قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

راه‌اندازی کارگروه «فقه سلامت» در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان اردبیل

کارگروه «فقه سلامت» با هدف اعتمادسازی و رفع شبهات فقهی مراجعان و انجام مطالعات مرتبط، در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان اردبیل اردبیل راه‌اندازی شد.
 راه‌اندازی کارگروه «فقه سلامت» در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان اردبیل

مهران اوچی اردبیلی رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل ۵ مرداد در اولین نشست برنامه‌ریزی کارگروه «فقه سلامت» که با حضور روحانیون حوزه فقه و حقوق و مسئولان جهاد در سالن شهید سلیمانی جهاددانشگاهی استان اردبیل  برگزار شد، گفت: این اقدام با هدف ارائه خدمات نوین درمان ناباروری با بالاترین سطح انطباق شرعی و قانونی و ایجاد آرامش فکری برای خانواده‌ها صورت می‌گیرد.

وی ضمن تشریح دستاوردها و آمارهای درمانی مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل، دغدغه‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای این مرکز از جمله ضرورت رفع شبهات فقهی و حقوقی مراجعان بیان داشت: مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی اردبیل که به عنوان نخستین مرکز درمان ناباروری استان و با بومی‌سازی دانش سلول‌های بنیادی و درمان ناباروری راه‌اندازی گردیده، نقش بی‌بدیلی در امیدآفرینی و جوانی جمعیت در منطقه ایفا کرده است.

اوچی اردبیلی دغدغه اصلی مسئولان مرکز درمان ناباروری قفقاز را رفع کامل شبهات فقهی و حقوقی در فرآیندهای درمانی دانست و اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد روند بهبود بیماران به شرح حال، آرامش روانی و فکری آن‌ها بستگی دارد که حضور روحانیت متخصص در این مرکز و پاسخگویی مستقیم به شبهات شرعی و قانونی می‌تواند زمینه‌ساز آرامش خاطر و اعتماد هرچه بیشتر مراجعان و خانواده‌ها به این مرکز شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی نهادی علمی و انقلابی است و خود را ملزم به ارائه خدمات کاملاً سالم، شرعی و قانونی می‌داند، تصریح کرد: هرچند که تمامی مدل‌های درمانی جاری در مرکز دارای مجوزهای فقهی و حقوقی معتبر هستند، اما راه‌اندازی این کارگروه به اعتمادسازی مضاعف کمک خواهد کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه این مرکز ظرفیت بالایی برای جذب و درمان بیماران بین‌المللی (توریسم درمانی) دارد، رعایت این پروتکل‌ها را دوچندان می‌کند.

اوچی اردبیلی همچنین از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی «کمیته فنی» با حضور دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و قضایی ذی‌ربط از جمله دادگستری و دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت: با راه اندازی این کمیته فنی پروتکلی سالم، دقیق و بدون کوچک‌ترین مشکل از نظر فنی و فقهی برای ارائه خدمات به مردم تدوین خواهد شد.

وی تاکید کرد: تحقیقات متعددی نیز در حوزه سلامت باروری، سبک زندگی سالم، چرایی و علل ناباروری جهت آگاهی بخشی به جامعه توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهی استان اردبیل در حال انجام است که نتایج آن در اختیار بخش‌های درمانی و کارگروه‌های تخصصی قرار خواهد گرفت.

زنجیره کامل درمان ناباروری در جهاددانشگاهی اردبیل

مدیر مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی استان اردبیل نیز در این نشست گفت: این مرکز با دارا بودن زنجیره کامل درمان شامل اتاق عمل زنان و مردان، آزمایشگاه جنین‌شناسی، کلنیک پیشرفته زنان و مردان و آزمایشگاه تشخیص طبی کامل، خدمات گسترده‌ای را به جامعه هدف ارائه می‌دهد.

مهران محمدی با اشاره به پرونده های فعال در این مرکز بیان داشت: از سال ۱۳۸۹ تاکنون، تولد ۳ هزار و ۳۸۰ نوزاد به واسطه خدمات مرکز رصد و ثبت شده که آمار واقعی تولدها می‌تواند بیش از این میزان باشد.

محمدی بهره‌مندی از کادر تخصصی آموزش‌دیده در پژوهشگاه های رویان و ابن سینا را از امتیازات مهم این مرکز دانست و گفت: پشتوانه علمی و تخصصی این مرکز را پزشکان خوشنام و کادر درمانی مجربی تشکیل می‌دهد که بخش عمده‌ای از آن‌ها دوره‌های تکمیلی خود را در پژوهشگاه رویان و ابن سینا به عنوان یکی از معتبرترین مراکز علمی کشور گذرانده‌اند.

در ادامه این جلسه روحانیون حاضر در جلسه به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه فعالیت این کارگروه و فعالیت های مرتبط پرداختند.

قدردانی از راه اندازی کارگروه فقه سلامت

معاون پژوهش حوزه های علمیه استان اردییل نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوعات فقهی و اخلاقی گفت: راه اندازی این کارگروه می تواند نقطه عطفی در فعالیت های حوزه سلامت باشد که جای قدردانی دارد.

حجت الاسلام مهرداد پوراسکندری اظهار کرد: فعالیت مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی در راستای منویات رهبر شهید انقلاب در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری برای استان مایه مباهات است و باید اهتمام ویژه ای به مباحث تولد نوزادان بعمل آید.

وی افزود: تلاش خواهیم کرد با مطالعه عمیق و جستجوی بروزترین مطالب، نقش موثری در تحقق اهداف این کارگروه ایفا نماییم.

جهاد توام با تبیین ارزش دوچندان دارد

حجت الاسلام علی علایی هم در این جلسه گفت: ارزش کار جهاددانشگاهی زمانی لمس خواهد شد که جهاد، توام با تبیین باشد که راه اندازی کارگروه فقه سلامت نشان می دهد مسیر درستی انتخاب شده است.

وی افزود: اگر بتوانیم دیدگاه افراد را نسبت به اصل زندگی تقویت و اصلاح نماییم می توانیم امیدها را به رحنت الهی دوچندان کنیم.

علایی ادامه داد: لازمه فرآیند این کارگروه تجمیع منابع، مباحث بر روی موضوعات و ارائه مشاوره های متناسب خواهد بود تا خروجی عقلانی و باور پذیری مطرح گردد.

جای اینگونه کارگروه‌ها خالی بود

حجت الاسلام محمدحسین اسوار نیز در این جلسه گفت: در سطح کشور اینگونه مسائل بسیار مطرح می شد و ما امیدوار بودیم که در استان اردبیل هم شاهد آن باشیم که با همت جهاددانشگاهی جای خالی ان پر می شود.

وی افزود: در قالب این کارگروه خواهیم توانست به مباحث مربوط به استفتائات در لسرع وقت پاسخ دهیم و زمینه رفع هرگونه شبهه را برطرف نماییم.

حجت الاسلام اسوار تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد مسائل حقوقی را از مسائل مربوط به فعالیت های اصلی مرکز درمان جدا نماییم تا مسیر مشخصی طی گردد.

ضرورت تجمیع منابع و اطلاعات روز

حجت الاسلام رضا یوسفی نیز گفت: در قالب این کارگروه تلاش خواهیم کرد تا منابع موجود و مطالب روز را تجمیع نماییم تا امکان پاسخگویی به مراجعان بصورت دقیق و زمانبندی مناسب صورت پذیرد.

وی با قدردانی از جهاددانشگاهی اظهار کرد: از آنجا که مرکز درمان ناباروری بعنوان اولین نرکز در استان راه اندازی شده، آغاز فعالیت کارگروه فقه سلامت برای اولین بار نیز با فعالیت های جهادی انطباق دارد و نشاندهنده تلاش برای ایجاد مسیری روشن است.

انتهای پیام





 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۱۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 نقد محترمانه سید محمد خاتمی در صداوسیما را ببینید
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

نقد محترمانه سید محمد خاتمی در صداوسیما را ببینید

پس از سخنان سید محمد خاتمی در حمات از تفاهمنامه اسلام آباد و حمایت قاطع او از مسعود پزشکیان، صداوسیما ضمن به کار بردن تعابیر

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.