قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

رشد ارزش صادرات و جهش ترانزیت کالا در سیستان و بلوچستان

ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان از رشد ارزش صادرات، افزایش واردات و جهش ترانزیت کالا از طریق گمرکات استان در ۳ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.
 رشد ارزش صادرات و جهش ترانزیت کالا در سیستان و بلوچستان

غلامرضا بلوطی‌میرزا، سوم مرداد در بازدید از گمرک زاهدان افزود: در ۳ماهه نخست سال‌جاری، ۵۲۷ هزار و ۷۴۳ تن کالا به ارزش ۶۸ میلیون و ۷۹ هزار دلار از طریق گمرکات سیستان و بلوچستان صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از نظر وزنی ۷ درصد کاهش و از نظر ارزش دلاری ۳۰ درصد افزایش داشته است.

بلوطی‌میرزا تصریح کرد: سیمان، سنگ نمک، سنگ‌آهن، کود شیمیایی، خرما و سایر محصولات کشاورزی را از مهم‌ترین اقلام صادراتی استان برشمرد.

ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان با اشاره به عملکرد بخش واردات افزود: در ۳ماهه نخست سال‌جاری، ۸۱۴ هزار و ۷۹۹ تن کالا به ارزش ۶۴۷ میلیون و ۸۲۹ هزار دلار از طریق گمرکات استان وارد کشور شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، از نظر وزنی ۲۳ درصد و از نظر ارزش دلاری ۲۷ درصد رشد داشته است.

وی کنجاله سویا، جو، برنج، دانه‌های روغنی، شکر و گوشت را از مهم‌ترین کالاهای وارداتی از طریق گمرکات سیستان و بلوچستان عنوان کرد.

بلوطی‌میرزا همچنین از رشد چشمگیر ترانزیت کالا خبر داد و گفت: در ۳ماهه نخست سال‌جاری، بیش از ۷۶۱ هزار تن کالا از طریق گمرکات سیستان و بلوچستان ترانزیت شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۶۳ درصد افزایش یافته است.

رشد ارزش صادرات، افزایش واردات و جهش چشمگیر ترانزیت کالا، بیانگر فعال‌تر شدن ظرفیت‌های اقتصادی و مرزی استان است. با این حال، تداوم این روند نیازمند توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، ارتقای امکانات گمرکی، تسهیل فرآیندهای تجاری و حمایت از فعالان اقتصادی و رانندگان است تا سیستان و بلوچستان بتواند بیش از پیش جایگاه خود را به‌عنوان دروازه تجارت ایران با کشورهای همسایه و کریدورهای بین‌المللی تثبیت کند.

انتهای پیام



۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار استاندار درباره کمبود نیروی متخصص در سیستان و بلوچستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، منصور بیجار در نشست با ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی و محمدنبی شهیکی، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت انطباق آموزش عالی با نیازهای واقعی استان، خواست 10 تا 12 رشته دانشگاهی موردنیاز بازار کار شناسایی و برای ایجاد یا تقویت آنها در دانشگاه‌های استان برنامه‌ریزی شود.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ترکیب رشته‌های دانشگاهی در سیستان و بلوچستان نیازمند بازنگری جدی است و دانشگاه‌ها باید متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی و نیازهای آینده استان برای تربیت نیروی انسانی برنامه‌ریزی کنند.

وی افزود: تغییر گرایش و علاقه‌مندی دانشجویان استان به تحصیل در رشته‌های گروه علوم انسانی نشان می‌دهد در آینده ممکن است سیستان و بلوچستان در برخی حوزه‌های نظری و فنی با کمبود نیروی انسانی تحصیلکرده و متخصص مواجه شود.

دانشگاه‌ها متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی استان نیرو تربیت کنند

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه‌های صنعت، معدن، انرژی‌های تجدیدپذیر، تجارت و اقتصاد دریامحور گفت: رشته‌های دانشگاهی باید بر اساس ظرفیت‌های واقعی و نیازهای آینده هر منطقه تعیین شوند و نمی‌توان برای همه استان‌های کشور یک نسخه آموزشی واحد در نظر گرفت.

بیجار ادامه داد: سیستان و بلوچستان از ذخایر معدنی قابل توجهی برخوردار است و با توجه به روند توسعه این بخش، پیش‌بینی می‌شود استان طی پنج سال آینده جایگاه مهم‌تری در حوزه معدن پیدا کند؛ بنابراین تربیت نیروی متخصص این حوزه باید از هم‌اکنون در دستور کار دانشگاه‌ها قرار گیرد.

وی با اشاره به مشکلات برخی واحدهای تولیدی در تامین نیروی متخصص افزود: در مواردی واحدهای تولیدی استان به دلیل نبود نیروی انسانی متخصص، ناچار به جذب نیرو از خارج استان شده‌اند.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه 48 درصد پست‌های سازمانی استان بلاتصدی است، گفت: بخشی از این وضعیت به نبود نیروی انسانی متناسب با نیاز دستگاه‌های اجرایی بازمی‌گردد و دانشگاه‌ها باید برای کاهش این فاصله نقش فعال‌تری ایفا کنند.

شناسایی 10 تا 12 رشته مورد نیاز بازار کار

بیجار اظهار کرد: با توجه به روند توسعه و پیشرفت استان، بازار کار برای حدود 10 تا 12 رشته تحصیلی دانشگاهی در سیستان و بلوچستان ظرفیت و نیاز مشخص دارد و باید این رشته‌ها با بررسی کارشناسی نیاز دستگاه‌های اجرایی، بخش تولید و ظرفیت‌های اقتصادی استان شناسایی شوند.

وی افزود: انتظار می‌رود این بررسی حداکثر ظرف دو هفته انجام شود تا موضوع در شورای پژوهشی یا شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مورد بررسی قرار گیرد و در صورت فراهم نبودن امکان راه‌اندازی رشته‌ها برای مهرماه، برنامه ایجاد آنها برای بهمن‌ماه آماده شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تأکید کرد: استان برای رشته‌هایی که بر اساس نیازهای واقعی شناسایی شوند، حمایت و تعهد لازم را خواهد داشت و باید برای راه‌اندازی و تقویت این رشته‌ها مسیر ویژه‌ای تعریف شود.

دانشگاه‌ها به حل مسائل واقعی سیستان و بلوچستان ورود کنند

بیجار با تاکید بر ضرورت کاهش فاصله دانشگاه و مسائل اجرایی استان اظهار کرد: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نباید صرفاً به آموزش نیروی انسانی محدود شوند، بلکه باید در کنار دستگاه‌های اجرایی برای مسائل واقعی استان راهکار ارائه کنند.

وی دانشگاه سیستان و بلوچستان را دارای ظرفیت لازم برای ایفای نقش محوری در این زمینه دانست و افزود: این دانشگاه می‌تواند به‌عنوان محور راهبری میان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان، هماهنگی بیشتری برای جهت‌دهی ظرفیت‌های علمی به سمت نیازهای توسعه‌ای منطقه ایجاد کند.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین بر تمرکززدایی در تصمیم‌گیری‌های آموزش عالی تأکید کرد و گفت: شرایط استان‌ها با یکدیگر متفاوت است و نمی‌توان بدون شناخت مسائل و ظرفیت‌های هر منطقه برای آن تصمیم‌گیری کرد؛ بنابراین باید اختیارات بیشتری به استان‌ها واگذار شود.

پیوند آموزش عالی با سند توسعه و اقتصاد مکران

بیجار تصریح کرد: اولویت‌های آموزش عالی در سیستان و بلوچستان باید با سند اجرایی توسعه استان، سند آمایش، برنامه هفتم توسعه و ظرفیت‌های منطقه مکران هماهنگ باشد تا رشته‌های دانشگاهی متناسب با مسیر توسعه آینده استان شکل بگیرند.

وی ادامه داد: تربیت نیروی انسانی متخصص باید همزمان با توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی دنبال شود؛ چراکه بدون نیروی انسانی ماهر، بخشی از ظرفیت‌های جدید اقتصادی استان امکان بهره‌برداری کامل نخواهد داشت.

نیروگاه خورشیدی برای کاهش ناترازی انرژی دانشگاه

استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود بر استفاده از ظرفیت‌های موجود برای تامین بخشی از نیازهای مالی دانشگاه تأکید کرد و گفت: ایجاد نیروگاه خورشیدی در اراضی دانشگاه سیستان و بلوچستان با ظرفیت حدود 2.5 مگاوات می‌تواند بخشی از ناترازی انرژی این مجموعه را کاهش دهد و زمینه ایجاد درآمد برای دانشگاه را فراهم کند.

بیجار با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و مرزی استان افزود: سیستان و بلوچستان 932 کیلومتر مرز، بندر اقیانوسی چابهار و ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه‌های تجارت مرزی، معدن و انرژی‌های تجدیدپذیر دارد و دانشگاه باید بخشی از توان علمی خود را برای حل مسائل و بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها به کار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه استان نیازمند استفاده همزمان از ظرفیت دولت، دانشگاه، بخش خصوصی و سرمایه‌های موجود در جامعه است و این ظرفیت‌ها باید در چارچوب یک برنامه مشخص و مبتنی بر نیازهای واقعی استان به کار گرفته شوند.

انتهای پیام.  


۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران در مسیر بازار سلامت آفریقا؛ تدوین نقشه راه صادرات دارو و تجهیزات - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، بازار سلامت آفریقا با وجود نیاز گسترده به دارو، تجهیزات پزشکی، خدمات درمانی و فناوری‌های نوین، به یکی از عرصه‌های مهم برای توسعه صادرات و حضور اقتصادی ایران تبدیل شده است؛ ظرفیتی که فعالان اقتصادی کشور بر ضرورت شناخت دقیق بازارهای هدف، استفاده از تجربه کشورهای موفق و تدوین برنامه عملیاتی برای ورود هدفمند شرکت‌های ایرانی به آن تأکید دارند.

در نشست کمیسیون سلامت، بهداشت و درمان اتاق بازرگانی، محور اصلی گفت‌وگو‌ها عبور از نگاه صرفاً توصیفی به بازار آفریقا و حرکت به سمت تدوین یک برنامه عملیاتی برای حضور شرکت‌های ایرانی در حوزه سلامت بود؛ موضوعی که در صورت تحقق می‌تواند زمینه افزایش صادرات محصولات و خدمات سلامت‌محور کشور و توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای این قاره را فراهم کند.

ضرورت تبدیل نشست‌های تخصصی به سیاست‌های اجرایی

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل آفریقای سازمان توسعه تجارت ایران، در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه موجود برای گسترش روابط اقتصادی ایران و کشورهای آفریقایی، بر ضرورت بهره‌گیری از نتایج نشست‌های تخصصی در فرآیند سیاست‌گذاری تأکید کرد.

وی با بیان اینکه مباحث مطرح‌شده در جلسات تخصصی باید به پیشنهادهای مشخص و قابل اجرا تبدیل شود، اظهار داشت: جمع‌بندی این مباحث می‌تواند در ستاد آفریقا در معاونت اول ریاست‌جمهوری مطرح و از ظرفیت آن برای تقویت ارتباطات اقتصادی و تجاری ایران با کشورهای آفریقایی استفاده شود.

ربیهاوی همچنین بر ضرورت شناسایی فرصت‌های واقعی موجود در بازار کشورهای آفریقایی و فراهم کردن مسیر ورود بخش خصوصی به این بازارها تأکید کرد؛ چراکه صرف شناسایی ظرفیت‌ها بدون ایجاد سازوکار اجرایی، نمی‌تواند به افزایش حضور شرکت‌های ایرانی منجر شود.

ظرفیت اتاق بازرگانی برای اتصال بخش خصوصی ایران به بازار آفریقا

شهرام خاصی‌پور، مدیر اداره عربی و آفریقا در معاونت بین‌الملل اتاق بازرگانی ایران نیز با تشریح ظرفیت‌های موجود در ساختار اتاق بازرگانی، بر نقش این نهاد در تسهیل ارتباط میان فعالان اقتصادی ایران و کشورهای هدف تأکید کرد.

وی استفاده مؤثرتر بخش خصوصی از ظرفیت‌های اتاق بازرگانی برای شناخت بازار، شناسایی شرکای تجاری و ایجاد ارتباط مستمر با فعالان اقتصادی کشورهای آفریقایی را ضروری دانست و بر لزوم تقویت سازوکارهای ارتباطی میان شرکت‌های ایرانی و بازارهای هدف تأکید کرد.

برهمن: بازار آفریقا نیازمند شناخت دقیق و برنامه‌ریزی است

مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و آفریقا نیز با اشاره به گستردگی و تنوع اقتصادی کشورهای آفریقایی، شناخت تفاوت‌های بازارهای این قاره را یکی از پیش‌شرط‌های موفقیت شرکت‌های ایرانی دانست.

وی تأکید کرد: کشورهای آفریقایی از نظر ساختار اقتصادی، سطح توسعه، نیازهای مصرفی، قوانین تجاری و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری تفاوت‌های قابل توجهی با یکدیگر دارند و بنابراین نمی‌توان با یک نسخه واحد برای تمام این بازارها برنامه‌ریزی کرد.

به گفته برهمن، حضور پایدار بخش خصوصی ایران در آفریقا نیازمند انتخاب بازارهای هدف، مطالعه دقیق نیازهای هر کشور، ایجاد ارتباط مستمر با شرکای محلی و تدوین برنامه مشخص برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی است.

بازار سلامت آفریقا؛ فرصتی برای صادرات و سرمایه‌گذاری ایران

در ادامه نشست، دکتر سید سجاد مروجی، نایب‌رئیس هیأت‌مدیره اتاق ایران و آفریقا و رئیس کمیسیون سلامت، تصویری جامع از ظرفیت‌های بازار سلامت کشورهای آفریقایی ارائه کرد.

وی بازار سلامت آفریقا را از مناطق مختلف شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز این قاره مورد بررسی قرار داد و ظرفیت‌های موجود در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی، محصولات آرایشی و بهداشتی و خدمات سلامت را تشریح کرد.

بررسی بازار داروهای ژنریک و داروهای پیشرفته، تعداد و ظرفیت واحدهای تولیدی و کارخانه‌های فعال در کشورهای مختلف و همچنین میزان و سهم بازار سلامت از دیگر موضوعاتی بود که در این بخش مورد توجه قرار گرفت.

مروجی همچنین با بررسی ظرفیت کشورهای مختلف، تلاش کرد اولویت‌های احتمالی برای ورود شرکت‌های ایرانی به بازار سلامت آفریقا را مشخص کند؛ بازاری که به دلیل نیازهای گسترده درمانی و دارویی، می‌تواند مقصد مناسبی برای بخشی از صادرات غیرنفتی ایران باشد.

چین، هند و ترکیه؛ الگوهای ورود به بازار سلامت آفریقا

یکی دیگر از محورهای مطرح‌شده در این نشست، بررسی تجربه کشورهای موفق در بازار آفریقا بود. در این بخش، نحوه فعالیت شرکت‌های چینی، هندی و ترکیه‌ای در کشورهای آفریقایی و شیوه استفاده آنها از ظرفیت‌های محلی برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی و تجاری مورد بررسی قرار گرفت.

تجربه این کشورها نشان می‌دهد حضور موفق در بازار آفریقا صرفاً از مسیر صادرات مقطعی کالا عبور نمی‌کند و ایجاد ارتباط پایدار با بازار هدف، استفاده از ظرفیت‌های محلی و در برخی موارد انتقال فناوری و ایجاد واحدهای تولیدی می‌تواند به تثبیت حضور اقتصادی منجر شود.

از همین رو، استفاده از تجربیات این کشورها در تدوین راهبرد ایران برای ورود هدفمند به بازار سلامت آفریقا مورد تأکید قرار گرفت.

موریتانی؛ مقصدی برای توسعه همکاری‌های دارویی و گردشگری سلامت

محمد الراضی، سفیر موریتانی در ایران نیز در این نشست ظرفیت‌های کشورش در حوزه سلامت و فرصت‌های همکاری با ایران را تشریح کرد.

وی با اشاره به نیازهای موریتانی در حوزه دارو و خدمات سلامت، ایجاد و استقرار کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی را از جمله زمینه‌های قابل بررسی برای همکاری مشترک عنوان کرد.

سفیر موریتانی همچنین با اشاره به سفر بخشی از بیماران این کشور برای دریافت خدمات درمانی به اسپانیا، مراکش و تونس، بر ظرفیت ایران برای حضور در بازار خدمات درمانی و گردشگری سلامت موریتانی تأکید کرد.

در این چارچوب، فراهم کردن زیرساخت‌های ارتباطی مناسب و خدمات ترجمه نیز به‌عنوان یکی از الزامات حضور مؤثر ایران در بازار خدمات درمانی موریتانی مورد توجه قرار گرفت.

مراکز تجاری ایران؛ حلقه اتصال شرکت‌ها با بازارهای آفریقایی

در بخش دیگری از این نشست، رؤسای مراکز تجاری ایران در الجزایر، اوگاندا و تانزانیا ضمن معرفی ظرفیت‌ها و حوزه فعالیت خود، گزارشی از اقدامات انجام‌شده برای توسعه روابط تجاری با کشورهای محل فعالیتشان ارائه کردند.

این مراکز می‌توانند با ارائه اطلاعات دقیق از بازارهای محلی، شناسایی فرصت‌های تجاری، معرفی شرکت‌های ایرانی و تسهیل ارتباط با فعالان اقتصادی کشورهای هدف، نقش مهمی در کاهش موانع ورود بخش خصوصی ایران به بازار آفریقا ایفا کنند.

حضور نمایندگان سندیکاها و انجمن‌های تخصصی حوزه سلامت نیز بخش دیگری از این نشست بود و فعالان این حوزه بر ظرفیت شرکت‌ها و مجموعه‌های ایرانی برای توسعه فعالیت در بازارهای آفریقایی تأکید کردند.

از دارو و تجهیزات پزشکی تا انتقال فناوری و گردشگری سلامت

جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده در نخستین نشست کمیسیون سلامت، بهداشت و درمان اتاق ایران و آفریقا نشان داد که ظرفیت همکاری میان ایران و کشورهای آفریقایی تنها به صادرات دارو محدود نمی‌شود.

تجهیزات پزشکی، محصولات آرایشی و بهداشتی، خدمات درمانی، گردشگری سلامت، انتقال دانش و فناوری، ایجاد خطوط تولید و احداث واحدهای تولیدی از جمله حوزه‌هایی است که می‌تواند در چارچوب همکاری‌های اقتصادی دو طرف توسعه پیدا کند.

با این حال، دستیابی به چنین هدفی نیازمند تعیین بازارهای اولویت‌دار، شناخت دقیق نیاز کشورهای هدف، استفاده از ظرفیت مراکز تجاری و تشکل‌های تخصصی و ایجاد سازوکار مشخص برای حمایت از شرکت‌های ایرانی است.

ضرورت تدوین نقشه راه حضور ایران در بازار سلامت آفریقا

آنچه از مباحث مطرح‌شده در این نشست می‌توان دریافت، ضرورت انتخاب هوشمندانه بازارهای هدف و پرهیز از حضور پراکنده و مقطعی در کشورهای آفریقایی است. شرکت‌های ایرانی در صورت برخورداری از اطلاعات دقیق بازار، حمایت‌های سیاستی و تجاری و دسترسی به شرکای محلی می‌توانند سهم بیشتری از بازار سلامت این قاره را به دست آورند.

از سوی دیگر، انتقال نتایج چنین نشست‌هایی به سطوح تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری می‌تواند زمینه ایجاد هماهنگی بیشتر میان دولت، اتاق‌های بازرگانی، مراکز تجاری و بخش خصوصی را فراهم کند.

بر این اساس، نخستین نشست کمیسیون سلامت و بهداشت و درمان اتاق ایران و آفریقا را می‌توان گامی در جهت تدوین راهبرد حضور ایران در بازار سلامت آفریقا دانست؛ بازاری که در صورت برنامه‌ریزی هدفمند، می‌تواند به یکی از مسیرهای توسعه صادرات دارو، تجهیزات پزشکی، خدمات درمانی و فناوری‌های سلامت کشور تبدیل شود.

انتهای پیام/.  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

دیدار مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان با مدیر اداره ی ورزش ایرانشهر

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان؛ وی در ادامه بازدید از پروژه آماده افتتاح خانه جوان شهرستان ایرانشهر وارد اداره ورزش و جوانان این شهرستان شد و از نزدیک با عبدالرشید رئیسی رئیس اداره ورزش و جوانان و همکاران دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

لازم به ذکر است؛ ادهم کرد زابلی در این بازدید‌ها بر حفظ و نگهداری از تجهیزات ورزشی، نظافت و بهداشت مجموعه‌ها و همچنین توجه ویژه به رفاه حال مردم ورزش دوست، تکریم ارباب رجوع، انظباط کاری تاکید کردند.




 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.

 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 انیمیشن ۲ هزار دلاری که در گیشه چین نولان و مارول را پشت سر گذاشت

انیمیشن ۲ هزار دلاری که در گیشه چین نولان و مارول را پشت سر گذاشت

نیو لای قرار بود یکی از شکست‌های فراموش‌شده سینمای چین باشد؛ اما یک موج تمسخر در شبکه‌های اجتماعی، این انیمیشن دو نفره و کم‌هزینه را به یکی از عجیب‌ترین پدیده‌های گیشه تبدیل کرد.