قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

از مربیگری قویترین مردان تا رکوردشکنی در پاراآسیایی ناگویا

قهرمان پارالمپیک توکیو در پرتاب نیزه گفت: دو سال است که در هیچ تورنمنت برون مرزی شرکت نکرده ام و شناختی نسبت به حریفان آسیایی ندارم اما سعی دارم بهترین عملکرد را در ناگویا ژاپن در پرتاب وزنه و دیسک داشته باشم.
 از مربیگری قویترین مردان تا رکوردشکنی در پاراآسیایی ناگویا

حامد امیری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره مسابقات انتخابی تیم ملی پارادوومیدانی زیر نظر IPC،  اظهار کرد: مسابقات انتخابی پارادوومیدانی برای کسب مجوز حضور در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن بود که قرار بود در سه ماده وزنه، دیسک و نیزه شرکت کنم که متاسفانه به دلیل بیماری تنها در وزنه شرکت کردم و با ثبت رکورد ۱۱/۱۲ مجوز ورود به بازی‌های پاراآسیایی را دریافت کردم. البته از رکوردم راضی نبودم چون هدفم رکوردشکنی در مسابقات انتخابی تیم ملی بود که میسر نشد. 

وی گفت: دو سال است که در هیچ تورنمنت برون مرزی شرکت نکرده ام و شناختی نسبت به حریفان آسیایی ندارم اما با این وجود تلاش می‌کنم در بازی های پاراآسیایی افت رکوردی که در انتخابی تیم ملی داشتم را جبران کنم و بهترین عملکرد را در دو ماده دیسک و وزنه داشته باشم. 

قهرمان پارالمپیک توکیو تصریح کرد: در مسابقات جهانی و پارالمپیک کلاس F۵۵ چون تنها حق شرکت در پرتاب وزنه را داریم از همین الان تمریناتم را در این ماده با جدیت دنبال می‌کنم تا ابتدا در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا بهترین عملکرد را در این ماده داشته باشم و سپس خود را برای پارالمپیک لس آنجلس آماده کنم. 

او با بیان این که در حال حاضر مربی قویترین مردان و تیم دوومیدانی هستم، خاطرنشان کرد: قبل از این که در جریان تصادف معلول شوم در رشته پاورلیفتینگ فعالیت می‌کردم و در مسابقات قوی ترین مردان ایران اول شده بودم. چون در این رشته تبحر زیادی دارم در کنار انجام ورزش حرفه‌ای در رشته پارادوومیدانی و آماده سازی خود برای شرکت در مسابقات انتخابی جهت کسب مجوز بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن، به عنوان مربی قویترین مردان نیز کار می‌کنم.

امیری در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا دوباره با مشکل مربی مواجه هستید یا خیر؟ افزود: با حمایت کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون پارادوومیدانی تمام شرایط فراهم است و مشکل خاصی حتی از نظر تجهیزات وجود ندارد.

انتهای پیام




 عکس ؛ باکیچ و سرگیف گزینه‌های اصلی ترکیب پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

عکس ؛ باکیچ و سرگیف گزینه‌های اصلی ترکیب پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

باشگاه پرسپولیس در دومین بازی خود با هدایت مهدی تارتار، ممکن است مارکو باکیچ و ایگور سرگیف را به ترکیب اضافه کند.

 طعنه برناردو به رودری در مراسم معارفه رئال!

طعنه برناردو به رودری در مراسم معارفه رئال!

برناردو سیلوا، هافبک جدید رئال مادرید، در یک مراسم خصوصی در والدبباس معارفه شد. یک جمله او در این مراسم جنجالی شده است.

 شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید دانیال ایری مشتریان جدی داشته و همین باعث بروز یکسری حواشی شده است.

 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: تارتار هستم نه تارتتا

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: تارتار هستم نه تارتتا

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس درباره واکنش به اینکه هواداران به او لقب تارتتا داده‌اند، گفت که از سرمربیان بسیاری الگو می‌گیرد.

 زوج ترسناک در ترکیه؛ صلاح و بنزما در یک تیم؟

زوج ترسناک در ترکیه؛ صلاح و بنزما در یک تیم؟

ترابزون‌اسپور به دنبال یک بمب نقل‌وانتقالاتی دیگر است و در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات، کریم بنزما می‌تواند در کنار محمد صلاح خط حمله این تیم را تشکیل دهد.

 قرارداد ۲۵۰ میلیارد تومانی رامین رضاییان آب رفت!

قرارداد ۲۵۰ میلیارد تومانی رامین رضاییان آب رفت!

مدیرعامل فولاد با رد ارقام مطرح‌شده درباره قرارداد رامین رضاییان، تأکید کرد مبلغ پرداختی این باشگاه برای جذب این مدافع کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است.

 قرعه جهنمی پاختاکور در لیگ نخبگان؛ تقابل با 5 غول عربستانی!

قرعه جهنمی پاختاکور در لیگ نخبگان؛ تقابل با 5 غول عربستانی!

پایگاه خبری فوتبالی- در قرعه‌ای به شدت دشوار، پاختاکور باید در لیگ نخبگان آسیا با هر 5 تیم عربستانی حاضر در این مسابقات روبرو شود.به گزارش فوتبالی، سه‌شنبه صبح، مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد و تیم‌های ایرانی رقبای خود را شناختند. استقلال و تراکتور در قرعه‌ای تقریبا ایده‌آل، با هیچکدام از تیم‌های قدرتمند عربستانی روبرو نخواهند شد و می‌توانند با سه پیروزی شانس زیادی برای صعود به مرحله بعد داشته باشند.اما به جز تیم‌های ایرانی، قرعه یک تیم ازبکستانی هم بر ...,لیگ نخبگان آسیا,پاختاکور,مرتضی پورعلی‌گنجی,بشار رسن,پیشنهاد سردبیر

 برنامه جدید لیگ برتر اعلام شد؛ دربی استقلال و پرسپولیس ۱۱ شهریور

برنامه جدید لیگ برتر اعلام شد؛ دربی استقلال و پرسپولیس ۱۱ شهریور

سازمان لیگ برنامه دیدارهای هفته‌های چهارم تا هفتم لیگ برتر فوتبال را اعلام کرد؛ بر این اساس، این مسابقات از ۶ تا ۲۲ شهریور برگزار می‌شود و استقلال و پرسپولیس نیز ۱۱ شهریور در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف یکدیگر خواهند رفت.