قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

استاندار بوشهر: سهم نیروهای بومی در صنعت نفت افزایش یابد

استاندار بوشهر با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به نیازهای مردم مناطق میزبان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، خواستار اولویت دادن به اشتغال نیروهای بومی و افزایش سهم متخصصان استان در فرصت‌های شغلی و مدیریتی شرکت‌های تابعه وزارت نفت و پیمانکاران آنها شد.
 استاندار بوشهر: سهم نیروهای بومی در صنعت نفت افزایش یابد
ارسلان زارع دوشنبه پنجم مرداد در نشست با محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، با اشاره به میزبانی مردم استان بوشهر از صنایع نفت، گاز و پتروشیمی اظهار کرد: مردم استان بوشهر میزبانان شایسته‌ای برای صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بوده و هستند و انتظار می‌رود توجه بیشتری به نیازهای مردم این منطقه، نیروهای بومی و مدیران بومی استان شود.

وی با تأکید بر نقش راهبردی وزارت نفت در توسعه استان و کشور و قدردانی از همراهی مجموعه این وزارتخانه با مدافعان امنیت و حافظان مرزهای استان، افزود: نگاه وزارت نفت به مناطق میزبان باید حمایتی باشد و انتظار می‌رود در ارتقای خدمات‌رسانی به ساکنان این مناطق و منابع انسانی بومی، اهتمام بیشتری صورت گیرد.

استاندار بوشهر با قدردانی از اجرای پروژه‌های مسئولیت اجتماعی وزارت نفت در حوزه‌های آموزش، بهداشت و زیرساخت‌های عمومی، بر اولویت دادن به اشتغال نیروهای بومی در پروژه‌های شرکت‌های تابعه وزارت نفت و پیمانکاران آنها و افزایش سهم متخصصان استان در فرصت‌های شغلی و مدیریتی تأکید کرد.

زارع با اشاره به آموزش‌های مهارتی و تخصصی برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز صنایع نفت و گاز با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای و مراکز دانشگاهی، گفت: جذب و به‌کارگیری جوانان متخصص و متعهد بومی در پروژه‌های مستقر در استان باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: بوشهر به‌عنوان قطب انرژی کشور انتظار دارد منافع توسعه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بیش از گذشته در ارتقای کیفیت زندگی مردم، توسعه زیرساخت‌ها و اجرای مسئولیت‌های اجتماعی نمود پیدا کند.

وزیر نفت نیز در این نشست با قدردانی از حمایت‌ها و پیگیری‌های استاندار بوشهر، برای پیگیری درخواست‌ها و مطالبات مطرح‌شده از سوی وی قول مساعد داد.

انتهای پیام



 اقتصاد ایران در برابر جنگ و تحریم تاب‌آورتر شده است

اقتصاد ایران در برابر جنگ و تحریم تاب‌آورتر شده است

عبدالناصر همتی با تشریح اقدامات این بانک برای مدیریت اقتصاد درشرایط جنگ، تحریم و محدودیت‌های ارزی،از تأمین ارز دارو و کالاهای اساسی،کنترل نوسانات بازار ارز و تقویت تأمین مالی تولید خبر داد.

 مومنی، اقتصاددان: مردم اصلا توان خرید ندارند که بخواهند به فروشگاه‌ها هجوم آورند! | ۴۰ درصد جامعه زیر خط فقر و ۴۰ درصد دیگر نیز در آستانه فروافتادن به زیر خط فقر هستند!

مومنی، اقتصاددان: مردم اصلا توان خرید ندارند که بخواهند به فروشگاه‌ها هجوم آورند! | ۴۰ درصد جامعه زیر خط فقر و ۴۰ درصد دیگر نیز در آستانه فروافتادن به زیر خط فقر هستند!

عضو هیأت علمی گروه اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اینکه در ایام جنگ به فروشگاه‌ها هجوم برده نشد، ریشه در فقر گسترده دارد. اکنون طبق گزارش‌های رسمی، ۴۰ درصد جامعه زیر خط فقر قرار دارند و بخش بزرگی از عدد، نیز زیر خط فقر شدید هستند؛ یعنی شرایط مماس بر قحطی‌زدگی. کسی که قحطی‌زده است و حتی فقر غذایی خود را هم نمی‌تواند برطرف کند، اصلا تقاضایی ندارد که بخواهد به فروشگاه‌ها هجوم بیاورد.

 مدیرعامل داروسازی بهوزان: صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

مدیرعامل داروسازی بهوزان: صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

در مراسم گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت که روز چهارشنبه، ۲۸ مردادماه، در رشت برگزار شد، از داروسازی بهوزان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان گیلان تقدیر شد.

 جا به جایی ۴۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال

جا به جایی ۴۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال

آرمان امروز :  مرتضی اله‌یاری فومنی، مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، با بیان اینکه طی چهار ماه نخست امسال بیش از ۴۵ میلیون و ۱۰۵ هزار مسافر با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل مسافری بین‌شهری جابه‌جا شده‌اند، گفت: در این مدت، بیش از ۲۳ میلیون و ۲۵۱ هزار مسافر به‌وسیله ۱۴ هزار [ ]

 آیین‌نامه ساماندهی خودرو تصویب شد

آیین‌نامه ساماندهی خودرو تصویب شد

به گزارش ایرنا، محمد اتابک، وزیر صمت، در رابطه با سند ساماندهی خودرو، گفت: در ارتباط با تبصره ۲ و ماده ۶ قانون ساماندهی صنعت خودرو، در دولت چهاردهم آیین‌نامه...

 انفال و اصلاحات ساختاری در ایران

انفال و اصلاحات ساختاری در ایران

سرمقاله مورخ ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۵ نشریه دنیای اقتصاد با عنوان بازنگری در حکمرانی دارایی‌های عمومی به قلم آقای دکتر غلامرضا سلامی به درستی به اهمیت انفال در اقتصاد ایران پس از انقلاب اسلامی اشاره داشته و تبعات آن را در حوزه مالیه عمومی یاد‌آوری کرده، نهایتا لزوم ایجاد مالیه واحد و شفاف‌سازی و نظارت بر آن را نتیجه گرفته است.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 تحریف به مثابه روش؛ بررسی کیفی استنادات کتاب «حرامزادگان هایک» | آیا اقتصاد بازار آزاد توجیه‌گر نژادپرستی است؟

تحریف به مثابه روش؛ بررسی کیفی استنادات کتاب «حرامزادگان هایک» | آیا اقتصاد بازار آزاد توجیه‌گر نژادپرستی است؟

اقتصادنیوز: در هفته‌های اخیر، کتاب «حرامزادگان هایک؛ نژاد، طلا، ضریب هوشی و سرمایه‌داری راست افراطی»، نوشته کوئین اسلوبودیان، مورخ و استاد دانشگاه بوستون، مورد توجه رسانه‌های چپ‌گرای فارسی زبان قرار گرفته است. این تاریخدان، به سیاق پژوهش‌های پیشین خود، می‌کوشد دو اقتصاددان لیبرال کلاسیک، فردریش هایک و لودویگ فون میزس و همچنین برخی پیروان آنارشیست آن‌ها را به راست‌گرایان نژادپرست پیوند دهد.