قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

مدیرکل ورزش و جوانان یزد: توسعه زیرساخت‌ها و استعدادیابی در مناطق کمتر برخوردار اولویت است

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با تأکید بر روند رو به رشد رشته کبدی در استان، حضور پرشمار ملی‌پوشان یزدی را نشانه ظرفیت بالای این رشته دانست و گفت: توسعه زیرساخت‌های ورزشی، ایجاد سالن‌های تخصصی و گسترش استعدادیابی در مناطق کمتر برخوردار از مهم‌ترین اولویت‌های ورزش استان به شمار می‌رود.
 مدیرکل ورزش و جوانان یزد: توسعه زیرساخت‌ها و استعدادیابی در مناطق کمتر برخوردار اولویت است

مجمع سالیانه هیأت کبدی استان یزد، چهارشنبه هفتم مرداد، با حضور تمامی اعضای مجمع و با تفویض اختیار رئیس فدراسیون کبدی به سید احمد هاشمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد برگزار شد.

در این نشست، سید احمد هاشمی با اشاره به جایگاه ارزشمند کبدی در استان گفت: خوشبختانه این رشته طی سال‌های اخیر مسیر رشد و پیشرفت را با شتاب مناسبی طی کرده و امروز به یکی از رشته‌های موفق ورزش یزد تبدیل شده است.

وی حضور ملی‌پوشان متعدد از استان یزد در تیم‌های ملی را نتیجه تلاش ورزشکاران، مربیان و مسئولان هیأت دانست و افزود: این موفقیت‌ها نشان‌دهنده پویایی، برنامه‌محوری و ظرفیت بالای هیأت کبدی استان است و باید با حمایت و برنامه‌ریزی دقیق، زمینه استمرار این روند فراهم شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه زیرساخت‌های ورزشی گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات هیأت‌های ورزشی، نبود سالن‌های اختصاصی است و هیأت کبدی نیز از این موضوع مستثنی نیست. توسعه و تکمیل زیرساخت‌های ورزشی و فراهم کردن فضاهای تخصصی برای رشته‌های مختلف، از مهم‌ترین رویکردهای اداره‌کل ورزش و جوانان استان است.

هاشمی همچنین بر توسعه متوازن ورزش در تمامی شهرستان‌ها و مناطق استان تأکید کرد و گفت: عدالت در توزیع امکانات ورزشی و توجه ویژه به مناطق کمتر برخوردار، زمینه‌ساز کشف استعدادهای جدید و افزایش سرمایه انسانی ورزش استان خواهد بود.

وی استعدادیابی و پرورش ورزشکاران نوجوان و جوان را از مهم‌ترین مأموریت‌های هیأت کبدی عنوان کرد و افزود: با برنامه‌ریزی منسجم، بهره‌گیری از ظرفیت آموزش و مسابقات و حضور مستمر در شهرستان‌ها می‌توان استعدادهای ارزشمند بسیاری را شناسایی و برای آینده ورزش استان و کشور تربیت کرد.

در ادامه این مجمع، گزارش عملکرد هیأت کبدی استان یزد در یک سال گذشته در حوزه‌های قهرمانی، آموزشی، استعدادیابی، مسابقات و امور اجرایی ارائه شد. همچنین برنامه‌های سال آینده هیأت مورد بررسی اعضای مجمع قرار گرفت و پس از بحث و تبادل نظر، به تصویب اعضا رسید و رأی مثبت مجمع را کسب کرد.

انتهای پیام 





 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۷ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند

تسلا آزمایش نسخه‌های تولیدی Cybercab را در خیابان‌های عمومی آغاز کرده است.