قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان‌ از شرکت‌محوری به فعالیت‌محوری رسید

رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی از تغییر ریل حمایت از دانش‌بنیان‌ها؛ گذار از «شرکت‌محوری» به «فعالیت‌محوری» خبر داد.
 حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان‌ از شرکت‌محوری به فعالیت‌محوری رسید



۲۹ ساعت قبل / سایت سیتنا

تصویب برنامه اقدام جهاد کشاورزی و ورزش در تقسیم کار ملی هوش مصنوعی

به گزارش سیتنا به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، در جلسه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی مقرر شد وزارت آموزش و پرورش گزارش ماهانه اقدامات خود در حوزه هوش مصنوعی را به دبیرخانه ستاد ارائه کند تا روند اجرای برنامه‌ها به‌صورت مستمر مورد ارزیابی و نظارت قرار گیرد.

یکی دیگر از موضوعات مطرح‌شده، حضور ایران در همکاری‌های بین‌المللی حوزه هوش مصنوعی بود. بر اساس تصمیم اتخاذشده، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری جهانی هوش مصنوعی (WAICO) انتخاب شد. ایران پیش‌تر نیز با امضای سند تأسیس این سازمان، به جمع اعضای مؤسس آن پیوسته بود.  تصویب کلیات برنامه اقدام دو وزارتخانه

در ادامه، کلیات برنامه اقدام وزارت جهاد کشاورزی با حضور سید غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی، و وزارت ورزش و جوانان با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در چارچوب «برنامه تقسیم کار ملی هوش مصنوعی» بررسی و به تصویب رسید. بر اساس تصمیم ستاد، اعضا تا روز چهارشنبه چهارم شهریورماه فرصت دارند پیشنهادهای اصلاحی خود درباره این برنامه‌ها را به دبیرخانه ستاد ارسال کنند. پیگیری طرح‌های منتخب در حوزه آب و انرژی

گزارش اقدامات ستاد در فاصله میان دو جلسه نیز ارائه شد. بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های همکاری مربوط به طرح‌های منتخب دریافت و بررسی شده و جلسات نظارت با تیم‌های منتخب فعال در حوزه‌های آب و انرژی برگزار شده است. همچنین دریافت گزارش‌های مرتبط با طرح‌ها و آغاز فرآیند تعامل با بهره‌برداران، از دیگر اقدامات انجام‌شده در این بازه زمانی عنوان شد. پیگیری فراخوان‌های حمل‌ونقل و پولی و بانکی

در بخش دیگری از جلسه، آخرین اقدامات مرتبط با فراخوان‌های حوزه حمل‌ونقل و پولی و بانکی مورد بررسی قرار گرفت. در همین چارچوب، نشست هم‌اندیشی با شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی و حوزه‌های موضوعی این فراخوان‌ها برگزار شده است.

اعضای ستاد همچنین آخرین وضعیت برنامه دستگاه‌های اجرایی در چارچوب «برنامه تقسیم کار ملی هوش مصنوعی» را بررسی کردند و گزارشی از نشست‌های کمیته‌های تخصصی ستاد ارائه شد.

این روند نشان می‌دهد پیگیری اجرای برنامه تقسیم کار ملی هوش مصنوعی در کنار توسعه همکاری با دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌های فناور و بهره‌برداران طرح‌ها، از محورهای اصلی فعالیت ستاد در هفته‌های اخیر بوده است.

انتهای پیام


۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ / خبرگزاری برنا

فن‌بازار تخصصی اکوسیستم واکسن همزمان با نخستین کنگره بین‌المللی واکسن و واکسیناسیون

این رویداد با حمایت معاونت علمی و با هدف ایجاد بستری برای تعامل میان صاحبان فناوری، صنایع، سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه واکسن برگزار خواهد شد.

به گزارش معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در این فن‌بازار امکان ارائه فناوری‌ها، دانش فنی و توانمندی‌های فناورانه در حوزه واکسن و فرآورده‌های ایمنی‌درمانی برای استادان، دانشجویان، صاحبان فناوری، محققان، شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور فراهم شده است.

بیشتر بخوانید فن‌بازار ملی ایران با ۴ برنامه ویژه به اینوتکس ۱۴۰۵ می‌آید صنایع خلاق مزیت رقابتی ایران در اقتصاد، هویت ملی و دیپلماسی عمومی مانوین نماد تغییر پارادایم و ریل‌گذاری حکمرانی نوین در مسیر توسعه اقتصاد خلاق ایران است

همچنین صاحبان صنایع و فعالان صنعت واکسن می‌توانند نیاز‌های فناورانه خود را در این رویداد مطرح کنند تا زمینه برای شکل‌گیری همکاری‌های فناورانه، انتقال دانش و توسعه راهکار‌های مورد نیاز صنعت فراهم شود.

حضور سرمایه‌گذاران، تسهیل‌گران و کارگزاران فناوری از دیگر بخش‌های این رویداد است که با هدف تسریع مسیر تجاری‌سازی فناوری‌ها و تبدیل دستاورد‌های فناورانه به محصولات و خدمات بازارمحور پیش‌بینی شده است.

بر اساس اطلاعات اعلام‌شده فن‌بازار تخصصی اکوسیستم واکسن در روز‌های ۲۵ و ۲۶ آذرماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود و مهلت ارسال فناوری‌ها برای حضور در این رویداد تا پایان مردادماه ۱۴۰۵ تعیین شده است.

همچنین برای نوآوری‌های برتر، امکان حضور در جایزه بزرگ با جایزه ۲۰ هزار دلاری در نظر گرفته شده است.علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی رویداد به وبگاه نخستین کنگره بین‌المللی واکسن و واکسیناسیون (ICVV) مراجعه کنند.

انتهای پیام/




 کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد
۶ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد

آزمون گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد و با برگزاری این آزمون ها، کنکور ۱۴۰۵ به ایستگاه پایانی رسید.

 خشم بی‌دلیل را جدی بگیرید
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

خشم بی‌دلیل را جدی بگیرید

خشم همیشه از یک بحث خانوادگی، فشار کاری یا روزی سخت آغاز نمی‌شود. گاهی تغییر ناگهانی در خلق‌وخو، زودرنجی و طغیان‌های عصبی می‌تواند نشانه‌ای از اختلال در کارک...

 بیت‌کوین دوباره بالای ۷۰ هزار دلار رفت؛ بازار به تغییرات اوراق آمریکا واکنش نشان داد - پیوست
۲۲ ساعت قبل / مجله پیوست

بیت‌کوین دوباره بالای ۷۰ هزار دلار رفت؛ بازار به تغییرات اوراق آمریکا واکنش نشان داد - پیوست

قیمت بیت‌کوین بعد از گذشت بیش از دو ماه دوباره از مرز ۷۰ هزار دلار عبور کرد. بزرگ‌ترین رمزارز بازار در معاملات پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ تا محدوده ۷۱ هزار و ۵۰۰ دلار بالا رفت؛ حرکتی که هم‌زمان با کاهش بازده اوراق قرضه بلندمدت آمریکا و افزایش امید بازارها به بهبود شرایط نقدینگی رخ داد.

 وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به استفاده از برخی مواد نگه‌دارنده در شامپوها، بر ضرورت توجه مصرف کنندگان به ترکیبات...

 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص قطع برق یکی از حوزه‌های امتحانی کنکور
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص قطع برق یکی از حوزه‌های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص قطع برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.