قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

تویسرکان میزبان جشنواره خوشنویسی استانی «آستان رضی» می‌شود

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تویسرکان از برگزاری جشنواره استانی خوشنویسی با عنوان«آستان رضی»در مهرماه سال جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: این جشنواره علاوه بر گردهمایی و رقابت خوشنویسان، یک مراسم بزرگداشت و فرصتی برای معرفی ابعاد شخصیتی و آثار ادبی میررضی آرتیمانی به عنوان شاعر و عارف نامدار تویسرکانی است.
 تویسرکان میزبان جشنواره خوشنویسی استانی «آستان رضی» می‌شود

مسعود حمیدیان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: برگزاری آیین‌های بزرگداشت و نکوداشت مفاخر فرهنگی، هنری و ادبی شهرستان تویسرکان در دستور کار قرار دارد که برای همین نام جشنواره استانی خوشنویسی با عنوان«آستان رضی» برگزیده شده و بستری برای معرفی بیشتر این شخصیت ممتاز فراهم خواهد شد.

وی گفت: در جشنواره خوشنویسی استانی«آستان رضی» گردهمایی جمعی از شعرا و هنرمندان تویسرکان و استان همدان را نیز شاهد خواهیم بود تا علاوه بر ایجاد شور و نشاط عمومی به سمت و سوی تقویت بنیان های فرهنگ اصیل و ریشه دار ایرانی- اسلامی حرکت کنیم.

حمیدیان با اشاره به اینکه وجود بارگاه مطهر حیقوق نبی(ع) در تویسرکان یک موهبت و نعمت کم نظر الهی است که باید از ابعاد فرهنگی، معنوی، تاریخی و گردشگری آن بیشترین بهره وری را ایجاد کرد، ادامه داد: برگزاری سالیانه آیین بزرگداشت روز مباهله و حضرت حیقوق نبی(ع) به عنوان یکی از پیامبران الهی که مژده رسان بعثت حضرت محمد(ص) و ظهور منجی عالم بشریت بوده نیز از برنامه های هدفمند فرهنگی در دستور کار است.

وی تصریح کرد: حضرت حیقوق نبی(ع) به لحاظ معنوی، تاریخی، فرهنگی و ابعاد شخصیتی این ظرفیت را دارد که در آینده ای نزدیک شاهد برگزاری کنگره این پیامبر الهی با حضور میهمانان ملی و حتی خارج از کشور برای ایشان در تویسرکان باشیم زیرا این شخصیت الهی خیلی کم معرفی شده است.

حمیدیان همچنین از فعالیت 58 کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان تویسرکان خبر داد و اضافه کرد: این کانون ها از گنجینه گرانبها و عظیمی از کتاب های ارزشمند و اثر گذار برخوردارند و فعالیت های موثر فرهنگی به صورت مستمر در آنها انجام می شود که برای بالندگی بیشتر انها اکنون به صورت موردی آنها را مورد رصد قرار می دهیم.

رئیس اداره ارشاد تویسرکان از برگزاری نشست هم اندیشی با امام جمعه، استاندار و مدیران کل دستگاه های اجرایی مرتبط در مورد ساماندهی بارگاه و معرفی هدفمند، کارشناسانه و بیش از پیش حضرت حیقوق نبی(ع) در روزهای آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: همه دستگاه های فرهنگی و حتی غیر فرهنگی باید با دغدغه مندی به دنبال معرفی بیشتر شخصیت ها، مفاخر و بزرگانی باشند که به نوعی با شهرستان تویسرکان پیوند خورده اند.

انتهای پیام …



 عکاسی خبری یک کار هنری و.تخصصی برای ثبت رویدادهاست
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

عکاسی خبری یک کار هنری و.تخصصی برای ثبت رویدادهاست

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مراسم تجلیل از عکاسان خبری استان قزوین با حضور محمدنوذری استاندار، شهرام احمدپور معاون سیاسی، حق لطفی معاون عمرانی استانداری، طاهرخانی فرماندار، هوشمند مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رحیمی مدیرکل حوزه استاندار،  احد چگینی مشاور استاندار، ارداقیان مدیر روابط عمومی استانداری، هاشمیمدیرکل محیط زیست، عقیلی مدیرکل استاندارد، قافله باشی مدیرکل کتابخانه ها، شعبانیان رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، جمعی از مسئولان، فعالان رسانه‌ای و عکاسان خبری در سالن اجتماعات نظام مهندسی برگزار شد.

علی هوشمند مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در این مراسم با اشاره به ۲۸ مرداد و اهمیت تاریخی این روز اظهار کرد: ۲۸ مرداد علاوه بر اینکه روز عکاسی است، یادآور یک واقعه تاریخی ویژه یعنی کودتای ۲۸ مرداد نیز هست و همین موضوع نشان می‌دهد که تصویر تا چه اندازه می‌تواند در ثبت و روایت تاریخ نقش داشته باشد.

وی افزود: باید برد لنز دوربین را جدی بگیریم؛ چراکه عکاس خبری با ثبت یک لحظه می‌تواند بخشی از تاریخ را برای نسل‌های آینده ماندگار کند.

هوشمند تصریح کرد: امروز تقریباً ۹۰ میلیون دوربین در اختیار مردم قرار دارد و بسیاری با تلفن همراه تصویر ثبت می‌کنند، اما این به معنای عکاس بودن همه افراد نیست؛ عکاسی یک هنر و حرفه تخصصی است و در حوزه‌های خبری، هنری، سیاسی، اجتماعی و مستند، نیازمند دانش، تجربه و نگاه حرفه‌ای است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین ادامه داد: عکاسان خبری با فعالیت خود به توسعه استان کمک می‌کنند و باید جایگاه و نقش آنان در عرصه اطلاع‌رسانی بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه این مراسم، شعبانیان نیز با تأکید بر نقش اثرگذار عکاسان در عرصه اطلاع‌رسانی اظهار کرد: نقش عکاسان در روایت رویدادها و انتقال واقعیت‌های جامعه بسیار مهم است و مجموعه نظام مهندسی نیز در این مسیر حامی فعالیت‌های رسانه‌ای خواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت نقش عکاسی در تاب‌آوری شهری گفت: رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها می‌توانند در رویدادهای مختلف به معرفی خدمات مهندسی و فعالیت‌های این حوزه کمک کنند و با انعکاس درست اقدامات، زمینه امیدآفرینی در جامعه را فراهم سازند.

نورالله‌پور نیز با …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.
 ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم
سایت اکوایران

ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

سیدمحمد خاتمی با دفاع کم‌سابقه از تفاهم ایران و آمریکا، آن را سندی «بی‌نظیر» خواند و از نقش پزشکیان، شورای عالی امنیت ملی و رهبری در شکل‌گیری این توافق تقدیر کرد.
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!
سایت تابناک

قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!

سوپر انقلابی‌ها ظاهراً با یک شخص مسئله ندارند؛ دست‌فرمانشان تخریب است؛ هر جا فرد یا نهادی مطابق برداشت و خواست آنها حرکت نکند، ابتدا او را از دایره انقلابی‌گ...
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از سیاست‌های فعلی در حوزه مسکن، تاکید کرد:مبلغ تخصیص‌یافته برای وام مسکن نسبت به هزینه‌های واقعی ساخت‌وساز، رقم قابل‌توجهی نیست.