قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

«ترامپ خوابالو» سوژه مراسم شام خبرنگاران

ترامپ در مراسم شام خبرنگاران در کاخ سفید سوژه اهالی خبر شد. به نظر می‌رسید رئیس جمهور آمریکا در مهم‌ترین جشن آزادی مطبوعات در واشنگتن، به زحمت چشمانش را باز نگهداشته است.
 «ترامپ خوابالو» سوژه مراسم شام خبرنگاران
به گزارش ایسنا، تصاویر و فیلم های منتشر شده ترامپ را یا در حال چرت زدن و یا تحمل مراسم در اوج خستگی نشان می‌دهد.

به نوشته روزنامه آیریش استار، هنگام مراسم تقدیر از خبرنگاران، رئیس جمهور آمریکا که بین ویجیا جیانگ رئیس انجمن خبرنگاران کاخ سفید و کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید، نشسته بود، چشمانش بسته بود و به نظر می‌امد که چرت می‌زند.

این تصاویر در چندین مورد توسط دوربین‌ها گرفته شده است. ترامپ که زمانی جو بایدن رئیس جمهور سابق آمریکا را بابت کهولت سن و چرت زدن‌های گاه و بیگاهش در مراسم‌های مختلف مورد تمسخر و توهین قرار می‌داد و به او لقب «جو خوابالو» داده بود، حالا به وضعیتی شبیه به او دچار شده است.

ترامپ در بیش از یک ساعت سخنرانی خود، روزنامه‌نگاران، سیاستمداران و افراد مشهور را هدف قرار داد و شوخی‌هایش را با انتقاد از رسانه‌های خبری ترکیب کرد. 

ترامپ گفت: «از حضور در ضیافت شام خبرنگاران کاخ سفید بسیار خوشحالم. افراد شگفت‌انگیزی در این ضیافت حضور دارند، بسیاری از افرادی که دوستشان دارم. برخی را اصلاً دوست ندارم، اما به اکثر آنها احترام می‌گذارم.» 

ترامپ از حمله به روزنامه‌نگاران کوتاه نگذاشت و گفت: «این شب واقعاً همه چیز در مورد رسانه‌های خبری جعلی و نوشتن، تولید و اجرای داستان‌های ساختگی شماست.» 

او پوشش خبری را با جوایز اسکار مقایسه کرد و ادعا کرد که هر دو به دلیل انتقاداتی که به او وارد شده، محبوبیت خود را از دست داده‌اند. این اظهارات به سرعت در ایکس منتشر شد.

این مراسم شام پس از لغو رویداد ماه آوریل به واسطه حمله یک فرد مسلح دوباره ترتیب داده شده بود، .

تعداد زیادی از اعضای پلیس متروپولیتن و سرویس مخفی و تقریبا ۴۳۰۰ نفر از اعضای گارد ملی وظیفه حفظ امنیت این رویداد را برعهده داشتند.

انتهای پیام



 از عقدنامه امیرکبیر تا شناسنامه مشاهیر؛ روایت یک موزه متفاوت در تهران

از عقدنامه امیرکبیر تا شناسنامه مشاهیر؛ روایت یک موزه متفاوت در تهران

موزه ثبت احوال تهران در جریان بازدید جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه، بخشی از گنجینه اسناد هویتی و تاریخی خود را به نمایش گذاشت.

 نفت ۹۱ دلاری؛ بحران هرمز به اقتصاد جهان رسید

نفت ۹۱ دلاری؛ بحران هرمز به اقتصاد جهان رسید

حسن مرادی می‌گوید ایران با استفاده از مسیرهای ریلی و خطوط ساحلی می‌تواند بخشی از صادرات نفت را حفظ کند

 آب پاکی هرمز روی دست ترامپ | جنگ به سفره آمریکایی‌ها رسید

آب پاکی هرمز روی دست ترامپ | جنگ به سفره آمریکایی‌ها رسید

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

 لوکس‌بازی در شمال تهران وسط جنگ/ خانه کلنگی متری 2.5 میلیارد تومان به فروش می  رسد/ تهران؛ گران‌تر از مونیخ و پاریس شد!

لوکس‌بازی در شمال تهران وسط جنگ/ خانه کلنگی متری 2.5 میلیارد تومان به فروش می رسد/ تهران؛ گران‌تر از مونیخ و پاریس شد!

اقتصادنیوز: بازار مسکن تهران در مقایسه با بسیاری از شهرهای بزرگ جهان، دیگر صرفاً یک بازار گران در سطح منطقه محسوب نمی‌شود و در برخی مقایسه‌های بین‌المللی، قیمت هر مترمربع یک واحد لوکس در منطقه یک پایتخت تهران به محدوده شهرهای گران‌قیمت جهان رسیده است.

 ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

تحولات ژئوپلیتیک و تحریم‌های مشترک ایران و روسیه، فرصت کم‌سابقه‌ای برای بازتعریف روابط اقتصادی دو کشور ایجاد کرده است؛ فرصتی که می‌تواند از تجارت صرف فراتر ر...

 صدای کارگر، بازنشسته و کارفرما باید به اتاق مدیرعامل تامین اجتماعی برسد

صدای کارگر، بازنشسته و کارفرما باید به اتاق مدیرعامل تامین اجتماعی برسد

اگر قرار است نظریه وفاق در سازمان تامین اجتماعی نیز به معنای واقعی کلمه اجرا شود، شاید یکی از بهترین عرصه‌های آزمون آن همین‌جا باشد؛ جایی که سه ضلع اصلی یعنی کارگر، کارفرما و بازنشسته باید در فرآیند تصمیم‌سازی بیش از گذشته دیده و شنیده شوند.

 ترامپ اعمال تعرفه ۵۰ درصدی علیه کانادا را برای سه روز متوقف کرد

ترامپ اعمال تعرفه ۵۰ درصدی علیه کانادا را برای سه روز متوقف کرد

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه اعمال موج جدیدی از تعرفه‌ها علیه کانادا را که قرار بود از نیمه‌شب به وقت آمریکا اجرایی شود، متوقف کرد.

 انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

اقتصادنیوز: چه اتفاقی در راهروهای وزارت خارجه افتاده که سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبانی می‌گویند که رسماً اعلام کرده هرگز به آراء مردم مراجعه نخواهد کرد چون اعتقادی به آن ندارد؟