قیمت طلا امروز




 لیگ برتر فوتبال ایران

 سایت ورزش ۳ / ۳ ساعت قبل

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.
 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس
به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال تراکتور تبریز پس از شروع مقتدرانه در فصل جدید و کسب دو پیروزی ارزشمند در دو هفته ابتدایی مقابل پیکان و سپاهان، خود را در قامت یک مدعی جدی نشان داده و در مسیر قهرمانی قدم برمی‌دارد.

با این حال، رای کمیته انضباطی مبنی بر محرومیت تماشاگران از حضور در دیدار حساس آینده تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر که روز دوشنبه، دوم شهریورماه برگزار می‌شود، به دغدغه اصلی مدیران، کادر فنی و هواداران پرشور تبریزی تبدیل شده است.

سید حجت کریمی، مدیرعامل باشگاه تراکتور در گفت‌وگو با "ورزش سه" پیرامون مسابقه حساس با پرسپولیس و تمهیدات این باشگاه، با دادن یک تضمین بزرگ بابت برقراری نظم و آرامش در این مسابقه عنوان کرد: من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملا سالم برای همیشه در این مسابقه ایجاد شود. ان‌شاالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های پرسپولیس و تراکتور را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد. من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد.

او با بیان اینکه شرایط نسبت به گذشته تغییر کرده و مردم آگاه‌تر و متحدتر از قبل هستند، گفت: مسائلی که در گذشته وجود داشت و خصومت‌هایی که گاهی بی‌دلیل بروز پیدا می‌کرد و بیش از اندازه هم بزرگ می‌شد، دیگر جایی در رقابت تراکتور با پرسپولیس و سایر تیم‌ها ندارد. این دیدار صرفا یک رقابت ورزشی زیبا و بزرگ خواهد بود که مطمئنم برگزاری آن در استادیومی لبریز از تماشاگر، فوتبال ایران را از هیجان لبریز خواهد کرد.

مدیرعامل تراکتور درباره بی‌اثر بودن تنبیه‌های بدون تماشاگر تصریح کرد: اگر این تصمیمات برای بهبود وضعیت ورزشگاه‌ها گرفته شده که خروجی آن موفقیت‌آمیز نبوده و فقط به کاهش تماشاگر و سرد شدن فضای مسابقات انجامیده است. با توجه به اینکه محرومیت هم برای بازی رفت و هم برگشت لحاظ شده، درخواست مشخص ما از مسئولان ذی‌ربط این است که هر دو محرومیت برداشته شود تا هر دو تیم در شرایطی عادلانه، در بازی رفت و برگشت در حضور تماشاگرانشان به میدان بروند.

مدیرعامل باشگاه تراکتور با تاکید بر رایزنی‌های صورت‌گرفته با مسؤولان استانی و امنیتی گفت: جا دارد تشکر کنم از مسؤولان استانی و نهادهای امنیتی که در این زمینه همکاری لازم را با ما انجام دادند. امیدوارم فدراسیون فوتبال نیز رای جدیدی در این رابطه صادر کند. صادقانه می‌گویم، حتی اگر بازی رفت در تهران هم برگزار می‌شد، من دوست داشتم با حضور تماشاگران باشد؛ چراکه با شروع لیگ، شور و نشاط به فضای جامعه برگشته و برگزاری بازی بدون تماشاگر، دقیقا بر ضد جریان خوبی است که در این چند هفته راه افتاده است.

او اضافه کرد: تقاضای من هم از مدیران پرسپولیس و هم از مسؤولان فدراسیون این است که این مسئله را فراتر از یک رقابت ساده باشگاهی ببینند و به اثرگذاری آن در کلیت فوتبال توجه کنند. ما، پرسپولیس، استقلال و سپاهان رقبای دیرینه‌ای هستیم و مسابقات میان ما باید با حضور حداکثری تماشاگران و شبیه به یک جشن فوتبالی برگزار شود؛ اتفاقی کم‌نظیر در سطح آسیا که می‌تواند تولد دوباره لیگ ما را بعد از دوره‌ای سخت اعلام کند.

کریمی در پایان با انتقاد از آرای انضباطی سلبی عنوان کرد: متاسفانه رای کمیته انضباطی مبنی بر عدم برگزاری بازی با حضور تماشاگر، به دغدغه این روزهای هواداران، بازیکنان و مدیران تراکتور تبدیل شده ؛ در حالی که به نظر من اصلا نیازی به این آرای سلبی نیست. فوتبال ایران، به‌ویژه در شرایط جدید بعد از جنگ و در روزهایی که جامعه ما بیش از هر زمان دیگری به شور و نشاط احتیاج دارد، نیازمند استادیوم‌های پر از تماشاگر است. این شرایط می‌طلبد که چنین محرومیت‌هایی لغو و شکل تصمیم‌گیری‌ها تغییر پیدا کند.







پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.