قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

آذربایجان‌غربی دارای جایگاه ویژه‌ای در سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری است

رئیس مرکز سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه در حال حاضر ۳هزار و ۱۷ پروژه سرمایه‌گذاری در کشور در دست اجراست،گفت: آذربایجان‌غربی با ۱۳۲ موافقت اصولی، از استان‌های دارای جایگاه ویژه در سرمایه گذاری حوزه گردشگری به شمار می‌رود.
 آذربایجان‌غربی دارای جایگاه ویژه‌ای در سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری است

علی اصغر شالبافیان پنجشنبه ۸ مرداد در مراسم افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های گردشگری ارومیه، با تأکید بر حمایت دولت از توسعه گردشگری، از اجرای مشوق‌های جدید برای جذب سرمایه‌گذاران این حوزه خبر داد و افزود: دولت با جدیت از سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری حمایت می‌کند.

وی اظهار کرد: دولت با توسعه گردشگری ترکیبی و تدوین مشوق‌های حمایتی، زمینه افزایش سرمایه‌گذاری در این بخش را فراهم کرده و با وجود اتفاقات سال گذشته، همچنان شاهد ورود سرمایه‌گذاران به حوزه گردشگری هستیم.

وی یادآورشد: معافیت مالیاتی ساخت، یکی از مهم‌ترین مشوق‌های دولت برای توسعه گردشگری است که تاکنون ۹۱ شهر کشور به این طرح پیوسته‌اند.

رئیس مرکز سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: دیگر مشوق دولت، معافیت سرمایه‌گذاران گردشگری از پرداخت سود گمرکی و بازرگانی برای واردات تجهیزات هتل‌ها است که می‌تواند نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های اقامتی ایفا کند.

شالبافیان با اشاره به شرایط فعلی کشور گفت: اگرچه در حوزه گردشگری همچنان کارهای بسیاری پیش‌رو داریم، اما حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده در آذربایجان‌غربی، آن هم در شرایط خاص کشور، قابل تقدیر است و نشان‌دهنده حمایت از سرمایه‌گذاران در این استان است.

ضرورت تقویت حمایت از سرمایه‌گذاران 

استاندار آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان اظهار کرد: در گذشته به ظرفیت‌های گردشگری آذربایجان‌غربی آن‌گونه که باید توجه نشده، در حالی که این استان از توانمندی‌های کم‌نظیری در این حوزه برخوردار است.

رضا رحمانی افزود: حتی در دوران جنگ نیز پیگیری همکاری با سرمایه‌گذاران متوقف نشد و تلاش کردیم روند جذب سرمایه‌گذار ادامه یابد.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت حمایت از سرمایه‌گذاران گفت: باید توازن در جذب سرمایه‌گذاری میان شهرستان‌های استان رعایت شود، چرا که توسعه یک‌جانبه نتیجه‌بخش نخواهد بود و لازم است گردشگری، کشاورزی و صنعت به صورت همزمان توسعه یابند.

آذربایجان‌غربی در توسعه هتل‌های پنج‌ستاره جزو استان‌های پیشرو است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم …



 شاهکار قاجار در قلب تبریز
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

شاهکار قاجار در قلب تبریز

به گزارش آفتاب نیوز،

خانه امیرنظام گروسی، یادگاری ماندگار از دوران قاجار در شهر تبریز، همچنان به عنوان یکی از ارزشمندترین میراث‌های فرهنگی آذربایجان شرقی، چشم‌انتظار گردشگران و پژوهشگران است. این عمارت که متعلق به حسنعلی‌خان گروسی، سیاستمدار برجسته دوره ناصرالدین شاه و سفیر ایران در فرانسه بوده، نمادی از پیوند سیاست و هنر در تاریخ معاصر ایران است.

این بنای تاریخی با زیربنایی معادل ۱۵۰۰ متر مربع و در دو طبقه طراحی شده است. ساختار معماری آن شامل دو حیاط اندرونی و بیرونی است که با حوض‌های کاشی‌کاری‌شده و باغچه‌های پرگل تزیین شده‌اند. از ویژگی‌های برجسته این عمارت می‌توان به ایوان ستون‌دار با ۱۶ ستون، پنجره‌های مشبک با شیشه‌های رنگی و تزئینات ظریف گچ‌بری و آیینه‌کاری در نماهای شمالی و جنوبی اشاره کرد. همچنین حوضخانه ستون‌دار در زیرزمین این بنا، از نظر هنر آجرکاری در سطح بسیار بالایی قرار دارد.

عمارت امیرنظام که در سال ۱۳۷۰ توسط سازمان میراث فرهنگی خریداری و در سال ۱۳۸۵ به عنوان «موزه تخصصی دوران قاجار» افتتاح شد، اکنون به نمایشگاه‌های متنوعی تبدیل شده است. در طبقه اول، تالارهای تخصصی سکه، بافته، چینی، آبگینه، موسیقی، خاتم و فلزات قرار دارند. در طبقه دوم نیز بازدیدکنندگان می‌توانند با تالارهای سنگ، اسلحه، رجال و فرامین و همچنین بخش معماری و شهرسازی آشنا شوند.

این موزه که در خیابان ششگلان تبریز واقع شده، علاوه بر اهمیت تاریخی، به دلیل پیوند با شخصیت امیرنظام گروسی (که از جمله نقش‌آفرینان نهضت تنباکو بود)، جایگاهی ویژه در تاریخ سیاسی و اجتماعی ایران دارد.

خبرنگار ناصر غلامی هوجقان



 قطعی برق آذربایجان شرقی فردا جمعه ۳۰ مرداد
۱ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

قطعی برق آذربایجان شرقی فردا جمعه ۳۰ مرداد

صفحه اقتصاد -

جهت اطلاع از قطعی برق آذربایجان شرقی روی لینک زیر کلیک کنید؛  

شرکت توزیع نیروی برق تبریز:​​​​

https://toztab.ir/

شرکت توزیع نیروی برق استان آذربایجان شرقی:

https://www.eaedc.ir/

  مطالعه بیشتر: قطعی برق آذربایجان شرقی فردا جمعه ۲۳ مرداد + جزئیات اخبار مرتبط circle قطعی برق آذربایجان شرقی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد + لینک circle قطعی برق آذربایجان شرقی فردا سه شنبه ۲۷ مرداد + لینک …



 افتتاح ساختمان جدید معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

افتتاح ساختمان جدید معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ با حضور 《احمد دنیامالی》، وزیر ورزش و جوانان و همراهی استاندار کردستان و جمعی دیگر از مسئولان، امروز _پنجشنبه، بیست‌ونهم مرداد_ ساختمان اداری حوزه معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان به بهره‌برداری رسید.

 

این ساختمان با مساحت ۵۱۷۸ مترمربع زیربنا شامل چهار طبقه و زیرزمین در بخش‌های مختلف با ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه به بهره‌برداری رسید.

 

افتتاح مرکز گردشگری سلامت بینا در کردستان

امروز همچنین با حضور وزیر ورزش و جوانان، مرکز گردشگری سلامت بینا در استان کردستان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

این مرکز در زمینی به مساحت ۹۸۷ مترمربع و با زیربنای ۲۷۰۰ مترمربع احداث شده و برای طراحی، ساخت و تجهیز آن بیش از ۲۰۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است که ۳۳۰ میلیارد ریال از این میزان از محل تسهیلات بانکی تأمین شده است.

 

مرکز گردشگری سلامت بینا با هدف توسعه توریسم درمانی و ارتقای سطح خدمات پزشکی در منطقه راه‌اندازی شده و دارای بخش‌های متنوعی از جمله جراحی‌های تخصصی است.

این مجموعه همچنین با پیش‌بینی اقامتگاه و واحد پذیرایی استاندارد، خدمات موردنیاز بیماران و همراهان آنان را ارائه خواهد کرد و گامی در راستای تقویت ظرفیت‌های گردشگری سلامت در استان کردستان به شمار می‌رود.

انتهای پیام/



 جشن تولد ۶۸ سالگی مدونا در کنار نامزد جوانش
۲ دقیقه قبل / سایت برترینها

جشن تولد ۶۸ سالگی مدونا در کنار نامزد جوانش

برترین‌ها: عکسی از جشن تولد ۶۸ سالگی مدونا خواننده موسیقی پاپ در کنار نامزدش اکیم موریس ۳۰ ساله⁩ را ببینید.



 نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! |  انصاف نیوز
۳ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! | انصاف نیوز

محمدهادی جعفرپور، حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری در یادداشتی با عنوان «نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت!» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:

آیا برای مقابله با نفوذ باید ارتباط با رسانه‌های خارجی یا ارائه پیشنهادهای سیاستی و کارشناسی را هدف قرار داد یا باید شبکه‌ها، سازوکارها و خلأهای امنیتی ایجادکننده نفوذ را شناسایی کرد؟

نفوذ یک پدیده پیچیده امنیتی است. اگر در مواردی نفوذ خسارت‌بار رخ داده، باید مشخص شود چه شبکه‌ای آن را شکل داده، چه اطلاعاتی منتقل شده، چه کسانی در آن نقش داشته‌اند و کدام ضعف‌های نظارتی و امنیتی امکان وقوع آن را فراهم کرده است. محدود کردن ارتباط یک روزنامه‌نگار یا کارشناس با رسانه خارجی، بدون احراز رفتار مجرمانه مشخص، پاسخ این پرسش‌ها نیست.

قانون کیفری نیز آخرین ابزار حکمرانی است، نه نخستین ابزار آن. نمی‌توان هر خلأ یا آسیب اجتماعی و امنیتی را صرفاً با افزودن یک عنوان مجرمانه و افزایش مجازات حل کرد.

ارتباط خارجی، مساوی هدایت بیگانه نیست
یکی از نگرانی‌های مهم، استفاده از مفاهیمی مانند «هدایت»، «اشراف»، «آموزش» و «راهبری» بدون تعریف دقیق و قابل سنجش است. ارتباط علمی با یک دانشگاه خارجی، شرکت در دوره آموزشی، همکاری پژوهشی با یک مؤسسه بین‌المللی یا گفت‌وگو با رسانه خارجی، به خودی خود دلیل بر وابستگی یا هدایت اطلاعاتی نیست. برای تحقق مسئولیت کیفری باید رفتار مادی مشخص، علم و عمد، هدف مجرمانه و رابطه سببیت میان رفتار و نتیجه زیان‌بار اثبات شود. صرف ارتباط یا ارائه یک پیشنهاد کارشناسی نمی‌تواند جایگزین این عناصر شود.

ابهام، دشمن حقوق کیفری است
اصل قانونی بودن جرم و مجازات اقتضا می‌کند شهروند بتواند پیش از انجام یک رفتار، با معیار روشن تشخیص دهد چه رفتاری جرم است. مفاهیمی مانند «مخدوش شدن اعتماد عمومی»، «آسیب به مصالح اساسی نظام» یا «کاهش مشارکت انتخاباتی» اگر بدون تعریف دقیق وارد قلمرو کیفری شوند، می‌توانند زمینه تفسیرهای گسترده و متفاوت را فراهم کنند.
برای مثال، اگر یک استاد دانشگاه با استفاده از تجربه یک کشور خارجی پیشنهاد اصلاح قانون انتخابات را مطرح کند و بعدها عده‌ای ادعا کنند این پیشنهاد موجب کاهش مشارکت شده است، آیا باید او را مجرم دانست؟ اگر یک پژوهشگر …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنگ در سکوت و قربانیان آن |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

جنگ در سکوت و قربانیان آن | انصاف نیوز

دکتر نیروانا مهرآیین، پژوهشگر حقوق بین الملل در یادداشتی با عنوان «جنگ در سکوت؛ وقتی کودکان، خانه‌ها و جنگل‌های حرا قربانی می‌شوند» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند
سایت اقتصاد ایرانی

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.
 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال

 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته
سایت پارس فوتبال

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت
روزنامه هفت صبح

نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت

ماندگاری مناسب، دسترسی آسان و قیمت نسبتا پایین نیز نخود را به گزینه‌ای قابل‌دسترس برای خانواده‌هایی با بودجه‌های مختلف تبدیل کرده است
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان