قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۶

هوای اصفهان قابل قبول است

اصفهان- شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان صبح جمعه ۲۶ تیر ماه وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.
 هوای اصفهان قابل قبول است



۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عهد نسل جوان با رهبر شهید تا نابودی استکبار پایدار است - تسنیم

استانها

حجت‌الاسلام اسدالله جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان، در گفتگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن چهلمین روز تشییع و خاکسپاری رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهار داشت: اگر بخواهیم رهبر شهید را با شاخصه‌های سیاسی‌اش برای نسل جوان تبیین کنیم، باید بگوییم که ایشان تجسم آرمان مقدس واحد شهید امت بودند؛ آرمانی که امروز پرچم آن به دست خلف صالحشان، رهبر معظم انقلاب، سپرده شده است و ان‌شاءالله با نابودی شجره خبیثه استکبار، این پرچم به رفعی‌ترین قله‌های جهان به اهتزاز درخواهد آمد.

وی با اشاره به پایبندی مردم به عهد خود با رهبر شهید، افزود: مردم ما پای همان عهدی که با ایشان بسته‌اند، محکم و استوار ایستاده‌اند و در تحت ولایت ولی خدا، تا خونخواهی رهبر شهید و قاعدۀ شهیدمان، این راه را محکم و مستحکم ادامه خواهند داد.

جعفری با تأکید بر نقش مردم در تحقق ولایت‌مداری، خاطرنشان کرد: مردم ما سرسپرده پیغمبر و اهل بیت پیغمبرند؛ ملت ما، ملت امام حسین(ع) است. آنچه بیش از همه در زندگی، اندیشه و وجود مردم ما ریشه دوانیده، همان عهدی است که با خدای خود، با آقا امام عصر(عج) و با شهدای عزیز، به‌ویژه شهدای جنگ 12 روزه و 40 روزه، بسته‌اند و بحمدالله با رویش‌های جدید در میان جوانان و نوجوانان، این عهد روزبه‌روز با شکوه‌تر می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان تصریح کرد: مردم ما بدون تردید و بدون سرسوزنی احساس خستگی، این مسیر نورانی را ادامه خواهند داد و پای عهد خود خواهند ماند.

انتهای پیام/174  


۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اقتدار رهبر شهید، شکست دشمنان و بیمه‌شدن نظام اسلامی را در پی داشت - تسنیم

استانها

حجت الاسلام عیسی کیانی، رئیس عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه اصفهان در گفتگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان ضمن عرض تسلیت به مناسبت چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهار داشت: بارها تأکید نمودم که قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بنا به فرمایش خود امام شهیدم، نشان از فزونی قدرت این نظام عزیز دارد.

وی با بیان اینکه اقتدار امام شهید چه در زمان حیات و چه پس از شهادت، در مراسم تشییع باشکوه در سه استان تهران، خراسان رضوی و نیز در عتبات عالیات عراق (کربلای معلی و نجف اشرف) به منصه ظهور گذاشت، افزود: دشمنان نظام، امام و ولایت و مردم باید بدانند که با رفتن امام شهید، هرچند ضایعه‌ای اسفناک و تلخ بود، اما هیچ خللی در نظام ایجاد نشد؛ بلکه جمهوری اسلامی ایران بیمه‌تر شد.

کیانی با اشاره به اذعان صریح کنگره آمریکا و رئیس‌جمهور منفور و خونریز آن به شکست، تصریح کرد: آنها نتوانستند شکست خود را آشکارا به مردم نشان دهند و یکی از کارشناسان و تحلیلگران نیز این اذعان را داشته که اگر این تشییع در کشورهای دیگر مانند هند یا مناطق دورتر انجام می‌شد، باز هم این عظمت، نماد جایگاه اسلام، نظام جمهوری اسلامی ایران و عظمت رهبری بود.

رئیس عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه اصفهان خاطرنشان کرد: امروز پس از گذشت 40 روز از تشییع امام شهید، می‌بینیم که چگونه مردم در تمام نقاط کشور، از جمله در همین مکان مقدس، از تمام اقشار و نهادها، داوطلبانه حضور یافته و برای امام شهید عزاداری می‌کنند.

انتهای پیام/174  


۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

قدرت اصلی ایران از ایمان و مقاومت ملت سرچشمه می‌گیرد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سردار علی فتحیان در یادواره شهدای خیابان شاهد اصفهان که همزمان با شب شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) برگزار شد، گفت: مکتب شهدا، نسخه اقتدار و مصونیت انقلاب اسلامی در برابر تهدیدهاست و امروز بیش از هر زمان دیگری به فرهنگ شهدا نیاز داریم.

جانشین فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان افزود: شهدا صرفاً به دلیل شهادت، مظهر عزت و قدرت نیستند، بلکه مجاهدت، سبک زندگی، شجاعت، تکلیف‌مداری و تلاش بی‌وقفه آنان، مؤلفه‌های اقتدار جمهوری اسلامی را شکل داده است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع) اظهار داشت: مجلس شهدا باید به گونه‌ای برگزار شود که انسان در آن احساس افتخار کند، چراکه شهید مظهر عزت، قدرت و سربلندی ملت ایران است.

فتحیان با اشاره به جایگاه فرهنگ شهادت در اندیشه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب ادامه داد: امام راحل فرمودند ملتی که شهادت دارد، اسارت ندارد و این جمله بیانگر یک حقیقت راهبردی است؛ تا زمانی که روحیه ایثار، فداکاری، جهاد و شهادت‌طلبی در جامعه زنده باشد، آن جامعه زنده، پویا، مقتدر و شکست‌ناپذیر خواهد بود.

جانشین فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان با بیان اینکه شهادت نتیجه یک مسیر است، گفت: شهدا ابتدا زندگی خود را در مسیر جهاد، مسئولیت، خدمت و دفاع از ارزش‌ها قرار دادند و خداوند مزد این مجاهدت را شهادت قرار داد.

وی افزود: اینکه امروز از شهدا به عنوان مظهر عزت و قدرت یاد می‌کنیم، به این دلیل است که رفتار و مجاهدت آنان برای کشور قدرت ایجاد کرد؛ شهدا ظرفیت‌هایی را به وجود آوردند که انقلاب اسلامی توانست در برابر دشمنان خود ایستادگی کند و اجازه ندهد اراده قدرت‌های بزرگ بر ملت ایران تحمیل شود.

فتحیان با اشاره به مجاهدت‌های علمی و دفاعی شهدا خاطرنشان کرد: شهدایی مانند شهید شهریاری و شهید طهرانی‌مقدم تنها افرادی نبودند که به شهادت رسیدند، بلکه با تلاش علمی و مجاهدت خود ظرفیت‌هایی برای جمهوری اسلامی ایجاد کردند که امروز بخشی از اقتدار ملی و قدرت بازدارندگی کشور محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت الگوبرداری عملی از شهدا گفت: برگزاری یادواره شهدا صرفاً برای گریه و عزاداری نیست؛ یادواره باید فرصتی باشد تا هرکدام از ما فاصله خود را با شهدا، مرام شهدا و سبک زندگی آنان اندازه‌گیری کنیم.

جانشین فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان ادامه داد: باید ببینیم شهدا چگونه زندگی کردند، چگونه ایمان خود را حفظ کردند، چگونه با مردم رفتار کردند، چگونه دشمن را شناختند، چگونه در برابر سختی‌ها ایستادند و چگونه در مسیر ولایت و تکلیف حرکت کردند. اگر این ویژگی‌ها را در زندگی خود پیاده کنیم، در حقیقت راه شهدا را ادامه داده‌ایم.

فتحیان با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر انس با شهدا و مطالعه زندگی آنان اظهار داشت: چرا رهبر معظم انقلاب بارها بر خواندن زندگی‌نامه شهدا و شناخت شخصیت‌هایی همچون شهید حججی، شهید هادی، شهید برونسی، شهید سلیمانی و دیگر شهدای شاخص تأکید می‌کنند؟ دلیل آن روشن است؛ جامعه برای عبور از پیچیدگی‌های امروز به الگوهای واقعی و انسان‌های تراز نیاز دارد و شهدا بهترین الگوهای عملی هستند.

وی با تشریح ویژگی‌های شخصیتی شهدا گفت: شهدا اهل نفاق و دورویی نبودند؛ ظاهر و باطنشان یکی بود، تکلیف‌محور بودند، از مسئولیت فرار نمی‌کردند، خستگی‌ناپذیر بودند و در میدان عمل، شجاعت خود را نشان می‌دادند.

فتحیان افزود: شهدا برای میز، عنوان، نام و نشان با یکدیگر رقابت نمی‌کردند؛ با خدا معامله کرده بودند. در عین اینکه خانواده خود را دوست داشتند و به زندگی علاقه‌مند بودند، وابستگی‌های دنیایی آنان را زمین‌گیر نکرد و مانع انجام تکلیفشان نشد.

جانشین فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان با اشاره به سیره شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی پس از سال‌ها مجاهدت در میدان نبرد، دغدغه خانواده شهدا و مردم را داشت و این نشان می‌دهد که فرهنگ شهادت فقط حضور در میدان جنگ نیست، بلکه محبت، مسئولیت‌پذیری، خدمت و فداکاری برای مردم نیز بخشی از این فرهنگ است.

وی با بیان اینکه جامعه امروز بیش از علاقه به شهادت، به زندگی شهیدانه نیاز دارد، تصریح کرد: همه ما باید تلاش کنیم مانند شهدا زندگی کنیم؛ یعنی ایمان، اخلاق، شجاعت، دشمن‌شناسی، کار و تلاش، مسئولیت‌پذیری و خدمت به مردم را در زندگی خود جاری کنیم.

فتحیان ادامه داد: اگر در جامعه‌ای همه فقط منتظر باشند دیگری مشکلات خانواده، محله، مسجد، بازار یا جامعه را حل کند، اتفاقی نخواهد افتاد. شهدا به ما آموختند که اگر کسی به میدان نمی‌آید، خودمان باید حرکت کنیم و تکلیف خود را انجام دهیم.

وی با تأکید بر اینکه مسئولیت اجتماعی منحصر به قشر خاصی نیست، گفت: خداوند همه ما را مسئول قرار داده است؛ دانشجو، استاد، کاسب، کارمند، مدیر، روحانی، خانواده و جوان، هرکدام در جایگاه خود مسئولیت دارند و باید در مسیر اصلاح جامعه و تحقق ارزش‌های اسلامی نقش‌آفرین باشند.

جانشین فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش شهدا در ایجاد قدرت دفاعی کشور اظهار داشت: شهدا کمک کردند انقلاب اسلامی از یک نهضت به یک نظام مقتدر تبدیل شود و ظرفیت‌هایی در کشور ایجاد شود که دشمن نتواند به سادگی اراده خود را بر ملت ایران تحمیل کند.

وی افزود: امروز دشمن با وجود برخورداری از قدرت و امکانات، در برابر ظرفیت‌های جمهوری اسلامی با یک محاسبه پیچیده مواجه است؛ زیرا می‌داند ایران اسلامی صرفاً متکی به تجهیزات نیست، بلکه قدرت اصلی آن از درون ملت، ایمان مردم، روحیه مقاومت و فرهنگ ایثار و شهادت سرچشمه می‌گیرد.

فتحیان با بیان اینکه فرهنگ شهدا یک مطالبه عمومی از همه اقشار جامعه است، تأکید کرد: این مطالبه فقط متوجه مردم نیست؛ مسئولان نیز باید در مدیریت و خدمت‌رسانی به مردم، مشی شهدا را الگوی خود قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات زمانی شکل می‌گیرد که از فرهنگ شهدا فاصله می‌گیریم. اگر روحیه جهادی، مسئولیت‌پذیری، ساده‌زیستی، اخلاص و خدمت بی‌منت در مدیریت کشور تقویت شود، بخش مهمی از مشکلات قابل حل خواهد بود.

جانشین فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان با اشاره به ضرورت توجه به نسل جوان و خانواده‌ها گفت: امروز باید خانواده‌ها و جوانان را از نظر فکری، اعتقادی و شخصیتی توانمند کنیم. جوان مؤمن و انقلابی نباید در برابر فضای پیرامون خود منفعل باشد، بلکه باید آن‌قدر قوی شود که خودش بر محیط اثر بگذارد و ارزش‌های الهی و انسانی را در جامعه گسترش دهد.

فتحیان افزود: جنگ امروز فقط جنگ نظامی نیست و دشمن در عرصه فرهنگی و شناختی نیز تلاش می‌کند. بنابراین همان‌گونه که شهدا در میدان نبرد توانمند شدند، ما نیز باید در میدان فرهنگی و اجتماعی مجهز، آگاه و توانمند شویم.

وی در پایان با تأکید بر اینکه شهدا مسیر پیروزی را برای ملت ایران روشن کرده‌اند، گفت: شهدا به ما آموختند که برای پیروزی نباید منتظر دیگران بمانیم، باید به توانایی‌های خود اعتماد کنیم، وعده‌های الهی را باور داشته باشیم و در برابر دشمن خود را کوچک نبینیم.

فتحیان خاطرنشان کرد: یادواره شهدا زمانی به هدف خود رسیده است که پس از پایان مراسم، هرکدام از ما تصمیم بگیریم بخشی از زندگی خود را به زندگی شهدا نزدیک کنیم. اگر فرهنگ شهدا در جامعه زنده بماند، انقلاب اسلامی مسیر رشد، اقتدار و تعالی خود را با قدرت ادامه خواهد داد.

جانشین فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شهیدان جبهه مقاومت، برای سلامتی و طول عمر رهبر معظم انقلاب و تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر(عج) دعا کرد.

انتهای پیام/170

 




 حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی

ستاره آرژانتینی اینتر میامی به خاطر ضربه زدن به بازیکن فیلادلفیا توسط کمیته انضباطی لیگ آمریکا جریمه شد.

 مابه‌تفاوت ارز ۶ میلیون تن نهاده باید به خزانه بازگردد/ چرا مسیر حسابرسی را مسدود کردید؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

مابه‌تفاوت ارز ۶ میلیون تن نهاده باید به خزانه بازگردد/ چرا مسیر حسابرسی را مسدود کردید؟

سایه سنگین ابهامات مالی و پرونده‌های باز ارز ترجیحی، وزارت جهاد کشاورزی را در تنگنای پاسخگویی قرار داده است همچنین عدم همکاری این وزارتخانه با سازمان حسابرسی...

 سخنگوی وزارت دفاع: در برخی محصولات راهبردی جنگ بیش از سه برابر افزایش تولید داشتیم / هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی ایران تا ۲۰ برابر کمتر از نمونه خارجی است
۳۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی وزارت دفاع: در برخی محصولات راهبردی جنگ بیش از سه برابر افزایش تولید داشتیم / هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی ایران تا ۲۰ برابر کمتر از نمونه خارجی است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در جریان دفاع مقدس چهل روزه، برخی محصولات راهبردی و اقلام مورد نیاز جنگ، بیش از سه برابر افزایش تولید داشتند.

 پزشکیان: جنگ را پایان دهیم
۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

پزشکیان: جنگ را پایان دهیم

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه های صبح امروز 31 مرداد ماه. با ما باشید.

 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۵۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

 پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت

تهران-ایرنا- سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاوردهای جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را از دستاوردهای این جنگ دانست.