوچین و لین شی‌دونگ برنده شده، در نوجوانان جهان مدال گرفته، در بازی‌های آسیایی جوانان روی سکو رفته و حالا در اروپا نیز در رده‌ای بالاتر از سن واقعی خود به نیمه‌نهایی رسیده است.

برای تنیس روی میز ایران، ارزش این مسیر در همین نکته خلاصه می‌شود. فرجی دیگر صرفاً یک استعداد آینده‌دار نیست که باید منتظر رسیدن روزهای بزرگش ماند. او همین حالا در حال ساختن تجربه‌ای است که می‌تواند پایه دوران بزرگسالانش باشد و شاید تا ۲۰ سال آینده بشود روی این قهرمان حساب کرد.

مدال مالمو یک برنز است، اما پیامی که پشت آن قرار دارد بزرگ‌تر از رنگ مدال است. اینکه تنیس روی میز ایران بازیکنی ۱۶ ساله دارد که از رقابت با هم‌نسلان خود عبور کرده و حالا در حال نزدیک شدن به سطحی است که نام‌های بزرگسال جهان در آن حضور دارند.

انتهای پیام/




 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.

 ۵ جواهر بارسلونا که این فصل می‌درخشند
۱۵ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

۵ جواهر بارسلونا که این فصل می‌درخشند

از ستاره ۱۶ ساله تا مدافع آینده‌دار؛ نسل جدید لاماسیا آماده درخشش است

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.

 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است