قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

پلمب انبار ۳۰ میلیارد ریالی کالای احتکاری در سنندج

سنندج- فرمانده انتظامی کردستان از شناسایی و پلمب یک انبار احتکار اقلام اساسی در سنندج خبر داد و گفت: در بازرسی از این انبار،بیش از هفت تن برنج و روغن خوراکی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال کشف شد.
 پلمب انبار ۳۰ میلیارد ریالی کالای احتکاری در سنندج



 ماموستا رستمی: جوانان حمایت شوند/کردستان را با ظرفیت‌هایش ببینید - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ماموستا رستمی: جوانان حمایت شوند/کردستان را با ظرفیت‌هایش ببینید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ماموستا فائق رستمی، ظهر امروز در جلسه شورای اداری و شورای عالی ورزش که با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، مسئولان کشوری و استانی، نمایندگان مجلس و جامعه ورزش در استانداری برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بر ضرورت توجه ویژه به جوانان و ظرفیت‌های انسانی استان تأکید کرد.

وی ضمن خیرمقدم به وزیر ورزش و جوانان و هیئت همراه اظهار کرد: حضور مسئولان در میان مردم و شنیدن دغدغه‌ها و مطالبات آنان، یکی از مهم‌ترین وظایف خدمتگزاران نظام است و امروز باید مسائل جوانان و جامعه ورزش با نگاه ویژه مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه سنندج با اشاره به جایگاه جوانان در آموزه‌های دینی گفت: در فرهنگ اسلامی، جوانان دارای جایگاه ویژه‌ای هستند و بسیاری از ویژگی‌های ارزشمند انسانی مانند شجاعت، تلاش، نشاط و امید در وجود آنان متجلی است.

وی افزود: امروز توسعه اقتصادی، علمی، فرهنگی و عمرانی کشور بدون حضور جوانان امکان‌پذیر نیست؛ چراکه این نسل جوان است که باید میدان‌دار پیشرفت و سازندگی باشد.

نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: نسل جوان، گنج و پشتوانه آینده کشور است و اگر از توانایی‌ها، مهارت‌ها و استعدادهای آنان حمایت شود، می‌توانند مسیر توسعه کشور را با قدرت بیشتری ادامه دهند.

ضرورت آسیب‌شناسی مسائل جوانان و کاهش موانع ازدواج

وی با اشاره به برخی دغدغه‌های اجتماعی جوانان عنوان کرد: باید مشکلات و آسیب‌های پیش روی جوانان به‌صورت دقیق بررسی و ریشه‌یابی شود.

ماموستا رستمی بیان کرد: امروز باید بررسی کنیم چرا بخشی از جوانان نسبت به ازدواج رغبت کمتری دارند و اگر علت مشکلات اقتصادی و معیشتی است، با وجود ظرفیت‌های فراوان کشور باید برای رفع این موانع برنامه‌ریزی شود.

وی تأکید کرد: جامعه‌ای که جوانان آن دچار مشکل باشند، نمی‌تواند مسیر سلامت و پیشرفت را طی کند و حمایت از جوانان، حمایت از آینده کشور است.

مبارزه با تبعیض؛ مطالبه جدی مردم

امام جمعه سنندج با اشاره به دغدغه‌های مردم اظهار کرد: مردم ممکن است بسیاری از مشکلات را تحمل کنند، اما از تبعیض ناراحت می‌شوند.

وی ابراز داشت: یکی از …



 تکمیل تجهیزات ورزشگاه 22گولان سنندج نیازمند حمایت ملی است - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تکمیل تجهیزات ورزشگاه 22گولان سنندج نیازمند حمایت ملی است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد خاکی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان،‌پیش‌ازظهر امروز در جریان بازدید احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان از مجموعه ورزشی 22 گولان سنندج، اظهار کرد: این مجموعه یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های ورزشی استان به شمار می‌رود که با توجه به ظرفیت، وسعت و امکانات موجود، توانایی میزبانی رقابت‌های مهم ملی و بین‌المللی را دارد.

وی افزود: سالن 6 هزار نفری 22 گولان سنندج با بهره‌مندی از فضای مناسب، طراحی استاندارد و ظرفیت بالای تماشاگر، می‌تواند به یکی از پایگاه‌های مهم برگزاری مسابقات رشته‌های مختلف ورزشی در غرب کشور تبدیل شود.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با بیان اینکه بهره‌برداری کامل از این ظرفیت نیازمند تکمیل برخی زیرساخت‌ها و تجهیزات تخصصی است، تصریح کرد: برای رسیدن به سطح استانداردهای حرفه‌ای میزبانی، باید تجهیزات مورد نیاز در بخش‌های مختلف از جمله امکانات فنی، رفاهی، خدماتی و پشتیبانی تأمین شود.

وی گفت: مجموعه ورزش و جوانان استان با وجود محدودیت‌های اعتباری، تلاش کرده است شرایط لازم برای استفاده ورزشکاران و برگزاری مسابقات در این سالن را فراهم کند، اما برای ارتقای سطح کیفی این مجموعه و قرار گرفتن آن در چرخه میزبانی‌های بزرگ، حمایت وزارت ورزش و جوانان و تخصیص اعتبارات ملی ضروری است.

خاکی با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی کردستان عنوان کرد: این استان در رشته‌های مختلف ورزشی از جمله کشتی، بسکتبال، والیبال، ورزش‌های رزمی و رشته‌های پایه دارای استعدادهای فراوانی است و وجود چنین زیرساخت‌هایی می‌تواند زمینه رشد و شکوفایی این ظرفیت‌ها را فراهم کند.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی تنها به معنای ساخت اماکن جدید نیست، بلکه نگهداری، تجهیز و استانداردسازی مجموعه‌های موجود نیز نقش مهمی در ارتقای ورزش قهرمانی و همگانی دارد.

وی با قدردانی از حضور وزیر ورزش و جوانان در کردستان اذعان کرد: انتظار جامعه ورزش استان این است که با نگاه حمایتی وزارت ورزش، روند تجهیز و تکمیل مجموعه 22 گولان سرعت گرفته و این ظرفیت ارزشمند بتواند در خدمت ورزشکاران، هیئت‌های ورزشی و مردم استان قرار گیرد.

خاکی تأکید کرد: آماده‌سازی این مجموعه …



 افتتاح 14 هزار میلیارد تومان پروژه شیلاتی در هفته دولت - تسنیم
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح 14 هزار میلیارد تومان پروژه شیلاتی در هفته دولت - تسنیم

استانها

حمزه رستم پور رئیس سازمان شیلات ایران در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس، با گرامیداشت پیش‌رو بودن هفته دولت و ملت، به تشریح نقش کلیدی و راهبردی جامعه صیادی استان هرمزگان پرداخت و اظهار داشت: عملکرد جوامع صیادی ما در دوران جنگ رمضان بسیار عالی و چشمگیر بود این حضور مجاهدانه ثابت کرد که فعالیت‌های شیلاتی بسیار فراتر از یک بخش اقتصادی صرف بوده و پایه اصلی تامین امنیت غذایی، پایداری اجتماعی، اشتغال و معیشت مردم منطقه است.

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به آسیب‌های وارد شده به تجهیزات و شناورهای صیادی تصریح کرد: علیرغم اینکه در جریان جنگ، صیادان دچار خسارات زیادی شدند و برخی شناورها از دست رفت، اما جامعه صیادی هرگز دریا را ترک نکرد و با حضور مداوم و مسئولانه خود، پایداری حیات و زنجیره تامین غذایی کشور را حفظ کرد.

وی افزود: همچنین برای نخستین بار، شناورهای صیادی هرمزگان در شرایط دشوار اقلیمی و در فصل مونسون برای عملیات صید به دریا اعزام شدند که خوشبختانه این اقدام شجاعانه با دستاوردها و صید بسیار خوبی همراه بود.

رستم پور از جهش چشمگیر در توسعه زیرساخت‌های شیلاتی استان هرمزگان خبر داد و گفت: هم‌زمان با هفته دولت، پروژه‌های متعدد شیلاتی در حوزه‌های صیادی و آبزی‌پروری با اعتباری بالغ بر 14 هزار میلیارد تومان در استان هرمزگان به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وجود 40 اسکله و موج‌شکن صیادی در استان هرمزگان که خدمت‌رسانی به جامعه 60 هزار نفری صیادان استان را بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 17 پروژه احداث و بهسازی بنادر صیادی با اعتباری بیش از 10 هزار میلیارد تومان در دست اجراست که بخش مهمی از آنها تکمیل شده و مابقی نیز با سرعت در حال پیشرفت است.

رئیس سازمان شیلات ایران در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص میزان خسارات وارده به جامعه صیادی هرمزگان تأکید کرد: کارشناسی و برآورد دقیق خسارت‌های وارده به شناورها و تجهیزات صیادان انجام شده است و با جدیت به دنبال تخصیص اعتبارات لازم جهت جبران این خسارت‌ها هستیم تا جامعه صیادی بدون دغدغه به فعالیت ارزشمند خود ادامه دهد.

انتهای پیام/864   …



 اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر در خراسان جنوبی - تسنیم
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر در خراسان جنوبی - تسنیم

استانها

حجت خادمی‌نژاد در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند گفت: خراسان جنوبی در زمره 15 استان منتخب برای اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر قرار گرفته و در مرحله نخست، این طرح در شهرستان‌های نهبندان و درمیان اجرا می‌شود و حدود 3 هزار و 500 خانوار عشایری را تحت پوشش قرار خواهد داد.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی بیان کرد: این طرح با هدف ارتقای دقت، سرعت و اثربخشی خدمات‌رسانی در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، تأمین نهاده‌های تولید و آبرسانی به استقرارگاه‌های عشایری اجرا می‌شود؛ با اجرای این طرح، نیازها و خدمات مورد نیاز جامعه عشایری بر پایه اطلاعات مکانی و با برنامه‌ریزی، نظارت و مدیریت مؤثرتری دنبال خواهد شد.

  خادمی‌نژاد با تأکید بر اهمیت تحلیل داده‌ها اظهار داشت: اطلاعات دقیق مکانی در موضوعاتی همچون تأمین علوفه، واکسیناسیون دام، بازاریابی و بازاررسانی محصولات، نیازهای بهداشتی، سرکشی به خانوارهای عشایری و آموزش بهره‌برداران، نقشی تعیین‌کننده دارد و زمینه ارائه خدمات هدفمندتر را فراهم می‌کند.

وی بیان کرد:این طرح در راستای اجرای ماده 51 قانون برنامه هفتم پیشرفت، که بر ایجاد زیرساخت‌های تولید و تأمین معیشت پایدار برای روستاییان و عشایر تأکید دارد، عملیاتی می‌شود.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی ضمن تشریح جزئیات طرح ملی مکان‌محور گفت: تمام نقاط سکونت عشایر، ایل‌راه‌ها، منابع آب، دکل‌های مخابراتی، مدارس عشایری و خانه‌های بهداشت باید در سامانه GIS ثبت شوند تا هنگام بحران‌هایی مانند سیل یا برف، امداد هوایی و زمینی با دقت و سرعت انجام گیرد.

خادمی نژاد افزود: نقشه‌های تهیه‌شده نشان خواهند داد سکونتگاه‌های عشایری در چه فاصله‌ای از دکل‌های مخابراتی، خطوط آبرسانی و زیرساخت‌های عمومی قرار دارند تا بتوان نقاط بحرانی را شناسایی و خدمات را هدفمند کرد.

ویبا اشاره به مشکلات مسیرهای کوچ عشایر، از هماهنگی مشترک با سازمان منابع طبیعی و وزارت راه خبر داد و گفت: قرار است حریم ایل‌راه‌ها در سامانه طرح‌های جامع شهری ثبت و استعلام‌ناپذیر شود تا از تصرف و از بین رفتن ایل‌راه‌ها جلوگیری شود.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی افزود: با الگوبرداری صحیح، طرح سامان‌دهی …



 سرخط مهم‌ترین خبرهای 29 مردادماه خراسان جنوبی - تسنیم
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سرخط مهم‌ترین خبرهای 29 مردادماه خراسان جنوبی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سرخط خبرهای مهم رسانه‌های خراسان جنوبی در پنج شنبه 29 مردادماه تاکنون به شرح زیر است:

در تسنیم:

رقابت 13 هزار و 178 داوطلب کنکور در 10 شهرستان  خراسان جنوبی

«هر مسجد یک خبرنگار»؛آغاز شکل‌گیری شبکه رسانه‌ای مردمی در خراسان جنوبی

«مامان رسیدیم، نگران نباش»؛ آخرین تماس‌های شهید بالیده

خبرنگاران خط مقدم جبهه رسانه‌ای و جنگ نرم هستند

کشف 230 تن نهاده دامی و 45 هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی

درخشش ورزشکاران خراسان جنوبی در رقابت‌های ملی و استانی

‌گرد و خاک ‌خراسان جنوبی را در بر می‌گیرد

25 روز هوای نامطلوب در خراسان جنوبی

 

در دیگر رسانه ها:

105 کیلومتر راه روستایی طی دولت چهاردهم در خراسان جنوبی احداث شد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان جنوبی گفت: دولت چهاردهم با هدف تقویت زیرساخت‌های مواصلاتی و ارتقای شاخص‌های توسعه در مناطق کم‌برخوردار، موفق به احداث 105 کیلومتر راه روستایی با اعتبار 840 میلیارد تومان در این استان شده است.

آغاز عملیات نظارت بر انبارهای غیرمجاز خراسان جنوبی از شهریور

مدیر بازرسی اتاق اصناف مرکز خراسان جنوبی از آغاز عملیات گشت‌های مشترک نظارتی بر انبارهای ثبت‌نشده در سامانه جامع از ابتدای شهریورماه خبر داد و گفت: هرگونه استنکاف از ثبت انبار یا موجودی کالا، در حکم احتکار و قاچاق است که مورد برخورد قانونی و قاطع قرار می‌گیرند.

گره‌گشایی از کلاف سردرگم مسکن مهر خوسف/ سند 300 واحد مسکونی صادر شد

«پایان سال‌ها انتظار»؛ این توصیف دقیق وضعیت 300 خانواده در شهرستان خوسف است که بالاخره با رفع موانع حقوقی و ثبتی، سند مالکیت واحدهای مسکونی‌شان صادر شد؛ اتفاقی که با ورود دستگاه قضا و ثبت اسناد و املاک خراسان جنوبی ، پایانی بر بلاتکلیفی پروژه مسکن مهر و تعاونی شهید مطهری این شهرستان رقم زد.

تکمیل زائرسرای خراسان جنوبی در مشهد حمایت خیران را می‌طلبد

مدیرعامل بنیاد زائر خراسان جنوبی با دعوت از خیران و مردم نیکوکار استان برای مشارکت در تکمیل …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.
 سرمقاله دنیای اقتصاد/ قربانیان خاموش جنگ و تحریم | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله دنیای اقتصاد/ قربانیان خاموش جنگ و تحریم | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/ «قربانیان خاموش جنگ و تحریم» عنوان یادداشت روز در روزنامه دنیای اقتصاد به قلم محمدرضا فرزانگان و سیدرضا مجدزاده است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان بر
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده که مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...