قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

اختلالی درتردد زائران در مرز شلمچه ایجاد نشده/ثبت بیشترین حجم تردد مرزی از آغاز طرح اربعین

رئیس پلیس راه راهور فراجا از ثبت پرترددترین روز اجرای طرح اربعین خبر داد و گفت: در شبانه روز گذشته با افزایش ۵۰ درصدی تردد وسایل نقلیه به سمت مرزهای اربعین، بیش از ۸۱ هزار زائر از مرزهای شش‌گانه کشور خارج شدند و مرز مهران همچنان بیشترین سهم تردد را به خود اختصاص داده است.
 اختلالی درتردد زائران در مرز شلمچه ایجاد نشده/ثبت بیشترین حجم تردد مرزی از آغاز طرح اربعین

به گزارش ایسنا، سردار احمد کرمی اسد با تشریح آخرین وضعیت تردد زائران اربعین اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار، نسبت به روز گذشته شاهد افزایش ۵۰ درصدی تردد وسایل نقلیه به سمت مرزهای اربعین هستیم و حجم مراجعات به مبادی خروجی کشور به شکل محسوسی افزایش یافته است.

 

عزیمت بیش از ۴۱ هزار دستگاه وسیله نقلیه به سمت مرزهای کشور 

وی افزود: در مجموع شش مرز اربعینی کشور، میزان تردد خودروها نسبت به روز گذشته ۵۰ درصد رشد داشته و بیش از ۴۱ هزار دستگاه وسیله نقلیه به سمت مرزهای کشور عزیمت کرده‌اند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به تفکیک آمار تردد خودروها از آمار تردد زائران گفت: در حوزه تردد، دو شاخص مجزا شامل تردد ناوگان خودرویی و خروج زائران از مرزها مورد بررسی قرار می‌گیرد و در هر دو بخش نسبت به روزهای گذشته افزایش قابل توجهی ثبت شده است.

 

خروج بیش از ۸۱ هزار زائر از ۶ مرز کشور از آغاز طرح اربعین تا کنون 

سردار کرمی اسد ادامه داد: از آغاز اجرای طرح ترافیکی اربعین تا صبح امروز، بیشترین حجم ترددهای مرزی در شب گذشته به ثبت رسیده است؛ به گونه‌ای که در این بازه زمانی، بیش از ۸۱ هزار زائر از مرزهای شش‌گانه کشور خارج شده‌اند.

وی تصریح کرد: همانند سال‌های گذشته، مرز مهران بیشترین سهم خروج زائران را به خود اختصاص داده و پس از آن مرزهای شلمچه و خسروی در رتبه‌های بعدی پرترددترین مبادی خروجی قرار دارند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه بیشترین فراوانی ترددهای مرزی در شش تا هفت روز ابتدایی اجرای طرح مربوط به روز گذشته بوده است، خاطرنشان کرد: شرایط تردد در مرزها نسبت به روزهای قبل بسیار شلوغ‌تر بوده و استقبال هموطنان برای حضور در مراسم باشکوه اربعین همچنان روندی افزایشی دارد.

سردار کرمی اسد در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت تصادفات زائران اشاره کرد و گفت: از ابتدای اجرای طرح تاکنون، تنها سه فقره تصادف مرتبط با زائران به ثبت رسیده است که این حوادث در محورهای ایلام–کرمانشاه، دهلران–اندیمشک و ایلام–مهران رخ داده و در مجموع ۱۰ نفر در این سوانح مصدوم شده‌اند.

وی همچنین درباره وضعیت مرز شلمچه پس از تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا اظهار داشت: خوشبختانه این موضوع هیچ‌گونه اختلالی در روند تردد زائران ایجاد نکرده است و در حال حاضر پلیس و تمامی دستگاه‌های امدادی و خدمات‌ رسان در همه مرزها، به ویژه مرز شلمچه و سایر مرزهای استان خوزستان، حضوری کامل و فعال دارند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا تأکید کرد: تمامی مسیرها و مبادی خروجی کشور از آمادگی صددرصدی برخوردار هستند و برخلاف برخی شایعات و نگرانی‌های مطرح شده، هیچ مشکل خاصی در روند تردد زائران وجود ندارد.

وی در پایان با اشاره به استقبال گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی اربعین، گفت: در تمامی مرزهای خروجی کشور شاهد حضور پرشور هموطنان هستیم و روند خدمت‌رسانی با آمادگی کامل، ایمن و بدون وقفه ادامه دارد.

انتهای پیام 





 مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟

مجلس شورای اسلامی در حالی کلیات طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه را به تصویب رسانده است که این طرح با مخالفت صریح دولت و نگرانی‌های گسترده درباره پیامدهای آن برای آزادی‌های علمی، فرهنگی و مدنی مواجه شده است.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات
۲۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات

اقتصادایرانی: جزییات واریز واریز یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

 چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید
۴۷ دقیقه قبل / سایت اکوایران

چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

تازه‌ترین قیمت گوشت قرمز در بازار ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ اعلام شد.

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.