قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

دادگستری خراسان شمالی چگونه گره واحدهای تولیدی را باز می‌کند؟ - تسنیم

در سال‌های اخیر، دستگاه قضایی نیز با رویکردی متفاوت گره‌گشایی از تولید را در اولویت دارد.
 دادگستری خراسان شمالی چگونه گره واحدهای تولیدی را باز می‌کند؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬  حمایت از تولید دیگر تنها مأموریت دستگاه‌های اقتصادی و اجرایی نیست. در سال‌های اخیر، دستگاه قضایی نیز با رویکردی متفاوت و مبتنی بر سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، تلاش کرده است از جایگاه صرف رسیدگی به اختلافات حقوقی فراتر رفته و به یکی از بازیگران مؤثر در رفع موانع تولید تبدیل شود. این تغییر رویکرد، به‌ویژه در استان‌هایی مانند خراسان شمالی که بخش قابل توجهی از اشتغال و رونق اقتصادی آن به استمرار فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی وابسته است، بیش از گذشته اهمیت یافته است.

در خراسان شمالی، بسیاری از واحدهای تولیدی طی سال‌های گذشته با چالش‌هایی همچون کمبود سرمایه در گردش، دشواری دریافت تسهیلات بانکی، اختلافات حقوقی، مشکلات مالکیتی، موانع اداری و توقف اجرای طرح‌های توسعه‌ای مواجه بوده‌اند. تجربه نشان داده است که بخشی از این مشکلات، صرفاً با ورود دستگاه‌های اجرایی قابل حل نیست و در مواردی نیازمند تصمیم‌گیری‌های حقوقی، قضایی و ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف است؛ موضوعی که سبب شده ستاد اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه و شوراهای مرتبط در استان‌ها، نقش پررنگ‌تری در حمایت از تولید ایفا کنند.

تأکید رهبر معظم انقلاب بر حمایت از تولید و نام‌گذاری سال‌های متوالی با محوریت اقتصاد، تولید و سرمایه‌گذاری نیز مسئولیت تمامی دستگاه‌ها، از جمله قوه قضائیه را در این حوزه دوچندان کرده است. بر همین اساس، دادگستری خراسان شمالی طی سال‌های اخیر تلاش کرده است با برگزاری جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی، بازدیدهای میدانی و پیگیری پرونده‌های واحدهای صنعتی، از ظرفیت‌های قانونی برای جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها، حفظ اشتغال و رفع موانع تولید استفاده کند.

در روزهای اخیر نیز بازدید میدانی رئیس کل دادگستری خراسان شمالی از دو واحد تولیدی «کاشی سمنگان» و «سبک‌سازان شرق» را نیز باید در همین چارچوب ارزیابی کرد؛ حضوری که هدف آن صرفاً اطلاع از وضعیت موجود نبود، بلکه با رویکرد شناسایی دقیق موانع و تسریع در تصمیم‌گیری برای رفع مشکلات این واحدها انجام شد.

حضور میدانی برای تصمیم‌گیری دقیق‌تر

حجت‌الاسلام والمسلمین براتی‌زاده، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی، صبح امروز با حضور در دو واحد تولیدی کاشی سمنگان و سبک‌سازان شرق، از نزدیک در جریان …



 112 پرونده قضایی گرمسار به میانجیگری ارجاع شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

112 پرونده قضایی گرمسار به میانجیگری ارجاع شد - تسنیم

:معاون حل اختلاف دادگستری استان سمنان گفت: 112 پرونده گرمسار به میانجیگری ارجاع شد.



 نقش نفت کش های سایه در انتقال نفت خاورمیانه
۱۰ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقش نفت کش های سایه در انتقال نفت خاورمیانه

دنیای اقتصاد: بعدازظهر 25 ژوئیه (3 مرداد) ، نفتکش غول‌پیکر یونانی کیکو در پایانه صادراتی مسعید قطر پهلو گرفت. این پایانه بندری عظیم در کرانه غربی قطر و در 25 مایلی جنوب دوحه واقع شده است.

 مرگ تلخ مرد جوان در درگیری خانوادگی در نارمک/ مادر مجروح شد
۱۸ دقیقه قبل / سایت فرتاک

مرگ تلخ مرد جوان در درگیری خانوادگی در نارمک/ مادر مجروح شد

درگیری خانوادگی در نارمک با مرگ مرد جوان و مجروح شدن شدید مادر خانواده پایان یافت.

 مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی

انتشار گفت‌وگوی تازه مینا نامداری، بلاگر پرحاشیه‌ای که سال‌ها با ویدیوهای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی شناخته می‌شد، حالا با پرسش‌های تازه‌ای همراه شده است: آیا با یک تحول شخصی روبه‌رو هستیم یا تلاشی برای استفاده از چهره‌های پرمخاطب در بازتعریف روایت رسمی؟

 ساداتی: مدل‌های مدیریت شهری تهران به سایر کلان‌شهرها تسری پیدا می‌کند / درآمدزایی شهرداری بدون اتکای بیشتر به تراکم‌فروشی محقق شد
۴۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

ساداتی: مدل‌های مدیریت شهری تهران به سایر کلان‌شهرها تسری پیدا می‌کند / درآمدزایی شهرداری بدون اتکای بیشتر به تراکم‌فروشی محقق شد

اجتماعی رکنا، ساداتی در نشست خبری با خبرنگاران با تشریح رویکرد تحولی مدیریت شهری تهران، از مشارکت شهرداری در ساخت مدارس، اجرای مدل جدید اسکان آسیب‌دیدگان جنگ ۱۲ روزه و کاهش وابستگی درآمدهای شهرداری به تراکم‌فروشی سخن گفت و تأکید کرد مدیریت شهری تلاش کرده تهران را در شرایط بحرانی نیز شهری زنده، پویا و امیدآفرین نگه دارد.

 نجاتیان: پرستار برای استخدام در تهران وجود ندارد
۳۵ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

نجاتیان: پرستار برای استخدام در تهران وجود ندارد

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: در تهران مجوز استخدام پرستار وجود دارد، اما کسی برای ثبت‌نام و اشتغال مراجعه نمی‌کند.

 ۶ اکسسوری خاص استایل که برای نمایش در ویترین ساخته شده‌اند - چی بپوشم
۴۸ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

۶ اکسسوری خاص استایل که برای نمایش در ویترین ساخته شده‌اند - چی بپوشم

بعضی اکسسوری‌های لوکس فقط برای استفاده‌ی روزمره طراحی نشده‌اند. فرم‌های غیرمعمول و طراحی هنری، آن‌ها را به اشیایی دیدنی تبدیل می‌کنند.