قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

کشف مواد منفجره، سلاح و مهمات جنگی در اردکان؛ دو نفر دستگیر شدند

یزد - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اردکان از دستگیری دو نفر در یک عملیات اطلاعاتی و کشف مواد منفجره دست ساز، سلاح‌های غیرمجاز، مهمات و پنج دستگاه موتورسیکلت سنگین و نیمه‌سنگین خبر داد.
 کشف مواد منفجره، سلاح و مهمات جنگی در اردکان؛ دو نفر دستگیر شدند



۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پایان چهار سال خدمت بلادر در میناب/شهرخی رئیس جدید دادگستری شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آئین تکریم و معارفه رئیس دادگستری شهرستان میناب با تقدیر از خدمات قریب به چهار ساله علی بلادر و معرفی حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شهرخی به عنوان رئیس جدید دادگستری این شهرستان برگزار شد.

 

در این مراسم که با حضور مسئولان قضایی، اجرایی و جمعی از مردم و مدیران شهرستان میناب برگزار شد، از تلاش‌ها و خدمات علی بلادر در دوران تصدی ریاست دادگستری میناب تقدیر و حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شهرخی به عنوان رئیس جدید دادگستری این شهرستان معرفی شد.

  میناب برای من سرزمین مهربانی و خاطرات ماندگار است

علی بلادر رئیس پیشین دادگستری شهرستان میناب در این مراسم با اشاره به قریب به چهار سال خدمت خود در این شهرستان گفت: خدا را شاکرم که توفیق خدمت در میناب را نصیب من کرد؛ شهری که سرشار از مهربانی، زیبایی و مردمانی شریف است.

 

وی با بیان اینکه تلاش کرده در دوران مسئولیت خود اقدامات ریشه‌ای و ماندگار انجام دهد، از همکاری مسئولان اجرایی، اعضای شورای تأمین، شهرداری، شورای شهر، دادستان، قضات و کارکنان دادگستری میناب قدردانی کرد.

 

بلادر بخشی از اقدامات مجموعه قضایی شهرستان را در حوزه صلح و سازش و کاهش اختلافات خانوادگی تشریح کرد و گفت: با تلاش قضات و کارکنان، پرونده‌های متعددی به سازش ختم شد و آرامش به خانواده‌هایی بازگشت که در آستانه فروپاشی قرار داشتند.

 

وی همچنین مبارزه با قاچاق سوخت را از محور‌های مهم فعالیت دستگاه قضایی در دوره مسئولیت خود دانست و از کشف بیش از ۲۱۱ میلیون لیتر سوخت به ارزش بیش از ۳۱۵ هزار میلیارد ریال خبرداد.

 

رئیس پیشین دادگستری میناب این اقدام را ضربه‌ای جدی به اقتصاد پنهان قاچاق دانست و تأکید کرد که صیانت از منابع حیاتی کشور و مقابله با قاچاق، نیازمند همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها است.

 

بلادر در پایان با تقدیر از مردم میناب گفت: میناب، گلستان جنوب و مهد نخل‌های سربلند، سرزمینی است که خاطرات سال‌های خدمت در آن هیچ‌گاه از یاد ما نخواهد رفت.

  عدالت وعده الهی است

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شهرخی رئیس جدید دادگستری شهرستان میناب با قدردانی از اعتماد مسئولان قضایی اظهارکرد: خداوند را شاکرم که توفیق خدمت در نظام اسلامی و در میان مردم شریف میناب را به من عطا کرده است.

 

وی عدالت را وعده الهی دانست و گفت: وظیفه ما این است که در حد توان، زمینه تحقق عدالت را فراهم کنیم و امیدواریم با عنایت حضرت ولی‌عصر (عج) بتوانیم در این مسیر گام برداریم.

 

شهرخی همدلی مسئولان و همکاری برای حل مشکلات مردم را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های خود عنوان کرد و افزود: باید با یکدیگر همدل باشیم و تا می‌توانیم برای این شهر کار کنیم.

 

رئیس جدید دادگستری میناب با تأکید بر ضرورت رعایت قانون گفت: قانون باید برای همه محترم باشد و مردم نیز نباید تحت تأثیر شایعات قرار گیرند.

 

وی خطاب به مردم میناب اظهار کرد: اگر درباره عملکرد دستگاه قضایی یا شخص بنده شبهه‌ای ایجاد شد، قبل از توجه به شایعات مستقیماً از خودم سؤال کنید.

 

شهرخی همچنین حفظ اقتدار نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های حافظ امنیت را ضروری دانست و تأکید کرد که امنیت جامعه نیازمند حمایت و احترام به نیرو‌های مسلح است.

 

رئیس جدید دادگستری میناب در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملکرد علی بلادر، گفت: از رفتن آقای بلادر واقعاً ناراحت شدم، ایشان از رؤسای بسیار خوب بودند و بنده چند سال در کنار ایشان کار کرده‌ام و از نزدیک شاهد تلاش‌های ایشان بوده‌ام.

 

وی با تقدیر از خدمات رئیس پیشین دادگستری میناب، برای بلادر در مسئولیت جدید خود آرزوی موفقیت کرد.

  عملکرد بلادر قابل قبول بود

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان نیز در این مراسم با تقدیر از خدمات علی بلادر فعالیت وی در دوران مسئولیت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: دادگستری میناب در سال‌های گذشته با کمبود نیروی انسانی مواجه بوده، اما مجموعه قضایی شهرستان با وجود این مشکلات خدمت‌رسانی به مردم را ادامه داده است.

 

وی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی بلادر افزود: عملکرد وی را قبول دارم و از رفتن ایشان از میناب ناراحت شدم، اما جابه‌جایی در مسیر خدمت و مسئولیت‌های قضایی امری طبیعی است.

 

قهرمانی همچنین برای حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شهرخی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد و بر ضرورت تقویت خدمت‌رسانی، رعایت قانون، صیانت از حقوق عامه و افزایش رضایتمندی مردم تأکید داشت.

 

در پایان این مراسم، ضمن قدردانی از خدمات قریب به چهار ساله علی بلادر حکم انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شهرخی به عنوان رئیس جدید دادگستری شهرستان میناب قرائت و وی رسماً کار خود را در این مسئولیت آغاز کرد.


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

صف‌های چندساعته بنزین در شان مردم نیست/با عرضه خارج از شبکه و سودجویی نامتعارف قاطعانه برخورد می‌کنیم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در مراسم تکریم و معارفه رئیس دادگستری شهرستان میناب با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه توزیع سوخت، اظهارکرد: دستگاه قضایی در کنار استاندار و مجموعه اجرایی استان، موضوعات مرتبط با ساماندهی توزیع سوخت را با جدیت دنبال می‌کند و در این زمینه مشورت‌های لازم را ارائه خواهد داد.

 

وی با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی نباید در تصمیمات اجرایی دخالت کند، گفت: خط قرمز ما دخالت در امور اجرایی است؛ اما وقتی موضوعی پس از مدتی به یک چالش عمومی و تضییع حقوق مردم تبدیل می‌شود، دستگاه قضایی به عنوان مدافع حقوق عامه نمی‌تواند بی‌تفاوت باشد.

 

قهرمانی با انتقاد از صف‌های طولانی بنزین در بندرعباس و برخی شهرستان‌های استان افزود: اینکه مردم دو، سه یا حتی چهار ساعت برای دریافت بنزین در صف بایستند، غیرموجه و غیرقابل قبول است؛ در هیچ‌یک از ۳۱ استان کشور نباید چنین شرایطی وجود داشته باشد.

 

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به بازدید میدانی خود از جایگاه‌های سوخت، عنوان کرد: روز گذشته از نزدیک در صف‌های سوخت حضور پیدا کردم و با مردم گفت‌و‌گو داشتم، برخی شهروندان ساعت‌ها در صف مانده بودند؛ مردم با وجود این شرایط با صبر و متانت رفتار می‌کنند و حتی پس از ساعت‌ها انتظار، اگر موفق به دریافت بنزین شوند، خدا را شکر می‌کنند؛ این وضعیت شایسته مردم نیست.

 

وی با اشاره به بررسی‌های انجام‌شده درباره قاچاق بنزین تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، قاچاق بنزین به معنای خروج غیرقانونی سوخت از کشور، با آنچه در برخی نقاط به عنوان عرضه خارج از شبکه مطرح است، تفاوت دارد و نباید این دو موضوع با یکدیگر خلط شود.

 

قهرمانی درباره وضعیت سوخت در میناب و رودان نیز گفت: موضوع را در شهرستان‌های میناب و رودان به صورت میدانی بررسی کردیم؛ بخشی از تردد و مصرف سوخت مربوط به هموطنان عزیز جنوب استان کرمان است و هیچ‌کس حق ندارد به دلیل محل سکونت افراد، به آنها بی‌احترامی کند، همه ایرانی هستیم و همه باید از حقوق قانونی خود برخوردار باشند؛ اما باید برای ساماندهی این وضعیت راهکار اجرایی مناسب پیدا کنیم.

 

وی یکی از مشکلات موجود را کمبود ظرفیت عرضه سوخت و نحوه توزیع بنزین آزاد دانست و گفت: در رودان با وجود جمعیت قابل توجه، ظرفیت عرضه سوخت متناسب با نیاز مردم نیست و در برخی ساعات بنزین جایگاه‌ها به پایان می‌رسد؛ شهروندی که چهار یا پنج ساعت در صف ایستاده، نباید در نهایت بدون دریافت سوخت به خانه بازگردد.

 

رئیس کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد: دستگاه قضایی در این موضوع نه امتیاز اضافی می‌خواهد و نه خواسته‌ای خارج از قانون دارد؛ مطالبه ما اجرای قانون، رعایت حقوق عامه و جلوگیری از تبعیض نارواست.

 

قهرمانی همچنین از ورود دستگاه قضایی به تصمیمات محلی ناموجه در حوزه سوخت خبرداد و افزود: در میناب و رودان نسبت به برخی تصمیمات محلی که موجب تضییع حقوق مردم شده بود ورود کردیم، جایگاه‌ها نیز باید به تجهیزات و زیرساخت‌های لازم مجهز شوند و این موضوع درحال نهایی شدن است.

 

وی با هشدار به سودجویان و خودرو‌هایی که به شکل نامتعارف اقدام به دریافت و انتقال سوخت می‌کنند، اظهارکرد: با افرادی که به شکل نامتعارف از این وضعیت سود می‌برند، مماشات نخواهیم کرد و پرونده‌های سنگینی برای آنها تشکیل خواهد شد. برخورد دستگاه قضایی با این افراد قاطع خواهد بود.

 

قهرمانی ادامه داد: اگر در صف هزار نفری یک شهروند قانون‌مدار حضور داشته باشد، اولویت ما حفظ حقوق همان شهروند است؛ نمی‌توانیم به بهانه مقابله با قاچاق، حقوق عمومی مردم را نادیده بگیریم. وظیفه مقابله با قاچاق سوخت نیز بر عهده مجموعه‌ای از دستگاه‌های مسئول است و همه باید در این زمینه همکاری کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت اصلاح وضعیت نیروی انسانی دادگستری میناب از تلاش‌های رئیس سابق دادگستری این شهرستان تقدیر کرد و گفت: دادگستری میناب با کمبود شدید نیرو مواجه بود و بخش قابل توجهی از همکاران نیز دغدغه انتقال داشتند، با این حال همکاران این مجموعه شبانه‌روز تلاش کردند و اجازه ندادند کمبود نیرو باعث اختلال جدی در خدمت‌رسانی به مردم شود.

 

رئیس کل دادگستری هرمزگان ضمن تقدیر از عملکرد رئیس سابق دادگستری میناب افزود: من عملکرد ایشان را می‌پذیرم و از زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی وی صمیمانه تشکر می‌کنم، این خستگی برای خدمت به مردم خستگی لذت‌بخشی است.

 

قهرمانی در ادامه حجت الاسلام شهرخی را به عنوان رئیس جدید دادگستری شهرستان میناب معرفی کرد و گفت: آقای شهرخی با هدف ایجاد تحول و تقویت مجموعه قضایی میناب به این مسئولیت منصوب شده است، ایشان از نیرو‌های بومی منطقه، فردی وارسته و روحانی است و درد و رنج مردم شهرستان را به خوبی می‌شناسد.

وی خطاب به رئیس جدید دادگستری میناب تأکید کرد: از آقای شهرخی انتظارات بیشتری داریم هم به دلیل مسئولیتی که بر عهده گرفته‌اند، هم به دلیل بومی بودن و شناختی که از منطقه دارند و هم با توجه به زیرساخت‌ها و اقداماتی که در دوره گذشته فراهم شده است، باید بهترین شرایط را برای خدمت‌رسانی قضایی به مردم میناب رقم بزنیم.




 [محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش
۵ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش

معمولا مدارس غیر دولتی از نیمه‌ شهریور فعالیت‌های آموزشی خود را شروع می‌کنند ـ اگر نگوییم پیش از شهریور نیز به نوعی فعالیت‌های خود را داشته‌اندـ.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا

 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.