قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

صدور هشدار زرد هواشناسی در فارس/ رگبارهای موسمی و رعد و برق در راه است

مدیرکل هواشناسی فارس از صدور هشدار سطح زرد برای استان خبر داد و گفت: از بعدازظهر امروز جمعه دوم مرداد تا اواخر وقت شنبه سوم مرداد رگبارهای پراکنده، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در برخی نقاط احتمال تگرگ، مناطق جنوبی، شرقی و مرکزی استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
 صدور هشدار زرد هواشناسی در فارس/ رگبارهای موسمی و رعد و برق در راه است

قاسم حسینی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به صدور هشدار سطح زرد هواشناسی فارس اظهار کرد: فعالیت سامانه بارش‌های موسمی تابستانه از بعدازظهر امروز جمعه دوم مرداد آغاز می‌شود و تا اواخر وقت شنبه سوم مرداد ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه این سامانه با رگبارهای نقطه‌ای و پراکنده، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی همراه است، افزود: امروز جمعه مناطق جنوبی استان، به‌ویژه شهرستان‌های لار، گراش، اوز و لامرد تحت تأثیر این سامانه قرار می‌گیرند و فردا شنبه سوم مرداد نیز مناطق شرقی، جنوبی و مرکزی فارس شاهد فعالیت آن خواهند بود.

حسینی درباره پیامدهای فعالیت این سامانه گفت: لغزندگی جاده‌ها، احتمال آب‌گرفتگی محدود معابر و جاری شدن روان‌آب، احتمال برخورد صاعقه، ریزش تگرگ و همچنین سقوط اشیای بدون مهار از ارتفاعات از جمله مخاطرات پیش‌بینی‌شده است.

مدیرکل هواشناسی فارس از شهروندان خواست از اتراق در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و نسبت به استحکام سازه‌های موقت اطمینان حاصل کنند.

هوا شرجی می‌شود

وی همچنین با تشریح آخرین وضعیت جوی استان گفت: بررسی و تحلیل آخرین خروجی مدل‌های پیش‌بینی هوا نشان می‌دهد امروز جمعه در ساعات بعدازظهر و شب، افزایش رطوبت و هوای شرجی در مناطق جنوبی استان رخ خواهد داد.

مدیرکل هواشناسی فارس ادامه داد: از فردا شنبه تا اواسط هفته، در ساعات بعدازظهر تا اوایل شب، وقوع رگبارهای پراکنده تابستانه همراه با تندبادهای لحظه‌ای در نیمه جنوبی و برخی مناطق مرکزی استان پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: این شرایط روز شنبه سوم مرداد در مناطق شرقی، جنوبی و مرکزی، روز یکشنبه چهارم مرداد در نیمه جنوبی و برخی مناطق مرکزی و روز دوشنبه پنجم مرداد در مناطق جنوبی و غربی استان حاکم خواهد بود و بعدازظهر سه‌شنبه ششم مرداد نیز احتمال ناپایداری خفیف جوی در جنوب‌غرب فارس وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی فارس در پایان گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی، دمای هوا در استان فارس طی هفته آینده به‌تدریج افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام




 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.

 نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت و مواد خام می‌توانند برای کشورهای صادرکننده منبع ثروت باشند، اما اگر درآمدهای حاصل از رونق کالاهای پایه درست مدیریت نشوند، همین منابع به منشأ بی‌ثباتی اقتصادی تبدیل می‌شوند. بر اساس گزارش بانک جهانی، حدود دو سوم اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه و ۹۰ درصد کشورهای کم‌درآمد به صادرات کالاهای پایه وابسته‌اند. در این اقتصادها، افزایش قیمت نفت، فلزات و سایر کامودیتی‌ها معمولاً درآمد دولت و مخارج عمومی را بالا می‌برد؛ اما با سقوط قیمت‌ها، دولت نیز ناچار به کاهش هزینه‌ها می‌شود. نتیجه، سیاست مالی «موافق چرخه» و تشدید نوسانات اقتصادی است.

 ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.

 پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | طلا گران‌تر می‌شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | طلا گران‌تر می‌شود؟

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ در حالی دنبال می‌شود که بازار در معاملات روز گذشته با رشد هم‌زمان دلار و اونس جهانی طلا، روندی کاملاً صعودی داشت....

 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار و یورو

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار و یورو

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,830 (یکصد و هشتاد و نه هزار و هشتصد و سی) تومان رسید.

 غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

تهران-ایرنا- معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.

 نتایج کنکور سراسری ۱۴۰۵ کی اعلام می‌شود؟

نتایج کنکور سراسری ۱۴۰۵ کی اعلام می‌شود؟

دکتر رضا محمدی صبح امروز پنجشنبه در حاشیه بازدید از جلسه آزمون داوطلبان کنکور در دانشگاه امام صادق ضمن بیان این مطلب تاکید کرد: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اواخر هفته آینده بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

 دوران لیدری پتروشیمی‌ها به پایان رسیده است؟ | چه عواملی صنایع پتروشیمی را تهدید می‌کند؟

دوران لیدری پتروشیمی‌ها به پایان رسیده است؟ | چه عواملی صنایع پتروشیمی را تهدید می‌کند؟

باوجود ارزندگی صنایع پتروشیمی شاهد آن هستیم که طی سال‌های اخیر میزان سرمایه‌گذاری در این گروه‌ها به‌صورت قابل توجهی کاهش‌یافته است؟ جواد فلاحیان، کارشناس باز...