قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

حملات دشمن به هرمزگان تاکنون ۳ شهید و ۸ مجروح بر جای گذاشته است

بندرعباس - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از شهادت سه نفر و مصدومیت هشت نفر در پی حملات دشمن به برخی نقاط استان هرمزگان خبر داد.
 حملات دشمن به هرمزگان تاکنون ۳ شهید و ۸ مجروح بر جای گذاشته است



 سیلوی 70 هزار تنی مروارید هرمزگان در بندرعباس افتتاح شد - تسنیم
۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سیلوی 70 هزار تنی مروارید هرمزگان در بندرعباس افتتاح شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، در جریان سفر به استان هرمزگان و به نمایندگی از هیئت دولت، سیلوی ذخیره‌سازی گندم مروارید هرمزگان با ظرفیت 70 هزار تن را افتتاح کرد.

وزیر جهاد کشاورزی در آیین افتتاح این مجموعه با اشاره به برنامه‌های وزارتخانه برای رفع موانع فعالیت صنایع آردسازی و حوزه ذخیره‌سازی غلات اظهار داشت: به‌تازگی سبوس در سامانه بازارگاه قرار گرفته که این اقدام می‌تواند بخشی از مشکلات فعالان صنعت آردسازی را برطرف کند.

نوری قزلجه همچنین از ابلاغ بخشنامه‌ای جدید در روزهای آینده خبر داد و افزود: بر اساس این بخشنامه، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه برای واردات مستقیم گندم توسط این واحدها نیز فراهم می‌شود.

وی بیان کرد: این ظرفیت به‌زودی برای فعالان صنف و صنعت در سراسر کشور ایجاد خواهد شد و می‌تواند مسیر تازه‌ای برای فعالیت واحدهای آردسازی، سیلوداری و صنایع وابسته فراهم کند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیت موجود در حوزه سیلو و آردسازی کشور گفت: ظرفیت سیلویی و آردسازی کشور بیش از نیاز داخلی است و باید از این ظرفیت در مسیر واردات، فرآوری و صادرات مجدد استفاده شود.

نوری قزلجه ادامه داد: بر اساس این رویکرد، غلات از کشورهای تولیدکننده، به‌ویژه کشورهای شمالی، وارد کشور می‌شود و پس از فرآوری و تبدیل به محصولات آردی، این محصولات به بازارهای هدف از جمله کشورهای آفریقایی و کشورهای همسایه صادر خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: فعال‌سازی این ظرفیت‌ها علاوه بر افزایش بهره‌وری واحدهای تولیدی، می‌تواند به ایجاد ارزش افزوده و توسعه صادرات در بخش کشاورزی و صنایع وابسته کمک کند.

وزیر جهاد کشاورزی اصلاحات انجام‌شده در حوزه ارزی را یکی از زمینه‌های مهم برای اجرای این برنامه دانست و گفت: برخی شرایط و محدودیت‌ها موجب تأخیر در اجرای این طرح شد، اما با آغاز سازوکارهای جدید، فعالیت واحدهای صنف و صنعت وارد مرحله تازه‌ای خواهد شد.

افتتاح سیلوی 70 هزار تنی مروارید هرمزگان در بندرعباس در حالی انجام شد که موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های بندری هرمزگان، دسترسی این استان به مسیرهای تجاری …



 767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در هرمزگان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در هرمزگان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محمد آشوری تازیانی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و مسئولان استانی برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های هفته دولت اظهار داشت: این مناسبت فرصت مناسبی برای ارائه کارنامه عملکرد دستگاه‌های اجرایی و تبیین اقدامات انجام‌شده در مسیر توسعه استان است.

وی افزود: در مجموع 767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری برای هفته دولت در هرمزگان پیش‌بینی شده که مجموع اعتبار آنها به حدود 99 همت می‌رسد و بخشی از این طرح‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید و عملیات اجرایی بخشی دیگر نیز آغاز می‌شود.

استاندار هرمزگان با تأکید بر اینکه تعداد پروژه‌ها نباید تنها معیار ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی باشد، تصریح کرد: اولویت مدیریت استان، اجرای طرح‌هایی است که آثار ملموس و مستقیم برای مردم داشته باشند و بتوانند به توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد اشتغال، افزایش تولید، بهبود خدمات عمومی و ارتقای کیفیت زندگی مردم کمک کنند.

آشوری تازیانی، توزیع متوازن اعتبارات و امکانات را یکی از الزامات برنامه‌ریزی توسعه‌ای استان دانست و گفت: ظرفیت‌ها و نیازهای شهرستان‌های مختلف هرمزگان باید به‌صورت دقیق بررسی شود تا منابع در مسیر رفع مسائل اساسی مناطق و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز آنها قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی هرمزگان اظهار کرد: این استان از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه دریا، بنادر، صنعت، انرژی، کشاورزی، تجارت و گردشگری برخوردار است و باید با برنامه‌ریزی منسجم، این ظرفیت‌ها را به فرصت‌های واقعی برای اشتغال، تولید و افزایش رفاه مردم تبدیل کنیم.

استاندار هرمزگان همکاری میان دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مردم در مجلس، بخش خصوصی و مجموعه مدیریت استان را برای تحقق اهداف توسعه‌ای ضروری دانست و افزود: همه مجموعه‌ها باید در یک مسیر مشترک برای رفع موانع توسعه و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان حرکت کنند.

آشوری تازیانی همچنین با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد هرمزگان، حضور وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را فرصتی برای بررسی مسائل و ظرفیت‌های …



 پرداخت 2 همت تسهیلات کشاورزی در هرمزگان - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرداخت 2 همت تسهیلات کشاورزی در هرمزگان - تسنیم

استانها

وهب متقی نیا مدیرعامل بانک کشاورزی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس، با اشاره به سفر کاری خود به همراه وزیر جهاد کشاورزی به استان هرمزگان اظهار داشت: در راستای حمایت از تولید و فعالان اقتصادی بخش کشاورزی، برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای برای اعطای تسهیلات و پشتیبانی مالی از طرح‌های زیربنایی استان هرمزگان صورت گرفته است.

وی با تشریح بازدیدهای میدانی صورت‌گرفته از پروژه‌های شاخص استان افزود: از نخستین ساعات روز، به همراه وزیر محترم جهاد کشاورزی از پروژه‌های کلیدی استان از جمله اسکله صیادی شهد، سیلوهای ذخیره‌سازی گندم و طرح‌های گردشگری و بوم‌گردی بازدید به عمل آمد تا روند پیشرفت و نیازهای اعتباری این طرح‌ها از نزدیک بررسی شود.

مدیرعامل بانک کشاورزی به آمار عملکرد این بانک در استان اشاره کرد و گفت: بانک کشاورزی در سال گذشته بیش از 8 هزار میلیارد تومان (8 همت) تسهیلات در استان هرمزگان پرداخت کرده است که بیش از 62 درصد از این اعتبارات مستقیماً به حوزه کشاورزی و توسعه تولید اختصاص یافت.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون نیز بیش از 2 هزار میلیارد تومان (2 همت) تسهیلات جدید به فعالان این بخش پرداخت شده است. این روند حمایتی تا پایان سال در بخش‌های اولویت‌دار نظیر توسعه شیلات، تأمین سرمایه در گردش گلخانه‌ها، زراعت و باغبانی با قدرت ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل بانک کشاورزی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره وضعیت جبران خسارات وارده به بهره‌برداران و کشاورزان هرمزگانی تأکید کرد: موضوع جبران خسارات از محل تسهیلات مجزا بوده و مستقیماً به فرآیند پرداخت غرامت مربوط می‌شود در حال حاضر کارشناسان در حال ارزیابی و برآورد دقیق خسارت‌های وارده هستند.

متقی نیا در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه صندوق بیمه محصولات کشاورزی با تمام توان پای کار است. همان‌گونه که سال گذشته این صندوق موفق شد بخش عمده و سهم بالایی از غرامت‌های تعیین‌شده را به کشاورزان و آسیب‌دیدگان پرداخت کند، امسال نیز تعهدات مالی پس از نهایی‌شدن برآوردها در کوتاه‌ترین زمان ممکن به ذی‌نفعان پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/864  



 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

ایران آنلاین:

 کاظم توسلی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: با راه‌اندازی این ۲ مسیر، ارتباط هوایی جنوب و شمال کشور از طریق فرودگاه بین‌المللی بندرعباس دوباره برقرار می‌شود.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: پرواز بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده، توسط شرکت‌های هواپیمایی وارش و کیش ایر در برنامه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرودگاه بین‌المللی بندرعباس به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز دارد و با اضافه شدن رشت و گرگان، شبکه پروازی این فرودگاه توسعه خواهد یافت.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان تأکید کرد: برقراری این مسیرها ضمن افزایش دسترسی هوایی مسافران، نقش مهمی در توسعه ارتباطات گردشگری، اقتصادی و تجاری میان استان هرمزگان و استان‌های شمالی کشور خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، برقراری مجدد این پروازها در شرایطی است که فرودگاه بندرعباس پس از وقفه‌هایی مرتبط با آسیب‌ها یا شرایط ناشی مرتبط با جنگ تحمیلی اخیر، از حدود ۲۴ مرداد دوباره فعالیت برنامه‌ای خود را از سر گرفته است
انتهای پیام/



 پل رودخانه شور حداکثر تا دو هفته آینده تکمیل می‌شود
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پل رودخانه شور حداکثر تا دو هفته آینده تکمیل می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صفر صادقی‌پور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان در جریان بازدید از محور‌های مواصلاتی استان و پروژه ترمیم پل رودخانه شور، اظهارکرد: یکی از دهانه‌های این پل در جریان حملات موشکی آمریکا مورد اصابت قرار گرفت و پس از تخریب و آواربرداری، عملیات بازسازی پل توسط پیمانکار پروژه با جدیت درحال انجام است.


وی افزود: در این پروژه، هفت تیر ۲۵ متری توسط پیمانکار تولید شده و امروز این تیر‌ها به محل پروژه منتقل شده‌اند تا بر روی سرستون‌ها نصب شوند.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان ادامه داد: پس از نصب تیرها، عملیات اجرای دیافراگم‌های ابتدایی و انتهایی انجام خواهد شد که حدود چهار تا پنج روز زمان می‌برد و پس از آن نیز بتن‌ریزی انجام می‌شود.


صادقی‌پور با بیان اینکه پس از این مراحل، عملیات دال‌گذاری، آرماتوربندی و بتن‌ریزی انجام خواهد شد، تصریح کرد: برنامه‌ریزی صورت گرفته این است که حداکثر ظرف دو هفته آینده، پل رودخانه شور تکمیل شود تا بتوانیم جریان ترافیک را در این محور به صورت دوطرفه برقرار کنیم.

در ادامه حتما بخوانید پروژه ترانشه حاجی‌آباد پس از ۴ سال به پایان می‌رسد کنکور ۱۴۰۵ در هرمزگان؛ ۲۱ هزار داوطلب در ۱۳ شهرستان رقابت می‌کنند شهرآورد هرمزگان در هفته نخست لیگ برتر فوتسال/پالایش نفت و فولاد به مصاف هم می‌روند

وی همچنین درباره وضعیت پل در مسیر رفت به سمت بندرعباس گفت: دو دهانه این پل نیز در جریان حملات موشکی مورد اصابت قرار گرفته و عملیات تخریب و آواربرداری آن به طور کامل انجام شده است.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان بیان …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییر معیارهای انتخاب همسر
روزنامه هفت صبح

تغییر معیارهای انتخاب همسر

سفرها، موفقیت‌ها، مهمانی‌ها و روزهای خوب بیشتر دیده می‌شوند. درمقابل شکست، خستگی، اختلاف و نگرانی معمولاً جایی در صفحات مجازی ندارند
 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد
سایت ایران آنلاین

دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.
 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود
سایت اکوایران

محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود

ماه‌ها بود که کارشناسان و رسانه‌ها درباره این سناریو هشدار می‌دادند: اگر مسیر مذاکره میان ایران و آمریکا متوقف شود، فشار واشنگتن از تحریم‌های معمول فراتر خواهد رفت و تلاش برای بستن مسیرهای تنفس اقتصادی ایران آغاز می‌شود. اکنون نشانه‌های این سناریو آشکارتر از گذشته است.
 فیلم / غار قلعه کرد آوج، محل کشف بقایای اسکلت انسانی پیش از انسان نئاندرتال
سایت رکنا

فیلم / غار قلعه کرد آوج، محل کشف بقایای اسکلت انسانی پیش از انسان نئاندرتال

k: غار