رئیس کل دادگستری استان کردستان از صدور کیفرخواست برای چهار متهم در پرونده فساد مالی شهرداری و شورای شهر مریوان خبر داد و گفت: پرونده پس از تکمیل تحقیقات برای رسیدگی به دادگاه ارسال شده است.

حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در پی تشکیل پرونده فساد مالی در شهرداری و شورای شهر مریوان و با صدور دستورات قضایی، تحقیقات این پرونده با حضور میدانی بازپرس رسیدگیکننده و همکاری پلیس اطلاعات شهرستان انجام شد و در کمتر از دو ماه به مرحله صدور کیفرخواست رسید.
وی افزود: پس از انجام تحقیقات قضایی و اقدامات کارشناسی، برای یکی از مدیران شهرداری مریوان، یکی از اعضای شورای شهر و دو متهم دیگر قرار جلب به دادرسی صادر و در ادامه با صدور کیفرخواست، پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد.
رئیس کل دادگستری کردستان درباره اتهامات …












