مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به حمایتهای بسیار خوب دولت از استان در سالهای اخیر، بر جهش توسعه زیرساختی تأکید کرد و افزود: در سالهای اخیر، سیستان و بلوچستان کانون توجه حاکمیت، دولت و وزارت آموزش و پرورش بوده است.

رسول صفرزائی ۷ مرداد در شورای پدافند غیر عامل بیان کرد: تأسیس دهها هنرستان جدید، افزایش مدارس شبانهروزی و مدارس استثنائی، ایجاد زمینهای چمن مصنوعی برای کودکان با نیازهای ویژه و توزیع تلویزیونهای هوشمند در مناطق عشایری و کمبرخوردار، همگی نشاندهنده عزم دولت برای عدالت آموزشی استان بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تأکید کرد: شرایط خاص کشور و چالشهای اخیر، نه تنها مانعی برای توسعه آموزش در استان نبوده، بلکه موقعیتهای جدیدی برای رشد و تعالی ایجاد کرده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان، با تأکید بر نقش «جهاد تبیین»، خواستار تبدیل دستاوردهای پیروزیهای ملی و رشادتهای رزمندگان به محتوای آموزشی، داستان و محتواهای آموزشی در مدارس شد.
ضمن اشاره به نقش بصیرت در دفع تهدیدات، اظهار کرد: پدافند غیرعامل …











