قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

مس رفسنجان؛ بلاتکلیف‌ترین تیم این روزهای فوتبال کرمان

کرمان- در روزهایی که تیم فوتبال مس رفسنجان باید به دنبال بستن تیمش برای فصل جدید باشد هنوز نمی‌داند در لیگ برتر می‌ماند یا به لیگ یک می‌رود.
 مس رفسنجان؛ بلاتکلیف‌ترین تیم این روزهای فوتبال کرمان



۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه کرمانشاه: مسجد باید به پایگاه مقابله با صهیونیسم تبدیل شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله حبیب‌الله غفوری، امام جمعه کرمانشاه، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به روز جهانی مسجد، اظهار کرد: این مناسبت به دنبال به آتش کشیده شدن مسجدالاقصی توسط یک صهیونیست نامگذاری شد و اساس آن مقابله با دشمن صهیونیستی است.

 

وی افزود: امام خمینی(ره) نیز روز جهانی مسجد را یک روز انقلابی معرفی کرده بودند و بر ضرورت توجه به فلسفه نامگذاری این روز تأکید داشتند.

 

امام جمعه کرمانشاه گفت: به همین مناسبت تلاش شده است برنامه‌های روز جهانی مسجد در استان کرمانشاه امسال با شکوه بیشتری برگزار شود و این مناسبت با همان رویکرد مبارزه با صهیونیسم مورد توجه قرار گیرد.

 

غفوری با اشاره به نقش مساجد در جامعه اسلامی، بیان کرد: مسجد خانه خدا و یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های دینی و اجتماعی جامعه اسلامی است و باید از ظرفیت آن برای تربیت نیروهای مؤمن و انقلابی استفاده کرد.

 

وی همچنین از ائمه جماعات، هیئت‌های امنا، خادمان، واقفان، متولیان و همه افرادی که در ساخت، اداره و پشتیبانی از مساجد فعالیت می‌کنند، قدردانی کرد و گفت: خدمات این افراد در طول سال‌ها برای حفظ و رونق مساجد قابل تقدیر است.

 

امام جمعه کرمانشاه در ادامه با اشاره به حضور مردم در اجتماعات و حمایت از انقلاب اسلامی و رهبری، اظهار کرد: مردم در شهرها، روستاها و مناطق مختلف کشور همچنان در میدان حضور دارند و از اسلام، انقلاب اسلامی و رهبری حمایت می‌کنند.

 

غفوری افزود: حضور مردم در اجتماع شبانه کرمانشاه و دیگر نقاط کشور نشان‌دهنده روحیه انقلابی و ایستادگی آنان است و باید از این حضور گسترده و شجاعانه قدردانی کرد.

 

وی در پایان برای ملت ایران، رهبر انقلاب، نظام جمهوری اسلامی و همه خدمتگزاران کشور آرزوی سلامتی و عزت کرد و از خداوند متعال نابودی رژیم صهیونیستی و کوتاه شدن دست آمریکا از سر ملت‌های مظلوم را مسئلت کرد.


۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام‌جمعه کرمان: دولت با جدیت بیشتری نسبت به مهار گران‌فروشی‌ها اقدام کند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمان، در خطبه‌های نماز جمعه شهر کرمان، ولایت را پنجمین رکن اسلام دانست و گفت: نماز، روزه، حج و زکات در سایه رهبری اسلامی معنا و مفهوم واقعی خود را پیدا می‌کنند؛ در غیر این صورت، نماز به عملی صرفاً شخصی، حج به حرکتی فردی، زکات به اقدامی محدود و روزه به مسئله‌ای تنها فردی تبدیل خواهد شد.

 

وی با توصیه نمازگزاران به تقوای الهی، بر جایگاه رهبری و امامت در منظومه معارف اسلامی تأکید کرد و افزود: رهبری جامعه و امام، یکی از ارکان مهم اسلام و بر اساس روایات معصومان (ع)، مهم‌ترین رکن در میان ارکان دین است.

 

استاد حوزه علمیه کرمان با اشاره به هفته مسجد، اعلام کرد: مسجد از صدر اسلام تاکنون کانون مبارزات، تربیت انسان‌های خداشناس و پناهگاه امن مردم در مواجهه با تهدید‌ها بوده است و در دوران دفاع مقدس نیز مساجد در تأمین نیرو‌های رزمنده برای حضور در خط مقدم نقش‌آفرینی کردند.

 

وی وحدت میان مسلمانان را ضرورتی واقعی برای مقابله با دشمنان اسلام دانست و گفت: اختلافات مذهبی وجود دارد، اما محور‌های مشترکی همچون قرآن، شخصیت پیامبر (ص) و اصول دینی آن‌قدر مستحکم است که اجازه نمی‌دهد دشمنان با نقشه استعمار میان مسلمانان شکاف ایجاد کنند.

 

امام‌جمعه کرمان همچنین با تبریک هفته دولت، از خدمات دولتمردان در یک سال گذشته قدردانی کرد و گفت: انتظار می‌رود دولت با جدیت بیشتری نسبت به مهار گران‌فروشی‌ها اقدام کند تا فشار از روی مردم برداشته شود و کمک بیشتری به معیشت آنان صورت گیرد.

 

 

در ادامه حتما بخوانید ملت ایران با تکیه بر ایمان و روحیه مقاومت در برابر دشمن ایستادگی کرد انتقاد امام جمعه فهرج از عدم حضور میدانی برخی از مدیران استان در مناطق محروم / استمداد از رئیس‌جمهور برای حل مشکل فروش و صادرات خرما

 

وی با اشاره به تغییر معادلات قدرت پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بیان کرد: در آغاز انقلاب، چالش ایران با استکبار بر سر تعطیلی جاسوس‌خانه آمریکا در تهران بود، اما امروز به برکت خون شهدا، چالش ما با آمریکا بر سر اخراج آنان از منطقه است.

 

امام جمعه کرمان، افزود: سال‌های قبل دشمن تلاش می‌کرد سلاح‌های ابتدایی به ایران نرسد، اما امروز استکبار نگران رسیدن سلاح‌های پیشرفته نظام جمهوری اسلامی به جبهه مقاومت است.

 

وی تأکید کرد: ملت ایران به پشتوانه معنویت، بصیرت و جهاد آماده انجام سخت‌ترین مأموریت‌ها است و به فضل الهی، با تداوم وحدت و پشتیبانی از ولایت فقیه، رسالت تاریخی ملت ایران برای اخراج آمریکایی‌ها از منطقه محقق خواهد شد.

 

علیدادی سلیمانی، گفت: رزمندگان و مجاهدانی که با همراهی و همدلی، جبهه مقاومت را تشکیل داده‌اند، هدفشان اجرای حکم خدا و پاسخ مثبت به دستور الهی است و امیدواریم جبهه الهی بر جبهه شیطانی و کفر پیروز شود.




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟
۱ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن فشار بر تهران را افزایش می‌دهد و مذاکرات برای پایان دادن به جنگ بین دو کشور همچنان متوقف مانده، «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران را اعلام کرد.

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.

 امام خمینی: حضرت صاحب(عج) ذخیره الهی برای اجرای عدالت است/ مهدی منتظر از کعبه ندا می‌دهد و بشریت را به توحید می‌خواند
۱ ساعت قبل / سایت جماران

امام خمینی: حضرت صاحب(عج) ذخیره الهی برای اجرای عدالت است/ مهدی منتظر از کعبه ندا می‌دهد و بشریت را به توحید می‌خواند

امام خمینی معتقدند که در سایه اسلام و عمل به احکام و دستورهای اسلام، زمینه رشد عقلانی برای پذیرش آگاهانه و با معرفت برای بشر عموما و جهان اسلام خصوصا فراهم می شود. در چنین شرایطی است که بذر فطرت توحیدی که در نهاد همه انسان ها نهفته است، شکوفه می زند و به بار می نشیند.

 تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور

دنیای اقتصاد: معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه مشکل مرخصی پلاک‌های موقت منطقه آزاد انزلی تا پایان شهریورماه حل خواهد شد، گفت: واردات خودرو به مناطق آزاد باعث افزایش رضایتمندی عمومی، اشتغال‌زایی و ارتقای امنیت عبور و مرور جاده‌ها شده‌ است‌. به گزارش ایرنا، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه، بیان کرد: به دنبال شماره‌گذاری خودروهای مناطق آزاد، سرمایه خودرویی نیز جذب شد. معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

 فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد
۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد

«رویای نیمه‌شب» قصه شیرینی است؛ مخلوطی از تضاد‌های مختلف بین زن و مرد، ثروت و فقر، حسادت و گذشت و فداکاری. اگر خوب دقت کنیم، می‌بینیم که مثل همه داستان‌های د...