قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

کارگروه‌های مشترک جهاددانشگاهی و بسیج اساتید استان برای اجرای برنامه‌های علمی‌وفرهنگی

سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان، با توافق بر تشکیل کارگروه‌های تخصصی و تدوین تفاهم‌نامه همکاری، اجرای برنامه‌های مشترک در حوزه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و رسانه‌ای را وارد مرحله عملیاتی کردند.
 کارگروه‌های مشترک جهاددانشگاهی و بسیج اساتید استان برای اجرای برنامه‌های علمی‌وفرهنگی



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اردبیل میزبان دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در ۲۵ شهریور

، جلیل جباری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در جلسه هماهنگی دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها، اظهار کرد: این کنفرانس برای دومین دوره با مشارکت پژوهشگران داخلی و خارجی، ۲۵ شهریور ماه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: این کنفرانس در چنین شرایطی و بعد از تعطیلی و آسیب به موزه‌ها در دوران جنگ رمضان، می‌تواند نقش مهمی در تعریف مجدد نقش موزه‌ها ایفا کند.

در ادامه حتما بخوانید مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری اردبیل هیچگونه افزایش نرخ ندارند/ تخفیفات ویژه و نظارت مستمر بر کیفیت ارائه خدمات اختصاص ۶۰ میلیارد به تقویت زیرساخت‌های گردشگری اردبیل

وی با اشار به اینکه پوستر دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها همزمان با سفر وزیر میراث‌فرهنگی به اردبیل در سال گذشته رونمایی شد، تاکید کرد: اولین کنفرانس موزه‌ها سال ۱۴۰۳ در اردبیل برگزار شده بود و با برگزاری دومین دوره این کنفرانس، اردبیل جایگاه مهمی در تبیین نقش موزه‌ها و توسعه علم موزه‌داری خواهد داشت. 

جباری با تاکید بر لزوم تعریف نقش دستگاه‌های همکار و تفکیک وظایف عوامل اجرایی به منظور برگزاری هرچه بهتر کنفرانس، ادامه داد: این کنفرانس با تکیه بر جایگاه تخصصی وزارت میراث‌فرهنگی و پشتوانه علمی دانشگاه محقق اردبیلی و همچنین همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط به ویژه نهاد‌های دارای موزه برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل تصریح کرد: نمایشگاه «یک قاب یک موزه» با هدف معرفی موزه‌های کشور، کارگاه‌های آموزشی و تخصصی در حوزه موزه‌داری و همچنین نمایشگاه موزه‌های آسیب دیده در جنگ از بخش‌های جنبی این کنفرانس خواهد بود.




 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۴ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 ۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/  هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران
۵ ساعت قبل / سایت رکنا

۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/ هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران

اجتماعی رکنا، رؤسای فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همزمان با روز جهانی بشردوستی، با هشدار نسبت به افزایش خطر برای کارکنان امدادی، خواستار اقدام عملی دولت‌ها و طرف‌های درگیر برای حفاظت از نیروهای بشردوستانه و تضمین امنیت فعالیت‌های امدادی شدند.

 پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است
۴ ساعت قبل / سایت جماران

پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است

روزنامه «واشنگتن‌پست» در گزارشی از افزایش نارضایتی دولت‌های عرب حاشیه خلیج فارس از سیاست دونالد ترامپ در قبال ایران خبر داده و نوشته است: متحدان منطقه‌ای واشنگتن که برخی از آنها در ابتدای جنگ تصور می‌کردند یک پیروزی سریع و قاطع می‌تواند به سودشان تمام شود، اکنون پس از ماه‌ها درگیری، تداوم حملات موشکی و پهپادی و بسته‌ماندن تنگه هرمز، بیش از گذشته نسبت به راهبرد آمریکا و توان ترامپ برای پایان دادن دیپلماتیک به بحران تردید دارند.