قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

۳ اردوی خارجی برای ملی‌پوشان اسکواش اعزامی به ناگویا

رییس فدراسیون اسکواش از اعزام ملی‌پوشان اسکواش به ۳ اردوی خارجی بنگلادش، ازبکستان و عمان برای آماده سازی ورزشکاران جهت شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن خبر داد.
 ۳ اردوی خارجی برای ملی‌پوشان اسکواش اعزامی به ناگویا

امیر عزیزی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای آماده‌سازی ورزشکاران اسکواش اعزامی به ناگویا ژاپن، محمد چنگانیان به همراه سپهر اعتمادپور برای برپایی اردوی مشترک یک ماهه عازم بنگلادش شدند که در این اردو قرار است ورزشکاران تمرینات مشترکی را با ملی‌پوشان مصر داشته باشند. البته ورزشکار اعزامی به ناگویا، سپهر اعتمادپور است که محمد چنگانیان به عنوان نفر جایگزین همراه او عازم بنگلادش شده است. 

او افزود: سپهر بعد از حضور در این اردوی یک ماهه، در مسابقات PSA «انجمن حرفه‌ای اسکواش بازان جهان» با جایزه ۱۲ هزار دلاری در بنگلادش شرکت خواهد کرد و سپس اوایل شهریور برای آماده سازی بهتر جهت شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن، عازم مسابقات ازبکستان با جایزه ۶ هزار دلاری خواهد شد. 

رییس فدراسیون اسکواش همچنین از اعزام تیم بانوان به عمان خبر داد و خاطرنشان کرد: نرگس سلطانی، نجمه بوشهری زاده و فرشته اقتداری ملی پوشان اعزامی به ناگویا ژاپن هستند که به منظور آماده سازی بهتر بانوان قرار است به مدت ۲۰ روز اردوی مشترکی را با ملی‌پوشان عمان در این کشور برگزار کنند.

عزیزی پور در پاسخ به این پرسش که در بخش انفرادی شانس کسب مدال داریم یا در بخش تیمی؟ تصریح کرد: اگر اتفاق خاصی رخ ندهد در بخش تیمی شانس زیادی برای کسب مدال داریم. 

او در پایان در خصوص وضعیت ملی پوشان اسکواش که از تیم ملی جدا شده‌اند و این که آیا امکان بازگشت آن ها به تیم ملی وجود دارد یا خیر، گفت: علیرضا شاملی جزو اسکواش‌بازان جدا شده از تیم ملی بود که دوباره برگشت اما متاسفانه در مسابقات انتخابی تیم ملی، انتخاب نشد. سایر ملی پوشان نیز با وجود این که چند بار از آن ها برای شرکت در مسابقات انتخابی دعوت به عمل آوردیم اما در انتخابی حضور پیدا نکردند و کار مربی‌گری انجام می‌دهند.

انتهای پیام




 کارشناسی صحنه‌های مشکوک پرسپولیس - اس خوزستان

کارشناسی صحنه‌های مشکوک پرسپولیس - اس خوزستان

تقابل پرسپولیس برابر استقلال خوزستان در هفته دوم لیگ برتر با چهار صحنه جنجالی همراه بود.

 پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک

پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک

بامداد روز گذشته در مشهد یک پسر 20 ساله پدر خود را با ضربات چاقو به قتل رساند.

 «سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

«سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- گل تیم مس شهربابک در برابر خیبر خرم‌آباد می‌تواند بهترین گل هفته دوم لیگ برتر باشد.به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر، تیم مس شهر بابک میزبان خیبر خرم‌آباد بود که این بازی با تساوی یک - یک به پایان رسید. این بازی شاید از نظر جدولی یکی از بازی‌هایی بود که توجه چندانی به آن نمی‌شد اما گلی که تیم میزبان زد، یکی از جذاب‌ترین و احتمالا زیباترین گل هفته دوم خواهد بود.جدا از این که کمتر کسی پیش‌‎بینی می‌‎کرد بهترین گل هفته در شهر بابک به ثمر برسد، زننده این گل ه ...,محمدزبیر نیک‌نفس,خیبر خرم آباد,مس شهربابک,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 اختصاصی: انتقال جنجالی والیبال ایران اعتبار ندارد!

اختصاصی: انتقال جنجالی والیبال ایران اعتبار ندارد!

انتقال پر سر و صدای والیبال ایران با واکنش باشگاه شهداب یزد مواجه شده است.

 پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!

پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!

تیم فوتبال پرسپولیس با چهار گل موفق شد استقلال خوزستان را شکست دهد.

 هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

مهاجم بایرن مونیخ جایزه بهترین گلزن لیگوهای اروپایی در فصل ۲۶-۲۰۲۵ را دریافت کرد.

 هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی این تیم مقابل استقلال خوزستان گفت: مثل همیشه می‌بریم؛ سه‌بر صفر با گل علی علی‌پور و ایگور سرگیف.

 ابوالقاسم‌پور: هفته آینده از چهره جدید تیم رونمایی می‌کنیم

ابوالقاسم‌پور: هفته آینده از چهره جدید تیم رونمایی می‌کنیم

صحبت های بهنام ابوالقاسم پور پس از بازی مقابل پرسپولیساینترنت داخلی نیم بها