قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

طلا به ریل افزایش قیمت بازگشت

قیمت طلا در معاملات روز سه‌شنبه بازارهای جهانی، تحت تاثیر توقف روند صعودی قیمت نفت، افزایش یافت.
 طلا به ریل افزایش قیمت بازگشت



۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

مهران کد گمرکی گرفت؛ مسیر تجارت در منطقه آزاد باز شد

رضا صلبوخی سرپرست معاونت توسعه اقتصادی وسرمایه گزاری متطقه ازاد مهران درگفتگو با خبرنگار برنا اظهار کرد:اختصاص کد گمرمی، زمینه را برای تسهیل فعالیت شرکت‌های تجاری و تولیدی، ورود تجهیزات و ماشین‌آلات، تأمین کالا و توسعه مبادلات تجاری فراهم می‌کند و می‌تواند ظرفیت‌های منطقه آزاد مهران را در حوزه تجارت خارجی بیش از پیش فعال کند.

وی با اشاره به اهمیت این اقدام افزود: «دریافت کد گمرکی، زیرساختی اساسی برای استقرار و فعال‌سازی فرآیندهای گمرکی در منطقه آزاد مهران است و امکان بهره‌مندی مؤثرتر شرکت‌های تجاری و تولیدی از ظرفیت‌های این منطقه را فراهم می‌کند.»

صلبوخی گفت: «با فعال شدن این ظرفیت، فرآیند واردات تجهیزات و ماشین‌آلات، ورود کالا و توسعه فعالیت‌های تجاری تسهیل خواهد شد و فعالان اقتصادی می‌توانند با حضور در منطقه آزاد مهران از ظرفیت‌ها، مشوق‌ها و امتیازات قانونی مناطق آزاد بهره‌مند شوند.»

 گفتنی است ،دریافت کد گمرکی را می‌توان نقطه آغاز مرحله‌ای تازه در فعالیت اقتصادی منطقه آزاد مهران دانست؛ مرحله‌ای که در آن، ظرفیت‌های این منطقه برای توسعه صادرات، جذب سرمایه‌گذاری و گسترش تجارت با بازارهای منطقه‌ای می‌تواند با سرعت بیشتری فعال شود.

انتهای پیام


۲۲ دقیقه قبل / سایت برترینها

قیمت نجومی پیراهن لاکچری رامین رضاییان فاش شد!

برترین‌ها: فقط دو هفته از صحبت‌های رامین رضاییان درباره نپوشیدن لباس‌های گران‌قیمت به خاطر شرایط اقتصادی مردم گذشته، اما حضور او در ورزشگاه اهواز برای تماشای بازی این هفته تیمش، دوباره توجه‌ها را به سبک پوشش این بازیکن جلب کرده است.

رضاییان که پیش از این در یک برنامه تلویزیونی گفته بود دیگر لباس‌های گران نمی‌پوشد، چرا که «مردم پول ندارند» و تأکید کرده بود از ناراحتی مردم ناراحت می‌شود، این بار با یک پیراهن از برند لوکس بالنسیاگا در ورزشگاه حاضر شد؛ پیراهنی که ارزش آن در بازار حدود هزار پوند برآورد می‌شود.

پیراهنی که رضاییان بر تن داشت، مدل Balenciaga All-Over Logo Printed Buttoned Shirt است.

قیمت ثبت‌شده این مدل در برخی فروشگاه‌ها حدود ۱٬۰۵۴ پوند بوده و حتی با تخفیف نیز حدود ۸۶۲ پوند قیمت داشته است.

رضاییان در هفته دوم لیگ در ترکیب تیمش به میدان نرفت و این بار از روی سکوها بازی را دنبال کرد؛ اما پوشش او بار دیگر این سؤال را مطرح کرده که فاصله میان صحبت‌های تلویزیونی و سبک زندگی این بازیکن چقدر است.

 


۲۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

قالیباف: هر توافقی که گروه‌ها و مسئولان عراقی به اجماع برسند، ایران حمایت خواهد کرد/ کشورمان هرگز در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند

 محمدباقر قالیباف روز جمعه (۳۰ مردادماه) در جمع بندی سفر ۳ روزه هیأت پارلمانی کشورمان به عراق افزود: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق، حاکی از یک صمیمیت برادرانه بود و دیدار و گفت و گوها نشان داد عراق در آستانه خروج نهایی و قطعی نیروهای خارجی و ائتلاف خارجی از این کشور است که چندین سال بعد از اشغال خاک و آسمان عراق، در این کشور مانده بودند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان‌داشت: ان انشالله این نیروها از عراق خارج خواهند شد و استقلال و حاکمیت کامل مردم و دولت عراق بدون حضور نیروهای خارجی برقرار می‌شود و این اتفاق بسیار مهم و اساسی است. تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی به امضا رسید

وی با بیان اینکه این سفر فرصت مناسبی بود که در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با مسوولان کشور عراق گفت و گو شود، گفت: در این سفر تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی و امنیت مرزها به امضا رسید.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: در این دیدارها درباره مسائل امنیتی و موضوع گروه‌های عراقی گفت‌وگوهایی انجام شد. البته ایران هرگز در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند و هر توافقی که گروه‌ها و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی با حفظ استقلال خود به اجماع برسند، ایران به‌عنوان کشور همسایه، دوست و برادر از آن حمایت کرده و حمایت خواهد کرد.

قالیباف تاکید کرد: کشور دوست و برادرمان عراق، نخستین کشوری است که می‌توانیم با هم به صورت مشترک در نظم نوین امنیتی منطقه بسیار تاثیرگذار باشیم و بیش از گذشته در این حوزه گام برداریم. همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مسائل اقتصادی بین دو کشور که در این سفر بین بخش‌های خصوصی و دولتی انجام شد، گفت: تحریم‌ها هر دو کشور را تحت فشار قرار داده است اما همین تحریم فرصت بزرگی برای همکاری‌های نزدیک است. بر همین اساس در دو هفته آینده هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران سفر خواهند کرد و با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی کشور دیدار می‌کنند.

وی تاکید کرد: با حضور مسوولان از وزارتخانه‌های مربوطه در این نشست‌ها، قطعا کار کاملا میدانی و عملیاتی اقتصادی در زمینه‌های مختلف با همکاری دو کشور انجام خواهد شد.

گفتنیست، رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه (۲۸ مردادماه) در بدو ورود به فرودگاه بغداد به همراه هیأت پارلمانی کشورمان در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حاضر شد و به مقام آنها ادای احترام کرد.

دیدارهای جداگانه با هیبت الحلبوسی رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق، نزار آمیدی رئیس جمهور عراق، علی فالح‌الزیدی نخست وزیر عراق، فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق، قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و سخنرانی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی، از برنامه‌های قالیباف در ۲ روز گذشته بود.

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر کاظمین به زیارت حرمین شریفین امام موسی‌بن‌جعفر(ع) و امام جواد(ع) رفت و در ادامه در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا و در نماز جماعت مغرب و عشاء حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلی شرکت کرد. تشرف رئیس مجلس و هیات پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف و نورانی امام حسین (ع) نیز از دیگر برنامه‌های او و هیأت پارلمانی کشورمان بود.

زیارت مضجع شریف و نورانی حضرت علی (ع)، حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، رهبر قیام مردم جنوب ایران علیه انگلیس در جنگ جهانی اول و حضور بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس و تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت و حشدالشعبی از دیگر برنامه‌های رئیس مجلس شورای اسلامی در روز سوم سفر به عراق بود.




 پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد

اقتصادنیوز: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.

 صالحی امیری: اینکه کسی در یک تریبون رسمی و در زمانی که کشور درگیر جنگ است، رسماً درباره حمله به ترامپ و ترور او در ترکیه سخن بگوید، چه معنایی دارد؟ این اقدامات جز اینکه بخواهد نظام سیاسی را تحت فشار دشمن قرار دهد، چه نتیجه‌ای دارد؟
۱۹ دقیقه قبل / سایت جماران

صالحی امیری: اینکه کسی در یک تریبون رسمی و در زمانی که کشور درگیر جنگ است، رسماً درباره حمله به ترامپ و ترور او در ترکیه سخن بگوید، چه معنایی دارد؟ این اقدامات جز اینکه بخواهد نظام سیاسی را تحت فشار دشمن قرار دهد، چه نتیجه‌ای دارد؟

رضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی: پزشکیان پرچمدار رفاه ملی است؛ بدون وفاق نمی‌توان کشور را اداره کرد/ پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت/ 3800 پروژه گردشگری در کشور؛ هدف‌گذاری جذب 2 میلیون گردشگر تا سال 1407/ ایران با یک میلیون اثر تاریخی، بزرگ‌ترین قدرت نرم خود را نادیده گرفته است

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 چارلز ملتون در آستانه پیوستن به لایواکشن Naruto؛ مذاکره برای نقش کاکاشی نهایی می‌شود
۳۰ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

چارلز ملتون در آستانه پیوستن به لایواکشن Naruto؛ مذاکره برای نقش کاکاشی نهایی می‌شود

چارلز ملتون، بازیگر May December، در مرحله نهایی مذاکره برای ایفای نقش کاکاشی در اقتباس سینمایی و لایواکشن Naruto قرار دارد؛ پروژه‌ای که لایونزگیت توسعه آن را پیش می‌برد و طبق برنامه، فیلم‌برداری‌اش اوایل سال آینده آغاز می‌شود.

 نسخه آشنا برای بحران انرژی/ یارانه حامل را کنار بگذارید، به «خدمت ضروری» برسید
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

نسخه آشنا برای بحران انرژی/ یارانه حامل را کنار بگذارید، به «خدمت ضروری» برسید

اقتصادنیوز: مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 قالیباف: ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند
۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

قالیباف: ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی با دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در سفار...