قیمت طلا امروز




 سایت پیشرانه / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

پشت پرده دلسوزی دلالان برای جیب مشتریان

پیشرانه - در پدیده‌ای عجیب، دلالانی که تا دیروز برای افزایش قیمت خودرو لحظه‌شماری می‌کردند، امروز در قامت مصلح ظاهر شده و فریاد نخرید سر می‌دهند. اما این
 پشت پرده دلسوزی دلالان برای جیب مشتریان



۹ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی هایما در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

 

گروه خودرو اقتصادآنلاین ؛ هایما به‌عنوان یکی از برندهای شناخته‌شده مونتاژی بازار خودرو، با مدل‌های متنوع کراس‌اوور و خانوادگی، همچنان در فهرست انتخاب خریدارانی قرار دارد که به دنبال امکانات رفاهی، فضای کابین مناسب و خرید اقساطی هستند.

بر اساس آگهی‌های فروش اقساطی هایما در نمایشگاه‌های شخصی خودرو، هایما S۷ با پیش‌پرداخت یک میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان و اقساط ماهانه ۴۵ میلیون تومان در ۶۰ قسط عرضه شده است. پایین‌تر بودن مبلغ اقساط در این شرایط فروش، این مدل را به گزینه‌ای قابل بررسی برای متقاضیانی تبدیل می‌کند که به دنبال بازپرداخت بلندمدت‌تر و مدیریت بهتر هزینه‌های ماهانه هستند.

در میان خودروهای خانوادگی این برند نیز، هایما ۷X با پیش‌پرداخت یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان و اقساط ماهانه ۶۹ میلیون تومان در ۶۰ قسط قابل خریداری است. نزدیک بودن مبلغ پیش‌پرداخت این خودرو به هایما S۷، در کنار مدت بازپرداخت پنج‌ساله، می‌تواند توجه خریدارانی را جلب کند که فضای بیشتر و کاربری خانوادگی را در اولویت قرار می‌دهند.

در نهایت، هایما S۵ با پیش‌پرداخت یک میلیارد و ۸۶۵ میلیون تومان و اقساط ماهانه ۶۹ میلیون تومان طی ۶۰ قسط به فروش می‌رسد. این طرح با اقساطی هم‌سطح هایما ۷X اما پیش‌پرداخت بالاتر، یکی دیگر از گزینه‌های موجود برای خرید اقساطی کراس‌اوورهای هایما در بازار خودرو محسوب می‌شود.

توضیح مهم: این گزارش صرفاً جنبه اطلاع‌رسانی دارد. سایت اقتصادآنلاین هیچ‌گونه فعالیتی در زمینه فروش اقساطی خودرو ندارد و فقط شرایط و طرح‌های ارائه‌شده توسط نمایشگاه‌های خودروی شخصی را بررسی و معرفی می‌کند.

گفتنی است که اقتصادآنلاین به‌عنوان رسانه‌ تخصصی اقتصادی، صرفاً اقدام به گردآوری و تحلیل داده‌های مربوط به آگهی‌های فروش خودرو از پلتفرم‌های انتشار آگهی می‌کند و هیچ‌گونه نقشی در فرآیند خرید و فروش خودرو ندارد. بنابراین برای اطلاع از جزئیات، شرایط و نحوه انجام معاملات، به پلتفرم‌های منتشرکننده آگهی‌های فروش خودرو مراجعه و فروش اقساطی خودروی مدنظر خود را جست‌وجو کنید. هایما در برابر رقبای هم‌رده/ کدام مدل برای خریداران بازار خودرو انتخاب بهتری است؟

ایما در بازار ایران از نظر فنی بیشتر با رقبای چینی هم‌قیمت و هم‌رده سنجیده می‌شود، اما تفاوت اصلی آن در دو نقطه دیده می‌شود: یکی تکیه بر موتورهای توربوشارژ ۱.۵ تا ۱.۶ لیتری با خروجی قابل‌قبول، و دیگری گیربکس‌های اتوماتیکی که در اکثر نسخه‌ها روی دوام و رفتار نرم‌تر نسبت به بعضی رقبا تمرکز دارند. هایما ۸S با موتور ۱۹۲ اسب‌بخاری و گشتاور ۲۹۳ نیوتن‌متری، از نظر عددی در برابر رقبایی مثل فونیکس FX و تیگو ۷ پرو مکس قرار می‌گیرد و حتی در شتاب و کشش می‌تواند در همین کلاس رقابت کند، هرچند استفاده از گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک به‌جای ۷ سرعته دوکلاچه، آن را کمی محافظه‌کارتر از برخی رقبای تیزتر بازار نشان می‌دهد. در مقابل، هایما S۵ و S۷ بیشتر روی تعادل میان توان، مصرف و قیمت تمام‌شده تکیه دارند و نسبت به کراس‌اوورهای رقیب مثل تیگو ۷ پرو یا KMC X۵، از نظر تکنولوژی پیشرانه و کیفیت ادراکی یک پله پایین‌تر، اما از نظر سادگی فنی و هزینه نگهداری قابل‌پیش‌بینی‌تر ارزیابی می‌شوند.

اگر بخواهیم فنی‌تر نگاه کنیم، هایما ۸S قوی‌ترین و به‌روزترین محصول این خانواده است؛ موتور ۱.۶ لیتری توربو GDI آن از نظر توان و گشتاور در سطحی قرار دارد که با فونیکس FX و تیگو ۷ پرو مکس مقایسه می‌شود، اما برتری رقبا بیشتر در گیربکس‌های سریع‌تر و پلتفرم‌های جدیدتر دیده می‌شود. هایما ۷X هم با همان پیشرانه ۱۹۲ اسبی، به‌جای تمرکز بر هیجان رانندگی، برای کاربری خانوادگی و سفر طراحی شده و از این نظر رقیب مستقیم کراس‌اوورهای کلاس خودش نیست، بلکه بیشتر با خودروهای ۷ نفره و MPVهای وارداتی یا نیمه‌وارداتی مقایسه می‌شود. در سوی دیگر، S۵ با موتور ۱۴۹ اسبی و S۷ توربو با خروجی ۱۷۰ اسب، در برابر رقبایی مثل لاماری ایما، تیگو ۷ پرو و KMC X۵ از نظر عدد موتور عقب‌ترند، اما همچنان با شاسی‌بلندهای شهری خوش‌مصرف، ساده‌تر و کم‌ریسک‌تر برای مصرف‌کننده‌ای که دنبال شتاب اولویت‌دار نیست، قابل دفاع هستند.

 هایما بیشتر برای خریدارانی مناسب است که می‌خواهند بین توان، امکانات و دوام نسبی تعادل بگیرند، نه برای کسی که صرفاً دنبال جدیدترین معماری فنی بازار است. ۸S در این خانواده منطقی‌ترین انتخاب برای مقایسه با رقبای جدی‌تر محسوب می‌شود، S۷ گزینه‌ای میانه و کم‌دردسرتر است، S۵ به سمت کاربری شهری و اقتصادی‌تر می‌رود، و ۷X اساساً خارج از میدان رقابت مستقیم کراس‌اوورها قرار می‌گیرد و باید با معیار ظرفیت و کاربرد خانوادگی سنجیده شود. اگر بخواهی، همین تحلیل را در قالب گزارش خبری/سئو محور ۳ پاراگرافی با لحن رسمی و مناسب انتشار هم بازنویسی می‌کنم.




 روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود
۱۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود

چین با فراهم کردن زیرساخت و بازار برای LNG تحریم‌شده روسیه به شریان حیاتی صادرات انرژی مسکو تبدیل شده و واشنگتن اکنون در پی هدف قرار دادن این مسیر و زیرساخت‌های چینی برای مهار صادرات LNG روسیه است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 شرایط استخدام مدرس در کانون زبان ایران اعلام شد
۹ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط استخدام مدرس در کانون زبان ایران اعلام شد

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، کانون زبان ایران به عنوان قدیمی‌ترین و یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین مؤسسات آموزش زبان در کشور، با حدود یک قرن سابقه فعالیت، برای ت...

 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.

 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
۱۵ ساعت قبل / سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.

 آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود
۱۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود

آمریکا در حال توسعه نسل جدیدی از فناوری‌های هوشمند برای مقابله با یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های صنعت هسته‌ای، یعنی مدیریت و پاکسازی زباله‌های هسته‌ای است.