قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

دانشگاه تبریز میزبان کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» با همکاری دانشگاهی از ایتالیا می‌شود

دانشگاه تبریز با همکاری دانشگاه «پونتیفیکال آنتونیانوم» رم، کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» را با هدف توسعه مطالعات میان‌رشته‌ای و گسترش گفت‌وگوی علمی درباره مفهوم «زندگی» برگزار می‌کند.
 دانشگاه تبریز میزبان کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» با همکاری دانشگاهی از ایتالیا می‌شود

دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه تبریز با همکاری دانشکده فلسفه دانشگاه پونتیفیکال آنتونیانوم (Pontifical Antonianum) رم، فراخوان ارسال مقاله به کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» را منتشر کرد.

بر اساس اعلام دانشگاه تبریز، این کنفرانس با هدف بنیان‌گذاری و تقویت گفتمان فلسفی پیرامون «زندگی» به‌عنوان مفهومی مستقل و بنیادین، زمینه گفت‌وگوی علمی میان استادان، پژوهشگران و دانشجویان ایران و دیگر کشورها را فراهم می‌کند.

در توضیح اهداف این رویداد آمده است که مفهوم «زندگی» با وجود جایگاه بنیادین خود در تجربه انسانی و اندیشه فلسفی، کمتر به‌عنوان موضوعی مستقل مورد توجه قرار گرفته و اغلب در ذیل مفاهیمی همچون وجود، آگاهی، زبان، تاریخ، جامعه و سوژه بررسی شده است. از این‌رو، برگزارکنندگان کنفرانس تلاش دارند با گردهم‌آوردن پژوهشگران داخلی و بین‌المللی، زمینه بازاندیشی در مبانی، مسائل و رویکردهای مرتبط با فلسفه زندگی را فراهم کنند.

از جمله محورهای علمی این کنفرانس می‌توان به چرایی فراموشی مفهوم زندگی در تاریخ فلسفه، گذار از پارادایم وجود، زبان و آگاهی به پارادایم زندگی، نسبت فلسفه زندگی با فلسفه حیات، فلسفه وجودی، فلسفه عمل و علم‌النفس فلسفی، عالم زندگی، سوژه زندگی، اصالت زندگی، تعریف فلسفی زندگی، زندگی به‌مثابه روایت، هویت و خودآفرینی، زمان‌مندی، زبان‌مندی و بدن‌مندی زندگی، زندگی اصیل و نااصیل، معنای زندگی، معنویت، اخلاق، سلامت، سبک‌ها و الگوهای زندگی، زندگی سنتی، مدرن و پسامدرن، بحران زندگی و آینده فلسفه زندگی اشاره کرد.

کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» روز شنبه، ۳۰ آبان ۱۴۰۵ (۲۰ نوامبر ۲۰۲۶) در تالار خاقانی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد. همچنین امکان حضور مجازی شرکت‌کنندگان از طریق Google Meet نیز فراهم شده و پیوند ورود به نشست، چند روز پیش از برگزاری در پایگاه اطلاع‌رسانی کنفرانس منتشر می‌شود.

آخرین مهلت ارسال مقالات اول نوامبر ۲۰۲۶ اعلام شده و علاقه‌مندان می‌توانند آثار علمی خود را مطابق شیوه‌نامه کنفرانس از طریق نشانی‌های [philosophy@tabrizu.ac.ir](mailto:philosophy@tabrizu.ac.ir) و [jpitabrizu@gmail.com](mailto:jpitabrizu@gmail.com) ارسال کنند.

دبیری علمی این کنفرانس در ایران بر عهده دکتر مسعود امید، استاد فلسفه و رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه تبریز و دبیری اجرایی آن بر عهده دکتر محمد اصغری، استاد فلسفه و معاون پژوهشی این دانشکده است. در بخش بین‌المللی نیز پروفسور آندریا بیزئزرو، رئیس دانشکده فلسفه دانشگاه پونتیفیکال آنتونیانوم رم، دبیری علمی و پروفسور ماریو لوپولی، استاد فلسفه این دانشگاه، دبیری اجرایی کنفرانس را بر عهده دارند.

بر اساس اعلام دانشگاه تبریز، کمیته علمی این رویداد با حضور استادانی از دانشگاه‌های تسینگهوای چین، مدرسه مطالعات عالی اروپایی سوئیس، دانشگاه پرتلند آمریکا، دانشگاه کلرادو، کالج اسلامی لندن، دانشگاه پونتیفیکال آنتونیانوم رم و شماری از دانشگاه‌های ایران تشکیل شده است.

انتهای پیام 





 رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور

بازار سرمایه در آستانه نیمه دوم سال با ابهامات سیاسی و اقتصادی مواجه است. مهدی دلبری، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی این شرایط و اولویت‌های سرمایه‌گذاری پرداخته است.

 پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه در هفته پایانی مردادماه با بازدهی مثبت تمام اقلام همراه شد؛ در این میان سکه گرمی با ۷.۴ درصد بیشترین سود هفتگی را ثبت کرد، در حالی که ربع‌سکه با ۲.۴۵ درصد، کم‌بازده‌ترین دارایی بازار بود.

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، واردات گسترده ذرت و سویا از کشورهای حاشیه دریای سیاه را یک «ضرورت» نامید و ادعا کرد که این حجم از واردات تنها برای پر کردن خ...

 وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به استفاده از برخی مواد نگه‌دارنده در شامپوها، بر ضرورت توجه مصرف کنندگان به ترکیبات...

 قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352
۱۶ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352

عکس‌هایی از مشاهیر تاریخ معاصر ایران، شهرهای ایران، خودروهای نوستالژیک، عکس‌های فوتبالی و...