قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

چهار ورزشکار کهگیلویه و بویراحمد در آستانه اعزام به رقابت‌های آسیایی

یاسوج- سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد از اعزام چهار هندبالیست هم استانی، برای حضور در رقابت‌های آسیایی اردن و انتخابی جام جهانی خبر داد.
 چهار ورزشکار کهگیلویه و بویراحمد در آستانه اعزام به رقابت‌های آسیایی

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید پارسایی با تبریک موفقیت چهار ورزشکار استان در مسیر اعزام به مسابقات آسیایی اردن و رقابت‌های انتخابی جام جهانی، اظهار کرد: ورزشکاران استان با وجود همه محدودیت‌ها، همواره با غیرت، تلاش و پشتکار در میادین ملی خوش درخشیده‌اند.

وی افزود: حضور این چهار نماینده شایسته در جمع ملی‌پوشان، بار دیگر نشان داد که کهگیلویه و بویراحمد از استعدادهای ناب ورزشی برخوردار است؛ استعدادهایی که در صورت حمایت و فراهم شدن زیرساخت‌های مناسب، توانایی کسب افتخارات بزرگ در میادین بین‌المللی را دارند.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمدبا تأکید بر حمایت از ورزشکاران و باشگاه‌های سازنده استان، تصریح کرد: اداره‌کل ورزش و جوانان تمام ظرفیت خود را برای پشتیبانی از ورزشکاران نخبه و مجموعه‌های باشگاهی فعال به کار خواهد گرفت تا زمینه موفقیت هرچه بیشتر آنان فراهم شود.

پارسایی در پایان، این موفقیت را به ورزشکاران، خانواده‌های آنان و جامعه ورزش استان تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد ملی‌پوشان کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های پیش‌رو با کسب نتایج درخشان، بار دیگر موجب افتخار استان و کشور شوند. کد مطلب 6902898



 حضور ‌کرمانشاه در فصل جدید لیگ برتر هندبال - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حضور ‌کرمانشاه در فصل جدید لیگ برتر هندبال - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم در کرمانشاه، هندبال کرمانشاه در آستانه بازگشت به لیگ برتر قرار گرفته و مذاکرات برای خرید امتیاز یکی از تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها به مراحل پایانی رسیده است؛ موضوعی که می‌تواند پس از چند سال بار دیگر نام کرمانشاه را در سطح اول هندبال باشگاهی کشور مطرح کند.

یونس محمدی، رئیس هیئت هندبال استان کرمانشاه، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات برای حضور نماینده استان در لیگ برتر اظهار کرد: برای فراهم کردن شرایط حضور کرمانشاه در فصل جدید رقابت‌ها، جلساتی با مسئولان فدراسیون هندبال و یکی از باشگاه‌های لیگ برتری برگزار کرده‌ایم.

وی افزود: مذاکرات انجام‌شده پیشرفت قابل توجهی داشته و تاکنون حدود 95 درصد توافقات مورد نیاز برای انتقال امتیاز و حضور این تیم با نام کرمانشاه در لیگ برتر حاصل شده است.

رئیس هیئت هندبال استان کرمانشاه با اشاره به حساسیت این مرحله از مذاکرات گفت: امیدواریم در روزهای باقی‌مانده مسئله‌ای مانع نهایی شدن این توافق نشود. اگر در داخل استان کارشکنی صورت نگیرد، می‌توانیم امسال تیم کرمانشاه را پس از چند سال غیبت در لیگ برتر هندبال کشور داشته باشیم.

محمدی از همراهی بخش خصوصی برای شکل‌گیری این تیم خبر داد و عنوان کرد: اسپانسرها برای حضور تیم کرمانشاه در لیگ برتر اعلام آمادگی کرده‌اند و مدیرکل ورزش و جوانان استان نیز موضوع را پیگیری می‌کند. استاندار کرمانشاه هم در جریان روند مذاکرات قرار دارد و از این طرح حمایت کرده است.

وی با بیان اینکه طی روزهای آینده تکلیف نهایی حضور کرمانشاه مشخص می‌شود، گفت: تلاش می‌کنیم حداکثر ظرف یک هفته تا 10 روز آینده نتیجه مذاکرات و وضعیت حضور تیم کرمانشاه در لیگ برتر هندبال را به صورت رسمی اعلام کنیم.

زاگرس اسلام‌آبادغرب؛ آخرین تجربه کرمانشاه در لیگ برتر

رئیس هیئت هندبال استان کرمانشاه به سابقه حضور نمایندگان استان در سطح اول هندبال کشور اشاره کرد و گفت: هندبال کرمانشاه پیش از این نیز توانسته در لیگ برتر حضور موفقی داشته باشد و تیم زاگرس اسلام‌آبادغرب چند سال نماینده استان در این رقابت‌ها بود.

محمدی افزود: زاگرس اسلام‌آبادغرب علاوه بر حضور در لیگ برتر، نماینده ایران در جام باشگاه‌های آسیا نیز بود …



 مسجد باید به مسائل روز جامعه نزدیک‌تر شود - تسنیم
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مسجد باید به مسائل روز جامعه نزدیک‌تر شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدمحمد بطحایی، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور و معاون وزیر، امروز در اجلاسیه روز جهانی مسجد و برنامه اقدام شبکه مدیریت محله‌محور در استانداری همدان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای جنگ تحمیلی اظهار کرد: آنچه امروز در قالب روز جهانی مسجد مورد توجه قرار می‌گیرد، ریشه در حادثه‌ای دارد که حدود پنج دهه پیش رخ داد و طی آن مسجدالاقصی توسط فردی استرالیایی به آتش کشیده شد؛ پس از این اقدام، روزی در تقویم جهان اسلام برای گرامیداشت جایگاه مسجد و محکومیت این اقدام شنیع تعیین شد.

وی با اشاره به پیشینه مسجد در صدر اسلام افزود: در زمان هجرت پیامبر اکرم(ص) و مسلمانان به مدینه، در کنار مسجدالنبی محلی برای اسکان گروهی از اصحاب ایجاد شد که تعداد آنان در مقاطع مختلف از حدود 70 نفر تا چند صد نفر ذکر شده است. شکل‌گیری اصحاب صفه نشان می‌دهد که مسجد از همان ابتدای شکل‌گیری جامعه اسلامی، تنها محل عبادت و انجام مناسک دینی نبوده، بلکه کارکردهای اجتماعی و خدماتی نیز داشته و در رسیدگی به مسائل و نیازهای مردم نقش ایفا می‌کرده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور ادامه داد: اگر به تاریخ شهرهای بزرگ اسلامی نیز نگاه کنیم، مسجد در بسیاری از این شهرها محور فعالیت‌های مختلف اجتماعی بوده و خدماتی مانند آموزش، بهداشت و درمان، حمایت از نیازمندان و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در ارتباط با مسجد انجام می‌شده است. بنابراین مسجد در الگوی جامعه اسلامی، نهادی منزوی از جامعه نبوده، بلکه با زندگی روزمره مردم ارتباط مستقیم داشته و به عنوان یک مرجع برای حل مسائل و پاسخگویی به نیازهای اجتماعی شناخته می‌شده است.

بطحایی با بیان اینکه بخشی از این کارکردها در دوره‌هایی از تاریخ به تدریج کمرنگ شده است، تصریح کرد: امروز تلاش ما باید بر این باشد که مسجد بار دیگر در کنار جایگاه عبادی خود، کارکردهای متنوع اجتماعی‌اش را نیز به دست آورد. بازگشت مسجد به این جایگاه به معنای تغییر هویت آن نیست، بلکه هدف این است که ظرفیت‌های موجود در مسجد برای خدمت به مردم و حل مسائل جامعه بار دیگر فعال شود.

محله‌محوری برای تقویت ظرفیت‌های موجود است

وی درباره رویکرد محله‌محور نیز گفت: محله‌محوری به این معنا …



 حمایت جدی تات از پژوهش‌هایی که گره‌ای از مشکلات کشاورزان باز کنند
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

حمایت جدی تات از پژوهش‌هایی که گره‌ای از مشکلات کشاورزان باز کنند

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس،  غلامرضا گل‌محمدی، امنیت غذایی را یکی از پایه‌های امنیت ملی دانست و گفت: پایداری تأمین مواد غذایی کشور در شرایط دشوار و جنگ‌های اخیر، حاصل برنامه‌ریزی، انسجام مدیریتی و تلاش تولیدکنندگان بخش کشاورزی بوده است؛ تولیدکنندگانی که باید مسائل و مشکلات آنان با جدیت دنبال شود.

گل‌محمدی با اشاره به موضوعاتی همچون کمبود سوخت، افزایش هزینه تجهیزات آبیاری و کود و مشکلات مربوط به صدور مجوزها افزود: این موارد در جلسات پیش‌رو در سطح استان و کشور پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان تات، مسئله‌محوری و حل علمی چالش‌های بخش کشاورزی را از مأموریت‌های اصلی این سازمان برشمرد و تصریح کرد: تات از تحقیقاتی که به حل مشکلات واقعی کشاورزان و بخش تولید منجر شود، حمایت مالی و تخصصی خواهد کرد.

 وی با اشاره به ظرفیت گسترده پژوهشی استان فارس گفت: از ۳۴ مرکز تحقیقاتی کشور، بزرگ‌ترین مرکز در فارس قرار دارد و این استان همچنین بیشترین تعداد ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات را در اختیار دارد؛ ظرفیتی که باید بیش از گذشته در خدمت حل مسائل بخش کشاورزی قرار گیرد.

گل‌محمدی همچنین بر توسعه آموزش‌های مهارتی در کشاورزی تأکید کرد و از همکاری سازمان تات با دانشگاه ملی مهارت و حمایت فنی و دانشی از آموزش تکنسین‌های ماهر و هنرستان‌های کشاورزی خبر داد.

پیگیری میدانی مطالبات بهره‌برداران، روستاییان و عشایر منطقه

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، در ادامه برنامه‌های سفر به شهرستان فسا و بنا به درخواست بهره‌برداران، روستاییان و عشایر منطقه، با حضور میدانی در محل، مسائل و مشکلات مطرح‌شده از سوی آنان را بررسی کرد.

ئیس سازمان تات در گفت‌وگو با بهره‌برداران و اهالی منطقه، ضمن شنیدن مستقیم درخواست‌ها و دغدغه‌های آنان، وضعیت موجود را از نزدیک مورد بررسی قرار داد تا موضوعات مطرح‌شده از مسیر دستگاه‌ها و بخش‌های مسئول پیگیری شود.



 ایمنی سیر قطارها با تعویض ریل فرسوده در شمالشرق(1) - تسنیم
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ایمنی سیر قطارها با تعویض ریل فرسوده در شمالشرق(1) - تسنیم

استانها

علیرضا رضائی‌برون در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شاهرود با اشاره به اجرای عملیات فنی در مسیر ریلی شمالشرق(1) اظهار کرد: به‌منظور ارتقای سطح ایمنی سیر قطارها و بهبود شاخص‌های فنی خط، عملیات تعویض ریل در بخش‌هایی از قوس‌های مسیر این منطقه انجام شد.

وی با بیان اینکه نگهداری مستمر خطوط ریلی نقش مهمی در تداوم سیر ایمن و روان قطارها دارد، افزود: وضعیت ریل‌ها به‌صورت مستمر مورد پایش قرار می‌گیرد و در بخش‌هایی که آثار فرسودگی، سایش و خوردگی مشاهده شود، اقدامات اصلاحی و فنی در دستور کار قرار می‌گیرد.

رضائی‌برون ادامه داد: در همین راستا، با توجه به میزان سایش و خوردگی ایجادشده در ریل‌های قوس‌های مسیر و ضرورت جایگزینی ریل‌های فرسوده، عملیات تعویض ریل در یکی از بخش‌های خط ریلی شمالشرق(1) اجرا شد.

او، خاطرنشان کرد: در جریان این عملیات، حدود یک کیلومتر از ریل‌های قوس واقع در بلاک میاندره ـ آبگرم با ریل‌های 100 متری جایگزین شد تا شرایط فنی این بخش از مسیر بهبود پیدا کند.

مدیرکل راه‌آهن شمالشرق(1) تصریح کرد: قوس‌های خطوط ریلی به دلیل شرایط خاص بهره‌برداری و اعمال نیروهای بیشتر در زمان عبور قطارها، از بخش‌هایی هستند که نگهداری و کنترل وضعیت ریل در آنها اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی بیان کرد: اجرای عملیات تعویض ریل در این بخش با هدف حفظ کیفیت خط و ایجاد شرایط مناسب‌تر برای عبور قطارها انجام شده و می‌تواند در ارتقای وضعیت فنی مسیر مؤثر باشد.

رضائی‌برون اضافه کرد: جایگزینی ریل‌های فرسوده علاوه بر افزایش قابلیت اطمینان خط، از جمله اقداماتی است که در چارچوب برنامه‌های نگهداری و بهسازی خطوط ریلی دنبال می‌شود و به حفظ استانداردهای فنی مسیر کمک می‌کند.

وی یادآور شد: رسیدگی به نقاطی که ریل در آنها بر اثر سایش و استهلاک نیازمند تعویض است، بخشی از فرآیند مستمر نگهداری خطوط محسوب می‌شود و باید متناسب با شرایط مسیر و میزان فرسودگی انجام شود.

مدیرکل راه‌آهن شمالشرق(1) تأکید کرد: بهبود وضعیت ریل‌ها و سایر اجزای خط، تأثیر مستقیمی بر کیفیت سیر قطارها دارد و اقدامات فنی پیشگیرانه می‌تواند احتمال بروز مشکلات ناشی از فرسودگی مسیر را کاهش دهد.

وی عنوان کرد: تعویض ریل در قوس‌ها …



 اوراق گام و برات برای تأمین مالی تعاونی‌ها وارد میدان می‌شود - تسنیم
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اوراق گام و برات برای تأمین مالی تعاونی‌ها وارد میدان می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مجید صرفی معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در جریان بازدید از پروژه های شهر لنگرود با اشاره به برنامه‌های جدید برای تقویت تأمین مالی بخش تعاون اظهار کرد: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با بانک توسعه تعاون منعقد شده، هم از محل افزایش سرمایه بانک و هم از محل منابع داخلی، در مجموع 2 همت برای توسعه بخش تعاون اختصاص یافته است و انتظار می‌رود طی یک تا دو هفته آینده سهم استان‌ها مشخص شود تا تعاونی‌ها بتوانند برای دریافت این منابع درخواست ارائه کنند.

به گفته وی، پس از تعیین سهم استان‌ها، با تشخیص مدیران کل استانی، منابع در اختیار تعاونی‌های دارای اولویت قرار خواهد گرفت تا بتوانند از این ظرفیت برای توسعه فعالیت‌های خود استفاده کنند.

صرفی با اشاره به سایر ابزارهای تأمین مالی بانک توسعه تعاون افزود: این بانک علاوه بر منابع نقدی، ابزارهای مالی غیرنقدی از جمله اوراق گام و برات و دیگر سازوکارهای اقتصادی را نیز در دستور کار قرار داده است.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یک مدل جدید مالی نیز در دستور کار بانک توسعه تعاون قرار دارد که بنا بر اعلام بانک، طی دو تا سه هفته آینده اجرایی خواهد شد، افزود: اوراق مورد تأیید بانک مرکزی برای تأمین مالی معاملات می‌توانند در زنجیره تأمین مورد استفاده شرکت‌ها و تعاونی‌ها قرار گیرند.

تعاونی‌های بزرگ ضامن تعاونی‌های کوچک می‌شوند

وی در ادامه به سازوکار جدید صندوق ضمانت بخش تعاون اشاره کرد و گفت: در مجمع عمومی صندوق ضمانت، دو مدل ضمانت مورد پیش‌بینی قرار گرفته که یکی از آنها امکان استفاده تعاونی‌های بزرگ‌تر از اعتبار خود برای ضمانت تعاونی‌های کوچک‌تر است.

صرفی با بیان اینکه تعاونی‌ها برای دریافت تسهیلات از بانک توسعه تعاون به وثیقه و تضمین نیاز دارند، افزود: متقاضیان یا باید مستقیماً ملک و سایر وثایق مورد تأیید بانک را ارائه کنند یا از ظرفیت صندوق ضمانت بخش تعاون استفاده کنند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هرچند صندوق ضمانت نسبت به بانک، وثایق سبک‌تر و محدودتری دریافت می‌کند، اما همین میزان وثیقه نیز برای بسیاری از تعاونی‌های …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است
سایت هم میهن

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است

یک حقوقدان گفت: طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در تعارض با اصول قانون اساسی به ویژه اصول مربوط به حقوق ملت و بالاخص ماده ۹ و ۲۴ در بحث آزادی‌های مشروع و آزادی اطلاعات و آزادی بیان و رسانه است.
 عزیزی: هرگونه خطای محاسباتی عواقب ناگواری برای دشمن خواهد داشت
خبرگزاری ایسکانیوز

عزیزی: هرگونه خطای محاسباتی عواقب ناگواری برای دشمن خواهد داشت

رئیس کمیسیون امنیت ملی خطاب به آمریکا گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم
سایت هم میهن

عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم

وزیر امور خارجه عمان روز پنجشنبه تاکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفاهی کل منطقه نیست.
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان
 فشردگی بی‌سابقه و تداخل آزمون‌ها؛ ترم تابستان دانشگاه آزاد به کام دانشجویان تلخ شد
سایت رکنا

فشردگی بی‌سابقه و تداخل آزمون‌ها؛ ترم تابستان دانشگاه آزاد به کام دانشجویان تلخ شد

ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی که با برگزاری فشرده و مجازی کلاس‌ها همراه بود، در آستانه امتحانات با اعتراض دانشجویان روبه‌رو شده است؛ از برگزاری حضوری آزمون‌ها و تحمیل هزینه‌های رفت‌وآمد تا تداخل چند امتحان در یک ساعت که عملاً امکان شرکت همزمان در آزمون‌ها را از بین می‌برد.
 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.
 ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم

افشین علا: مردم آقا را دیده بودند و عاشقشان شده بودند؛ اما حاج‌آقا مجتبی را ندیده، عاشقشان شدند.
 عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید
سایت آفتاب نیوز

عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.