قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ماجرای شماره ۱۰ آریا یوسفی چه بود؟

نتیجه رد گمانه‌زنی‌ها درباره تغییر شماره پیراهن ریکاردو آلوز این است که وی همچنان تحت قرارداد سپاهان قرار دارد و شماره ۱۰ نیز به‌جای آریا یوسفی به‌نام وی ثبت خواهد شد.
 ماجرای شماره ۱۰ آریا یوسفی چه بود؟

حضور آریا یوسفی با پیراهن شماره ۱۰ در دیدار تدارکاتی سپاهان اصفهان مقابل فولاد خوزستان، یکی از مهم‌ترین حاشیه‌های نخستین مسابقه دوستانه طلایی‌پوشان در آستانه فصل جدید لیگ برتر بود؛ اتفاقی که گمانه‌زنی‌های فراوانی را درباره آینده ریکاردو آلوز و تغییر مالک این شماره به‌دنبال داشت، اما بررسی آخرین مواضع باشگاه سپاهان نشان می‌دهد هنوز تغییری در شماره پیراهن هافبک پرتغالی طلایی‌پوشان ایجاد نشده است.

ماجرا از جایی آغاز شد که آریا یوسفی، بازیکنی که فصل گذشته با شماره ۱۴ برای سپاهان به میدان می‌رفت، در دیدار دوستانه در برابر فولاد با پیراهن شماره ۱۰ وارد زمین شد. انتشار تصاویر این مسابقه باعث شد بسیاری این اتفاق را نشانه قطعی واگذاری شماره ریکاردو آلوز و پایان همکاری سپاهان با این بازیکن بدانند.

این در حالی است که باشگاه سپاهان تاکنون از وضعیت ریکاردو آلوز مطلبی را به‌صورت رسمی اعلام نکرده و این هافبک پرتغالی همچنان بازیکن تحت قرارداد طلایی‌پوشان محسوب می‌شود. هرچند محرومیت و پرونده حقوقی وی همچنان پابرجاست، اما مطابق آخرین موضع باشگاه، شماره ۱۰ نیز همچنان به نام این بازیکن ثبت خواهد شد و استفاده آریا یوسفی از این شماره در دیدار دوستانه، ارتباطی با شماره رسمی فصل جدید ندارد.

شماره ۱۰ سپاهان همچنان متعلق به ریکاردو آلوز است

مهدی کریمیان، سرپرست تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت ریکاردو آلوز اظهار می‌کند: ریکاردو آلوز بازیکن سپاهان است و با باشگاه قرارداد دارد. محرومیت این بازیکن سپری خواهد شد و مسائل انضباطی وی نیز در کمیته مربوطه بررسی شده و روند آن طی خواهد شد. این موضوع باعث ناراحتی آریا یوسفی نیز نخواهد شد.

وی در واکنش به انتشار تصاویری از آریا یوسفی با پیراهن شماره ۱۰ می‌افزاید: اینکه گفته می‌شود شماره ۱۰ را به بازیکن دیگری داده‌ایم، صحت ندارد. مگر کارت بازی را در اختیار دارید یا شماره ثبت‌شده را مشاهده کرده‌اید؟ خود آریا یوسفی در صفحه شخصی خود استوری منتشر کرده بود که شماره ۱۰ را می‌خواهد.

سرپرست تیم فوتبال سپاهان بیان می‌کند: در جریان تمرینات، با توجه به اینکه تیم در هتل مستقر است، بازیکنان هر روز پیراهن‌های مختلفی را بر تن می‌کنند؛ ممکن است یک روز بازیکنی پیراهن شماره ۸ بپوشد و روز دیگر شماره دیگری را استفاده کند. این موضوع به‌دلیل شرایط شست‌وشوی لباس‌هاست و شاید در آن روز، پیراهن آریا یوسفی آماده نبوده باشد.

کریمیان در پایان یادآور می‌شود: شماره ۱۰ سپاهان در فصل پیش‌رو قطعاً متعلق به آقای ریکاردو آلوز است و کارت بازی وی نیز با همین شماره صادر خواهد شد.

بر همین اساس، پیراهن‌هایی که بازیکنان در جریان تمرینات و مسابقات تدارکاتی بر تن می‌کنند، الزاماً شماره رسمی آن‌ها برای فصل پیش‌رو نیست و با توجه به شرایط اردوی تیم و جابه‌جایی لباس‌های تمرینی، ممکن است بازیکنان از شماره‌های متفاوتی استفاده کنند؛ موضوعی که درباره حضور یوسفی با شماره ۱۰ نیز مطرح شده است.

با وجود این توضیحات، آریا یوسفی همچنان یکی از مهم‌ترین مهره‌های پروژه فنی محرم نویدکیا برای فصل جدید به شمار می‌رود. سپاهان در شرایطی این بازیکن ۲۳ ساله را حفظ کرد که طی هفته‌های اخیر شایعات متعددی درباره احتمال جدایی وی و انتقالش به پرسپولیس مطرح شده بود، اما مدافع ملی‌پوش طلایی‌پوشان تنها سه روز پس از بازگشت از اردوی تیم ملی، در تمرینات سپاهان حاضر شد تا نشان دهد با انگیزه‌ای بالا آماده آغاز فصل جدید است.

بر اساس آمار ترنسفرمارکت، یوسفی تاکنون بیش از ۱۲۰ مسابقه با پیراهن سپاهان در تمامی رقابت‌ها انجام داده و حاصل عملکرد وی، هشت گل و ۱۲ پاس گل بوده است. توانایی بازی در پست‌های دفاع راست، وینگر راست و هافبک راست، این بازیکن را طی دو فصل اخیر به یکی از مهره‌های ثابت سپاهان تبدیل کرده و ارزش تقریبی ۱.۸ میلیون یورویی وی نیز نشان‌دهنده جایگاهش در میان ارزشمندترین بازیکنان ایرانی لیگ برتر است.

یوسفی فصل گذشته نیز یکی از پرکارترین بازیکنان سپاهان بود و در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ نخبگان آسیا حضوری مستمر در ترکیب طلایی‌پوشان داشت. همین عملکرد باعث شد بار دیگر به تیم ملی دعوت شود و در جام جهانی نیز نخستین تجربه حضور در ترکیب اصلی ایران را مقابل نیوزیلند به‌دست آورد.

در نتیجه، برخلاف برداشت اولیه از تصاویر دیدار دوستانه سپاهان و فولاد، استفاده آریا یوسفی از پیراهن شماره ۱۰ به معنای تغییر رسمی شماره وی یا پایان قطعی حضور ریکاردو آلوز در سپاهان نیست و دست‌کم بر اساس آخرین موضع رسمی باشگاه، شماره ۱۰ همچنان متعلق به هافبک پرتغالی طلایی‌پوشان خواهد بود؛ هرچند وضعیت نهایی آلوز و ادامه همکاری وی با سپاهان، همچنان به تعیین تکلیف پرونده این بازیکن و تصمیم نهایی باشگاه بستگی دارد.

انتهای پیام



۵ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

چه خبر از باشگاه سپاهان؟

صفحه اقتصاد -

با اعلام باشگاه سپاهان دو بازیکن این تیم نمی توانند در دیدار با استقلال این تیم را همراهی کنند اما خرید جدید زردها مشکلی نخواهد داشت.

تیم فوتبال سپاهان در حالی خود را برای دیدار هفته دوم لیگ برتر برابر استقلال آماده می‌کند که دو بازیکن این تیم به دلیل مصدومیت قادر به همراهی طلایی‌پوشان نخواهند بود و کارت بازی خرید جدید این تیم نیز صادر شده است.

با اعلام باشگاه سپاهان؛ پس از بررسی نتایج تصویربرداری MRI امید نورافکن توسط پزشکان تیم، مشخص شد این بازیکن به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران به حدود دو هفته زمان برای پشت سر گذاشتن دوره درمان نیاز دارد و به این ترتیب در دیدار پیش‌روی سپاهان برابر استقلال غایب خواهد بود.

همچنین سعید واسعی در تمرین قبلی سپاهان از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و طبق نظر پزشکان، این بازیکن نیز به مدت دو هفته قادر به همراهی تیم نخواهد بود.

در سوی دیگر، کارت بازی عباس حبیبی، خرید جدید سپاهان، صادر شده و این بازیکن از نظر قانونی مشکلی برای حضور در ترکیب طلایی‌پوشان ندارد و در صورت صلاحدید کادر فنی می‌تواند تیمش را در دیدار برابر استقلال همراهی کند.

سپاهان روز یکشنبه اول شهریور در ورزشگاه شهدای شهر قدس از ساعت ۱۹:۳۰ میهمان استقلال خواهد بود. مطالعه بیشتر: شوک بزرگ به استقلال: این ستاره به سپاهان می‌رود | استقلالی ها بخوانند منبع: مهر اخبار مرتبط circle آخرین خبر از نقل و انتقالات سپاهان امروز سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ | بازیکن جدید سپاهان رونمایی می‌شود circle جدیدترین خبر از نقل و انتقالات باشگاه سپاهان امروز ۱۵ مرداد circle جدیدترین خبر از نقل و انتقالات سپاهان امروز پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵ circle خبر شبانه از نقل و انتقالات سپاهان امروز چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ پیشنهاد سردبیر circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟ circle سرپرست وزارت دفاع: اجازه تجاوز به کشورمان را نخواهیم داد


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

نیوکاسل و لایپزیگ برای جذب مهاجم ناکام میلان وارد رقابت شدند

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده آینده کریستوفر انکونکو در روزهای پایانی نقل‌وانتقالات به یکی از سوژه‌های داغ بازار تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق آخرین گزارش فابریزیو رومانو، هر دو باشگاه نیوکاسل یونایتد و لایپزیش تماس مستقیم خود را با میلان آغاز کرده‌اند و درباره شرایط انتقال این مهاجم فرانسوی اطلاعات و جزئیات اولیه را بررسی می‌کنند. با این حال، در حال حاضر هیچ توافقی میان طرفین حاصل نشده است. 

انکونکو تنها یک سال پس از انتقال به میلان، در آستانه جدایی از روسونری قرار گرفته است. این بازیکن تابستان گذشته از چلسی به میلان پیوست و قراردادی تا ژوئن ۲۰۳۰ امضا کرد. میلان در بیانیه رسمی خود هنگام جذب او، سابقه درخشانش در لایپزیش و قهرمانی در جام حذفی آلمان و کسب عنوان آقای گل بوندس‌لیگا را مورد تأکید قرار داده بود. 

با این حال، انکونکو در نخستین فصل حضورش در سن‌سیرو نتوانست جایگاه کاملاً ثابتی در برنامه‌های فنی میلان پیدا کند. گزارش‌های اخیر نشان می‌دهند باشگاه ایتالیایی آماده بررسی پیشنهادهای مناسب برای فروش یا حتی انتقال قرضی اوست. 

لایپزیش برای انکونکو یک گزینه کاملاً ویژه محسوب می‌شود. این مهاجم فرانسوی بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ در این باشگاه بازی کرد و در ۱۷۲ مسابقه، ۷۰ گل به ثمر رساند. اوج دورانش در آلمان نیز فصل ۲۳-۲۰۲۲ بود که با ۱۶ گل در بوندس‌لیگا، عنوان آقای گل رقابت‌ها را به دست آورد. 

در طرف مقابل، نیوکاسل نیز شرایط انکونکو را جدی دنبال می‌کند و حتی برخی گزارش‌ها از پیشنهاد بهتر این باشگاه نسبت به سایر رقبا حکایت دارند. با این حال، علاقه شخصی بازیکن می‌تواند در تصمیم نهایی تأثیرگذار باشد و طبق برخی گزارش‌های ایتالیایی، انکونکو نسبت به بازگشت به لایپزیگ بی‌میل نیست. 

بنابراین رقابت برای جذب انکونکو وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ میلان آماده شنیدن پیشنهادهاست، نیوکاسل و لایپزیش تماس گرفته‌اند، اما هنوز هیچ توافق نهایی وجود ندارد. ساعات آینده می‌تواند سرنوشت ستاره فرانسوی را مشخص کند.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ کارلوس بالبا به منچستریونایتد پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- منچستریونایتد یک قدم دیگر برای تکمیل پروژه بازسازی خط میانی خود برداشت و طبق گزارش‌های منتشرشده، با برایتون بر سر انتقال کارلوس بالبا به توافق رسید.

به گزارش فوتبالی، این هافبک کامرونی پس از هفته‌ها مذاکره، حالا در آستانه پوشیدن پیراهن شیاطین سرخ قرار گرفته است. منابع مختلف از توافقی با ارزش حدود ۷۰ میلیون پوند خبر داده‌اند. 

بالبا از مدت‌ها قبل یکی از اهداف اصلی منچستریونایتد بود. باشگاه انگلیسی در ابتدا پیشنهاد ۶۵ میلیون پوندی شامل ۶۰ میلیون پوند مبلغ ثابت و پنج میلیون پوند پاداش ارائه کرده بود، اما مذاکرات ادامه پیدا کرد و در نهایت دو طرف به توافقی نزدیک به ۷۰ میلیون پوند رسیدند. 

این انتقال برای مایکل کریک اهمیت ویژه‌ای دارد. یونایتد در تابستان جاری پیش از بالبا، یوری تیلمانس و آندری سانتوس را نیز به خط میانی اضافه کرده و حالا با جذب هافبک ۲۲ ساله برایتون، تغییرات این بخش از ترکیب خود را به شکل جدی دنبال کرده است. بالبا با قدرت بدنی، توانایی حمل توپ، پرس و پوشش فضاهای میانی می‌تواند گزینه‌ای متفاوت برای سیستم کریک باشد. 

بالبا در سال ۲۰۲۳ از لیل به برایتون پیوست و طی سه فصل حضور در این تیم، بیش از ۱۱۰ بازی انجام داد. او در فصل ۲۰۲۴-۲۵ یکی از بهترین هافبک‌های جوان لیگ برتر بود و همین عملکرد باعث شد ارزش او به شکل چشمگیری افزایش پیدا کند. 

نکته قابل توجه این است که بالبا در حال حاضر با مصدومیت رباط مچ پا دست‌وپنجه نرم می‌کند و احتمالاً مدتی از میادین دور خواهد بود؛ با این حال، منابع انگلیسی تأکید کرده‌اند که این مصدومیت مانع نهایی شدن انتقال نشده است. 

به این ترتیب، اگر مراحل پزشکی و امضای قرارداد طبق برنامه پیش برود، بالبا به سومین خرید مهم منچستریونایتد در خط میانی تابستان تبدیل خواهد شد؛ انتقالی که می‌تواند یکی از مهم‌ترین خریدهای پروژه جدید کریک در اولدترافورد باشد. 




 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۲۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.