رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در پی درخواست کشاورزان منطقه و پیگیریهای استاندار قم از طریق وزارت نیرو، بیش از دو میلیون مترمکعب آب از سد ۱۵ خرداد در مسیر رودخانه قمرود رهاسازی شد که این اقدام نقش مؤثری در حفظ باغات و اراضی کشاورزی پاییندست داشت.

سجاد چهرگانی امروز پنجشنبه ۸ مرداد، در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: رهاسازی این میزان آب با هدف تأمین حقابه زیستمحیطی رودخانه قمرود، حمایت از باغداران و جلوگیری از خسارت به اراضی کشاورزی انجام شد و موجب شد جریان حیات بار دیگر در این رودخانه برقرار شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم افزود: برآوردهای کارشناسی نشان میدهد اگر این رهاسازی انجام نمیشد، حدود ۵۰۰ هکتار از باغات منطقه با خطر خشکیدگی و خسارت جدی مواجه میشدند.
وی با اشاره به بازدید میدانی خود از تأسیسات سد ۱۵ خرداد گفت: این بازدید با حضور نماینده حقابهبران و مدیر آب و خاک سازمان انجام شد و روند رهاسازی آب، مدیریت توزیع و نحوه انتقال آن به اراضی پاییندست از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت.
چهرگانی ادامه داد: همزمان با این بازدید، با …










