قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

منطقه آزاد 3جانبه ایران، افغانستان و چین بدون بودجه دولتی دنبال می‌شود - تسنیم

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: منطقه آزاد سه‌جانبه با اتکا به سرمایه‌گذاران پیگیری می‌شود.
 منطقه آزاد 3جانبه ایران، افغانستان و چین بدون بودجه دولتی دنبال می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مرتضی ذاکریان،  مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی امروز در نشست بررسی فرصت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی با حضور هیئت اقتصادی چین اظهار کرد: با توجه به تحولات عرصه بین‌الملل، مسیر ایران، افغانستان و چین می‌تواند به‌عنوان یک مسیر امن، جایگزین و پایدار برای توسعه روابط اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.

وی با تأکید بر ضرورت تغییر رویکردهای اقتصادی و دیپلماتیک افزود: باید از دیپلماسی خطی و تک‌بعدی به سمت دیپلماسی چندجانبه و چندلایه حرکت کنیم تا زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک کشورها فراهم شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با اشاره به پیشنهاد ایجاد منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی سه‌جانبه ایران، افغانستان و چین بیان کرد: این پیشنهاد با توجه به ظرفیت‌های جغرافیایی، اقتصادی و ترانزیتی سه کشور مطرح شده و در سفر رئیس‌جمهور به خراسان جنوبی در 27 آذرماه 1404 از سوی استاندار به رئیس‌جمهور ارائه شده است.

ذاکریان ادامه داد: فرآیندهای اداری و پیگیری‌های مربوط به این طرح در حال انجام است و باید تلاش شود اجرای آن وابسته به منابع دولتی نباشد، بلکه با تکیه بر توان بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران، به‌ویژه سرمایه‌گذاران چینی، پیش برود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های خراسان جنوبی برای اجرای این طرح گفت: برخورداری از طولانی‌ترین مرز خاکی با افغانستان، ذخایر غنی معدنی، نیروی انسانی بومی، زمین مناسب، قرار گرفتن در مسیرهای ترانزیتی و در دست احداث بودن راه‌آهن، از جمله مزیت‌های مهم استان برای همکاری‌های سه‌جانبه است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی تصریح کرد: در این مدل همکاری، چین می‌تواند در زمینه سرمایه‌گذاری، تأمین مالی، انتقال فناوری و تجربه مدیریت مناطق آزاد نقش‌آفرینی کند، افغانستان از ظرفیت‌های معدنی، عناصر کمیاب و موقعیت ترانزیتی خود بهره گیرد و ایران نیز در حوزه نیروی انسانی، دانش فنی، زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های صنعتی و معدنی مشارکت داشته باشد.

ذاکریان با اشاره به روند سرمایه‌گذاری اتباع چینی در خراسان جنوبی اظهار کرد: از مجموع 12 پروژه سرمایه‌گذاری اتباع چین در استان، 58 درصد پروژه‌ها طی دو سال اخیر به تصویب رسیده و 53 درصد اشتغال ایجادشده این پروژه‌ها نیز مربوط به همین …





 حراج شمش طلا سوم شهریور برگزار می شود
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

حراج شمش طلا سوم شهریور برگزار می شود

مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد که یکصد و پنجاه و چهارمین حراج شمش طلا روز سه شنبه - سوم شهریورماه - برای صنعتگران طلا برگزار می شود.

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | عاصم منیر دوشنبه می‌آید | عراقچی: می‌دانیم با عملیات اقتصادی ترامپ چطور برخورد کنیم و نمی‌ترسیم
۳۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | عاصم منیر دوشنبه می‌آید | عراقچی: می‌دانیم با عملیات اقتصادی ترامپ چطور برخورد کنیم و نمی‌ترسیم

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۸ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، برخی رسانه‌ها از سفر احتمالی فرمانده ارتش پاکستان به ایران و دریافت دعوتنامه پیوستن به پیمان مکه در تهران خبر داده‌اند.

 توقف معاملات با دستور ناظر بورس/علت تعلیق نماد شرکت چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت فرکانس

توقف معاملات با دستور ناظر بورس/علت تعلیق نماد شرکت چیست؟

شرکت تجارت الکترونیک پارسیان با مدیریت رضا ساکیانی؛

 آموزش کشتن پسر ترامپ همراه با جایزه 10میلیون دلاری در تلویزیون
۳۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

آموزش کشتن پسر ترامپ همراه با جایزه 10میلیون دلاری در تلویزیون

صداوسیما در اقدامی کم سابقه ، اطلاعات محرمانه و مکان‌های دقیق تردد بارون ترامپ پسر دونالد ترامپ و نقاطی که وی در تیررس است را منتشر کرد و در انتها برای کشتن...

 خبر خوش؛ پرداخت وام فوری ۵۰۰ میلیون تومانی بدون ضامن آغاز شد
۱ ساعت قبل / سایت فرکانس

خبر خوش؛ پرداخت وام فوری ۵۰۰ میلیون تومانی بدون ضامن آغاز شد

وام ۵۰۰ میلیونی بدون ضامن در قالب طرح ارکیده ۲ بانک قرض‌الحسنه مهر ایران؛ با کارمزد صفر تا ۴ درصد، اقساط ۵۰ ماهه

 پشت پرده توزیع قطره‌چکانی داروهای اعصاب
۴۷ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

پشت پرده توزیع قطره‌چکانی داروهای اعصاب

قائم‌مقام سازمان نظام پزشکی گفت: علی‌رغم تلاش‌ها برای تأمین اقلام دارویی، توزیع برخی از ۳۰ تا ۴۰ قلم داروی اعصاب و روان به صورت قطره‌چکانی عرضه می‌شود.



پشت روپوش سفید؛ روایت بحران خاموش پزشکی در ایران
سایت رویداد‌ ۲۴

پشت روپوش سفید؛ روایت بحران خاموش پزشکی در ایران

گزارش‌های علمی از بحرانی پنهان در نظام سلامت ایران خبر می‌دهند؛ کرسی های تخصص خالی است و سالانه حدود ۱۳ رزیدنت پزشکی خودکشی می‌کنند.
سایت رویداد‌ ۲۴

علی القاصی مهر جانباز شد

چرا علی شریعتی هنوز مهم است؟ | فلسفه تاریخ خون‌خواهی: الاهیاتِ انتقامی با میل به جنگِ بی‌پایان
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا علی شریعتی هنوز مهم است؟ | فلسفه تاریخ خون‌خواهی: الاهیاتِ انتقامی با میل به جنگِ بی‌پایان

با مطرح شدن دوباره نام علی شریعتی در سخنان برخی کارشناسان از جمله حمزه رحیم صفوی و موسی غنی‌نژاد، پرسش درباره سهم اندیشه‌های او در شکل‌گیری انقلاب ۱۳۵۷ بار دیگر به یک مناقشه فکری و تاریخی تبدیل شده است؛ آیا شریعتی صرفاً یک روشنفکر اثرگذار بود یا یکی از معماران اصلی گفتمان انقلابی؟ چرا شریعتی هنوز مهم است؟
صداوسیما علیه دیپلماسی؛ سناریوی عجیب ترور بارون ترامپ جنجال‌ساز شد
سایت رویداد‌ ۲۴

صداوسیما علیه دیپلماسی؛ سناریوی عجیب ترور بارون ترامپ جنجال‌ساز شد

پخش ویدئویی درباره نحوه نفوذ و ترور بارون ترامپ از شبکه سه، در شرایطی که ایران با فشارهای اقتصادی و تنش‌های خارجی دست‌وپنجه نرم می‌کند، موج تازه‌ای از انتقادها به عملکرد صداوسیما و تبعات سیاست خارجی این رسانه به راه انداخته است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ماجرای جالب تست بازیگری خجسته سریال بامداد خمار

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| نیلوفر شادمهری: به واسطه خطای ۲ دیپلمات فرانسوی، اخراج شدم